bugün

entry'ler (15813)

sinek küçüktür ama mide bulandırır

bunların bir de bok sineği versiyonları mevcuttur ki onlar daha çok mide bulandırır.

kafaları yanardönerli metalik yeşilimsi olanlar hani. yanık metal rengi diyelim.

thereads

milletin saçma saçma yazılarını okumamak için twitter kullanmayı bırakmıştık ama sağ olsun instagram bunu başımıza bela etti. tam kurtulduk derken tekrardan hortladı.

amasya

ırmak taştı taşacak. her yerde önlem alındı.

uludağ sözlük

Tavan arası örümcek tutmuş gibi gözüken sözlük. ulan bee seninle ne anılarımız var....

kimsecikler var mı? huuu huuu

mercedes g63 amg

zevksiz zengin arabaları top 5 listesinde zirveyi oynayan araç.

kandaki demirin paslanmaması

senelerin ardından uluya bi gireyim demiştim ama yine hiçbir şeyin değişmediğine bu başlık sayesinde ikna oldum. teşekkürler.

amatör telsizcilik

mensuplarına uzaylı gözüyle bakılan hobi. Afet durumlarında gerçekten önemli bu telsiz kullanımı. umarım değerini anlamak zorunda kalmayız.

bilgi sahibi olmak isteyenler yazabilir ama burayı pek kullanmıyorum bi ara cevaplarım.

uludağ sözlük

ne durumda diye bi bakmak istedim ama tavan arası örümcek bağlamış. bi selam verip çıkacağım. selamlar sözlük.

kızılay tabelası

bir şeyin bokunu çıkartmakta bizim insanımızın üstüne yok. ulan insanlar bu kadar mı birbirinin aynısı olur.

yaşlı kumandası

görsel

Gerçekten gerekli bir ihtiyaç.

hoşlanılan kızı kurban şişirirken görmek

Samimiyet içeren durumdur. Bunun bir üstü ise bağırsaklara, işkembeye hortumla su basan kızdır ama bu biraz zor gibi… neyse iyi bayramlarr.

aniden ortadan kaybolan yazarlar

Benimdir. 6 ayda 1 senede geri hortluyorum.

anın görüntüsü

görsel

Bimde göt satılıyor…

üzerinde göt yazan kedi

Arkadaşlarla denk gelip şok olduğumuz kedidir.

görsel

anın görüntüsü

görsel

iki sleeve ile yapıldı.

anın görüntüsü

görsel

sözlüğe yapılan saldırı

Aynen zaten pm den herkese kredi kartı ve tc numarası dağıtıyorduk. Teşekkürler uyarı için.

dönere at eti lahmacuna böbrek eti çaya boya

Ama Sorsan müslümanlar.

alevicilik ve kürtçülük

görsel

web sitesindeki açık

Yazan kişiyi de kullanan kişiyi de üzen açıktır. Üstteki gibi iyi niyetli kişiler tarafından bildirilmesi durumunda hemen açık giderilmeye çalışılır.

Arkadaşın sitesini bi yoklayayım dedim siteyi komple indirdim geçenlerde. Yani dikkat etmek lazım.
© copyright 2005 - 2026