bugün
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması18
- yağmurcu neden akpli10
- şükürcülük5
- call of duty black ops3
- velvet hanım aşk kadınıdır3
- üniversitelerdeki siber güvenlik programları2
- pazartesi diyete başlamak4
- seda akman2
- kızlar naber10
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- eli olmayanlar nasıl 31 çekiyor4
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız7
- nervio hanım ile birlikte kahve içmek2
- g3 ile intihar etmek3
- yeni gelin instagramı2
- öğrencilik halleri3
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- komşuya kahveye gitmek8
- çok sıcak olması4
- aykolik bey birader2
- manifest5
- asgari ücretle çalışan yazarlar4
- erdal beşikçioğlu16
- aslan gibi adam3
- mürted öldürmek2
- hamama gitmek4
- parmak kılları4
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- en tehlikeli insan tipleri6
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi4
- nervio hamferdi10
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- çay içen kız13
- bacınızı üniversiteye gönderir miydiniz2
- yar2
- rak2
- 3 ağustos 20263
- mod geldi mod geldi4
- trivagoya bakmadın mı2
- aile hekimi2
- sinem dedetaş10
- smallville'deki konuk oyuncular6
- galatasaray10
- iş ilanı2
- arıların biraz mallaşmış olması4
- yanlış ata oynamak3
- ütü13
pop ile ilgilenen son günlerde adı malum şahıs dolayısıyla pekte iyi anılmayan müzik sanatçısı.
sevemediğim hatta nefret ettiğim nadir söz üstadlarından biridir. diğerleri için:
(bkz: yılmaz morgül)
(bkz: demet akalın)
(bkz: yılmaz morgül)
(bkz: demet akalın)
istanbul fm de dj lik yaptığı günlerden saçlarını kestirene kadarki sürede erkek mi kadın mı olduğunu anlayamadığım, ne tipi, ne de fikrine saygı duyduğum popçudur. fikirleri de yaptığı müzik gibi piyasa eksenli olduğu için, karakter olarak sıfırı tüketmiştir. aralarında gerçekten sevdiğim birkaç tane olması bir tarafa, yaptığı müzik ve şarkılarla niteliksizliğin tanımı olmuş kişidir. toplamda etkisiz elemandır, bu etkisizlik kendisily eilgili olumlu düşünceleri de silip süpürmektedir.
Türkiye'de birtakım kürt sorunlarında meselenin bir şekilde bağlandığı kişidir.
adam günah keçisi ilan edildi, hayır olaylar hasbelkader üzerine kalacak o olacak ahahah.
http://www.bunanedesem.com/mesaj-828.html
http://www.bunanedesem.com/mesaj-828.html
gezi eylemlerini desteklemedim diyerek türkiye cumhuriyeti başbakanı recep tayyip erdoğan'a ayar vermiş hiç sevmediğim kişidir.
okları daha çok üstüne çekti farkında değil. Yesinler birbirlerini.
okları daha çok üstüne çekti farkında değil. Yesinler birbirlerini.
aşk, bu kızıl ötesi, yaralı müzesi, hareket edememdir.
bir günah işlersin ve o günah tüm hayatın boyunca kabusun olur işte.
kolpa olmayıp yaptıklarının arkasında dursaydı bugün en azından dik durdu denilirdi.
kaypak adam vesselam.
kaypak adam vesselam.
ona küçük çatallar atın.
vatan millet yaptı çatal bıçak attı, doğru ama götürmedik slav ırkı bırakmadı tam vatan evladı.
devran adamıdır. sonuçta binlerce dansöz var. evet.
an itibariyle cnntürk de sıçmış sanatçı bozmasıdır. bi adam bu kadar dönek olabilir pes ulan adam gibi yaptığının arkasında dur la ne olurdu yani .
Aynı nakaratların insanı.
geçenlerde bir videosunu izledim.
zamanında bize yanlış öğrettiler. kürtleri yok saydık. insanların gazına geldik, diyordu.
her insan hata yapabilir hele de o dönem ki cahilliği ile.
artık konunun karşı ismi aramızda olmasa da yaşayanlar olarak bizlerin bunu duyması en azından serdar ortaç'ın bazı şeyleri kavradığını gösterir.
ama tabi yıllar önce yapılan bir hata insanın kariyerinin ileri ki dönemlerini de bal gibi etkileyebilir.
o yüzden atılacak olan her adım, söylenecek olan her söz yıllar sonrası düşünülerek yapılacak.
zamanında bize yanlış öğrettiler. kürtleri yok saydık. insanların gazına geldik, diyordu.
her insan hata yapabilir hele de o dönem ki cahilliği ile.
artık konunun karşı ismi aramızda olmasa da yaşayanlar olarak bizlerin bunu duyması en azından serdar ortaç'ın bazı şeyleri kavradığını gösterir.
ama tabi yıllar önce yapılan bir hata insanın kariyerinin ileri ki dönemlerini de bal gibi etkileyebilir.
o yüzden atılacak olan her adım, söylenecek olan her söz yıllar sonrası düşünülerek yapılacak.
o son çatalı atmayacaktın.
kendisine haksızlık edilen şarkıcıdır. zamanında yaptığı hatanın kendi de farkında ve çok çok kez de özür diledi.
bugün başbakan bile onunla uğraşıyor. hala konserleri engelleniyor.
adam çatal atmadığını söylediği halde... sadece 10. yıl marşını başlattığı için.
ahmet kaya bile böyle olmasını istemezdi eminim. o gün bir tek çatalı geri atmış mı?
ama yok her şeye bir sorumlu gerekir değil mi.
http://www.youtube.com/wa...o3Bc&feature=youtu.be
bugün başbakan bile onunla uğraşıyor. hala konserleri engelleniyor.
adam çatal atmadığını söylediği halde... sadece 10. yıl marşını başlattığı için.
ahmet kaya bile böyle olmasını istemezdi eminim. o gün bir tek çatalı geri atmış mı?
ama yok her şeye bir sorumlu gerekir değil mi.
http://www.youtube.com/wa...o3Bc&feature=youtu.be
ahmet kaya'ya attığı iddia edilen çataldan dolayı değil, o tahammül edilemez sesinden dolayı sevilmeyen sanatçımsı.
ilginç alakasız sözlerin sahini şarkıcı. reklam peşindedir genelde cok hoslanilmaz sempatik bulunmaz. kara biberim adlı sarkisida pek 90 lardir hani.. Ama bozmuştur kendini ya da aslını gösterir.
Ne yazık ki büyük türk edebiyatçı Yusuf ziya ortaç'ın torunudur. Ne yazık ki diyorum, o olmayaydı ben yerine talibim.
(bkz: serdar ortaç ın dedesi)
(bkz: serdar ortaç ın dedesi)
Adam hatasını anlamış özür dilemiş. Daha üstüne gidip cahilin birini adama karşı kışkırtmayın!!! Çok işsiz güçsüz adam var, birilerine zarar vermek için ortada dolaşan. O günün şartlarında Kenan Doğulu'da her fırsatta onuncu yıl marşını okurdu. Hepimiz çok hassastık. Ama devir değişti, e tabii Çelik'te değişti!
nasıl korkuttuysalar kendisinden 10 yaş küçük, küçük enişte rok' a ''abi'' çekmektedir.
hayatında doğru yaptığı tek şeyin Ahmet Kaya'ya çatal fırlatmak olduğunu fark edemeyen kişi.
gerçekten çok gereksiz bir tip olsa bile yaptığı tek anlamlı, ama doğru olmayan icraat Ahmet Kaya vak'asıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar