bugün

entry'ler (6090)

titanium

She Wolf'ün çeyreği, Wild Ones'ın 3/4'ü etmeyecek şarkıdır. Sia yine müthiştir ama She Wolf bambaşka bir seviye.

wild ones

sia'nın şov yaptığı başka bir düet. bu kadının sesiyle evlenmek isterdim. o kadar güzel ki al köşeye koy sürekli şarkı söylet.

she wolf

Dinlemeye doyamadığım David Guetta ve Sia şarkısı. Eskiden Titanium daha iyi derdim ama şu son zamanlarda uzak ara She Wolf daha iyi ve değişmez. Sia'nın sesinin zirve yaptığı ve bir daha buradaki vokalinin yanına yaklaşamadığı şarkı. Hele o "i lay with the wolwes" dediği kısım... Eriyorum resmen. Maalesef underrated kalmıştır özellikle Titanium'un yanında. Ah ah nerde o eski şarkılar, artık böyle şarkılar yapıl-a-mıyor.

letterboxd

Kullanan varsa takipleşebiliriz.

bodyguard

Beyonce'un en iyi şarkısı muhtemelen.

take my breath away

En özel 80ler şarkısı. Bestesi çok acayip hisler yaşatıyor...

black no 1

Mükemmel bir Type O Negative şarkısı. Bir bu bir Christian Woman çok özel şarkılar.

brooklyn baby

Well my boyfriend's in a band dediği yerlere bitiyorum.

kahpe kader

gelmiş geçmiş en duygusal introya sahip olabilir bu şarkı her dinlediğimde tüylerim diken diken olur. 02:23 ise introdan sonra ki en güzel yeridir.

warmness on the soul

Piyano altyapısı inanılmaz iyi olan şarkı. Rev'in çalmamasına çok şaşırdım.

zeynep sönmez

Sabalenka ile Çeyrek final maçı.. Var bi hayalimiz...

elena rybakina

Rus asıllı Kazakistan'ı temsil eden tenisçi melek.

iga swiatek

aşkımdır o benim

zeynep sönmez

kainat güzeli. servislerini çok geliştirmiş. alexandrova maçında ki Zeynep hemen hemen herkesi yenebilecek kalitede. Umarım istikrarlı ve giderek gelişmeye devam eden bir kariyeri olur. 4. turu göreceğimize inanıyorum.

in your arms

Pes 2011'in Sweet Disposition, Celestica, Stop For A Minute ile birlikte en iyi şarkısı. Mükemmel bir şey.

terence crawford

Canelo denen hırsız köpeğe boks dersi verip tüm kemerlerini elinden almış goat. Adam tarihte 3 siklette tartışmasız şampiyon olan tek boksör ve bunu 21 pound çıkarak Canelo'nun sikleti temizlediği, en iyi olduğu siklette Canelo'yu çocuk döver gibi döverek başardı. Bu adam tartışmasız goat olmalı 3 siklet atlayıp bunu yapmak hele Canelo gibi hakemleri satın alan ve puanla yenmenin neredeyse mümkün olmadığı (Bivol de Canelo'ya boks dersi vermişti ama hakemler yakın puanlamıştı keza Crawford maçını da öyle puanladı) birisine karşı yapmak imkansıza yakın.

nameless king

ilk fazına felaket sövdüğüm gelmiş geçmiş en karizmatik bosslardan biri. ismin güzelliğine bak lan isimsiz Kral!

billy wilder

Gelmiş geçmiş en büyük yönetmen.

blackbird

Herkes şarkının solosuna ya da Myles'ın yüksek perde de söylediği yere biterken ben şu kısma bayılıyorum:

Ascend, may you find no resistance
Know that you made such a difference
And all you leave behind will live to the end (will live to the end)
The cycle of suffering goes on (goes on)
But the memories of you stay strong (so strong)
Someday, I too will fly and find you again

Hele o again deyişi...

beni hatırla

Nazan Öncel'in Ayşegül Aldinç'ten daha iyi söylediğini düşünenleri de gördü bu gözler. Kıyas bile edilmez.
© copyright 2005 - 2026