bugün

entry'ler (1340)

maltepe üniversitesi

küçülen üniversite.

https://www.birgun.net/ha...vakifta-ozel-kiyim-734046

sarışın kızlar

(bkz: lvbel c5)

üniversite okumak

--spoiler--

zaman kaybı ve çöp. berber bile üniversite mezunundan çok para alıyor.

--spoiler--

aslında ne istediğini bilmeyen ama aile baskısıyla müh tıp mezunu olmuş kişilerin dediği şey.

uluslararası saraybosna üniversitesi

Türkiye’de bazı üniversitelerden uolp kapsamında (itü,sağlık bilimleri üniv,marmara gibi) para bayılıp gidebileceğiniz üniversite.

Bu üniversiteyle neden uolp yapmak ister bir insan anlamıyorum açıkçası, bu üniversitenin diplomasının bosna-hersek haricinde iş yapacağını zannetmiyorum. Balkanlarda okumak da bana mantıksız geliyor, bizdeki iyi üniversiteler balkan üniversitelerinin çoğundan iyi diye düşünüyorum.

velhasılıkelam bu üniversiteyle uolp mu yoksa türkiyede dört sene okumak mı deseler türkiyede okumayı seçip erasmusla daha iyi yerler kovalardım.

psikoaktif bitki yeyip örümcekağlı mağaraya girmek

allah kurtarsın.

alternatif türkçe rock müziğin iyice kaybolması

Türkçe Rock müziği defnedeli çok oldu sanıyordum.

uluslararası ilişkiler bölümünün özeti

Siyasi bilimler 2.0. Bazı yerlerde zaten bölümün adı siyasi bilimler ve uluslararası ilişkiler diye geçiyor.

sıfır atık vakfı

Vakıf fena para akıtmış sözlüğe. çıkar kokusu.

karaçalı

Hala albümünü çıkaramamış adam.

insanları birbirine düşürmek

(#48114504) o karakter travesti değil mi lan. ioçk’tan daha gey bu.

kıçını yırtsan sonu tabut

fuat-hassickdir iii’deki interludeumsu dokuzuncu trackin adı. Başka bir adıyla biz raperken ne oluyo?

yalancıyı sikmiyorlar

linkedin’e girerseniz doğruluğunu teyit edebilersiniz.

hayat kalitesini düşüren şeyler

sol frame.

claudian clouds

yine mi kız nicki altında kavga ediyorsunuz amk.

ege üniversitesi edebiyat fakültesi

bünyesindeki sosyoloji bölümü araştırma görevlisi arayışına çıkmış.

ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması

(bkz: bundan bize ne olması)

sosyal hizmet

Yurtdışında genelde uygulamalı bilimler üniversitelerinde görülebilecek bir bölümdür.

sosyal hizmet mi pdr mi

sosyal hizmet’in alacağı karşılaştımadır. anthropic bu sektörün yükselişte olacağını düşünüyor. hazır yaşlı ve yardıma muhtaç nüfus da yükselişteyken.

ha pdr’nin alabileceği (o da şüpheli) tek karşılaştırma swahili dili ve edebiyatı gibi imkan kümesi belirli bir yer dışında mikroskobik olan bir bölümdür. baya kötü yaşlanmış karşılaştırma.

ankara üniversitesi dil tarih coğrafya fakültesi

Çeşitli ilklere ev sahipliği yapmış fakülte.

mehdi'nin türkiye'yi en ileri götüreceği gerçeği

Mehdi adaletle hükmedecek ve dünyayı kalkındıracak diyorlar. Önce bir dünyayı ileri götürsün biz arkasından sürükleniriz.
© copyright 2005 - 2026