bugün

/24
4. sezon bence 3. sezona göre daha güzel ve heyecanlıydı. ilk 2 sezondaki tadı vermeyecek gibi görünüyor bundan sonra.

ne olursa olsun 5. sezonu bekliyoruz efendim.

bu arada sezon sonunda yayınladıkları belgesel tadındaki çekim hataları da çok iyiydi.
Dizi yüzünden Netflix çöktü.
herkes bir izlesin de sussun.
izleyenler story paylaşmazsa küçük görülüyormuş.
Pelusbaby sen ne izliyorsun Allah aşkına çok merak ettim.Bak aşkı memnu başladı yine tavsiye ederim tam senlik dizim
Birilerinin öldüğünü spoiler vermeden açık bir şekilde yazan çizen orospu çocuklarının derhal çaylak edilmesi dileğiyle.

Sizin yüzünüzden zerre haz alamadım şu izlediğimden it oğlu itler.
bunu seyretmeyeni dövüyorlar heralde. bende gizliden gizliden flash tv gerçek kesitlere bakmaya devam. sarı bıyık sana da selamlar.
Sürekli olarak tokyo ve rio nun grup üyelerini zora soktuğu dizi.
Berlin’den sonra net bir şekilde bıraktığım dizi. Yeni sezondan izlersem sadece düğün sahnesini izleyeceğim.

Berlinciğim senin gibiler dost ve düşman başına. Seviyoruz seni. Çav Bella <3
Tokyo çok çok abartılı bir karakter.
O popo sende bile var ama o kadar değerin yok.
izleyene ödül mü veriyorlar. izle geç. izlediğinizi neden cümle aleme duyurmaya çalışıyorsunuz. Tiksiniyorum şu popüler kültürden. insanı sevdiği şeylerden soğutuyorsunuz.
Game of thrones gibi
skimde olmayan dizidir.
Valla casada no papel.

Hiç izlemediğim dizi. Popüler şeyleri sevmiyorum.
O öldü, bu öldü diye uzulenlere gotumle güldüğüm dizi.

Olum ölenler hep oynuyor zaten. Bir yere gittikleri yok. Bak berlin'e 35. Sezon için bile rolü hazırdır ahah.
Tıp okuyanlar boşuna okuyor ya 6 yılı. Adamlar her boktan anliyorlar.
Popüler kültürün kölesi oldunuz iyice.
izlemeliyim izlemeliyim izlemeliyim.
Sırf herkes izliyor diye bıraktım.

Hayır soygun çetesi işte, nesini izleyeceğim. cesareti olan spartaküs izlesin.
--spoiler--
inceden kestiğim hatun tıro çıktı. bu karantina mahvetti bizi aq.
--spoiler--

not:adam madam kayarım. tam benim kalemim.
belen cuesta mış adı. inş dişidir.
Artık midem bulandı amk. Hiçbir yerde görmek istemiyorum. Nedir amk bu dizi hayatın sırrını felan mı veriyor.
Oyuncuların birbirine noktalama işareti olarak silah çektiği, silah çekmenin bokunun çıktığı dizi.

(bkz: Meksika açmazı)

Polisler soygunculara, soyguncular polislere her daim silah çekiyor tamam eyvallah ama polisler polislere, soyguncular kendi içinde birbirine zırt pırt silah çekiyor. Orası tam şeolmamış!
izlemeyenlerin kınanıp, hor görüldüğü ayrıca instagram story bölümünden ara ara izlediğim dizi.
4. sezonu bana göre tırt olan dizidir. çatışma sahnelerı çukur dizisini aratmamıştır. pek iç açıcı değil bu sezon şahsi fikrim.
ilk 2 sezon hoştu güzeldi, farklıydı gerçekten,ki zaten ilk etapta 2 sezon olarak planlanmış bir diziydi.
Hadi 3. ve 4. sezonu da dizi dünya çapında popüler oldu sevildi diye çekildi, bunu da anlıyorum fakat artık bir yerden sonra çok zorlama oluyor. işin büyüsü kaçıyor, güzelliği bozuluyor.

Görünen o ki 5.sezonu da gelecek dizinin. 4.sezon bile bu kadar yavan kalmışken 5.sezonunda arka sokaklar tadında bir dizi olacak heralde.
Bu arturo ile tokyo karakterleri(karaktersizleri) bir tek beni mi çileden çıkarıyor merak ediyorum..
her şeyi düşünüyorsun da arabanın plakasını mı düşünemiyorsun profesor. bırak allahını sen.
© copyright 2005 - 2026