bugün

entry'ler (4732)

gram altın

1 aya kalmaz 7.5 seviyesine dayanır hatta geçebilir.Altın ne zaman kaybettirmiş? Uzun vadede her zaman kazandırır.Yatırım tavsiyesi falan değil hadi şimdi sittirin.

letoon

Bunlardan bir ayakkabı aldım 900 kusur liraya manyak bir sey.Hem fiyata göre baya baya rahat hem fiyata göre kaliteli hemde bağcık yerine cevirmeli bir aparat koymuşlar cırt cırt cevirip hemen bağlayabiliyorsun.Acayip kullanışlı.

oy kullanmayı bilmeyen akp seçmeni

Adamlar beynin otomatik yaptığı düşünme eylemini gerçekleştiremiyor sen adamdan oyu pusulasına mührü doğru düzgün vurmasını bekliyorsun ohooo.Daha temelden başlamamız lazım.adım adım.

milletvekilleri ne işe yarar

gerçekten bu millet için bir şeyler yapmaya çalışıyorsanız asgari ücretin iki katına çalışın bakayım hadi görelim ne işe yaradığınız.

tarihin en kötü göt oluşları

(bkz: rahip brunson)

en saçma diziler

(bkz: halef)

en saçma reklamlar

garanti reklamları.

euro'nun 1 aydır 50 tl'yi geçememesi

(bkz: ekonomist)

kes lan

tamamdır.

tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması

Benim bir komşum var ve onunla çok iyi anlaşıyorum.Komşumu sürekli insanlara övüyorum.Komşumla yiyip içiyorum eğleniyorum gülüyorum.Komşum çok iyi.Tüm arkadaşlarımı komşumla tanıştırıyorum.Yetmiyor komşumu tanımadığım insanlara da anlatıyorum.Herkes komşumun çalıştığı yerden alışveriş yapar oluyor belli bir süre sonra.Komşumun tek bir dükkanı varken belli bir süre sonra pek çok zincir dükkanı oluyor.Hepsi aslında benim sayemde.Komşumun akrabaları,arkadaşları,sevenleri de benim işletmelerimde işe başlıyor.onlara öncelik veriyorum çünkü komşumu seviyorum.Daha sonra komşumla aram açılıyor,küsüyoruz.Sonrasında da komşumun çok kötü biri olduğu ortaya çıkıyor.Meğersem beni kandırmış,asıl planı beni manipule etmekmiş.Komşumu,komşumla ortak çalışanları,ondan alışveriş yapanları,selamlaştığı herkesi polise şikayet ediyorum.Kendimi ve arkadaş çevremi ayrı tutuyorum çünkü o bizi kandırmıştı,biz onu iyi biri biliyorduk ancak diğer insanların kendisiyle nasıl bir ilişkisi olduğunu bilmediğim için onları polise şikayet edip tutuklanmalarını sağlıyorum.Hikayenin sonunda kahraman ben oluyorum çünkü komşumun kötülüklerini ortaya ben çıkarmış oluyorum.

alkol kullanmayı marifet sanan insan zihniyeti

13 yaşında mahallede sağdan soldan arakladığı sigaraları içip büyüdüğünü zanneden bebelerin zihniyetiyle yarışır.

sözlük yazarlarının bulunduğu yerin hava durumu

(bkz: kar gördüm kaydım)

sözlük yazarlarının whatsapp durumları

millet akıl toplarken sen çakıl mı topluyordun?

superonline

bu arkadaşlarla taahüdünüz varsa ve kampanyanız bitmeye yakın hayvan gibi fiyatlar çekiyorlarsa sitelerinden iptal talebi yapın.bir kac gün içerisinde sizi geri arayıp yarı fiyatına paket teklif ediyorlar.denendi kesin çalışıyor.

skoda fabia

2022 model 1.0 manuel stock paketi var bende ve gayet iyi araba.Ortalama hızla dur kalk yapmadan istanbuldan düzceye 3 yakmıslıgı var ki bence cok iyi bi rakam.istanbulun sikindirik trafiğinde ortalama 6-6.5 yakıyor.Turbo olmasından mütevellit yokuşlarda ayılma bayılma yaşatmıyor.Tam bir fiyat performans arabası.Sanırım tek eksi diyebileceğim kısmı araç 1.viteste iken debriyajın çok çok hassas kalması.

arda güler

malesef ama malesef iki maç kötü oynasın terörist olmadığı kalır bir tek.yazıyorum buraya.

fenerbahçe

taraftarı gazla çalışır. gazı verirsin şampiyonlar ligi şampiyonu olur iki yenilgiyle de ortada ne kulüp kalır ne takım. yere göre sığdıramadıkları futbolcular bir anda vatan haini olur. duygular uçlarda yaşanır. akıl mantık yerini uygulara bırakır. bu da başarısızlığa iten güçlerden biri haline gelir.

9 mart 2023 sevilla fenerbahçe maçı

(bkz: atamayana atarlar)

seksten sonra akla en son gelen şey

(bkz: alarko kombi)

aldatmak

küçük bilgilendirme:
aldatmak karaktersizliktir evet ama partneriniz sizi mutlu etmek için her şeyi yapıyor ve bunu bilmenize rağmen aldatıp sonrasında ise ''sen benim için her şeyi yaptın ama heyecanı öldürdün'' diyorsanız bu ldatmak değil orospu çocukluğudur.
küçük bilgilendirme bitti.
© copyright 2005 - 2026