entry'ler (4216)

hastası olunan sözler

-q7 gibisin yasemin, hic pas vermiyorsun.

ıhih.

benim kanka arada tankla geliyor. sever beni. ben de onu sever sayarim. dunyada kac gercek karsi cins dostumuz var. onlari da bir omur bozmamak umuduyla. kalp.

para bok huzur yok

Uludag sozlukteki tek arkadasim.
Benim icin cok kiymetli.

Iyi niyetli bi adam. Sarkastik. Nuktedan. Laf ebesi.
Bazen cok komik entryler giriyor. Guluyorum.
Bazen de butun paslarimdan beni melek yapan cikarimlar yapiyor. Ben de onun kiymetli bir dostuyum bence;)

sevismek

Benim icin onemli adamlarin hikayesi olacagima, ruyasi olarak kalmayi tercih ediyorum;)
Evli olmasan bile senle sevismezdim yani.

emlakci

ondan sonra bu ev ev olmaktan cikandir.
onla kalmama da izin vermediler, ayagimi kirdilar.
onsuz da iskencelerden iskence begeniyorum bu evde.
hem de bi daha hic onla oldugum kadar mutlu hissedemedim

rahat

ne kadar guzel bir kelime, degil mi?
cicek gibi.
bir de daha iyisi olma motivasyonu var.
bu da harika degil mi?

bence en sagliklisi bu ikisinin ortasi.
hem hayatindaki insanla rahat olucan, hep de asiri kasmadan daha iyi bi seyler yapmaya calisican beraber.

sevismek

modern cagda ayvayi yedigimiz husus.

biriyle sevistiginde 7 sene enerjisi ustunde kaliyormus. eski sevgili bir sene desek, eski sevgili gene bir sene desek, eksi sevgilim 3 sene desek, eski fanfinifinfon bir senenin 2 ayi desek, eski sevgili 6 ay desek; son 7 senede bes tane adamin enerjisini tasiyorum su an. poku yemisiz;)

ya boyle dusununce cok ciddi bir olay biriyle sevismek.

evrene mesaj yollicam. sevgili evren, bir sonraki sevgilim on senelik olabilir mi? kalp.

naz yapmak için reddedilen erkeğin geri dönmemesi

tam da bu basima gelendir. ıhih.

bi 7-8 aydir mesajlastigim bi cocuk vardi.
bulustuk, bi cafede kahve de ictik, guzel gecti.
velhasili, sonra sana geleyim, bana kahve yap demeye basladi.
biliyorsunuz turkiye de bir erkek eve gelmek istiyorsa amaci ne.
ben de biraz daha sure istedim.
cocuk nazini seviyorum, sabirliyim da sana karsi, abarttin, 8 aydir ugrasiyorum dedi. sonra da her yerden engelledi. ıhih. simdi engeli acsin diye bekliyorum bi umit.

ya tamam o da hakli, ama ben de hakliyim. biraz daha disarda goruselim istedim sadece.

cesur

30 yasina kadar en cok duydugum iltifat:
-cok cesur kadinsin.

hayatimda tanidigim en cesur kadinsin diyenler bile oldu.

son 10 senedir pasif bir kadinim. yine cesurum, supriz yapacagim diyormusum. ıhih. deli damari da vardir bende. karadeniz zirdeliligi. ama biraktim o isleri. cidden. cok yorgunum. agzimi bicak acmiyor. bana bulasmayin.

ölümden korkmamak

ben korkmuyorum olumden.
ha tabi korkmuyorum diye kendimi tehlikeye atacak seyler yapacak degilim.
ben makul bir insan olmaya, olculu olmaya devamke;)
ama gram korkmuyorum olumden.

devlete güvenin bitmesi

oyle bir luksun yok.
burdan yekiliye sesleniyorum, yan komsum bir devlet memuru, gece birde ikide ucte son alti yedi aydir duvari yumrukluyor.
lutfen bariscil yollarla bu sorunu coz.

öpüşürken lütfen daha ileri gitmeyelim diyen kız

ben bunu cok yasadim.
biz erkekler gibi degiliz. sevismeye hazir hissetmeyebiliyoruz.
saygi duyup kenara cekilen de oldu -yildizli pekiyi-, israr edenler de oldu ilerlemek icin. rahatsiz edici boyutta israr edip istediklerini alanlar da oldu, israr etmesine ragmen kacabildiklerim de oldu.

ruhum daraliyor bu konularda benim cok.

dost

bir canim cigerim dostumdan ozur dilemek istedigim bugun:

yerine gore fikir ayriliklari yasadigimizda sesimi yukseltmeye merakli oldugum icin ozur dilerim. umarim farkinda olmadan seni kirmamisimdir.
ne geregi vardi bebegimi uzup konusmanin, biraz susup seni incitmemek varken?
umarim gec gelen bu ozrumu kabul edersin.

deneyimlemek

benim cok hakkini yedigim.

cok, cok kiymetli mesele aslinda.
hayati hayat yapan deneyimlediklerin degilse nedir?

problem

problem istemiyorum. yoksa ben de sizi seviyorum.
sizin karilar beni parcalar valla.
birbirimizi uzaktan sevelim;)

bozulmak

duzgun olan bir seyin yamulmasi.

oyle dusunmemek lazim. omo reklaminda kirlenmek guzeldir der. hayata karismak lazim, izlemek yerine.

ama kadinlardan aldigim iki iltifat cok kiymetli benim icin:

-7 yasindan 18 yasina kadar her yaz gittigim adalet bakanligi kampi antalya:
bir hakime beni yolda cevirdi ve dedi ki:
-yillardir seni izliyorum. hicbir erkekle muhattap olmuyorsun. hep cok cicisin. o kadar guzel ve akilli ve ahirbasli bir kizsin ki tebrik etmek istedim.

-9 yasindan 18 yasina her yaz 3 ay gittigim yazlik saros:
en ortada sahilde oturan teyze cagirdi:
-ben bu yazlikta olan biten her seyi gorururum. sen yillardir sana gelen butun cikma tekliflerini reddediyorsun. bu yazligin en hanim hanimcik, en agirbasli guzeli sensin.

sonra mi?
bozulduk.

kayınpeder

-benim muhattabim oglundur. lutfen onunla iletisime gec bana ulasmak istediginde. tesekkur ederim.

katakulli

arkadaslar ben katakullili herhangi yanlis bi is yapsam -allah korusun- gizli kalmaz, carsaf carsaf 70 milyona anlatilir.
o yuzden benle ilgili asparagas suphelere inanmayin.
su entryyi bile zaman ve enerji kaybi olarak goruyorum.
benim melek dunyama layik degilsiniz.

boğa burcu erkeği

ben boga burcu erkegini yay erkegi, yay erkegini boga erkegi olarak goruyorum;)
oyle butunlestirmisim kalbimde.

mektup

kiymetini bilene cok kiymetli bir degerdir.
ıyi ki mektup donemini yasadim.

-15 yasindayken bir cocuk askerden 40 sayfalik mektup yollamisti. hayatimda ilk aldigim mektup. cok kiymetli.
-17 yasindayken bir cocuk amerika daki evime mektup yollamisti ankara dan. mektuba parfumunu filan sikmis, desenli kagitlari ozenle secmis. o kadar ciciydi ki..
-18 yasinda sonradan sevgilim olacak bi cocuk gece 12 de kapima 20 sayfalik mektup getirmisti...

baska hatirlamiyorum.
sonra e-mail donemine gectik sanki.

bir erkekten duyulan en iyi iltifat

benim 17 yasim donum noktalarimdan. annemle babamin bosanmasi. benim sevgililerimin olmaya baslamasi. cok zenginken calisip okumalarimin baslamasi.

gecen gun asik olma modellerini anlattim ve dedim ki snob modeli, en havali, en ulasilmaz benim kendime en uzak buldugum model.
ama 17 yasindan evvel o modeldim.

bir gun yazliktan seker bir beyfendi benimle konusmak icin yanina gelmemi rica etti. yas 17:

-seni seviyorum. ama bu bir cikma teklifi degil. ne benle ne buradan kimseyle cikmayacaginin farkindayim. sen cok guzel, cok akilli, cok hanimhanimciksin. herkesten ayri bir yerde asmis bir kizsin. sadece seni sevdigimj bil istedim.

tatlis yaa;)
selam olsun guzel bakan, guzel goren gozlere..