bugün
- babayla geçen çocukluğu hatırlatan şeyler22
- 13 ekim 2024 manyak olmaya karar verdim konseri9
- kedi besleyen bekar erkek17
- eşinize böbreğinizi verir misiniz röportajı11
- aynı takımlı olmadığınız biriyle evlenir misiniz20
- gozlerinmeyhanesi v68
- bir kızla ilk konuşma nasıl olmalı35
- köfteci yusuf57
- dubai çikolatası8
- pırasa ıspanak lahana10
- incel13
- 100 bin tl üzeri kredi kartı limiti olan yazarlar34
- 12 ekim 2024 istanbul yağmuru15
- anın görüntüsü13
- kimse nereli olduğumu sormuyor9
- tatli kabuslar12
- kuresel16
- herkes buraya baksın9
- ben tacettin limoncuoglu sorularınızı yanıtlıyorum9
- ben tatli kabuslar sorularınızı cevaplıyorum37
- sözlük lpgli gayları ibneleri baksın lütfen11
- v a m p i r o v12
- ev fiyatları9
- karınızı maldivlere götürür müsünüz9
- zorla durdurulan ambulanstaki hastanın ölmesi12
- barış alper yılmaz13
- aktrollerle mücadele timi9
- cumartesi günü çalışan ezik11
- sözlüğün en sapık yazarı13
- 15 cm penis vs 19 cm penis18
- tüm uludağ yazarlarına mesajım var9
- erşan kuneri17
- türkiye dünyanın en güzel ülkesidir20
- yönetimde ki partiden dolayı islamdan nefret etmek20
- islamiyeti kötüleyen türk22
- ateist biriyle evlenir misiniz15
- israil devleti8
- klarnet calan sarapci koala 69
- türki cumhuriyetlerde türkiyenin siklenmemesi11
- dünyanın en iyi dizisi15
- mit'in peşinize düşmesi18
- köfteci yusuf'a tazminat davası açmak9
- sözlük yazarlarının yemek menüleri16
- tayt bir nevi gel beni taciz et demektir16
- 11 ekim 2024 türkiye karadağ maçı11
- dünya kız çocukları günü8
- ekpss 20249
- kızılcık şerbo izleyen erkek10
- güne soğuk bir espri bırak12
- 180 üstü yakışıklı geniş omuzlu kaslı zengin erkek15
entry'ler (7018)
Çarşıya gidip 1.5 iskender yemek. Tabii ki yanında şişe kola.
Trans bir kadınla birlikte olursanız homoseksüel ilişki yaşamış olmazsınız. Tabi kadın değilseniz. Ayrıca sayın sikli ablalarımızın sizin iyiliğinize de kokmuş büllüğünüze de ihtiyacı yok. Zira bir çoğunun dizine dahi tırmanamazsız.
Bu soruyu soracak sınırda isen aramalısın. Ne kaybedebilirsin? (Torbacı olmadığı sürece)
Bu yarış hafta sonunda wsbk'da şampiyonluğunu ilan etme ihtimali bulunan şampiyonumuz. Yarış redbull Tv'de canlı ve ücretsiz olarak izlenebilir.
https://play.google.com/s...om.nousguide.android.rbtv
https://play.google.com/s...om.nousguide.android.rbtv
Kaç yıl sürer tırmanmak bu dağa?
Kırk. Esmer, kısa boylu, cesur ve kaypaktır burada kılavuzlar. Asla rüşvet almazlar.
Kuzey yamacından mı çıksak yoksa?
Çatılıyor kaşlar, siz söyleyin öyleyse. Gezginler kendi yolculuklarını anlatır, sizinkini değil. Basacak sağlam yerler uzun dayanmaz buzda. Okuyun kayaları, onların sözcükleri dayanır acıya.
- Ve zirveye varınca dur.
Çünkü zirve budur.
(Ursula K Le Guin)
Kırk. Esmer, kısa boylu, cesur ve kaypaktır burada kılavuzlar. Asla rüşvet almazlar.
Kuzey yamacından mı çıksak yoksa?
Çatılıyor kaşlar, siz söyleyin öyleyse. Gezginler kendi yolculuklarını anlatır, sizinkini değil. Basacak sağlam yerler uzun dayanmaz buzda. Okuyun kayaları, onların sözcükleri dayanır acıya.
- Ve zirveye varınca dur.
Çünkü zirve budur.
(Ursula K Le Guin)
Yakarcanın yanında sarılıp yatacak kadar insaflı kalan bataklıksever.
Özgürlüğü yüzde on seviyelerine düşüren eylem. "ya bu bambaşka bir duygu ya" polyanacılığı milyarlarca atanız ile aynı kararı almış olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor. Bir de tam tersini düşünün milyarlarca atanız arasında çocuk yapmama kararı veren sadece siz olacaksınız. Kıpsss.
Mevcut anne babalara "çocuk bugün doğacak yarın 25 yaşında kendi ayakları üstünde duran biri olacak, çocukluğunu göremeyeceksiniz ama stres de çekmeyeceksiniz" desek aynı gün anneler sütten kesilir, babalar götünü bile verir.
"Ama bir gülüşü vaa..." Ya hadi siktir git.
Mevcut anne babalara "çocuk bugün doğacak yarın 25 yaşında kendi ayakları üstünde duran biri olacak, çocukluğunu göremeyeceksiniz ama stres de çekmeyeceksiniz" desek aynı gün anneler sütten kesilir, babalar götünü bile verir.
"Ama bir gülüşü vaa..." Ya hadi siktir git.
Avukatlık mesleğini icra edenler için müthiş kolaylık. Zart zurt oturum sonlandıran celse isimli uygulamaya her zaman her yerde girebilmenin rahatlığı bir başka gerçekten. Turkcell kullanıyorsanız da oldukça uygun fiyatlı. insanı surekli e-imza taşıma işinden kurtarıyor.
Inısını ıvrıdını yazalı 9 yıl olmuş.
Üniversite yıllarında özellikle geceleri takılmaya alışınca başa gelen şey. Öğlenlere kadar yatmalar, sonrasında bugün hiç uyumuyorum amk deyip gece uykusuna geri dönmeye çalışmalar vs vs. Pişman değilim, aklım hâlâ uyuduğum akşamlarda.
Her paketi açışta uzun uzun kokladığım, içimi tok ve lezzetli olan tütünlerin şahı. Bunun yanında paket sigaralar tezekten hallicedir.
Bir Man fortuna değildir.
Toz magnezyum alıp su ile için. Çabuk etki edebiliyor aman dikkat.
Henüz iki hafta önce vatandaşlarının tamamının kişisel bilgilerinin çalınmasına engel olamadığını itiraf eden devletimizin son yüz akı. Mahkeme kararı olmaksızın kafasına göre sağa sola erişim engeli getiren btk'nın kankası olur artık.
Motosiklet sürücüleri için kot pantolon üreten yerli bir firma. Dizlerdeki korumalar yan fermuarlar sayesinde takılıp çıkartılabiliyor. Aynısı iç kısımdaki kalça korumaları için de geçerli. Fiyata korumalar dahil.
iki senedir lodos modelini kullanıyorum derim gibi oldu artık. Giymeyince kendimi eksik hissediyorum.
https://riderdenim.com/
iki senedir lodos modelini kullanıyorum derim gibi oldu artık. Giymeyince kendimi eksik hissediyorum.
https://riderdenim.com/
Kışın dahi ofise motosikletle gittiğim için benim için cevabı evet olan soru.
muhtemelen dünyamızdan çoklu evrene açılan bir kapı, delik, portal vb. google yorumlarda hakkında binlerce dehşet verici hikâye anlatılmış. çalışanların radyasyondan mutasyona uğradıkları ve telefona bakamadıkları söyleniyor. gerçekten ürkütücü.
yorumlar için:
https://g.co/kgs/6dUPbjm
görsel
yorumlar için:
https://g.co/kgs/6dUPbjm
görsel
Acilen sözlükten mesajlaşma uygulamasına döndürülmesi gereken hede. Yıllar sonra göz atalım dedik, çoluk çocuk bir alay hoşaf birbiriyle laf dalaşı yapıyor başlık altında. ima falan da değil adamlar mesajlaşıyor dümdüz. Siktirin gidin chat odasına amın oğulları. Oturup gammazlık yapayım desen yetkililerin götünde firedi merküri konser veriyordur şimdi bıyıklarını sürte sürte.
smaç geriden gelerek bitirileceği için, bu sevişme pozisyonunun gerçekleştirileceği evde, erkek kişiye koşarak gerekli momentumu kazandıracak uzunlukta bir koridor olması gerekir.