bugün
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız10
- memleket partisi mv adayını darp eden ychpli14
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi30
- sözlük kızlarının ojeleri10
- sosyal medyada 200 bin kişilik troll ordumuz var32
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun11
- en yakın arkadaşa herşey anlatılmalı mı33
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması44
- muharrem ince28
- kemalist cenazesi15
- frank lucas nickli yazar10
- ben bu yazıyı sana yazdım11
- öpüle öpüle uyutulmak21
- arkadaşlar ben geldim beni özlediniz mi13
- gece sizi evinize kadar götüren kibar zombi8
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar21
- unutulmaz film replikleri35
- aşk acısı11
- hoşlanılan sözlük kızının gardaşım gardaşım demesi11
- canın ayak çekmesi12
- onlyfans9
- ilkokul bilgisiyle siyasi propaganda yapmak8
- sözlükte tehdit edilmek15
- hayatın film olsa adını ne koyardın18
- en sık girdiğiniz internet sitesi22
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar18
- fatih erbakan10
- arabamın degeri arttı oyum reise14
- tanışılan en ünlü kişi25
- islamdan hiç haberi olmayan insan cennete gider mi23
- 1927 yılında türk kimliği verilen 200 bin yahudi37
- bir sigara mı yaksak20
- habakkuk8
- lubunya 0212
- hüseyin nihal atsız11
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması32
- meral akşener11
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak15
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü13
- akp müteahhitlerinin kız kulesini yıkması20
- kadınlar ne ister40
- 30 üstü erkeklerin cinsel performanı24
- anın görüntüsü19
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi20
- iş hayatında başarılı olmanın sırları27
- sözlük yazarlarının tavuk pilavları16
- nevruza konmaya çalışan kürtçü8
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar8
- ekonomi iyi diyenlere23
- 113 bin entry girmek9

entry'ler (7127)
hadi millet ittifakının derdi parlamenter sisteme karşı duruş.
peki bu ne? ortak tek noktaları olmayan ve hatta teğet bile geçmeyen, aksine birbirine zıt parti kümelerinin kesiştiği ne olabilir? diye düşündüm ve tek cevap olarak "para" olduğunu düşündüren ilginç ittifak.
peki bu ne? ortak tek noktaları olmayan ve hatta teğet bile geçmeyen, aksine birbirine zıt parti kümelerinin kesiştiği ne olabilir? diye düşündüm ve tek cevap olarak "para" olduğunu düşündüren ilginç ittifak.
türkiye'de kişisel haklar ve kişisel nahmarem olayı pek sallanmadığı için kanunen yaptırımı nedir bilmiyorum.
eğer böyle birşeyi yapan babamın partisi olsa da kanunen hakkımı ararım.
eğer böyle birşeyi yapan babamın partisi olsa da kanunen hakkımı ararım.
"... bıgdım gali sizden bıgdım bıgdım... ne gündüz biliyonuz ne gece. siznen mi uğreşcem ben hep böle? yat desek yatmazsın, kalk desek kalkamazsın. sabaleyn galkmada bak ben sana napıyom..." diye devam eden egeli ebeveynlerin yatmadan önce hemen hemen her akşam soluksuz kurduğu cümleler zincirinden bir emir cümlesidir.
Araba olduğu yerde böğürür. Boşuna çevre ve gürültü kirliliği yapmış olursunuz.
işinizi daha kolaylatmak için bir tip vereyim.
Vitesi boşa alın. Böylece debriyaja basmaya gerek kalmaz.
sadece gaz ve frene basın.
işinizi daha kolaylatmak için bir tip vereyim.
Vitesi boşa alın. Böylece debriyaja basmaya gerek kalmaz.
sadece gaz ve frene basın.
plazma gaz halinin bir sonraki fazidir. iyonlasmis bir gazdır.
osuruk gaz olduğuna göre, bu durumda büzükten ışık saçarak iyonik osurmak olur.
osuruk gaz olduğuna göre, bu durumda büzükten ışık saçarak iyonik osurmak olur.
Yurtdışında yaşayanlar, 14 Mayıs seçiminde yurt dışı seçmen kütüğüne kayıt yaptırarak oy kullanabilecek.
2018 yılında 60 ülkeden oy kullanılıyordu. Yeni eklenen ülkeler aşağıdaki gibi
Afganistan
Belarus
Brezilya
Estonya
Fas
Kanada
Kore Cumhuriyeti
Libya
Litvanya
Malezya
Nijerya
Pakistan
Portekiz
Slovakya
Tanzanya
kaynak:https://m.bianet.org/bian...lcilikte-sandik-kurulacak
Yukarıdaki listedeki bazı ülkeleri görünce AKP yine bireylerin peşinde hissi uyandırdı.
2018 yılında 60 ülkeden oy kullanılıyordu. Yeni eklenen ülkeler aşağıdaki gibi
Afganistan
Belarus
Brezilya
Estonya
Fas
Kanada
Kore Cumhuriyeti
Libya
Litvanya
Malezya
Nijerya
Pakistan
Portekiz
Slovakya
Tanzanya
kaynak:https://m.bianet.org/bian...lcilikte-sandik-kurulacak
Yukarıdaki listedeki bazı ülkeleri görünce AKP yine bireylerin peşinde hissi uyandırdı.
sürekli kapatildiginda yenisi aciliyor. yillardir parti kapatmanin bir anlami olmadigini hala cözememis güruhlarin tutumu neticesinde ortaya cikacak olan yeni bir parti gibi görünüyor.
milletvekili adaylarini da hapise atmanin bir anlami yok. neden mi?
hapse girenin yerine bir baskasi aday gösteriliyor ve o meclise giriyor da o yüzden.
meclise bu parti giriyor ise; demek ki toplumun büyük cogunlugu bu partiyi secmis ve kendisinin bu parti tarafindan temsil edilmesini istiyordur.
milletvekili adaylarini da hapise atmanin bir anlami yok. neden mi?
hapse girenin yerine bir baskasi aday gösteriliyor ve o meclise giriyor da o yüzden.
meclise bu parti giriyor ise; demek ki toplumun büyük cogunlugu bu partiyi secmis ve kendisinin bu parti tarafindan temsil edilmesini istiyordur.
devlet ekonomik krize girdiginde hükümetin halktan yastik alti dövizlerini bozdurmalarini istemesi gibi, sözlük yönetimi de dogrudan karmadan almistir.
bosverin bu karma isini, zaten pek bir ise yaramiyordu. siz yine de dövizlerinize sahip cikin.
bosverin bu karma isini, zaten pek bir ise yaramiyordu. siz yine de dövizlerinize sahip cikin.
zamaninda medya mensupu ve destekcisi olarak bu gücü bütün elestirilere karsi gelerek rte´ye siz verdiniz. simdi de bu kadar gücü elinde bulundurdugu icin kendisi elestirmeye baslamis, cenesi bol kisilik.
Sogukluk konusunu acmakta fayda var. Erzurum, Sivas, Kars büyük ihtimal en soguk illerdir ama hissedilen sıcaklık diye birsey var ya! Iste burada Kütahya ve Afyon´u tek gecerim.
Kömüre doymus soba eriyecek kivama gelir ama hala o göt kesen sogukluk bir türlü kesilmez.
Kömüre doymus soba eriyecek kivama gelir ama hala o göt kesen sogukluk bir türlü kesilmez.
Erkan baş cumhurbaşkanı olmamalı! negatif olarak anlaşılmasın. Erkan görev adamı. Ya hükümet kurdurtup is yaptiracaksin yada ana muhalefet olup hükümeti izaya getirecek.
hayırlı kalp krizleri.
arada aspirin veya alkolle ile geciktirilebilinir.
arada aspirin veya alkolle ile geciktirilebilinir.
soğuk savaş döneminde azılı rakibin rusya senden daha fazla ataklar ile uzaya tarih yazdı.
şimdi azılı rakibin Rusya değil, Çin. Yeni azılı rakibin uzay bilimlerinde oldukça büyük adımlar atıyor.
Ne yaparsın?
Gökyüzünü onlara engellemek için uydu gönderirsin. Kim uzaya birsey gönderecek olur ise; o da bu uydulardan birisine çarpar ve düşer.
Yukarıda yazdiklarim hiçbir dayanağı olmadan komplo teorisyeni olmak için ugrasilarimdan birisidir.
şimdi azılı rakibin Rusya değil, Çin. Yeni azılı rakibin uzay bilimlerinde oldukça büyük adımlar atıyor.
Ne yaparsın?
Gökyüzünü onlara engellemek için uydu gönderirsin. Kim uzaya birsey gönderecek olur ise; o da bu uydulardan birisine çarpar ve düşer.
Yukarıda yazdiklarim hiçbir dayanağı olmadan komplo teorisyeni olmak için ugrasilarimdan birisidir.
sistem demek ki o kadar bozuk ki; farklı ideolojilere sahip birçok grup bir araya gelip, sistemi değiştirmek için mücadele ediyor.
çok çeşitlilik her yerde ve her anlamda güzeldir. bu ittifak hali farklı düşüncelerin bile bir noktada bulusabilecegini göstermis gibi duruyor.
Elbette devlet yönetim sistemi değiştiğinde hepsi yine birbirlerine muhalefet edecektir. Olması gerekende budur.
çok çeşitlilik her yerde ve her anlamda güzeldir. bu ittifak hali farklı düşüncelerin bile bir noktada bulusabilecegini göstermis gibi duruyor.
Elbette devlet yönetim sistemi değiştiğinde hepsi yine birbirlerine muhalefet edecektir. Olması gerekende budur.
Candas Tolga ile bir söylesi gerceklestirmis. Bu söyleside parti programi dahilinde gelecege dair kaygilarini ve neler yapilmasi gerektigi konusunda fikirlerini aciklamis, ayrica; sorulan sorulari yanitlamis türkiye işçi partisi (TiP) genel baskani.
https://www.youtube.com/watch?v=CljrswbPcp0
Son dönemlerde partisi ve dört milletvekili muhalif cikislariyla dikkat cekerek gündem olmus, halkci söylemleri ve halkin rahat etmesi icin sirasiyla uygulanmasi gerekenleri, milletvekillerinin asli görevlerinin neler oldugunu her defasinda dile getiren genc siyasetci.
(43 yasinda birisine de "genc siyasetci" yazdirttiniz ya, size baska birsey diyemiyorum koltuk sevdalilari).
https://www.youtube.com/watch?v=CljrswbPcp0
Son dönemlerde partisi ve dört milletvekili muhalif cikislariyla dikkat cekerek gündem olmus, halkci söylemleri ve halkin rahat etmesi icin sirasiyla uygulanmasi gerekenleri, milletvekillerinin asli görevlerinin neler oldugunu her defasinda dile getiren genc siyasetci.
(43 yasinda birisine de "genc siyasetci" yazdirttiniz ya, size baska birsey diyemiyorum koltuk sevdalilari).
millet partisi ve zafer partisi ile koalisyona girme potansiyeli yüksek parti.
Ücünün de cumhurbaskani adaylari neredeyse ortak. Iyi parti sayesinde zafer ve millet partileri de parlamento da koltuk sahibi olabilirler.
Ücünün de cumhurbaskani adaylari neredeyse ortak. Iyi parti sayesinde zafer ve millet partileri de parlamento da koltuk sahibi olabilirler.
acilen bisiklet yollari yaptirilip, cocuklarini bisikletle okuldan alan aileler örgütü kurulup; arabayla alanlar elestirilmelidir.
secimler yaklastikca propaganda calismalari icin trolleri tekrar devreye sokan türkiye´nin ilk hükümet ve devlet baskani.