bugün

entry'ler (15267)

sinan oğan cb yardımcısı özdağ içişleri bakanı

Hiçbir şey alamazlar. Hele hele ümit için sıfır.

türkiye den siktir olup gitmek

Aha kapı burada.

28 mayıs 2023 ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi

Gerçekten şuna çok gülüyorum ya. Erdoğan HÜDA-PAR olmasaymis falan . Yav ikinci turda ogan nasıl hangi yüzle HDP nin adayına oy verecek? HDP yüzde 10 çekse yine kazanamaz. Siz gerçekten iyi misiniz? HÜDA-PAR ogg miss ysp HDP temiz mi? Deli misiniz arkadaşlar siz?

türkçülere sike sike biat edeceksiniz

Size kimse yalvsrmayacak. Matematiksel olarak artık yok hükmündesiniz.

sinan oğan ın rte nin umrunda olmaması

Ben dün sinan arkadaşımızın çıkıp saçma sapan açıklama yapması sonrası aynısı söyledim. RTE nin yerinde olsam kapısına bile gitmem hatta gelse kovalarım. Sende git karşı tarafa derdim. Zaten herkese aynısını yapıyor krkr.

kızılay genel başkanının istifası

Hayırdır ya ne oldu böyle. Alındın mi paşam.

boydan fotoğraf isteyen erkeğin amacı

Boydan seviyordur.

anın görüntüsü

görsel

gripinin 14 liraya satılması

Tamma da1.64 yüzde 36 zam 14 etmiyor nasıl olmuş bu olay.

üçüncü üniversiteyi okumak

Dördüncü üniversiteden merhabalar.

lionel messi

Maçı da kupayı da kazandıran alverez dir. Buradan glrip göt kesmeyin beni çıldırtmayın . Ne pessiymiş arkadaş ya. Penaltı ile atılan golde alveriz diğer ikisi de. Alışmışlar bir messi messi.

28 yaşındaki bir kız genç kız mıdır

Eğer bende 28 isem yaşlıdır.

edirne askeri gazinosu

oğlum seni döverler bak gizli bilgileri ifşa ediyorsun.

queen ravenna nikli yazar

gücünüz şuna yetiyor zaten yazık günah değil mi evet.

bilgisayar toplayacaklara tavsiyeler

Sistem dizip iki bellek yuvalı anakarta 8x2 ram atmak fakirliktir. Utanıp evden cikmamamak lazım. Tek slot 32gb ram olmalı gerisi fantazi.
500gb M2 ile de ancak win10 sistem dosyası kurulur. Bır oyun olmuş 60gb ne kuracaksın?

Çöp sistemdir.

madem dolar kontrol edilebilirdi neden yapılmadı

Akıllara gelen soru. Madem böyle bir şey vardı doları zirveye çıkarıp indirmek neden?

tavuk döner

Kimin bulduğu önemli değil 3 gündür canım çekiyor. Acil gidermem lazım.

yağmurlu havayı seven insan

Maalesef bugüne kadar seviyordum ama üç gündür aralıksız devam ediyor. Bir nebze sevgim zarar gördü Yeter.

sözlüğe girince abdestin bozulması

görsel
görsel

Yani diyecek bir şey yok. Acaba zall efendi hazretleri benim böyle şeylere ihtiyacım olduğunu mu düşünüyor? Yoksa başka bir mesaj mı var.

akp mhp iyi parti

Evet arkadaşlar oyları alalım hazır mıyız? iyi parti girerse üçlü masada milletvekili adayı olurum.