bugün
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi34
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita11
- izmir'in akp'ye geçmesi17
- ellerim bos gonlum hos6
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- sözlük yazarlarının inanılmaz kombinleri5
- tel avive atom bombası atmak6
- ispanya'nin terör bitirme formülü17
- ayrı mutfakların insanları9
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak6
- sabahın köründe işe giden ezik9
- gece gece bağırsakla ip atlayan salatalık görmek5
- recep tayyip erdoğan31
- sözlükteki aktroller8
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor2
- candan erçetin'in kıymeti bilinmemiş saçma şarkısı3
- vişneli sarma8
- kasap köfte2
- havada uçak düşürmeye çalışan arap pilot3
- ara sıra kadın gibi hissetmek2
- ay diyen erkek5
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı6
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı11
- birini unutmak6
- ortak yaşam sergisi insanlar ve insan dostları6
- fatma betül sayan kaya66
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- yandaş açlığı2
- 1 90 esmer kaslı erkek5
- 190 boyunda kaslı ve zengin kadın4
- parmağıma iğne batması4
- istanbul sokaklarında renkli ışıklandırmalar olsun3
- sözlüğün vahşi kelebeği4
- kuran da namazın olmaması3
- belçika türkiye maçı saat 21 45 te atv de4
- teşkilattan bir kezo bulup piyasadan çekilmek2
- 30 yaşına gelip hala kendi evini alamamak7
- birbirine iyi gelmek6
- israil ulusal güvenlik uzmanı uyardı3
- tayyip istifa2
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- cin tarafından özel numaradan aranmak5
- trump'ın iran açıklaması10
- napolyon vs atatürk7
- sarma8
- kabak tatlısı2
- ismet biraderin hala koşturmaya başlamaması5
- rüyamda elim kadar tarantula gördüm ölüyordum2
- ekrem imamoğlu'nun suçu ne2
- göz kanlanması11
Yenilesi saatleri gelmiş. bol acılı oy oy oy.
Çıtır çıtır ekmeğin arasında şırrılopgulp.
Şırrılopgulp: ağız sulanma efekti.
Şırrılopgulp: ağız sulanma efekti.
Çok pahalı satıyorlar bağırsak nasıl bu kadar uçar anlaşılır iş değil.
olsa da yesek dedirtir. bu arada şampiyon kokoreç yapamıyo ordan yemeyin. sedat'ın kokoreçi daha iyi.
çoğu kimsenin miğdesini bulandıran ancak tadı efsane olan yemek. iyi yapılırsa tabe.
şarkısı bilem var; kokoreççç, koko kokoreç!
Ömrü boyunca bokla haşır neşir olup bu kadar lezzetli olmayı beceren gıda.
midesiz iğrenç tiplerin yediği bağırsaktan yapılan yiyecek. net..
olsada gömsek.
Bol acılı yenilir.
Bu yaptığınız ayıp ama.
Lezzetli bir yiyecektir.
Lezzetli bir yiyecektir.
oğlum veganız yapmayın.
Düzgün yapılmamış olanı kayış gibi yenmeyecek bir hale gelen yiyecek.
Gece gece keşke görmeseydim dediğim başlık.Bir defa yiyen hep ister.
seviyorum ama abartıldığını düşünüyorum. yarım ekmeğine 40-50 lira isteyen yerler var.
Tadı kokusu kadar güzel olmayan.
Küçücükken tanıştım kokoreç ile. Evin yakınında minibüs durakları vardı. Orada arabada yapıp satardı bir adam. Yanında da hep midyeci olurdu. Ne zaman oraya insek dedem bir çeyrek yaptırırdı banada. Karabiberi fazla olunca hoşuma giderdi. Bir de önceden çok çıtır çıtır olurdu kokoreç. Şimdi öylesini bulamıyorum. Izmır kokoreç yazan yerler var hatta hiç benzemiyor. Izmır de annemlerin şimdiki oturduğu yerde kokoreçle ünlü. Adım başı kokoreççi var. Izmirliler anladı bile. Ben 2 tam ekmek kokoreç yiyebilirim bir oturuşta.
kokoreç süt içinde bekletilen iyice yumuşayan bildiğiniz bağırsak'dır. kokoreç tezgahlarına yaklaştığınızda burnunuza güzel bir koku gelir bu koku sizi oraya çeker. hadi bir yarımdan bir şey olmaz deyip yemek istersiniz, aslında güzel kokunun kaynağı mangalda kızaran bağırsağın kokusudur. birkaç çeşit baharat katılarak sunulur aslında pahalıdır ama tadı güzeldir öyle çok abartırsanız midenize dokunabilir, içindeki baharatların da etkisiyle midenizde reflü, yanma gibi rahatsızlıkları tetikleyebilir. her şeyin tadında bırakılanı güzeldir tamam yiyin ama abartmayın.
en sevdiğim ikinci yiyecek. epeyce küçükken mağazamızın önünde bir dayı gelir arabayla yapardı onun tadı şimdi hiçbirinde yok. yaklaşanlar var ama o eski tad yok.
harika bir yiyecek olduğu benden sonra bir onkoloji uzmanı tarafından da doğrulanmış. * ne de güzel konuşmuş .
https://www.google.com.tr...foto-galerisi-2009762.htm
--spoiler--
onkolog dr. yavuz dizdar, sokak yemeği olarak bilinen kokoreçin nasıl bir besin olduğunu açıkladı. dizdar, kokoreçin mutluluk hormonu sağladığını belirtti.
--spoiler--
harika bir yiyecek olduğu benden sonra bir onkoloji uzmanı tarafından da doğrulanmış. * ne de güzel konuşmuş .
https://www.google.com.tr...foto-galerisi-2009762.htm
--spoiler--
onkolog dr. yavuz dizdar, sokak yemeği olarak bilinen kokoreçin nasıl bir besin olduğunu açıkladı. dizdar, kokoreçin mutluluk hormonu sağladığını belirtti.
--spoiler--
gece atıştırmalığıdır. yarın öğlen yiyeceğim inşallah.
Hakkını vererek yapan bir yerde yenildiği zaman tadına doyum olmayan allah gibi yiyecek.
Sindirim sisteminiz için sayısız faydası olan yiyecekler arasındadır.
Tabi ki yağ (hangi yağ imalat da kullanıldığı) oranı ve pişirme tekniğine dikkat edilmelidir.
Damak zevki açısından beğenmeyen olabilir ki damak zevki açısından "ağzının tadını bilsen burnunun bokunu yersin" demek olmaz.
Tabi ki yağ (hangi yağ imalat da kullanıldığı) oranı ve pişirme tekniğine dikkat edilmelidir.
Damak zevki açısından beğenmeyen olabilir ki damak zevki açısından "ağzının tadını bilsen burnunun bokunu yersin" demek olmaz.
Olsa da yesek.
ankara'da pikoletten yenir.
geçen gün instagram'da biri pikoletten yediği kokoreçin içinden metal zımba çıktığını yazmış. olsun. sonuçta bok da çıkabilir.
geçen gün instagram'da biri pikoletten yediği kokoreçin içinden metal zımba çıktığını yazmış. olsun. sonuçta bok da çıkabilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar