bugün

1980 doğumlu, bochum forması giyen yunan golcü. bu sezon başında panathinaikos takımından transfer edilmiştir. 26.hafta itibariyle bundesliga gol krallığının zirvesinde * yer almaktadır.
21 gol kaydederek bundesliga gol kralı olan yunan golcü.
07-08 sezonunda leverkusen forması giyecek olan 27 yaşındaki yunan golcü.
komik tipli hellenik forvet. ben de bu herif kime benziyor lan acaba diyordum ki, farkettiğim üzere düpedüz kerim akbaş lan bu... dolayısıyla anasından emdiği süt, burnundan gelen forvettir... buyrunuz efendim;

kerim abi:
görsel

gekas:
http://www.goal.com/resultsimg/5651.jpg

(bkz: kerim akbaş)
bundan böyle premier league'de izleyeceğimiz yunanistan'ın halil altıntop'u. Portsmouth'a transfer olmuştur.
bu sezon şimdiye kadar leverkusen de 5 maça çıkan geçen sezon portsmouth ta sadece 1 maça çıkabilen ama dünya kupası elemelerinde 10 maç oynayan hatta ve hatta 10 tanede gol atarak elemeleri gol kralı olarak kapatmış forvettir.
hertha berlin'in, 2009-2010 sezonunun ikinci yarısı için bayer leverkusen'den kiraladığı yunan forvet.

http://www.ligtv.com.tr/A...ya.aspx?r=1&hid=65491
1 milyon avro karşılığında bayer leverkusen'den eintracht frankfurt'a transfer olmuştur.
samsunspor la prensipte anlaştığı söylenen futbolcu.
samsunspor'la anlaştığı resmen duyurulan forvettir.
Kralların Şehrine*** Hoş Geldin GEKAS!
fırsatçılığının samsunspor'da da devam etmesini dilediğimiz forvet.
Samsunspor'un bu yıl gol yollarında yaşadığı problemi çözmesi beklenen yeni oyuncumuzdur. Umarız samsunspor'un hakettiği şekilde oynar ve kendisi de hakettiği ilgiyi böylelikle görür.
Samsunspor'un yeni transferi GekasGalatasaray taraftarları karşılamış.

görsel

(bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
twitter'da samsunspor'un amblemi nedeniyle "atatürk'ü göğsünde taşıyan ilk yunan" şeklinde tanımlanmış.
hakkında bir kişi daha ''samsunspor'a transfer oldu'' demezse inanmayacağım yunan forvet.

edit: dadmin oldum.
istanbul'dan aynı uçakla samsun'a geldiği galatasaraylıların hatıra fotoğraf çektirdiği forvettir.
(bkz: türkiye de oynayan ilk yunan futbolcu)
bugün 2 gol atan golcü.
21 ocak samsunspor orduspor maçında skorun belirleyicisi olan iki golü de atan futbolcumuzdur. Umarız ki daha da güzel işler yapıp samsun'u daha iyi yerlere taşıyacaktır.
samsunspor'a hayat vermiş adamdır. çünkü düşme mücadelesi anasının nikahı gibi devam edecek bu sene. alt taraf çok karışık beyler.
atatürk amblemini göğsünde taşıyan ilk yunanlı futbolcudur.
samsunsporda çoşmuştur.
nasıl oldu da samsunspor'a geldi dediğim yetenekli yunan forvet.
kendisi, samsunspor için büyük bir transfer başarısıdır.

edit: adam fenere 3 gol attı vay be.
samsunspor un galatasaray dan daha iyi transfer hamlesi yaptığını gösteren adam. beş maçta dört gol fena değil.
edit: beş maçta beş oldu.
edit: beş maçta altı oldu.
fener'e hat-trick yapmıştır. ulan samsunspor'da adnan sezgin varken bu herif nasıl geldi samsun'a hala anlayamıyorum.*