bugün
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı8
- özelden muzunu atan yazar10
- nervio'nun erkek olması12
- sözlük erkeklerinin karın kası fotoğrafları3
- dede bu saate niye aktif ki8
- sevgilisine zaman ayırmayan kız9
- sevgilinin eski sevgililerini anlatması8
- gece sokakta halı taşıyan iki adam görmek4
- nervionun sevgili yapması8
- iltica27
- game of thrones taki kerhaneci15
- etli nohut vs kuru fasulye6
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- bana onu sormayin15
- 2 2 milyar tl5
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan10
- ibnelik yapmak4
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- renkli gözlü insanlar7
- mandalinan olayım soy beni diyen kız5
- gecenin şarkısı10
- sözlükte kadın rolü yapmaktan alınan zevk6
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı8
- aile evinde yaşayıp 147 bin tl maaşa yetmiyo demek5
- kadın cinayetleri4
- izmir bombası7
- anın görüntüsü26
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- şehrin eski haline duyulan özlem2
- insan 3 gün yemek yemezse açlıktan ölür4
- bir daha sözlüğe gelinse alınacak nick4
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- exlerini stalklayan kadın4
- erkan oğur dinleyerek huşu bulmak2
- yaprak sarması vs lahana sarması4
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- uğurcan çakır10
- exlerini anlatan fingirfoş4
- türbanlı kız arkadaşıyla sevişmeyi düşünen erkek3
- fatma betül sayan kaya47
- akp seçmeni18
- silvermist15
- sarapci koala hatayi6
- turşu yapabilen bir kızı üzmek5
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak8
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi10
entry'ler (195)
-esaretin bedeli
-dövüş kulübü
-batman serisi
-dövüş kulübü
-batman serisi
uludağ sözlük'e girdiğim an aklıma gelen tanım. bu ne olum küfürler, hakaretler, ırkçı entryler havada uçuşuyor.
ilginç bir aktivite. 100'lük, 200'lük bozdurmak gibi bir şey galiba.
orucu bozar.
sikerek ayıltılmak suretiyle evine geri gönderilir.
türkiye'nin gerçekten modern ve özgür olacağı gündür.
evet efendiler. maalesef bu topraklar mustafa kemal paşa'nın kıymetini henüz tam olarak anlayamadı. bunun en büyük sebebi de atatürk'ün isminden ve kudretinden faydalanıp her alanda iktidar sahibi olmak isteyen sözüm ona "kemalist"ler oldu. atatürkçülük adı altında kendilerini modern tabaka addeden bu kesim sadece din düşmanlığı ve ırkçılık yaparak atatürk'e ve büyük hatırasına telafisi imkansız zararlar verdiler.
ama mutlaka bir gün; bu topraklar üzerinde parçalanmış ve umutsuz bir vaziyette, batılı güçlerin kaderlerini tayin etmesini bekleyen insanları sağlam bir çimentoyla birleştirip bölgesinin en güçlü ülkesi haline getirmiş bu ilahi şahsiyet hak ettiği değeri gerçekten görecek ve birbirinden farklı etnik kimliklere ve inançlara sahip bu toplum, değil bölgenin, dünyanın en güçlü ülkesini hızla inşaa edecektir.
evet efendiler. maalesef bu topraklar mustafa kemal paşa'nın kıymetini henüz tam olarak anlayamadı. bunun en büyük sebebi de atatürk'ün isminden ve kudretinden faydalanıp her alanda iktidar sahibi olmak isteyen sözüm ona "kemalist"ler oldu. atatürkçülük adı altında kendilerini modern tabaka addeden bu kesim sadece din düşmanlığı ve ırkçılık yaparak atatürk'e ve büyük hatırasına telafisi imkansız zararlar verdiler.
ama mutlaka bir gün; bu topraklar üzerinde parçalanmış ve umutsuz bir vaziyette, batılı güçlerin kaderlerini tayin etmesini bekleyen insanları sağlam bir çimentoyla birleştirip bölgesinin en güçlü ülkesi haline getirmiş bu ilahi şahsiyet hak ettiği değeri gerçekten görecek ve birbirinden farklı etnik kimliklere ve inançlara sahip bu toplum, değil bölgenin, dünyanın en güçlü ülkesini hızla inşaa edecektir.
"seviyenin amına koyan" deyip de seviyeden bahseden tiplerdir genel olarak.
iki genç yeteneğin karşılaştırması. mustafa pektemek gol demekken lionel messi de neyin nesi?
fenerbahçe'nin gs'ye 6 gol atmasını sadece bir hayal ürünü sananları görmemizi sağlamıştır şimdiden. hatırlatmak gerekirse;
(bkz: 6 kasım 2002 fenerbahçe galatasaray maçı)
bonus:
http://www.youtube.com/watch?v=AM-6S1i5SG4
(bkz: 6 kasım 2002 fenerbahçe galatasaray maçı)
bonus:
http://www.youtube.com/watch?v=AM-6S1i5SG4
alex tarafından atılacak olan şahane kafa golüdür. asisti stoch yapacak.
fenerbahçe nostali yapıp fatih terimi 6 golle uğurlayacaktır tekrar.
6-0.
6-0.
çelişkilerle dolu olan kızdır. hem tüm vücut hatlarını gösterip erkekleri tarik edip şaşırtacaksın, hem de laf atılınca "ayyhh namusum elden gidiyorrr" diye içerleyeceksin. edep yahu!
bu genişliğe nasıl ulaştığı merak edilen troll.
özellikle kemal kılıçdaroğlu'nun başvurduğu yöntemdir. 80-90 yıldır anadolu topraklarında kendileri dışında herkesi mağdur eden ve mazlumlar yaratan chp'nin ak partinin gücü karşısında mazlum edebiyatına başlaması ibret alınması gereken bir olaydır.
henüz yapılmamış olan ama bir öncesi yapılması elzem olan devrimdir. benim ilk önerim başta mini etek, tayt vb. gibi toplumu günaha ve yozlaşmaya sevk eden paçavraların yasaklanmasıdır.
kimse alınmasın ama "ibne" olma ihtimali yüksektir.
hele hele günümüzde etraf tayt fetişisti, aç erkek sürüleriyle doluyken olması gerekeni yapan gerçek erkektir. benim ona tavsiyem kendini hiç yormayıp direkt olarak tayt giymeye meyilli olan bu kız arkadaşını tekmelemesidir.
kız arkadaşını namusu olarak gören erkektir. godoş olmaktansa geri kafalı olarak etiketlenmeyi tercih eder.
kutlanması gereken erkektir. sonuçta tayt dediğimiz kıyafet kadının bacağını tamamen kavrayarak tüm hatlarının görünmesine ve çevredeki dini imanı yerinde olan müslüman erkeklerin bile tahrik olarak şaşırmasına sebep olabilecek uğursuz bir kıyafettir.
bence bu erkeğin atacağı bir sonraki doğru adım kız arkadaşını terk etmek olacaktır.
bence bu erkeğin atacağı bir sonraki doğru adım kız arkadaşını terk etmek olacaktır.