entry'ler (8897)

2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçı

Birazdan acı acı koyarız kuşlara..

mert hakan yandaş

Malenka penaltısı ile tanınır.

16 mart 2025 fenerbahçe samsunspor maçı

Ulan utanmanızda yok. Serwfsizlik diz boyu anca böyle kazanırsınız. Hakemi ayrı rezil. Ulan samsun dayan. Yüzünüze tükürsek Yarabbi Şükür diyeceksiniz... Lın lan maçı böyle böyle dünya alem ne mal olduğunuzu görsün...

anın görüntüsü

görsel

glasgow rangers

Rangers Teknik Direktörü Barry Ferguson: 3 golü attıktan sonra morino'ya baktım maymun gibi zıplıyordu ashjdajhdklsakldas

jose mourinho

Rangers Teknik Direktörü Barry Ferguson: 3 golü attıktan sonra morino'ya baktım maymun gibi zıplıyordu ashjdajhdklsakldas

jose mourinho

Ağlar birazdan. Bu arada maymun demek suç değil ama demicem. Irkçı değilim.

cimbomun avrupa da pek bir başarısının olmaması

Sanırım fener 3 yedi.

allan saint maximin

Dağlara taşlara.. sağdan yatırıp geliyor dedikleri bal yapmayan arı..

6 mart 2025 fenerbahçe glasgow rangers maçı

Rngers sapladı . Boş boş yazan göt heriflere iyi girdi. Devam

fenerbahçeli üst komşu

Bendede var bir tane alahtan evde 40 kişi aşiret gibiyiz. Ses gelsede fazla gelmiyor.

rangers sen çok yaşa

Helal Rangers 2 yetmez. Devam döşe şunlara ..

2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp

Amın oğlu bu sene iki maçtada yenememiş. Senelerdir evinde bizden 3 yiyor utanmadan buraya yazmış. Galatasarıyımızın döşiyeceği maç. Fenerasyona kuetaramıyacak bunları ..

ibneler sustular. Beter olun... Fetöcülerle maç yapan tesislerinde orospu evladları bize laf ediyorlar. Veter olun lannn.

sözlükteki evli kadınlar

Tabiki ben.

tadic dzeko syzmanski üçlüsü

Zavallılar.

Bir galtasaraylı olarak Fener'e başarılar dilerim. Şakalan yapıştırın gençler şu penaltıbahçeye.. fenerasyon ağlıyordur şimdi

yeni nesilin seks işlerine doygunluğu

Allah'tan yeni nesil değilim. Yerim macunumu bakarım keyfime.

amerikanın eski zamanları

????????Amerikalı bir kadın, kirayı ödeyebilmek ve evinden tahliye edilmemek için 4 çocuğunu satışa çıkarıyor. Merdivenlerde 6 yaşındaki Lana, 5 yaşındaki Rae, 4 yaşındaki Milton ve 2 yaşındaki Sue var. (Chicago, 1948)

????Bu, kapitalizm ve size Hollywood filmlerinde hiç bahsetmedikleri "Amerikan rüyası"dır.

✍️ Bunlar Chalifoux ailesiydi, Ray adındaki kocası işsiz bir kamyon şoförü, karısı Lucille ise ev hanımıydı, hayatta kalabilmek için 5 çocuğunu burjuva ailelere satmak zorunda kaldılar.

✍️ Çocuklardan ikisi, Rae ve Milton, 1950'de onları köle olarak satın alan toprak sahibi bir aileye satıldı ve şafaktan akşam karanlığına kadar tarlalarda çalışmaya zorlandı.

✍️ Diğer ikisi Lana ve Sue ise başka bir burjuva aileye satıldı, anne beşinci çocuk bekliyordu ve bebek de varlıklı bir aileye satıldı.

✍️ Kızlardan ikisi Sue ve Rae 2013'te yeniden bir araya geldi, Chalifoux ailesinin geri kalanı ayrı kaldı.
görsel

portatif

Çaktırmadan takip ediyorum. Güzel dokunuşları var
Dünki maç hakkında yazdıkları çok güzel..