bugün
- gammazı ispiyoncu sanmak14
- merfulu gitmesin kampanyası15
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor12
- beni seven yazarlar10
- kız nick altı meriçleri8
- arabayı yavaş süren tipler13
- nervio moderatör olsun kampanyası10
- apoya küfür edince kuduran kürtçü7
- erkek nickaltı meriçleri4
- kesin ulen kavgayı3
- öykü serter8
- bırakın kavgayı maç başlıyor6
- sözlük yazarlarının çayları12
- zaman baba7
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
- evli erkeklerin kadınlara daha çekici gelmesi5
- yakışıklı erkeklerin gay olması10
- hatırladığınız en eski anı7
- ismet inönü hain midir sorunsalı5
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak6
- gammazlar adam mıdır sorunsalı6
- debe'nin nick altı entry dolması7
- gammaz yazarlar lokali5
- uludağ sözlük için öneriler8
- arkadaşlar sizce ben2
- sanat sepet tayfa5
- liseden arkadaşlar6
- kızların kıvırcık saçlı erkeklere olan zaafı5
- gürsel tekin2
- ismet gürbüz5
- yapay zeka moderatörü5
- gammaz olmayı bir halt sanmak3
- arkadaşlar moderatör oluyorum5
- queen feristah9
- cuheyman el uteybi4
- iltifat mı hakaret mi belli olmayan kelimeler5
- 20 ağustosta boşalma davam var4
- tamer karadağlı5
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor14
- sözlükte kavga oluyor hissi3
- online yazarlar neden yazmıyor11
- aslan eti2
- zam var diye gece benzinciye gitmek6
- uludağ sözlük paradoksu2
- arkadan yanaşıp selektör yapan it10
- erkek karısına itaat etmelidir3
- arkadaşlar bu arada ben de gammazım3
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite13
efes ten dahi iyi bir bira olduğu tartışma götürmez bir gerçek. Keşke aynı şey basketbol takımı içinde geçerli olsa dediğim takım
kesinlikle efesten daha iyidir.zaten iyi olmasa carlsberg satın almazdı.
(bkz: tuborg pilsener)
carlsberg'in efes pilsen'i almaya gücü yetmemesi üzerine aldığı kötü içimli bira.
zevk meselesi isteyen istediğini içer.ama sert biradan hoşlanılıyorsa kesinlikle tuborg önerilir.dolaptan çıkarıldığı anda direkt ilk çekişte gırtlağa bi vuruşu vardır ki efeste onu asla bulamassınız.
içimi rahat,kasmayan nefis bira.
efes kazığından kurtulmak ve güzel bira içmek isteyenlerin içebileceği bira markası. tuborg pilsener hafif içimli olup, şise goldun da içimi çok güzeldir. cebinizede zarar vermez ankara halam markette 1.350 ytldır. ucuzdur, güzel biradır.
efes'ten daha kaliteli daha lezzetli bira. biliyorum, çünkü şu an içiyorum.
genelde promosyonludur. fıstık, çerez derdinden kurtarır, bazen de arjantin sahibi yapar.
alkol severlerin hem damak hemde ceplerine hitab eden leziz biradır.*
ayyaş birasıdır.*
yılların verdiği deneyimler sonucu efes'ten kesinlikle iyi olmadığını rahatlıkla söyleyebileceğim bira. elbette ki zevkler tartışılmaz ama, tuborg'da da tad tuz yok ki be birader.
bünyede bağımlılık yapan bira. içitikçe içesi gelir insanın o derece güzel o derece lezizdir kendileri.
gold olaninin içimi pek bir güzel olan danimarka kökenli bira.. türkiyede efes pilsen'in gölgesinde kaldigi için pek fazla tüketilmeyen, yeni çikardigi fiçi birasinin sisesine hayran kaldigim fakat yinede efes pilsen dururken yüzüne bile bakmadigim bira markasi.
halkasını çektikten sonra, iki yandaki metalleri yukarı kaldırıp beyaz kısma çizilen surat sonucu iyi bir süs olarak kullanılabilecek kapaklı şişeye sahip olan bira markası.
efese göre içimi hayli rahat olan biradır. içelim güzelleşelim.
90'lı yılların en iyi biralarındandır. türkiyede bira denince efes, tuborg ve tekel gelmektedir. *
(bkz: vole)
kendini, yine kendisi gibi bir danimarkalı olan Carlsberg'e satmış bira markasıdır!
sen 100 yıl ayakta dur; sonra git kendini sat ona buna, olacak iş değil lan sözlük! abe yoksa kemal unakıtanın mı lan bu marka; hayır yani sattığına göre...
(bkz: turbo) *
sen 100 yıl ayakta dur; sonra git kendini sat ona buna, olacak iş değil lan sözlük! abe yoksa kemal unakıtanın mı lan bu marka; hayır yani sattığına göre...
(bkz: turbo) *
zamanında canım izmir'de basketbolda fırtınalar estirmiş danimarkalı bira markasıdır.
80 milyon dolara israilli bir içecek şirketine satılmış şirket. vatana millete hayırlı olsun!
Efes ten kat be kat iyidir.lakin iş üretmekle kalmıyor,dağıtımadaki sıkıntılar,reklam olayları sonucu,vs.,kendini belli edememiş,efesin gölgesinde kalıp,Türk evlatlarını o iğrenç tada mahkum eden bira markasıdır.
bir de tuborgla sarhoş ol, sabah hayatına aynen devam edersin, efes gibi çarpmaz akşamdan bırakmaz, süper biradır.
http://www.tuborgpong.com adresinde enteresan bir yarışma düzenlemekte olan bira firması. tavsiyem, sabırlı olup oyunu sonuna kadar oynamanızdır. zira, ödül videosu oldukça hoş.
henry'e* de verin. o kadar reklamınızı yapıyo eleman.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar