bugün
- the merich13
- istanbul un çok pahalı olması10
- cips olsa da yesek5
- matbaanın gecikmesine sebep5
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- horoz hayası çorbası5
- insan olmaya ceyrek kala13
- yarın iş olduğu gerçeği2
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- fifa'dan dünya kupası finali soruşturması2
- kadim kültürler4
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- kane2
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- velvet13
- sözlük kızlarının kombinleri20
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- velvet vs nervio19
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- bira cips6
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- gocusuz sözlük4
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- cabrio mercedes süren kadının arabasına atlamak2
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- normal sözlük2
- laptop5
- sözlük kızlarının burunları3
- age of empire 23
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- beurredebaies2
- bir üniversitenin kötü olduğunu anlama yolları2
- kafanızdaki ses4
- aga be şarkılar5
- ömer hayyam3
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kısık sesle hapşıran erkek2
- gammazların sanki biraz şey olması2
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- iddaa taktikleri2
- sudekiray7
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- maden suyu4
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
Hoş bir Yeliz şarkısı.
ya bazen insanın bosluguna geliyor. valla bak. size simdi yalancı konumuna dustugum iki anımı anlatıcam. aslında siz oyle olsun diye kasti bi sey yapmıyorsunuz ama bi anda oyle gelisiyor:
1-bir benim buyuk askım var. cocukluk askım. yeri cok baskadır bende. bi gun nevzadede karsılıklı oturuyoruz. yas 25:
-o: sen nerede otıruyordun?
-ben: ikitelli de
-o: avrupa konutlarında mı?
-ben: hi hi.
ben o sıra toplu konutlarda oturuyorum. neden dogruyu soylemiyorsun? bi an sanırım daha havalı geldi, mahcup hissetmek istemedim. zamanı geriye alabilsem dogruyu soylerdim.
2-bu sene iş yerinden aramızdan su sızmayan erkek kankamla yapay zekada oyun oynuyoruz. o bana dunya edebiyatından sorular soruyor. ben hepsini biliyorum. havam iki bin bes yuz. ihih. edebiyatta iyiyimdir. kafka da konu sato kitabına geldi teste. pkudun mu dedi. ben kafka nın metamorfozunu, milena ya mektupları, in the colonal penalty yi, aforizmaları okudum. sato yu okumadım ama kuzenim anlattı. okudum dedim. sonu nasıl bitiyor dedi. hatırlamıyorum dedi. sallama kızım sonunu yazamadan vefat etmiş dedi. rezil oldum:)
ne gerek var. dogruyu soylesene. sanırım bi an gözünde daha bilgili gorunmek istedim.
siz benim gibi olmayın.
yalan kötü arkadaslar. ihih.
1-bir benim buyuk askım var. cocukluk askım. yeri cok baskadır bende. bi gun nevzadede karsılıklı oturuyoruz. yas 25:
-o: sen nerede otıruyordun?
-ben: ikitelli de
-o: avrupa konutlarında mı?
-ben: hi hi.
ben o sıra toplu konutlarda oturuyorum. neden dogruyu soylemiyorsun? bi an sanırım daha havalı geldi, mahcup hissetmek istemedim. zamanı geriye alabilsem dogruyu soylerdim.
2-bu sene iş yerinden aramızdan su sızmayan erkek kankamla yapay zekada oyun oynuyoruz. o bana dunya edebiyatından sorular soruyor. ben hepsini biliyorum. havam iki bin bes yuz. ihih. edebiyatta iyiyimdir. kafka da konu sato kitabına geldi teste. pkudun mu dedi. ben kafka nın metamorfozunu, milena ya mektupları, in the colonal penalty yi, aforizmaları okudum. sato yu okumadım ama kuzenim anlattı. okudum dedim. sonu nasıl bitiyor dedi. hatırlamıyorum dedi. sallama kızım sonunu yazamadan vefat etmiş dedi. rezil oldum:)
ne gerek var. dogruyu soylesene. sanırım bi an gözünde daha bilgili gorunmek istedim.
siz benim gibi olmayın.
yalan kötü arkadaslar. ihih.
hiç izlemedeğim bir türk dizisi.
Athenanın muhteşem şarkısı.
https://youtu.be/naY5IcRBoe4?si=xjefT1msdEOf6u2q
https://youtu.be/naY5IcRBoe4?si=xjefT1msdEOf6u2q
dünyada ölümden başkası.
şarkısı da çok güzel, güne açan çiçekler gibi....
kötü bir şey ama kanal d dizisi olanı çok güzel.
Söyleyin! Yalan da olsa söyleyin be! Tanrı aşkına söyleyin! Gerçekleri duymaktan o kadar muzdarip olduk ki. Mutlu olmak için yalan gerekli. Doğrular batıyor her tarafımıza. Pırasa bıyıklarını sürüyor aralıksız, oramıza buramıza. Söyleyin be! Allah, Muhammet aşkına söyleyin! Çok bi' çok muhtacım onlara. A Haber gibi duraksız ve umarsız. Mutlu olmak istiyorum artık.
Önüm yalan ardım yalan,
Sağım yalan solum yalan,
Yakalarsam muah muah.
Sağım yalan solum yalan,
Yakalarsam muah muah.
Bazen herkes bana yalan söylüyormuş gibi geliyor aq.
Doğru söyleyenin dokuz köyden kovulması sonrası icat edilen eylem.
Gerçeğin tersini göstermek, olmuş bir şeyi olmamış, olmamış bir şeyi olmuş gibi göstermektir yalan. Yalan söyleyen kişi bunun kötü bir davranış olduğunu bilir ve bu açıdan baktığımızda kişi yalanlarıyla herkesten önce kendini kandırır. Çünkü yalancı insan kendisine "yalancı" denilmesini istemez ve bundan endişe duyar. Yalancı olduğunu kabul etmemesi de elbette başka bir yalandır. Dürüstlük ne kadar ahlaki ve insanı bir özellikse, yalan söylemek de ahlak ve insanlık dışı bir harakettir.
"insanlar, aslında kendilerine yalan söylenmesinden hoşlanırlar. sadece kendilerine yalan söylendiğini öğrenmekten hoşlanmazlar, hepsi bu.” -Barney Stinson
--spoiler--
"Bakın siz gerçeksiniz ben ise yalan. Yalan; meleksiz bir cennet gibi."
neredesin firuze.
--spoiler--
"Bakın siz gerçeksiniz ben ise yalan. Yalan; meleksiz bir cennet gibi."
neredesin firuze.
--spoiler--
en nefret ettiğim şeylerden biri.
Bir kabilede kadınlar Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri erkekler ise Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri yalan söylemektelermiş. Diğer günlerde ise yalnızca doğruyu söylüyorlarmış. Bir gün erkeklerden biri, kadınlardan biriyle bir araya gelmiş ve sohbet etmeye başlamış. Laf arasında kadın erkeğe, bakın ne söylemiş?
Kadın: Dün yalan söylüyordum.
Erkek: Ben de.
Bu diyaloğa dayanarak, bakalım konuştukları günün hangi gün olduğunu bulabilecek misiniz? Sizce bu diyaloğun geçtiği gün, hangi gündür?
Cevap: Sorunun tek bir cevabı vardır, o da Perşembe'dir.
Kadın: Dün yalan söylüyordum.
Erkek: Ben de.
Bu diyaloğa dayanarak, bakalım konuştukları günün hangi gün olduğunu bulabilecek misiniz? Sizce bu diyaloğun geçtiği gün, hangi gündür?
Cevap: Sorunun tek bir cevabı vardır, o da Perşembe'dir.
Bir Kıraç şarkısı. Underrated denilecek türdendir. Rock tarihinin en iyi şarkılarından biridir.
Manga’nın eski bi parçası. Güzeldir severiz.
eski bir müslüm gürses şarkısıdır. 22 yıl öncesine ait...
yalan bu dünya yalan
sevgiler aşklar yalan
bak ne var elde kalan
inanma kötü zaman.
yalan bu dünya yalan
sevgiler aşklar yalan
bak ne var elde kalan
inanma kötü zaman.
bir hocam yalan olmasa idi yeryüzünün kaostan geçilmeyeceğini, insanların çoğunun özünün kötü olduğunu söylemişti.
haklı olabilir.
lakin ben yine de yalan olmayan bir dünyadan yanayım.
varsın kaos olsun.
pisliklerimizi halının altına süpürmektense, bir yerden temizlemeye başlardık.
haklı olabilir.
lakin ben yine de yalan olmayan bir dünyadan yanayım.
varsın kaos olsun.
pisliklerimizi halının altına süpürmektense, bir yerden temizlemeye başlardık.
Doğru gerçek olmayan bilgi.
Senin dilinden anlar oldum.
parayla olsa öder söylerler amk.
bazen sık sık söylüyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar