bugün
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek6
- camdan binalar6
- türkiye de sosyalist devrim olma ihtimali5
- pkk'nın silah bırakmasını takip edecek kurul31
- osuruktan şiirler54
- tantuni15
- pkk kürt ağa ve kürt feodallere ne yapmış26
- sarapci koala23
- soslu adana kebap14
- izmir bok kokuyor deyince seri eksilenmek22
- her eve rüzgar türbini7
- en zor zamanlarını tek başına atlatan insan8
- zorunlu eğitim10
- yalnızlık rahatlıktır8
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı15
- futbol19
- laik teyzelerin fenotipi34
- togg13
- abd'nin suriye'yi terör listesinden çıkarması2
- azerbaycan türkçesi daha güzel olan kelimeler5
- islam barış dinidir22
- süper lig12
- recep tayyip erdoğan16
- işkembe çorbası6
- mevlid kandili10
- her gün ne yapıyorsunuz9
- beyaz götlü yabancılara tapmak suriyelilere sövmek7
- ne kadar dikkatlisin7
- türkiye8
- hayvan gibi gözleme yemek6
- evlenmek yerine karıya gitmek6
- hiç bir bayanla seksting yaptınız mı7
- trabzonspor8
- sözlük kızlarının kombinleri10
- kışın eve kapanıp novella yazmak4
- her yer bok kokuyor arkadaş her yer11
- sözlükte tayyip erdoğan ı savunmak8
- kahve10
- ciğerci apo5
- togg gören sikik çapulcu6
- persac6
- piyasadaki en iyi çay4
- beşiktaş10
- mutlu ama uzak olsun12
- 24 ağustos 2026 kocaelispor amedspor maçı4
- çin at üzerinden yönetilmez2
- kullanılmayan kitaplar ne yapılabilir2
- evlenilmeyecek erkekler listesi7
- ekrem imamoğlu rumdur diyince seri eksilenmek7
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım18
entry'ler (7520)
Tehlikelidir bu türler.
Kanunen yaptırım uygulanmalı, hatta mümkünse bir yere felan kapatılıp, tedavi edilmeliler.
Başkalarının hayatlarına müdahale ederler ve onların hayatlarını olumsuz etkileyecek şekilde eylemlerde bulunurlar.
işin ilginç tarafı bazen bircok kişi bunların ne mal oldugunu bilir ama kendilerinden o kadar emindirler ki; "lan yoksa gerçekten ben mi yanlış biliyorum?" diye kendi kendine sorar insan.
Bunlardaki özgüvenin yüzde 10'u lazım bana.
Kanunen yaptırım uygulanmalı, hatta mümkünse bir yere felan kapatılıp, tedavi edilmeliler.
Başkalarının hayatlarına müdahale ederler ve onların hayatlarını olumsuz etkileyecek şekilde eylemlerde bulunurlar.
işin ilginç tarafı bazen bircok kişi bunların ne mal oldugunu bilir ama kendilerinden o kadar emindirler ki; "lan yoksa gerçekten ben mi yanlış biliyorum?" diye kendi kendine sorar insan.
Bunlardaki özgüvenin yüzde 10'u lazım bana.
O arabayı taşımasını bilmiyor ise; kullanmaması gereken kişilerin tamamı.
Şehirin içinde 80, 90, 100 km/h gibi hızlara ulaşarak ne kadar geri zekalı olduklarını mı kanıtlamaya çalışıyorlar? Anlamıyorum. Git bir yarış pistinde orada sür!
Yada ne kadar başarılı bir insan olduklarını mı göstermeye çalışıyorlar? Oysa o aracı üretmek için bir mühendislik çalışmasında hiçbir katkısı olmamış bir kişi.
Sevgili öküz,
Öküz gibi arabayı aldın. Tebrik ediyoruz. Güle güle, kazasız belasız kullanmanı temenni ediyorum. Ama öküz gibi kullanma ve öküzlüğü bırak! Araban yapısı itibariyle öküz gibi onu degisteremeyiz. Bir insanın canına zarar verebilirsin ve bu insan, belki insanlığa senden daha faydalı birisi olabilir. Ayrıca; içinde ufacık bir insan barindiriyorsan; bunun pişmanlığını yasamanı istemiyorum.
Şehirin içinde 80, 90, 100 km/h gibi hızlara ulaşarak ne kadar geri zekalı olduklarını mı kanıtlamaya çalışıyorlar? Anlamıyorum. Git bir yarış pistinde orada sür!
Yada ne kadar başarılı bir insan olduklarını mı göstermeye çalışıyorlar? Oysa o aracı üretmek için bir mühendislik çalışmasında hiçbir katkısı olmamış bir kişi.
Sevgili öküz,
Öküz gibi arabayı aldın. Tebrik ediyoruz. Güle güle, kazasız belasız kullanmanı temenni ediyorum. Ama öküz gibi kullanma ve öküzlüğü bırak! Araban yapısı itibariyle öküz gibi onu degisteremeyiz. Bir insanın canına zarar verebilirsin ve bu insan, belki insanlığa senden daha faydalı birisi olabilir. Ayrıca; içinde ufacık bir insan barindiriyorsan; bunun pişmanlığını yasamanı istemiyorum.
Itaat üzerine kurulu olan bir eğitim sisteminde "sorgulama" öğretilmediği için yerinde sayma ve hatta geriye gitmeler gerçekleşiyor.
Belki çok nadir ülkeler, kendi eğitim düzenlerini sorguluyorlar ve bunu yıkıcı ve yapıcı olarak eleştiriyorlar, yerine farklı metodlara sahip eğitim sistemleri getiriyorlar. (bkz: Finlandiya)
Dünyanin birçok ülkesinde bu konu hakkında bir adım bile atilmiyor.
Sorgulamanın öğretilmediği bir eğitim sisteminde bir gelişme yaşanması da mucize olurdu.
Belki çok nadir ülkeler, kendi eğitim düzenlerini sorguluyorlar ve bunu yıkıcı ve yapıcı olarak eleştiriyorlar, yerine farklı metodlara sahip eğitim sistemleri getiriyorlar. (bkz: Finlandiya)
Dünyanin birçok ülkesinde bu konu hakkında bir adım bile atilmiyor.
Sorgulamanın öğretilmediği bir eğitim sisteminde bir gelişme yaşanması da mucize olurdu.
"Kedi misin lan sen?" sorusunu sormak için kurulmuş ideal cümle.
Gümrüklerden geçerken ona buna bulaşmayın. Sırbistan'da börek yiyin.
Vignetteleri alın, Avusturya'da yanlış otobanı kullandın diye 100-250 € gibi cezalar yemeyin.
Ayrıca; basmayın! Basacaksaniz uçakla gidin daha iyi.
Yolculuk esnasında gurbet yolu hakkında güzel yazılar bulabilirsin. Bu yolda yolculuk yaparken; gurbetçilerin başına gelmeyen kalmamış. Trajedi, dram, komedi ne ararsan buluyorsun. Hikayelerin linki bulursam paylasirim ama kendiniz bulun!
Ayrıca; yola çıkmadan okuyun! Ön yargıları alır.
(bkz: https://m.uludagsozluk.com/e/4855527/)
Vignetteleri alın, Avusturya'da yanlış otobanı kullandın diye 100-250 € gibi cezalar yemeyin.
Ayrıca; basmayın! Basacaksaniz uçakla gidin daha iyi.
Yolculuk esnasında gurbet yolu hakkında güzel yazılar bulabilirsin. Bu yolda yolculuk yaparken; gurbetçilerin başına gelmeyen kalmamış. Trajedi, dram, komedi ne ararsan buluyorsun. Hikayelerin linki bulursam paylasirim ama kendiniz bulun!
Ayrıca; yola çıkmadan okuyun! Ön yargıları alır.
(bkz: https://m.uludagsozluk.com/e/4855527/)
Kutupların yer degistirmesinden (coğrafi kutuplar) dolayı, farketmeden gerçekleşmiş olması muhtemel olaydır.
Kuzey kutbu ile güney kutbu pusulada yer değiştirmiş ise; dünya tepe takla olmuştur. Dönme yönü de değişmiş ise; günes her zamanki gibi ayni yerden doğar ve aynı yerden batar. Bu durumda dünya tersine dönmeye başlamıştır.
Kuzey kutbu ile güney kutbu pusulada yer değiştirmiş ise; dünya tepe takla olmuştur. Dönme yönü de değişmiş ise; günes her zamanki gibi ayni yerden doğar ve aynı yerden batar. Bu durumda dünya tersine dönmeye başlamıştır.
Konusamadiysan o nereden bilsin? Ayrıca; heteroyum lan ben.
Vişne suyu o temizlenir. Halıyı cöpe at, bir daha böyle sakarlıklar yaşadığında halı temizliğiyle uğraşmak zorunda kalmazsın.
Sıcak bir günde bir çay bahçesinde oturmusuz su isteyeceğim. Oradan geçen garsona "bakar mısınız?" dedim. Çocuk önce kendi üstüne alınmadı. Ayağa kalktım, elimi kaldırdım, sesimi arttirdim ve tekrar "bakar mısınız?" dedim. Durdu, etrafına baktı, beni gördü ve bir kaç saniye göz göze geldik ve gitti. Garson çocuk kibarca çagrilmaya alışkın değildi. "Bakar mısınız?" sorusuna da doğru bir eylem gerçekleştirdi ama beni anlamamıştı.
O günden beridir, çay bahçelerinde bir garsona "bakar mısınız?" demem.
O günden beridir, çay bahçelerinde bir garsona "bakar mısınız?" demem.
Her 20000 km yerine her 10000 km'de yağ değiştirilmesi gerekiyor ve herhangi bir yağ değil, doğru yağın kullanılması gerekiyor. Sürekli maaliyet çıkartan motorlardir. Sadece stelantis grubunda kullanılmadı. Volkswagen Grubu bu TFSI, Tfi motorları, Ford'un 1.0 ecoboost motorları da aynı şekilde triger kayışını güzelce motor içinde yağa bocalamışlar.
Bütün bunlar malzeme bilimi derslerinde uyuyup, yönetici pozisyonuna geçen mühendislerin işi.
Bütün bunlar malzeme bilimi derslerinde uyuyup, yönetici pozisyonuna geçen mühendislerin işi.
Anında gidip kendim teslim olurum. En azından ceza indirimi felan olur.
Kesin birisi bana oyun yapıyordur. Yurt dışına çıkmak istediğimde gümrükte çekilmiş resimler gazetelerin anasayfasinin sağ üst kösesinde yayınlanır.
Kesin birisi bana oyun yapıyordur. Yurt dışına çıkmak istediğimde gümrükte çekilmiş resimler gazetelerin anasayfasinin sağ üst kösesinde yayınlanır.
Buradaki "am" Amplitudenmodulationun kısaltmasıdır.
Frekansları yukarıdaki entrylerden faydalanarak ögrenebilirsiniz.
Kıtalar arası sinyal göndermek mümkündür.
Frekansları yukarıdaki entrylerden faydalanarak ögrenebilirsiniz.
Kıtalar arası sinyal göndermek mümkündür.
Temmuz ayının sonunda perseid göktaşı yağmuru başlar.
4 mevsim eşliğinde şey yapacaksın. işkence.
12'inci nesil 20000 TL ise beni sözlüğe ortak yapması lazım.