bu konuda fikrin mi var? buraya entry ekle. üye ol
  1. 1.
    mozart'ın ünlü requiem'inin kendisi tarafından yazılan son bölümüdür. eserin 7. bölümüdür aynı zamanda. mozart daha sonrası için taslak bırakmış ve bıraktığı taslaklar öğrencisi tarafından tamamlanmıştır. genellikle bu nedenle lacrimosa'dan sorasında sıkılır insanlar requiem dinlerken.
    7 ... shyer
  2. 2.
    klasik müzik ağırlıklı nefis bir alman gothic metal grubu. alleine zu zweit, halt mich gibi enfes şarkıları mevcut.
    1 ... wolfshade
  3. 3.
    1990'da kurulmus, hos kapak tasarımlarına sahip alman gothic metal grubu.

    diskografi:

    1991 Angst
    1992 Einsamkeit
    1993 Satura
    1995 Inferno
    1997 Stille
    1998 Live [Live]
    1999 Elodia
    2001 Fassade
    2003 Echos
    2005 Lichtgestalten [EP]
    2005 Lichtgestalt
    1 ... catherine blake
  4. 4.
    dinle dinle kop git tarzında müzik yapan alman devleri darkness krypta benimce en güzel sarkılarıdır
    doom metal yaparlar arkadaslar,adamı doom ederler yauv
    2 ... kıvırcıkoğlan
  5. 5.
    almanca bilmeyenler için itici gelen almanca'yı sevdiren metal grup. kız da iyi söylüyor hani.
    1 ... dom dom bullet
  6. 6.
    profundere memorandum diye devam eden grup *
    2 -2 ... lotbone
  7. 7.
    lat./it. gözüyaşlı.
    2 ... e fe
  8. 8.
    der morgen danach ,einsamkeit ,not every pain hurtsşarkıları dinlenilesidir.
    ayrıca her albümü tamamen yeniliklerle doludur.
    her albümde kendini yenilemiş olan lacrimosa eski havasını da her daim korumustur.
    bi başkadır lacrimosa benzemez kimselere...
    ... white rabbit
  9. 9.
    (bkz: ich verlasse heut dein herz)
    ... tata
  10. 10.
    mozart'ın tam da savaş filmlerinde kullanılacak tarzda olan, iç burkan eseridir.
    2 ... schizofrenne