bugün
- filistin37
- antipanik'e bir şey söyle22
- silvermist'e iki şey söyle16
- sözlük kızlarının kombinleri14
- traveler konuşursa sözlükte yer yerinden oynar8
- 44 yaşında psikolog olmak6
- sarapci koala ile el ele parklarda koşmak4
- barış sürecinde siyasallaşma aponun da hakkıdır5
- muşlettin amca7
- namazlı meal yazıp kuran da namaz var diyen avel6
- tarhana çorbası5
- azerbaycan8
- piyasada bol miktarda herif ve karı olması4
- tanışılan kız hangi partili ise o partili olmak7
- bahçeye işemek2
- alttaki yazara bir şey söyle24
- kadir mısıroğlu'nun vatan haini olması5
- keşke yunan galip gelseydi diyen orospu evladı4
- israil'in yunanistan'ın 2036 planını ifşalaması4
- akp'ye geçersem anam evlatlıktan reddeder3
- cenazede gülmek8
- ehliyet sınavının kurallarını kim koyuyor ya2
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- florentia village istanbul2
- abazan yazarlar4
- su bardağında çay içmek10
- antipatik'e iki şey söyle3
- egay sucukcu'ya bir şey söyle3
- ürdün9
- abd'nin en iyi üniversiteleri2
- bosna hersek2
- tuvalette ilham gelmesi5
- mhp nin atatürk düşmanı olması5
- şükretmeyen insan7
- aşkım dua lipa mı ben mi diyen sevgili8
- whatsapp grubundan atılmak2
- bir hikayenin sonuna nokta koyamamak3
- altın fiyatları2
- vincenzo montella5
- sahaflık tecrübem5
- almanya3
- pudingi çay kaşığıyla yemek5
- slovakya2
- insanın düşüncelerinden utanması6
- trump'ın rus dizeli anlaşması3
- fransa6
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri15
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- bulgaristan2
- erkeklere en güzel hitap şekilleri17
Karantina günlerinde evde corona aşısı çalışması yaptığım için kaçırdığım tv show.
Sabah kitap,film, uyku; akşam survivor
Tüm entel dantelliğimle diyorum ki tüm eylemler pragmatist(kelimeye gel hele) olmak zorunda değil,hedonist tarafına da hitap etmeli insanın.
Tüm entel dantelliğimle diyorum ki tüm eylemler pragmatist(kelimeye gel hele) olmak zorunda değil,hedonist tarafına da hitap etmeli insanın.
Değil geçici süreliğine karantinada kalmak, ömrümün sonuna kadar karantinada, hatta zorunlu karantinada kalacağımı bilsem yine de bunu açıp izlemem. Bu kadar vizyonsuz değilim şükür.
Gider gururumla kanal 7'deki hint dizilerini izlerim..
Edit: entelektüel bir imaj çizsem hint dizisi izleyeceğimi vurgulamazdım bence. Amma alıngansınız yahu. Vizyonsuzluğunuzun getirdiği bi gücenme mi bu?
Gider gururumla kanal 7'deki hint dizilerini izlerim..
Edit: entelektüel bir imaj çizsem hint dizisi izleyeceğimi vurgulamazdım bence. Amma alıngansınız yahu. Vizyonsuzluğunuzun getirdiği bi gücenme mi bu?
Survivor izlememek entelik olmuş. Buraya kahkaha efekti atayım.
Her sene izlerim. ilmimin zekatını versem sözlüktekileri alayı ilber ortaylı olur.
Her sene izlerim. ilmimin zekatını versem sözlüktekileri alayı ilber ortaylı olur.
hiçbirinden bi cacık olmaz. Kimin şampiyon olacağı da zerre sikimde değil.
resmen izlemeye mecbur kaldığımız program. Başka güncel birşey yok çünkü.
Gizem elen artık.
Bence barış son derece efendi başarılı bir yarışmacı. Hak ediyor birinciliği. Survivor Taner ahlaksızının kankası Cıvık Yasin birinci olacak değildi ya.
tayyip'i 2002'de iktidar yapan kafayla barış'ı destekleyen kafa arasında hiçbir fark yok.
'mağdur edebiyatı' bu milletin en zayıf karnı. seneler geçiyor ama türkiye gerçekleri bir türlü değişmiyor.
barış'ı kurduğu tezgahın tutmasından ötürü kutluyorum. aptalları sömüreceksin abi bu kadar basit.
'mağdur edebiyatı' bu milletin en zayıf karnı. seneler geçiyor ama türkiye gerçekleri bir türlü değişmiyor.
barış'ı kurduğu tezgahın tutmasından ötürü kutluyorum. aptalları sömüreceksin abi bu kadar basit.
Bugün dokunulmazlık oyununu ünlüler alıyor. Az önce acun kaçırdı. Salı günkü iletişim oyunu için bilgi verecekken vermeyeyim oylamayı etkiler dedi. Ünlüler daha n SMS oylamasına çıktı.
kanalları zaplarken denk geldin. yasin diye bir adam var her tarafına yaprak sarmış ben balbasaur'ım, herkes balbasaur olamaz diyor.
Corona sayesinde izlenen program.
Uzak ara survivor tarihinin en vasat sezonudur.
ünlüler de yarışan yarışmacıları yolda görsek çoğunu tanımayız.
acun'un tek şansı corona nedeniyle milletin evde olması ve her akşam bunu izlemesi.
acun'un tek şansı corona nedeniyle milletin evde olması ve her akşam bunu izlemesi.
Ersin, Ayçan ve Elif dışındakiler doğal değil..Yunus Emre eğer gerçek halin buysa sen kazan. Diğerleri zaten işe yaramaz. Ama en işe yaramayan kişi ise yarışmanın sunucu ve yapımcısı..
Ada da iyi seks döndüğünü düşünüyorum. Teker teker sırayla ve grup seks vardır.
izlemediğini söyleyip ki belki de izlemeyen götümsü elitimsi kısım nedense böyle ve benzeri başlıklar altında hemen tünüyor. nasıl ki izlemek izleyene ekstra bir şey katmıyorsa izlemeyene de ekstra bir şey katmıyor. o yüzden buralara gelip yok nasıl izlenir yok bunu izleyen bilmem ne diyen embesiller gitsin our planet, cosmos felan izlesin. biz iki tarafı da seviyoruz. ve bu reality show'u beğenerek izliyoruz. ne izleyelim zuhal topalla sofrada mı yoksa güldüy güldüy mü?
entel dantelliğe gerek yok. illa bel altı bir içerik olacaktı bak bu entellektüel danteller nasıl atlardı. bunu netflix örneğinde görüyoruz. survivor' a gelince, ahlaksızlık yok. adil bir yarışma söz konusu. boyu uzun olanın, kısa olanın, zayıf olanın, şişman olanın, hızlı, çevik olanın da kazanacağı yarışmalar yapılıyor. ve netice de halkın takdiri söz konusu. bu yarışmayı neden izlemeyelim ki? senin daha iyi fikrin var mı ey entel kardeşim?
Acıyorum bu programda yarışan insanlara. Şimdi dersiniz, adamlar orda hem ün hem çuvalla para kazanıyor da sen züğürt halinle onlara mı acıyorsun diye ama öyle, evet. Tiksintiyle karışık bir acıma bu, üzülmek gibi değil. Ne zaman açsam baksam yarışmacılar bezgin ve sıkkın bakışlarla ve yalancı alkışlar eşliğinde çiğ sevinç gösterileri sergiliyorlar. Bunu yaparken de en az yüz kere acun abi diyorlar tabii. koca koca insanlar, tedirginlikleri her hallerinden belli ama oradalar ve o işi yapıyorlar işte; muhtemelen birkaç yıl daha abilerine bağlı kalıp ona bağlı olarak boy gösterecekler. Eminim birçoğu hatta belki hepsi bundan çok memnundur, sonuçta gösteri dünyası ama ben izlerken çok utanıyorum. Ne biliim.
2018'de baştan sona ilk defa ve hevesle izlemiştim ben bu programı, nasıl dayanmışım şaşırıyorum. Ciddi anlamda boşluktaymışım demek ki.
2018'de baştan sona ilk defa ve hevesle izlemiştim ben bu programı, nasıl dayanmışım şaşırıyorum. Ciddi anlamda boşluktaymışım demek ki.
Acunun artik yillardir iyice sikip suyunu hatta posasini cikardigi format. Ne zaman noktalanacak merak ederim. Olm her sene ayni goy goy ayni tezgah ayni filim. Yeter amk.
bunları izleyenlerle benim oyum bir mı?
Yarışmacı kızların bikini görüntüleri yok. Üzücü.
(bkz: afyon)
nisa, ergen triplerin yüzünden kendi takımından altı kişinin hakkına girdin. allah müstahakını versin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar