bugün
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması9
- yuzırların süper güçleri4
- enteresan beddualar4
- maasların anormal yuksek olması4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- treni kaçırmak4
- haiti3
- iç anadolu ağzı3
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
- sinekkaydı gezmenin bağımlılık yapması3
- yaz gribi3
- sözlüğe aile armalı robdöşambırla gelmek2
- kütahya da inşaat iskelesi çökmesi2
- sersem gibi görünmek2
- katolik varoluşçu filozof herr ismet gürbüngen2
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- platonik aşk3
- ankara mı istanbul mu10
- 20 haziran 2026 hollanda isveç maçı3
- berberlere zam gelmesi7
- tımarhanede akli dengeyi yitirerek ölmek2
- aylık 362 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- alkolü bırakmak2
- muz cumhuriyeti2
- düşüncelerin gücü3
- her gün tıraş olmak3
- derin devlet2
- dünyevi nihilizm3
- vagus siniri2
- suavi nin konyalı olması3
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- sabah 5de uyananı ziksinler3
- ahıra giriş2
- deniz gül2
- tek başına tatile giden erkek2
- istanbul vapurları3
- destur zall hazretleri online3
- erkeklerin akılsızlıkları9
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- okulda felsefe dersinin gereksiz görülmesi2
- seni hayata bağlayan şey4
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- 20 haziran 2026 tr'nin dünya kupasından elenmesi2
- 13 seçim kaybetmedim7
- kedilerle iletişimin gizli yolu4
- anın görüntüsü12
- hollanda3
- isveç2
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
dumur.
oyunculukları, senaryosu, kurgusu, şok edici finali ve müzikleriyle dünya sinema tarihinin en iyi filmlerinden biridir. mutlaka izleyindir. izlemeyenlere işkence ederek izlettirindir.
oyunculukları, senaryosu, kurgusu, şok edici finali ve müzikleriyle dünya sinema tarihinin en iyi filmlerinden biridir. mutlaka izleyindir. izlemeyenlere işkence ederek izlettirindir.
filmi izledikten sonra kuzenimin kopartan yorumu: "bu filmi çok konuşan insanlara izletmek lazım."
son dönem parlayan Kore sinemasının güzel yapıtlarından biri.
Tekrar izlemekten sıkılmayacağım filmlerden.
Tekrar izlemekten sıkılmayacağım filmlerden.
tek kelimeyle mükemmel bir film ama sittin sene bir daha izlemem. midem bir daha kaldıramaz bu filmi.
son sahnesinden bu yana geçen son 10 dk'dır düşünmekte olup iyice idrak ettikten sonra yarın yine izlemeyi düşündüğüm muhteşem film.
an itibari ile izlediğim ağır giden filmde tam bu ne biçim film diyecekken sonlara doğru ağzım açık izlediğim mükemmel ötesi film.şu am hala etkisindeyim.hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri.
buralar heeep ccc spoiler ccc ona göre.... ben uyarımı yaptım.
filmin başlarında, o kızın adamdan yaşça baya bir küçük olduğunu farketmemle kızın o adamın kızı olduğunu anladığım için filmi de öyle izledim ben. tabii ki sonunda ne yazık ki şaşıramadım, nasıl kendimden emin bir insansam, tahmin ettiğim şeye göre izlemişim filmi. şok olamadım, ama film cidden mükemmel idi. hatta filmi bitirir bitirmez tekrar izleme isteği oluştu içimde, o derece.
filmin başlarında, o kızın adamdan yaşça baya bir küçük olduğunu farketmemle kızın o adamın kızı olduğunu anladığım için filmi de öyle izledim ben. tabii ki sonunda ne yazık ki şaşıramadım, nasıl kendimden emin bir insansam, tahmin ettiğim şeye göre izlemişim filmi. şok olamadım, ama film cidden mükemmel idi. hatta filmi bitirir bitirmez tekrar izleme isteği oluştu içimde, o derece.
final sahnesi ile on dakika boyunca kendimi sorgulamamı sağlamış film.Bu filmi özellikle çenesi düşük insanlarla izleyin ki on dakika boyunca çenesi ile iletişimi kessin...
en iyi çizgi roman uyarlamalarından biri olan 2003 yapımı kore filmi.
şu anda 8.4 ile imdb'de 102. sırada bulunmaktadır.
şu anda 8.4 ile imdb'de 102. sırada bulunmaktadır.
anlam çıkarma işini zorlaştırıp ilk 40 dakika boyunca izleyiciye bırakmış tarantino referanslı harika film. olan bitene fikir yürütmek zor değil fakat kalitesini şaşırtmadan da belli edebilen bir film. filmin sonunda etkilenmeden çıkmanız imkansız ki şayet etkilenmiyorsanız recep ivedik serisine devam ediniz böyle filmlerin yanından geçmeyiniz.
izlemeyenlere ön not: ensestler ekran başına!
not 2: ensest değilim lan.
not 3: tümünü göster bile diyemeden nası eksiledin. sol framede olmayan başlıklara eksilemek için soteye yatmak.
izlemeyenlere ön not: ensestler ekran başına!
not 2: ensest değilim lan.
not 3: tümünü göster bile diyemeden nası eksiledin. sol framede olmayan başlıklara eksilemek için soteye yatmak.
izlemeyenlere tavsiye etmekle etmemek arasında kaldığım film. çok güzel bir kurgu ama bir o kadar da rahatsız edici.
soundtrackları nesilden nesile aktırılması gereken efsane bir film.
Gerek kurgusunun orjinalliği, gerekse soundtrackleriyle beni büyülemiş filmdir.
(bkz: adamlar yapmış)
--spoiler--
You laugh, and the world laughs with you. You weep, and you weep alone.
--spoiler--
(bkz: adamlar yapmış)
--spoiler--
You laugh, and the world laughs with you. You weep, and you weep alone.
--spoiler--
kız kardeşimi siktiğimin dedikodusunu yaparsan sana kendi öz kızını siktiririm temalı böyle çok şahane dövüşlü- vecizeli- aşklı- kanlı film.
Hollywood el atmış bu güzelim filme ve yeniden çekilecekmiş Spike Leeyönetmenliğinde. Başrol için de Will Smith düşünülüyormuş. Bir rahat bırakın Kore sinemasını artık.
intikam üzerine daha iyisi çekilmemiş , hatta çekilmiş tüm filmler arasında, en iyilerde yer almış kore filmi.
muazzam kore şaheseri. Süper, süper, süper.
insanın uzakdoğu filmlerine olan o soğuk bakış açısını değiştirebilir nitelikte bir film.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar