bugün

Kung Fu Panda çizgi filminin haklı kötüsü.
on ikinci nesil yazar.
Hoş gelmişsin as maca.
görsel
hoş gelmişsin kral !
ioçk'tan sonra sözlüğüne en güzel kız ellerine sahip erkek yazarı.
sözlüğün kırbacı kim ben biliyorum ama söylemem.
Kanki eskiden gerizekali gibi nicklerin vardı onlardan alsana erdogan aşığı gibi
böyle kpop geyleri gibi nik olmamış.
as maca yediği nanelerle övünmeyi sever, o haseple fake ile gelemez. bende de aynı dert var, cilgincapkin'la herkesi delirtip, sonra bendim demem ondandır. yani şemsiyeli tam da bu sebepten as maca olamaz.
Gs şampiyon olduğunda sözlüğe bi bakayım dedim. Abrige diye bi yazara bu asmaca yazıyolardı. Hesabı silmeden önce dmden sen gocusun diyen oldu. Siz harbiden kafayı çıldırmışsınız.
kız mıymış.
kız mı...
Kuz maymiş.
tai lung kız değildir belki ama bir birader olduğu apaçıktır.
asyalı kızları seven adamdan zarar gelmez.
ağzının payı verilince kaçtıktan sonra başka başlıklarda entrylerim üzerinden bana giydirmeye çalışma genç adam. dediğim gibi, kalibrem değilsin. yetişemezsin.
Kankacım beni bu sözlükte herkes aşağılayıp hor görüyor. ilk sen değilsin ki cevap yetiştireyim. Farkettiysen kendimi kanıtlamaya çalışmıyorum. Mücadelelerimden de dem vurmuyorum. Beni aşağılayıp kendini yücelterek argümanlarıma cevap verdiğini düşünüyorsan sana mutluluklar dilerim. Keyfini çıkar ne diyim ki. Neyine cevap verecektim bu kısmın?

görsel
djashjdhkasjdasdj ağlayışa bak. konuya gelip " ben şöyleyim ben böyleyim ah köylüler sizi " diye feveran edeceksin kendi kendine, ağzının payı verilince de " bini ışığılıyıp hır giriyirsiniz " edebiyatına geçeceksin.

ciasal islamcılar görse tövbe eder, feyz alır. öyle bi tipsin. daha fazla ağlamak istemiyorsan, yazdıklarım üzerinden başlık başlık laf yetiştirmeye kalkma.
Ağlamıyorum ki. Bu tarz mecralarda hor görülmeyi ben tercih ediyorum zaten. Çünkü egomu böyle tatmin ediyorum. Neden bahsettiğimi anlar mısın bilmiyorum anlayıp anlamaman çok da umrumda değil açıkçası.
güzel. egonu böyle tatmin ediyorsan başlık başlık peşimden koşturma, yüksek egonla çelişme.
Attığım oltayı sapıyla beraber yuttun. Büyüklük yapıp lolipopunu elinden almadığım için teşekkür edeceğine nick altıma koşup nankörlük yapan sensin. Ayrıca iki başlıkta denk geldik başlık başlık peşimden koşma yazacak kadar önemli biri olduğunu mu sandın köylü. işte aşağılamayınca da had bilmiyorsunuz napim.
yerin dibine sokulunca " olta attım sapıyla yuttun yeaa "

aynen qanqs.

bürokrat abilerinin yanına koş senin varlığın başka türlü anlam ifade etmez. yok hükmünde kalırsın, onların dibinden entry gir buralarda.
Bak senin gözünü bi açayım. Tartışma boyunca konudan sapmadan örnekler verdim. Etik, ahlak ve liyakat gibi kavramlara yaklaşımının büyük ölçüde idealist ve günümüz siyaset sosyolojisini açıklamakta yetersiz kaldığını söyledim. Bunu da kafama göre uydurmadım Max Webere atıf yaparak söyledim. Açıp okursan neden bunu söylediğimi anlarsın. Bunun yanında farklı örneklerle de iddiamı destekledim. Bunları yaparken de seni eser miktarda aşağıladım.
Eğer iddialarıma cevap verseydin, seni tartışılabilecek biri olarak görürdüm. Ama sen argümanlarıma cevap vermek yerine kendini övmeyi ve beni küçümsemeyi tercih ettin. Bu da bana tartışacak birikime sahip olmadığını gösterdi.
Dahası beni zenginleri ve bürokratları seven biri olarak etiketlemen de kişiliğim üzerinde doğru bir okuma yapamadığını da gösteriyor. Anlayacağın tüm ipler benim elimdeyken seni rahat bırakmayı tercih ettim. Çünkü söylediğim gibi küçük çocukların lolipoplarıno elinden almak bana göre değil.
oğlum sen hala ne konuşuyor, anlatıyorsun lan burada?

düşünce dünyan yok, başkalarının görüşlerine anlayışlarına mahkum ve muhtaç yaşadığın için onların söylemleri, anlatılarıyla bık bık ötüyorsun.

iraden, donanımın, yeteneğin, başarıların yok; olmadığı için para, pul, varlık edinmişler etrafında konumlanarak kendine bir statü belirlemeye kalkıp onun üstünden de elaleme sallıyor içi boş hayatına anlam katma çabasına giriyorsun.

oligarşiyi, oligarklığı "devlet düzeni" diye yutturmaya kalkıp bunu normalleştirip bunun da kabul görmesini, gerçeğin bu olduğunu savunmaya kalkıyor bu kepazelikler yerin dibine sokulunca da kaçıp gidip sonra başka başlıklarda ağlayarak hala kafa şişiriyorsun.

yorma aslanım. sen dengim değilsin, sen el sikiyle gerdeğe girebilecek tıynette bir vasıfsızsın, başkalarının güçleri, mevkileri, varlıkları üzerinden kendine bir hayat, rol biçen bir vasıfsız.

yorma koçum. yorma abisi. yorma.
Şöyle sakin sakin yazayım demez.

2 günden fazla Trollük yapmadan duramaz.

Oğlum büyü lan biraz yıllar oldu.

Biraz gelişim gösterdi en azından diyelim.
Ben öğrenciyim olum. Mühendislik okuyorum. Pc başında çay içip müzik dinlemek en büyük hobim. instadan güzel kızlara bakıp iç geçiren sıradan biriyim. Kendi hayatın çıkar peşinde koşup istediklerini elde edememekle geçtiği için beni de öyle sanıyorsundur belki bilmiyorum. Ama lütfen beni analiz etmeyi bırak. Çünkü bu konuda berbatsın.
© copyright 2005 - 2026