bugün

4 sene sonra yapılacak olan tırt yarışma.
bunu izleyenlerin zeka seviyesinden şüphe ediyorum.
ünlülerin çok yapay olduğu yarışmadır.
taş ve sopa esprisini birisi yapmalı.
Arda Turan şimdiden yerini ayırmıştır.
Barcelona'dan sonraki durağı orası olur anca.
Reyting çok mu önemli sanıyorsunuz? Acun artık dokunulmazlık oyununda bile reklam yapıyor, daha bir sürü gelir kaynağı var, sade reklamdan gelen gelir ile bile yapar Survivor'ı.
adamlar her gün reytingde ilk 3 den inmiyor.. reklamı yayının içine güzelce yedirebiliyor. + yayın arasında ki 20 dakikalık reklamları saymıyorum bile. koskoca kanal bile yayın arasında aldığı reklamla kar yapıyor varın siz düşünün.
izlemeyeceğim ama Yarışmacılarını merak ediyorum. Şu almancılara benzettiğim yasin katılacak gibi geliyor bana. Acun işini bilir.
Tutmaz.
boka sarmıştır.
Masterchef den biri katılırsa hiç şaşmam. Acun genelde böyle yapıyor.
Turabi'nin kadrolu mesleği.
Can sıkıntısından bakılır fakat daha çok can sıkabilir.
Yazın kanallarda hiçbir şey olmadığı için izlediğimiz program. gecen sene önceki senelere göre en berbat survivor izledik.
16 şubat 2020 tarihinde başlayor. tüm yarışmacılar ve acun medya için kazasız belasız hayırlı bir survivor sezonu olur inşallah. herkese şimdiden iyi seyirler dilerim.
▪︎ ünlüler:
görsel

▪︎ Gönüllüler ..
görsel
ersin korkut elenene kadar izlerim belki.
Masterchefte maymunluk yapan kürtle Arka sokaklar Komiseri finale kalır. Arka sokaklar Komiseri kazanır.
Turabi yoksa izlenmez.
Tam bir fiyasko gibi görünüyor şimdilik. Heyecanlandıran ünlü yok ersin korkut hariç. Gönüllüler de umut vaadetmiyor.

Nerde eski Survivorlar?
ünlüler takımı belli oldu:
Ersin Korkut
Tuğba Melis Türk
Barış Murat Yağcı
Elif Gören
Aycan Yanac
Perviz Abdullayev
Derya Can
Sercan Yıldırım
Uğur Pektaş
Şaziye ivegin
Mert Öcal.
tamamen ünlüleri tutmaya başlayacağım sezon.
Uğur pektaş ünlülüğünü kaybedince survivor'a girip tekrar arka sokaklar'a giricek galiba.
Şu çok güzel hareketler bunlar ekibi ünlüden mi sayılıyor. Ersin kim amk.
Geçen seneki türkiye - yunanistan çok güzeldi.. bir birinden yakışıklı yunan erkeklerini izleyip izleyip gözümüz gönlümüz açılıyordu.
Bu seneki survivor ise tırt.. çok sıkıcı bir sezon olacak.. erkeklerde birbirinden tipsiz yani gözümüz gönlümüz resmen kapanacak.