bugün

insan bacısına seri artı oy basar mı olum. Bacı demeseydin düşünürdük ama buna bi tane yeter.
Hızlı ol geride kalıyosun.
görsel
Bik bik ablacım öncelikle sakin ol. Seni ömrünü harcadığın bu sözlüktekiler sakin, aklı başında olgun biri olarak bilir. Bu imajı bozmak istemezsin. Ben sana herhangi bir hakaret ya da küfür kullanmadan iki satırlık bir yazı yazdım. Bu kadar öfkelenmen garip doğrusu.
Attığım kadın fotoğraflarının yapay zeka olduğunun herkes farkında. Bunu sürekli belirtme ihtiyacı duymana gerek yok. Tamam en gerçek kadın sensin vericez senin de ilgini.
Ayrıca fiziğimin muhteşem olduğunu sen de biliyorsun aplacım. Neden bu konuda yalan söylüyorsun. Göbekli kıllı kel erkeklerden hoşlanıyorsan bilemem tabi.
Beni bu sözlüktekiler ibneye ibne sikiğe sikik dememden de tanır. Sen o meriç ilgini yalamaya çalıştığın küçük kızlara ver. sen salça olmasan benim seni siklemişliğim mi var? Ay sikleme dedim pardon heyecanlandın deme. Hiç bir hesabında zerre umrumda olmadın yine değilsin hadi naşla.
Ablacım benim seninle ilgili girdiğim entry sayısı 3-5, sen benle ilgili kaç entry girdin? Uçup kaçmadan önce bunları bi düşün istersen.
iki asırdır burdasın sözlüğe baklava börek fotoğrafından başka ne kattın? Aramızda tüm varlığı birilerine yancı olup linçlere katılmakla sınırlı olan kişi ben miyim mesela?
Bi de neden sürekli ne kadar erkek olduğumu kanıtlamamı bekliyorsun onu anlamadım. istersem kadın istersem gey istersem mağara adamı rolü yaparım. Sen neden takıldın buna bu kadar.
sözlük tarihinin en güzel harun abilerinden biriydi. tam özelden yürüyecektim kendini afişe etti. yeni fakesini bekliyoruz.
kalemi kuvvetli. iyi yazıyor.
Bu kız çok güzel.
boş yapma seviyorsan git iste.
© copyright 2005 - 2026