bugün
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi20
- gocu'ya özgürlük7
- sözlük hesabını sil perileri3
- senden benden trilyonları çalanlar5
- fatma betül sayan kaya49
- arkadaşlar beni neden sevmediniz3
- ne yazarsam yazayım çaylak olmuyorum3
- 4 ekim 2026 konohafest saldırısı3
- yıldız tilbe kızılı2
- cemil ipekçi2
- arkadaşlar çok uykum var2
- hepinizden nefret ediyorum ama tek başıma da canım2
- fon mağdurlarının ana para iadelerini beğenmemesi2
- ideal bira bardağı3
- pazartesi sabah 7 de spor salonuna giden insan3
- cin filmleri4
- sarımsak6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- müzik kursu2
- türk korku filmi klişeleri3
- pazartesi sabahı erken kalkmak için bir neden3
- yaşlı ve bunak sözlük yazarları3
- iwf yapay zeka çocuk istismarı materyali artışı2
- italya türkiye maçı saat 21 45 te atv de3
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması43
- pizza5
- sabahları nefret edilen şeyler10
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- pizza margarita4
- asrın soygunu14
- cin musallat olan kişi nasıl anlaşılır3
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi8
- sözlük gıybeti12
- hangi tatlısınız10
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- riyad da ikinci mekke ittifakı toplantısı2
- türkiye'nin yemen de mekke ittifakı tartışması2
- nasıl birisiniz8
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- akp seçmeni16
- damarsız tüysüz manisa yaprağı18
- anın görüntüsü20
- tarsus ta karpuz yüklü kamyonun devrilmesi2
- napıyorsunuz8
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- domates2
- gunluklerim aylik olmus11
- kız kardeşlerim6
- arkadaşlar naber ya8
- yeşil parka giyen kız2
entry'ler (810)
bir irk nerede azinliksa o ulkedeki pis isleri onlar yapar...okuyamadiklari icin cahil kalirlar ve o ulkeye ait bir sadakat besleyemezler...
Almanyada ne kadar kerhane isletmecisi, ne kadar uyusturucu taciri, mafya varsa yuzde 80 i turktur...
Amerikada ne kadar hirsiz, serseri, pislik adam varsa yuzde 90 i zencidir...
simdi bir kürt hırsız olabilir, kerhaneci, uyusturucu taciri olabilir...ki bi ton kürt vardır bu işlerle uğraşan. inkar etmek mümkün değil.. ama bu adamları bu hale ne getirdi diye düşünmeden yo kürt pislik, yo kürt cahil, yo hırsız demek haksızlık...
Almanyada ne kadar kerhane isletmecisi, ne kadar uyusturucu taciri, mafya varsa yuzde 80 i turktur...
Amerikada ne kadar hirsiz, serseri, pislik adam varsa yuzde 90 i zencidir...
simdi bir kürt hırsız olabilir, kerhaneci, uyusturucu taciri olabilir...ki bi ton kürt vardır bu işlerle uğraşan. inkar etmek mümkün değil.. ama bu adamları bu hale ne getirdi diye düşünmeden yo kürt pislik, yo kürt cahil, yo hırsız demek haksızlık...
eger ortalarda dolasan para dogruysa kesinlikle satilmasi gereken futbolcudur. nitekim sampiyonluk kaderinin belirlendigi maclarda ortalikta dolasarak winner olmadigini gostermistir. biz o kadar kotu forvetler gorduk ki adam atilmasi gereken golleri atti diye ilah yaptik...gelecek parayla sag bek stoper forvet alinabilir...
(bkz: #27738902)
iki laf da taraftarina soylemek istedigim takimimdir... ulan her kosulda destek vermeyin su takima biraz tepki koyun... sampiyonluk gitmis yarak kurek top oynaniyor. sacma sapan hatalar yapiliyor hala ooooo besiktas kara kartal bilmem ne...
tamam iyi gunde kotu gunde desteklemeliyiz ama iyi gun mu gorduk be kardesim. gozunuzu sevem yapmayin..
tamam iyi gunde kotu gunde desteklemeliyiz ama iyi gun mu gorduk be kardesim. gozunuzu sevem yapmayin..
ben hayatimda boyle cunubet bir takim gormedim arkadas arsenal nedir? ne gerek vardi simdi? adam gibi bi kura cikmaz mi?
gecen sene bu sinava girip bu stresi yasamis biri olarak tecrubelerimden faydalanmak isteyen varsa yesillendirsin.. ozellikle matematik alaninda yorumlamalarim daha tutarli olabilir. allah emeklerinizi zayi etmez ins.
bir matematikci olarak zor demeyelim de en sevmedigim konu obeb-okek tir. isminde meymenet yok serefsizin...
Eğitim Birliği: J.LOJ.K.LIĞI/GÜVERCiNLiK / GÜVERCiNLiK / ANKARA
Esas Birliği: J.iS.iNŞ.GRP.K.LIĞI/GÜVERCiNLiK / GÜVERCiNLiK / ANKARA
ben ogretmenim baba ne anlarim insaattan? allahini seven yesillendirsin. istihkam insaat nedir nasildir? buralarda gorev yapan oldu mu?
Esas Birliği: J.iS.iNŞ.GRP.K.LIĞI/GÜVERCiNLiK / GÜVERCiNLiK / ANKARA
ben ogretmenim baba ne anlarim insaattan? allahini seven yesillendirsin. istihkam insaat nedir nasildir? buralarda gorev yapan oldu mu?
ırkçı oruspu çocuklarının zeka seviyesini gösteren başlık olmuştur. hepsinin beyninin aynı şekilde çalıştığının göstergesi olmakla beraber. yaptıkları şakaların da beyinden uzak hep diğerinin bir benzeri şekilde türediğini göstermiştir.
(bkz: azalarak bitin)
(bkz: azalarak bitin)
istedigimiz bolumun ikinci ogretiminin sonradan acilma gibi bir ihtimali var midir? nitekim kilavuzda goremedim. kilavuzun guncellenme ihtimali var midir? bilen bir arkadas bir dost cevaplarsa sevindirir.
mimarlik okuyan, bitiren dostlardan yardim istemekteyim. varsa yesillendirin size zahmet.
akarsu yataginin genislemesi adli secenek de olabilir. nitekim kuraklikta tatli su kaynaklari kuruyacaktir. deniz ile akarsulari karistirmamak gerek.
Gel tanışalım önce
ben kısaca ekmel
ama sen bana uzun uzun
ekmeleddin ihsanoğlu de...
ben kısaca ekmel
ama sen bana uzun uzun
ekmeleddin ihsanoğlu de...
bir faşist oruspu çocugundan daha faydalıdırlar dünyaya.
21. yy da hala insanları ırkına göre ayıran insan görünümlü oruspu çocuklarını gördükçe insanlığımdan soğuyorum yemin ederim.
nice kürt bilim adamı, doktor, öğretmen vardır bu ülkeye ve dünyaya faydalı olan....
ama ülkeye dünyaya faydalı tek bir ırkçı göremezsiniz.
21. yy da hala insanları ırkına göre ayıran insan görünümlü oruspu çocuklarını gördükçe insanlığımdan soğuyorum yemin ederim.
nice kürt bilim adamı, doktor, öğretmen vardır bu ülkeye ve dünyaya faydalı olan....
ama ülkeye dünyaya faydalı tek bir ırkçı göremezsiniz.
çocukluğumdan bana kalan en güzel alışkanlığımdır.
irkci oruspu cocuklari tarafindan yine saldirilan irk. simdi bu irkci oruspu cocuklarina cevap verebilmek icin karsimdakinin insan olmasi lazim. e be yarragam sen insan misin ki? 21. yy olmus hala insani insandan ayiran, kurt-turk-laz ayrimi yapan oruspu cocuklari var. bi bitmediniz amk bi bitmediniz.
benimdir. sonra fark ettim ki yukseklik korkum var. vazgectim.
oturduğu o küçücük koltuktan dünyaya müthiş yararı olmuş faşist oruspu çocuklarının söylemidir. sen ne yaptın ulan? diye sorarlar adama.
bütün dünyanın lanetlediği faşistçe duyguları hala utanmadan sergileyebilen bununla övünen sözde milliyetçi oruspu çocuklarının dünyaya katkısı ne peki? dünyaya kin, nefretten başka ne verebiliyorsunuz?
bütün dünyanın lanetlediği faşistçe duyguları hala utanmadan sergileyebilen bununla övünen sözde milliyetçi oruspu çocuklarının dünyaya katkısı ne peki? dünyaya kin, nefretten başka ne verebiliyorsunuz?