bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- gece yarısı çalan telefon7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- reha muhtar25
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- aquila bicipite8
- kadınların zeka seviyesi3
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- koca2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- geceye bir söz bırak3
- minyon kadın siniri5
- eski dizileri izlemek3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- kemal kılıçdaroğlu35
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ankarada masaj yaptırmak2
- elit olmak için gerekenler13
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- ona bir şey söyle16
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- bizim delilere bakayım4
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- tek arkadaşının olmaması10
entry'ler (4732)
1 aya kalmaz 7.5 seviyesine dayanır hatta geçebilir.Altın ne zaman kaybettirmiş? Uzun vadede her zaman kazandırır.Yatırım tavsiyesi falan değil hadi şimdi sittirin.
Bunlardan bir ayakkabı aldım 900 kusur liraya manyak bir sey.Hem fiyata göre baya baya rahat hem fiyata göre kaliteli hemde bağcık yerine cevirmeli bir aparat koymuşlar cırt cırt cevirip hemen bağlayabiliyorsun.Acayip kullanışlı.
Adamlar beynin otomatik yaptığı düşünme eylemini gerçekleştiremiyor sen adamdan oyu pusulasına mührü doğru düzgün vurmasını bekliyorsun ohooo.Daha temelden başlamamız lazım.adım adım.
gerçekten bu millet için bir şeyler yapmaya çalışıyorsanız asgari ücretin iki katına çalışın bakayım hadi görelim ne işe yaradığınız.
(bkz: halef)
garanti reklamları.
tamamdır.
Benim bir komşum var ve onunla çok iyi anlaşıyorum.Komşumu sürekli insanlara övüyorum.Komşumla yiyip içiyorum eğleniyorum gülüyorum.Komşum çok iyi.Tüm arkadaşlarımı komşumla tanıştırıyorum.Yetmiyor komşumu tanımadığım insanlara da anlatıyorum.Herkes komşumun çalıştığı yerden alışveriş yapar oluyor belli bir süre sonra.Komşumun tek bir dükkanı varken belli bir süre sonra pek çok zincir dükkanı oluyor.Hepsi aslında benim sayemde.Komşumun akrabaları,arkadaşları,sevenleri de benim işletmelerimde işe başlıyor.onlara öncelik veriyorum çünkü komşumu seviyorum.Daha sonra komşumla aram açılıyor,küsüyoruz.Sonrasında da komşumun çok kötü biri olduğu ortaya çıkıyor.Meğersem beni kandırmış,asıl planı beni manipule etmekmiş.Komşumu,komşumla ortak çalışanları,ondan alışveriş yapanları,selamlaştığı herkesi polise şikayet ediyorum.Kendimi ve arkadaş çevremi ayrı tutuyorum çünkü o bizi kandırmıştı,biz onu iyi biri biliyorduk ancak diğer insanların kendisiyle nasıl bir ilişkisi olduğunu bilmediğim için onları polise şikayet edip tutuklanmalarını sağlıyorum.Hikayenin sonunda kahraman ben oluyorum çünkü komşumun kötülüklerini ortaya ben çıkarmış oluyorum.
13 yaşında mahallede sağdan soldan arakladığı sigaraları içip büyüdüğünü zanneden bebelerin zihniyetiyle yarışır.
millet akıl toplarken sen çakıl mı topluyordun?
bu arkadaşlarla taahüdünüz varsa ve kampanyanız bitmeye yakın hayvan gibi fiyatlar çekiyorlarsa sitelerinden iptal talebi yapın.bir kac gün içerisinde sizi geri arayıp yarı fiyatına paket teklif ediyorlar.denendi kesin çalışıyor.
2022 model 1.0 manuel stock paketi var bende ve gayet iyi araba.Ortalama hızla dur kalk yapmadan istanbuldan düzceye 3 yakmıslıgı var ki bence cok iyi bi rakam.istanbulun sikindirik trafiğinde ortalama 6-6.5 yakıyor.Turbo olmasından mütevellit yokuşlarda ayılma bayılma yaşatmıyor.Tam bir fiyat performans arabası.Sanırım tek eksi diyebileceğim kısmı araç 1.viteste iken debriyajın çok çok hassas kalması.
malesef ama malesef iki maç kötü oynasın terörist olmadığı kalır bir tek.yazıyorum buraya.
taraftarı gazla çalışır. gazı verirsin şampiyonlar ligi şampiyonu olur iki yenilgiyle de ortada ne kulüp kalır ne takım. yere göre sığdıramadıkları futbolcular bir anda vatan haini olur. duygular uçlarda yaşanır. akıl mantık yerini uygulara bırakır. bu da başarısızlığa iten güçlerden biri haline gelir.
küçük bilgilendirme:
aldatmak karaktersizliktir evet ama partneriniz sizi mutlu etmek için her şeyi yapıyor ve bunu bilmenize rağmen aldatıp sonrasında ise ''sen benim için her şeyi yaptın ama heyecanı öldürdün'' diyorsanız bu ldatmak değil orospu çocukluğudur.
küçük bilgilendirme bitti.
aldatmak karaktersizliktir evet ama partneriniz sizi mutlu etmek için her şeyi yapıyor ve bunu bilmenize rağmen aldatıp sonrasında ise ''sen benim için her şeyi yaptın ama heyecanı öldürdün'' diyorsanız bu ldatmak değil orospu çocukluğudur.
küçük bilgilendirme bitti.