bugün
- evlenince kadınla napıyorsunuz17
- yangında ölen insanlara küfür eden zavallılar9
- londra sokaklarını bok gotürmesi14
- anın görüntüsü11
- galatasaray'ın son 8 maçta 7 penaltı alması10
- yunan askerini selamlamak10
- taliban8
- 25 ocak 2025 galatasaray konyaspor maçı12
- sudekiray'ın aşık olması15
- victor osimhen13
- sari renkli seker17
- ben gürcüyüm eşim arap9
- yaşar nuri öztürk12
- sudekiray tezek kokuyor silik yemelidir19
- gs'nin yine haram 3 puan alması14
- konya da 3 katlı binanın çökmesi25
- sözlük yazarlarının ai ile ürettiği görseller13
- insan olmaya ceyrek kala12
- tamer karadağlı14
- pardonadinizasizmi25
- arkadaşlar nasıl çıkmışım10
- sözlüğe ölümcül bir kaza anı bırak12
- evlenmeden çocuk yapılır mı22
- sözlük yazarlarının ilk arabaları23
- günaydın arkadaşlar buyrun kahvaltı yapalım10
- istanbula taşınmak26
- sudekiray silik yesin kampanyası16
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı16
- ahmed kutucu9
- bolu yangını bilirkişi heyetinin değiştirilmesi13
- akrabalardan nefret etmek18
- gece vakti yalnız başına tuvalete gitmek14
- dayıoğlunu itfaiye müdürü yapmak22
- sudekiray banyo yapmadığı için çaylak yapılsın19
- kar yağarken dinlenecek şarkılar8
- deniz arman9
- dertlenince yapılacaklar18
- grand kartal otel12
- karınızın üstsüz güneşlenmesine izin verir misiniz16
- ankara15
- hobileriniz17
- dünya değişik bir yöne gidiyor9
- ayşe barım11
- hepimiz oradaydık gezideydim15
- 78 kişinin öldüğü yangını dayıoğlu ile unutturmak12
- true evlenince karısına takacağı isim8
- aşkım camları ben silerim diyen erkek13
- bakan olmak zorunda kalsan hangi bakan olurdun8
- tarlayı kadın mı çapalar erkek mi sorunsalı12
- ben caramel macchiato içmeye gıdıyorum9
entry'ler (3403)
2001 de istanbul da konserine gittiğim grup.
hayatımın en kotu konseriydi:(
şimdi ben bir hiyarlik yapmışım, ilk sevgilimi ikinci için terk etmişim. -vurmayin çok pişmanım, o yaşlarda çok şuursuz oluyorsun-
konsere ikinci sevgilimle gitmişim.
konserde ilk sevgilimle karşılaştık.
utancımdan yerin dibine geçtim. uhu:(((((((((
hayatımın en kotu konseriydi:(
şimdi ben bir hiyarlik yapmışım, ilk sevgilimi ikinci için terk etmişim. -vurmayin çok pişmanım, o yaşlarda çok şuursuz oluyorsun-
konsere ikinci sevgilimle gitmişim.
konserde ilk sevgilimle karşılaştık.
utancımdan yerin dibine geçtim. uhu:(((((((((
bu adam benim en sevdiğim yabancı popculardan biri.
tam kop kop, oturmaya mı geldik, biraz partilemeye ne dersin güzellik modu;)
2014 istanbul daki konserine bilet aldik eski eşimle, sonra konser iptal edildi.
yakışıklı keltosumu yakından görmek kısmet olmadı.
son 10 senedir çok piyasada görmüyorum, özlüyorum..
tam kop kop, oturmaya mı geldik, biraz partilemeye ne dersin güzellik modu;)
2014 istanbul daki konserine bilet aldik eski eşimle, sonra konser iptal edildi.
yakışıklı keltosumu yakından görmek kısmet olmadı.
son 10 senedir çok piyasada görmüyorum, özlüyorum..
yıl 2002-2003 gibi bı şey olması lazım. paris te okuyorum osira. birkaç arkadaş konserine bilet aldik.
velasili konser günü kapıya bı gittik, konser iptal edilmiş.
sonra 2008 civarı jay jay imi galatasaray üniversitesi festivalinde izlemek nasip oldu;)
she is mine but i am not hers...
velasili konser günü kapıya bı gittik, konser iptal edilmiş.
sonra 2008 civarı jay jay imi galatasaray üniversitesi festivalinde izlemek nasip oldu;)
she is mine but i am not hers...
yarı at, yarı insan.
efsane odur ki hepimiz en başta yarı at yarı insanmış. tanrılar bizi ortadan bölüp ayırmış. hepimiz bu hayatta öteki yarısını ararmis.
öteki yarısını bulmuş ve tamamlanmış yarı at yarı insan olmak isterdim.^^
efsane odur ki hepimiz en başta yarı at yarı insanmış. tanrılar bizi ortadan bölüp ayırmış. hepimiz bu hayatta öteki yarısını ararmis.
öteki yarısını bulmuş ve tamamlanmış yarı at yarı insan olmak isterdim.^^
yarın miraç kandili.
biraz kuran okumak, sonra da dua etmek istiyorum.
dünya için, vatanım için, ailem ve dostlarım için, sevdiklerim ve kendim için, hatta dusmanlarim için.
mütevazı mi bilmiyorum ama isteğim dualarımın kabul olması.
dostoyevski der ya zenginler fakirlere tanrı haricinde bişey bırakmadı. ben insanları zenginler fakirler olarak ayırmam. bu benim lugatimdan değil. benim için iyiler ve kötüler vardır aristoles in dediği gibi.
bazen tüm iyi insanlar için dua etmekten başka yapacak bı şeyin olmuyor. hatta ben çakallık yapıyorum. tanrım kotulerin kalbini iyilikle doldur da diyorum.
biraz kuran okumak, sonra da dua etmek istiyorum.
dünya için, vatanım için, ailem ve dostlarım için, sevdiklerim ve kendim için, hatta dusmanlarim için.
mütevazı mi bilmiyorum ama isteğim dualarımın kabul olması.
dostoyevski der ya zenginler fakirlere tanrı haricinde bişey bırakmadı. ben insanları zenginler fakirler olarak ayırmam. bu benim lugatimdan değil. benim için iyiler ve kötüler vardır aristoles in dediği gibi.
bazen tüm iyi insanlar için dua etmekten başka yapacak bı şeyin olmuyor. hatta ben çakallık yapıyorum. tanrım kotulerin kalbini iyilikle doldur da diyorum.
cok nostaljık.
ing. öykü, hikaye, masal
obama foundation hikayeni anlat adı altında bir kampanya başlattı. dünyadaki okulları geziyorlar, her gittikleri okukda 20 öğrenci seçiyorlar ve ilham veren hikayelerini dinliyorlar.
velasili bı gün amerika da bir lisedeler. 20 kişi arasına son sınıf bir latin kız seçilmiş. dedi ki:
-beni neden seçtiğiniz anlamadım. ben son derece sıradan bir insanım. babam vefat etti. annem hasta. okula gelirim. okul çıkışlarında bir cafede garsonluk yaparım. ders çalışırım. ve kardeşlerime bakarim.
-michelle obama: hala hikayenin neden ilham verici olduğunu mu soruyorsun?
ben de paralel verenlerin birinde dört dörtlük bir ikizim olduğunu hep hayal etmisisimdir. eğitim hayatında üstün başarı göstermiş. çok iki bir işi olan. çok güzel ve akıllı ve kültürlü. harika bir adamla evlenmiş ve iki çocuğu var. çok mutlu.
hepimizin eminim paralel verenlerden birinde hayal ettiği hayatı yaşayan bir ikisi var.
ama burası dünya. işler dört dörtlük ilerlemiyor. ben de kendi hikayemle gurur duyuyorum, çok mücadele ettim, hala ediyorum. aynı sen gibi. bı gün anlatmak istersen senin de hikayeni dinlemek isterim;)
ve senle gurur duyuyorum!
obama foundation hikayeni anlat adı altında bir kampanya başlattı. dünyadaki okulları geziyorlar, her gittikleri okukda 20 öğrenci seçiyorlar ve ilham veren hikayelerini dinliyorlar.
velasili bı gün amerika da bir lisedeler. 20 kişi arasına son sınıf bir latin kız seçilmiş. dedi ki:
-beni neden seçtiğiniz anlamadım. ben son derece sıradan bir insanım. babam vefat etti. annem hasta. okula gelirim. okul çıkışlarında bir cafede garsonluk yaparım. ders çalışırım. ve kardeşlerime bakarim.
-michelle obama: hala hikayenin neden ilham verici olduğunu mu soruyorsun?
ben de paralel verenlerin birinde dört dörtlük bir ikizim olduğunu hep hayal etmisisimdir. eğitim hayatında üstün başarı göstermiş. çok iki bir işi olan. çok güzel ve akıllı ve kültürlü. harika bir adamla evlenmiş ve iki çocuğu var. çok mutlu.
hepimizin eminim paralel verenlerden birinde hayal ettiği hayatı yaşayan bir ikisi var.
ama burası dünya. işler dört dörtlük ilerlemiyor. ben de kendi hikayemle gurur duyuyorum, çok mücadele ettim, hala ediyorum. aynı sen gibi. bı gün anlatmak istersen senin de hikayeni dinlemek isterim;)
ve senle gurur duyuyorum!
mutlu olmama halı..
ne kadar zamandır susuyorum, bilmiyorum. çok uzun yıllar oldu sanki.
dusundugum zaman hickir hickir aglamaya başlıyorum hep, düşünme!
bu kadar güzel bir gökyüzü altında bunca kötü insan nasıl yaşıyordu diyor dostoyevski.
tolstoy mutlu aileler birbirine benzer ama her mutsuz ailenin kendi hikayesi vardır diyor.
her şeyden elimi ayağımı çekeli de uzun yıllar oluyor.
yepyeni bı eve gitsem misafir olarak. bana temiz bir yatak yapsalar. hicbi sey düşünmeden sadece uyusam.. huzurla.
ne kadar zamandır susuyorum, bilmiyorum. çok uzun yıllar oldu sanki.
dusundugum zaman hickir hickir aglamaya başlıyorum hep, düşünme!
bu kadar güzel bir gökyüzü altında bunca kötü insan nasıl yaşıyordu diyor dostoyevski.
tolstoy mutlu aileler birbirine benzer ama her mutsuz ailenin kendi hikayesi vardır diyor.
her şeyden elimi ayağımı çekeli de uzun yıllar oluyor.
yepyeni bı eve gitsem misafir olarak. bana temiz bir yatak yapsalar. hicbi sey düşünmeden sadece uyusam.. huzurla.
ben bu koca kisisine sen neden benim ilk sevgilim degilsin diye aglamaya basladigim.
beni aldi, kucagina yatirdi, saclarimi sevmeye basladi ve dedi ki:
-seni daha erken bulmayi seni uzmus olmasinlar diye isterdim. sen meleksin. bu yuzden iyi niyetini suistimal etmis erkekler olmus. ama sen cok guclusun. benim hayatimda tanidigim en guclu kadinsin.. sana o kadar hayranim ki.. ne badireler atlattin ama su an dimdik karsimdasin.ve kimsenin corbasindan tek kasikcalmadan yaptin bunlari. gecmisi unut. ben gelecegin benim oldugu icin oyle mutluyum ki..
aglamam durdu. gulumsemeye basladim:))
beni aldi, kucagina yatirdi, saclarimi sevmeye basladi ve dedi ki:
-seni daha erken bulmayi seni uzmus olmasinlar diye isterdim. sen meleksin. bu yuzden iyi niyetini suistimal etmis erkekler olmus. ama sen cok guclusun. benim hayatimda tanidigim en guclu kadinsin.. sana o kadar hayranim ki.. ne badireler atlattin ama su an dimdik karsimdasin.ve kimsenin corbasindan tek kasikcalmadan yaptin bunlari. gecmisi unut. ben gelecegin benim oldugu icin oyle mutluyum ki..
aglamam durdu. gulumsemeye basladim:))
En son sevgilime "senle isler yolunda gitsin cok istiyorum. Artik benlesin ya, simdi sana yavsayan eden cok olacak. Sistemde bi guc hep iliskimi bozmaya calisir benim. Ayik ol!!!!" Demistim ilk adini koydugumuz gun.
Iliskimiz 2,5 sene surdu. Bence gorece basari;))))
Iliskimiz 2,5 sene surdu. Bence gorece basari;))))
-baskasina çevrimiçi olmasını izlemek de aşka dahil mi?
sana biraz sert davranıyorum, farkındayım.
herkese gülücükler atarken senin eline verilince ağlamaya başlayan bebekler gibiyim:)))
şu an içinde bulunduğum konjektur gereği senden uzak kalmam gerekiyor...
yoksa seni affedeli çok oluyor. kızgınlığım yok... kırgınlığım var...
ama sen de bu kadar sık aramayı bı kessen mi?:)))
herkese gülücükler atarken senin eline verilince ağlamaya başlayan bebekler gibiyim:)))
şu an içinde bulunduğum konjektur gereği senden uzak kalmam gerekiyor...
yoksa seni affedeli çok oluyor. kızgınlığım yok... kırgınlığım var...
ama sen de bu kadar sık aramayı bı kessen mi?:)))
valla ben herkesi karşılık beklemeden seviyorum;) sadece seviyorum.
bana herkesle iyi geçinen insan ikiyüzlülüğü var sende diyorlar. ama ben gerçekten hepinizi sevdiğim için hepinizle iyi geciniyorum. sevmesem sizi anlarsiniz zaten, belliederim.
bana herkesle iyi geçinen insan ikiyüzlülüğü var sende diyorlar. ama ben gerçekten hepinizi sevdiğim için hepinizle iyi geciniyorum. sevmesem sizi anlarsiniz zaten, belliederim.
valla benim dimtis dimtis bir yabanci pop çalar oturmaya mı geldik kıvamında;)
duracell pili yutmuş gibi ortalıkta sevimlilik, hareketlilik ve yaramazlık yapmaktan yoruldugumda yabancı sesli bir kadından slow müziğe geçer;)
duracell pili yutmuş gibi ortalıkta sevimlilik, hareketlilik ve yaramazlık yapmaktan yoruldugumda yabancı sesli bir kadından slow müziğe geçer;)
meseledir. kadın ilişkilerinden artık bikmiştir. kendini sıfırdan anlatmaya mecali yoktur.
onda güven, yeniden heves ve heyecan yaratmak sabır ve zaman gerektirir.
onda güven, yeniden heves ve heyecan yaratmak sabır ve zaman gerektirir.
hukuk okumadım ama her mevzuya hakimim bilgeliginde,
doktor değiliz ama hastamız fazla ozguveninde;)
doktor değiliz ama hastamız fazla ozguveninde;)
-para için eğilip bukulmem. yiyecek yemeğinin olmadığı günlerim oldu benim. ama dimdik dirayet gösterdim.
-istemedigim bı şeyi seni oldurucez deseniz yaptiramazsiniz bana
-eski eşimin, eski sevgililerimin, sevgilimin arkadaşlarıyla hep doğru mesafeliyimdir. bizde yamuk olmaz.
-samimi kız arkadaşlarımın eksi ve yeni sevgileriyle hep doğru mesafeliyimdir. bizde yamuk olmaz.
başlıca prensiplerim bunlar.
-istemedigim bı şeyi seni oldurucez deseniz yaptiramazsiniz bana
-eski eşimin, eski sevgililerimin, sevgilimin arkadaşlarıyla hep doğru mesafeliyimdir. bizde yamuk olmaz.
-samimi kız arkadaşlarımın eksi ve yeni sevgileriyle hep doğru mesafeliyimdir. bizde yamuk olmaz.
başlıca prensiplerim bunlar.
resmi olarak şimdiye kadar 7,5 sene çalıştığım.
bı 3 sene de sigortasız calistiklarim var.
emekliliği doldurmam için bı 7 sene daha çalışmam gerekiyor.
60 yaşında, 20 sene sonra emekli olabiliyorum.
bu 7 seneyi önümüzdeki 20 senede yavaş yavaş doldururum;)
hayat tatil ve çalışma molaları olsun!
bı 3 sene de sigortasız calistiklarim var.
emekliliği doldurmam için bı 7 sene daha çalışmam gerekiyor.
60 yaşında, 20 sene sonra emekli olabiliyorum.
bu 7 seneyi önümüzdeki 20 senede yavaş yavaş doldururum;)
hayat tatil ve çalışma molaları olsun!