bugün
- ulu sözlükte son harften kelime üretmece oynuyoruz31
- doların artmasının nedeni13
- sözlük erkekleri birbirinin burcunu tahmin ediyor10
- 0 0 713
- hafize gaye erkan'ın merkez bankası başkanı olması8
- evlilikte 10 yaş farkı15
- herkes bana aşık herkes beni istiyor hepsi peşimde11
- memur oldum laaaaaaannn10
- lord marcus'un sözlük kızlarından güzel olması22
- yapmadığınız için övündüğünüz şeyler8
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı24
- sözlükte tanışıp evlenen var mıdır21
- 23 ile 9 arası gece vardiyasında çalışmak10
- hafize gaye erkan8
- çöpleri karıştıran ihtiyarlar9
- pazarlık yapamayan insan15
- sözlük erkeklerinin boxer tercihleri9
- çay içmeden yaşayabilmek18
- anın görüntüsü31
- günün sözü10
- araba fiyatlarının insanları çıldırtmıyor olması21
- otopsiraporlari12
- excornist23
- bir şarkı sözü der ki14
- litresi 23 lira olan mazot için çözüm önerisi8
- kalp krizi8
- depresyon12
- eşcinselliğin türkiye de yasaklanması18
- sahi lozan'ın gizli maddeleri vardı ne oldu o iş19
- kılıçdaroğlu 2028 de aday olmak istiyor18
- iremga9
- çaya yüzde 43 zam gelmesi10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- lord marcus amoralist poyomsos19
- ter kokan birine yapılması gerekenler10
- şişman kızları sözlükte istemiyoruz12
- ekşi sözlük8
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun9
- hiclerv08
- sözlüğün en güzel dördüncü kızı10
- klarnet calan sarapci koala 619
- arkadaşlar yeni sütyenim nasıl14
- bir üstteki yazarın düşündürdüğü16
- lgbt10
- emdi dolar yardırur26
- film önerileri56
- kahkaha sesinden rahatsız olmak12
- kadınların boşanmış erkeklerden hoşlanması12
- düşün ki o bunu okuyor8
- sevgiliyle karpuz seçmek14

entry'ler (3837)
pcb hakkındaki en kullanışlı program. devre tasarımını ve layout'unu yapıp aynı programla dc-transient gibi analizlerin yapılabildiği, üstüne üstlük calculator'ını da testbench üstünde kullanılabilinen über şey.
(bkz: current mirror)
elektronikte kullanılan bir metoddur.
http://i.ytimg.com/vi/ELmcTg22HfY/maxresdefault.jpg
(bkz: akım aynası)
http://i.ytimg.com/vi/ELmcTg22HfY/maxresdefault.jpg
(bkz: akım aynası)
(bkz: psrr)
elektronikte power supply rejection ratio olarak geçer. girişteki gücün çıkışta ne olduğunu analiz etmeye yarar.
(bkz: dnl)
elektronikte differential nonlinearity'i belirtir. inl değerlerinin kendinden bir öncekisiyle farkıyla hesaplanır.
(bkz: inl)
elektronikte integral nonlinearity adıyla geçer. her bir bit için scaled edilmiş değerlerin, bit level'lardan farkı alınarak bulunur.
bir dalganın zaman eksenindeki ilerleyişini belirten hız.
bakan olunsa, ancak hediye alınabilecek kadar pahalı saat markası.
user who tries to translate all the turkish tv-series by using google translate i guess.
stop this little fucker before his "chicken translate" style entries make me forget my foreign language.
stop this little fucker before his "chicken translate" style entries make me forget my foreign language.
üreme organının notice me senpai demesidir. zorluk çıkarır.
Eski günlerin uktecisi. Gördüğüm kadarıyla bir anlaşmazlık durumu var.
Annesini kaybettiği için başın sağolsun öncelikle.
Bu efendi yazar, diğerleri gibi istediğini yazmakta hürdür. Artı oy almak için yazıyor demek kadar Saçma bir argüman yok. Eksi almak için yazana sosyal deneyci veya troll deniyor bu ortamlarda.
Konu ne olursa olsun biri sana bir yakınımı kaybettim diyorsa uyarıyordur seni. Üstüme gelme yaralıyım, düşüncesizce saldırganlaşabilirim diyordur.
Özür dilerim ama annemi kaybettim diyen adama göstermediğin toleransa üfüreyim. Haksız bile olsa bir insana siksok bir spor dalı yüzünden laf atmak neyin nesidir. Bayramda ziyaret edemeyeceği, yaşı kaç olursa olsun başını okşatamayacağını söyleyen insana sen daha ne konuşuyorsun? Derdiniz ne sizin yahu?
Ister acındırma de, ister başka bir şey. Acıyamıyorsan, Vicdanın sana durmanı söylemiyorsa; senin vücudunda taşıdığın tüm organlar dalaktan oluşuyor arkadaşım.
Mevzu ne olursa olsun, susun arkadaşım. Hesap ona ait, yazdıkları onu bağlar. Bas eksiyi, engelle, okuma. Zor mu bu kadar?
Annesini kaybettiği için başın sağolsun öncelikle.
Bu efendi yazar, diğerleri gibi istediğini yazmakta hürdür. Artı oy almak için yazıyor demek kadar Saçma bir argüman yok. Eksi almak için yazana sosyal deneyci veya troll deniyor bu ortamlarda.
Konu ne olursa olsun biri sana bir yakınımı kaybettim diyorsa uyarıyordur seni. Üstüme gelme yaralıyım, düşüncesizce saldırganlaşabilirim diyordur.
Özür dilerim ama annemi kaybettim diyen adama göstermediğin toleransa üfüreyim. Haksız bile olsa bir insana siksok bir spor dalı yüzünden laf atmak neyin nesidir. Bayramda ziyaret edemeyeceği, yaşı kaç olursa olsun başını okşatamayacağını söyleyen insana sen daha ne konuşuyorsun? Derdiniz ne sizin yahu?
Ister acındırma de, ister başka bir şey. Acıyamıyorsan, Vicdanın sana durmanı söylemiyorsa; senin vücudunda taşıdığın tüm organlar dalaktan oluşuyor arkadaşım.
Mevzu ne olursa olsun, susun arkadaşım. Hesap ona ait, yazdıkları onu bağlar. Bas eksiyi, engelle, okuma. Zor mu bu kadar?
Kendisi güzel, insanı yobaz. Ayda yılda bir gelince tek başına gezmesi çekilmeyen.
hayatımı ve hayatları kaydırmasıyla meşhur deprem.
ilk iki hakkında barajın 1 ve 3 puan altında kalan biri olarak yapılması gerekli olan hazırlanmadır.
son sınavda 60 ila 80 puan üstüne koyarak sınavı kazandım. rahat olun, ben yapabiliyorsam siz de yaparsınız rahatlıkla.
son sınavda 60 ila 80 puan üstüne koyarak sınavı kazandım. rahat olun, ben yapabiliyorsam siz de yaparsınız rahatlıkla.