bugün
- sözlükte sizi kim tanıyor16
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat8
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- lise arkadaşları3
- aşkom diyen erkek3
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi12
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız16
- anın görüntüsü12
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler3
- natuk baytan4
- kiraz cicegi kolonyasi43
- ayna3
- zall'a yazdığım mesaj7
- motor3
- kim kimin fakesi10
- sözlük erkeklerinin kurabiyeleri9
- yaprak yiyen kadın2
- sözlükte ciddi konuların konuşulmaması6
- kadınların koşamaması6
- whatsapp2
- yiğit özgür2
- cinsel içerikli entry giren yazarlar2
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler5
- mantı2
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- istanbul3
- gavurun kızı5
- akp nin abd köpeği olması4
- üstteki yazarın banka hesabındaki para4
- sosyal medya fenomenleri2
- hazret ktc5
- mehmet okuyan11
- sözlükte adı çıkmış bir kadınla sevgili olmak4
- sözlük kavgaları7
- abd iran ateşkesinin kalıcı olamaması10
- günün şarkısı4
- kolektif bilinç olması kolektif dinleme olmaması4
- alttaki yazara bir ricada bulun3
- askerdeyken sözlüğe girmek3
- ciddi konuların sözlükte konuşulmaması4
- birader yazarların birader beyler olmaları hedesi2
- 10 temmuz 2026 s 400 lerin satıldığı iddiası7
- küfürleşen iki yazardan birinin çaylak olması6
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı22
- hayatından 1 yılı kaça satarsın6
- queen feristah4
- bebek te üç beş tur atmak5
- homo erectus biraderyus4
- özbekler2
- kürt kızlarının sevişme sırasındaki cümleleri6
Oyun oynarken ne yapacağı belli olmayan yaramaz hayvanlar. Az önce biri tarafından ısırıldım. Kanama yok ama acıttı vicdansız.
insana planlar yaptiran canli.
abimle sevgilisinin iki kedisi vardı, bunlar ayrilinca kediler kizda kaldi. simdi abim hakli olarak kedileri özlüyor. durmus, ustune dusunmus diyor ki "kiz cok pisman, ozur falan diliyor. numaradan barışmış gibi yapip kedilerin birini çalıcam. kedi daha onemli. dayanamıyorum artik." ghahaha plana bak. pembe kulakli gotu boklu tüylü yaratiklar ınsanlığı ele gecirdi, iliskilerimizi bile yönetiyor. ee ne diyor üstad kediler:
"ben evrim zincirinin tepesindeyim, çünkü sadece beni beslemek ve bokumu toplamak için varsiniz."
abimle sevgilisinin iki kedisi vardı, bunlar ayrilinca kediler kizda kaldi. simdi abim hakli olarak kedileri özlüyor. durmus, ustune dusunmus diyor ki "kiz cok pisman, ozur falan diliyor. numaradan barışmış gibi yapip kedilerin birini çalıcam. kedi daha onemli. dayanamıyorum artik." ghahaha plana bak. pembe kulakli gotu boklu tüylü yaratiklar ınsanlığı ele gecirdi, iliskilerimizi bile yönetiyor. ee ne diyor üstad kediler:
"ben evrim zincirinin tepesindeyim, çünkü sadece beni beslemek ve bokumu toplamak için varsiniz."
Sevimlilik - asalet- güzellik genelde bir arada bulunmaz. Çok şirin, tatlı sevimliyse klasik güzel tanımının dışında kalır, asil bir havası, duruşu varsa pek öyle şirin mirin değildir vs. Bunun tek bir istisnası varsa o da kedi denilen gerçek üstü canlı türüdür.
hele dişiyse her can onun bebeğidir.
görsel
görsel
görsel
Çok güzel bi kedi. Hem de çok değişik.
Not : instagramdan alıntı. Bana ait değil.
Edit : kedinin annesi grup yapmış olabilir.
Çok güzel bi kedi. Hem de çok değişik.
Not : instagramdan alıntı. Bana ait değil.
Edit : kedinin annesi grup yapmış olabilir.
Bazı insanlardaki hayvan sevgisinin bile iki yüzlü olduğunu gösteren asil varlık. Şöyle ki, ben 5 aylık bir sarman Tekir sahibiyim. 2 aylıkken yürüyen merdivene atıldığı için patilerinde parmakları eksik oğlumun. Ben bu küçük aslanı sahiplendikten sonra kedi sayfalarında daha fazla vakit geçirir oldum. Bu sayfaları gezerken bir şey dikkatimi çekti.
Onlarca, yüzlerce sokak kedisi yuva arıyor. Çoğu sokaklarda perişan. Kimi gözünden hasta, kiminin kulağını kesmişler, kimi topallıyor. Yazın sıcakla kışın soğukla, en kötüsü de insanlarla cebelleşiyorlar. Yazın su bulamayınca çamur içmek zorunda kalıyorlar. Kışın donuyorlar, sıcak bir yer bulmak uğruna motorlara sıkışıyorlar. o kadar ilan veriliyor tek tük sahiplenen çıkıyor. Çoğu sokak kedisi yavrucak ya sokaklarda ölüyor, ya da barınaklarda feci şartlarda yaşam savaşı veriyor. Ama kırk yılda bir, scottish veya british sahiplendirme ilanı verilmeye görsün. yorumlar yağıyor, yalvaranlar oluyor hatta yurt dışından bile sahiplenmek isteyenler çıkıyor.
Be tülüatını gondiklediklerim. Siz, bir cana can olmak mı istiyorsunuz, yoksa süs eşyası mı arıyorsunuz. Süs istiyorsan git biblo al. Şekilciliğiniz hayvan sevginize bile galip geliyor. Elbette cins kediler de canımız ciğerimiz ama o kadar yardıma muhtaç yavrucak varken hâlâ şekil peşinde olmanız midemi bulandırıyor.
Hele ki sahiplendikten sonra sokağa atanlar var ki, onlara söylenecek pek bir şey yok. O hayvanın ahı, laneti peşinizi bir ömür bırakmasın inşallah. O hayvandan beter olun.
Arkadaşlar siyah kedi beyaz kedi, sarman olsun. Kedi kedidir, can candır. Onlar da insan gibi her birinin farklı bir karakteri var. Kara kediler de uğursuz falan değil. Lütfen onların canına can olun. inanın gece gelip boynunuza pati masajı yaparak mırlamaya başlayınca, sonra da kıvrılıp göğsünüze yatınca tekirmiş, ankara kedisiymiş, british'miş hiç önemsemiyorsunuz.
Son olarak lütfen... Satın almayın, sahiplenin.
Onlarca, yüzlerce sokak kedisi yuva arıyor. Çoğu sokaklarda perişan. Kimi gözünden hasta, kiminin kulağını kesmişler, kimi topallıyor. Yazın sıcakla kışın soğukla, en kötüsü de insanlarla cebelleşiyorlar. Yazın su bulamayınca çamur içmek zorunda kalıyorlar. Kışın donuyorlar, sıcak bir yer bulmak uğruna motorlara sıkışıyorlar. o kadar ilan veriliyor tek tük sahiplenen çıkıyor. Çoğu sokak kedisi yavrucak ya sokaklarda ölüyor, ya da barınaklarda feci şartlarda yaşam savaşı veriyor. Ama kırk yılda bir, scottish veya british sahiplendirme ilanı verilmeye görsün. yorumlar yağıyor, yalvaranlar oluyor hatta yurt dışından bile sahiplenmek isteyenler çıkıyor.
Be tülüatını gondiklediklerim. Siz, bir cana can olmak mı istiyorsunuz, yoksa süs eşyası mı arıyorsunuz. Süs istiyorsan git biblo al. Şekilciliğiniz hayvan sevginize bile galip geliyor. Elbette cins kediler de canımız ciğerimiz ama o kadar yardıma muhtaç yavrucak varken hâlâ şekil peşinde olmanız midemi bulandırıyor.
Hele ki sahiplendikten sonra sokağa atanlar var ki, onlara söylenecek pek bir şey yok. O hayvanın ahı, laneti peşinizi bir ömür bırakmasın inşallah. O hayvandan beter olun.
Arkadaşlar siyah kedi beyaz kedi, sarman olsun. Kedi kedidir, can candır. Onlar da insan gibi her birinin farklı bir karakteri var. Kara kediler de uğursuz falan değil. Lütfen onların canına can olun. inanın gece gelip boynunuza pati masajı yaparak mırlamaya başlayınca, sonra da kıvrılıp göğsünüze yatınca tekirmiş, ankara kedisiymiş, british'miş hiç önemsemiyorsunuz.
Son olarak lütfen... Satın almayın, sahiplenin.
rezil hayvan nankör. bunu seven kızlarda kaşar olur.
görsel
Huzur içinde uyuyan bir dostumuz.
Huzur içinde uyuyan bir dostumuz.
Kediyi üzdün hanım..
Koynunuza alıp uyuyunca kederinizi yok eden mucize.
hepsi ayrı ayrı delidir.
görsel
bir tek konuşamıyorlar. onuda yapsalar zaten kedi diyemezsin. kim ne derse desin laftan anlıyorlar.
görsel
bir tek konuşamıyorlar. onuda yapsalar zaten kedi diyemezsin. kim ne derse desin laftan anlıyorlar.
görsel
türlü saçmalıkları bulunan hayvan. tipe bakar mısın?***
not: Instagram'dan alıntıdır, böyle bir deliyi görmenizi istedim.
türlü saçmalıkları bulunan hayvan. tipe bakar mısın?***
not: Instagram'dan alıntıdır, böyle bir deliyi görmenizi istedim.
Gizemli ve özgür ruhlu hayvanlardır. Kapalı kapı önünde siz kapıyı açana kadar miyavlar, açınca çıkmaz... Evde her şey onun istedği gibi dizayn edilir. Bencil oldukları doğru ama asla nankör değiller.
annelik degilde babalik yapiyor sanki.
(img:#1746045)
(img:#1746045)
işkence videolarını liveleak dan zevkle izlediğim hayvan.
En eğlenceli ve güzel hayvan.
Üstteki primci embesillere de prim vermeyin mk.
Üstteki primci embesillere de prim vermeyin mk.
Sevimli hayvandır. Bazı dangalaklar bu sevgiden mahrumdur bazı primci itler de eksilenmek için bu güzel hayvanlarla "ezmek işkence etmek" kelimelerini yanyana kullanırlar. Bu tür primci o.çlere eksi vermemek de fayda vardır. Kendilerini top yapıp araba altına atmak da yarar var. Engelleyip geçiniz.
görsel
candır.
candır.
tarkan'ın düşmanlarından biri.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar