bugün
- rica etsem beni linçler misiniz14
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- ellerim bos gonlum hos28
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- silver ile evlenecek erkek40
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- avukat sevgili8
- sürü zekası6
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- teomancalmasur5
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi2
- bilim ve din üzerine düşünceler3
- sözlüğün toplam zekası6
- sözlükte yapılacak en büyük hata3
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- üzdüğüm herkesten özür dilerim3
- technical debt3
- silik yemek5
- sarhoş olmak3
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- sözlük yazarlarının bıyıkları3
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- katatespizartmasi16
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- tuzlu kahve dizisi7
- motordan düşmek6
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- aşk-ı memnu2
- uludağ sözlükte günü kavga etmeden bitirmek3
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- pitbull3
- özel mesaj ifşası5
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- ortama girince herkesin susması11
- yüzüklerin efendisi4
- esmer kız neşesi2
- eksi karmalı kadın yazar3
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- parayla saadet olması18
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- masonların kurduğu abd4
- gocu31
asıl adının nevzat olduğunu duyduğum, herşeye rağmen ve sen gibi isminde iki albümü bulunan, üniversite yıllarında -ki işletme bölümünde okuyormuş yanlış hatırlamıyorsam- aldığı bir gitar ile müziğe başlayan ve şarkılarının hepsini kendi yapan müzisyen.
"mühürlü kaderim" gibi mükemmel bir parça yapmış,adam gibi sanatçı.
dem ve muhurlu kaderim ile beni derinden etkilemiş kendi yazıp kendi soyleyen ender sanatçılarımızdandır kendileri
zamanında kemancıdan teomanla beraber kovulmuş.ünlü olduktan sonra geri dönmüş.beni efkarlı ve zor şarkılarıyla uçurmuş kaliteli sanatçıdır.
benmişim gibi güzel bi şarkıya "soytarı" bi klip çekerek benim için tarihin tozlu sayfalarında yerini almış olan sarkıcı kişilik.
bir,tur anlamina gelen kelime.
nev i şahsına münhasır türlü çeşitli karışık tarz sahibi muhteşem insan.
otoriteler tarafından türkiyenin son 10 yılda kazandıgı en iyi seslerden biris olarak gosterilen kaliteli sarkıcı.
(bkz: nevzat ın sahne adı)
kendi albümünü yapmadan önce bir süre teoman'ın grubunda çalmış başarılı gitarist ve şarkıcı.
müziğe üniversite 1. sınıf öğrencisiyken başlayan ve sonrasında solo albüm çıkaratacak kadar büyük adımlar atmış müzisyen
(bkz: gözlüklü adam)
(bkz: gözlüklü adam)
25 mayıs 2006 saat 22.00'de maramara üniversitesi bahar şenlikleri 2006'da sahne alacak kalite şarkıcı. sahne karardıktan sonra "öyle bir dem ki ruhum" diyeceği an sabırsızlıkla beklenmektedir şimdiden.
(bkz: efkarlıyım)
Piyasa müziği yapmadığı için biraz geç farkedilen,Türkiye'nin en kaliteli selerinden biridir.
zor şarkısı ile beni 10 (bkz: müslüm gürses)gücünde efkarşlara sürükleyen diğer şarkılarıda süper kendi tarzına sahip sanatçı.
"zor" gibi bir efsaneye imza atmış, yalnızca efkarlıyken dinlenilmesi gereken, aşkı tadanların ağzı dili olmuş; gözlüklerini çıkarmasıyla da adama dönmüş üstat.
fiziki olarak çok gösterişli olmadığı için genç kızların sevgilisi (iyi ki değil) olmayan ama müthiş ses ve yorumu olan kişidir. ayrıca çok da cana yakın, espirili bir kişiliğe sahip olduğunu okumuştum. hayranıyım.
(bkz: nevzat doğansoy)
çektiği klipler ve şarkılarının genel havası dolayısıyla "ulan amma ağır başlı adammış" diye düşünürken, canlı performansını izleyip görüşümü tam aksine çevirdiğim, takdire şayan müzisyen.
türkiye'de kaliteli müzik yapan ender şahsiyetlerden biridir. kendine has tarzı vardır. şarkılarını sıkılmadan uzun süre dinleyebilirsiniz. ilk albümdeki bazen yorumu mükemmeldir. kişilik olarak da kalitesini katıldığı programlarda belli eder.
Hoş bir gitar tonuna sahip iyi besteler yapabilen şarkıcı, gitarcı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar