bugün
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı75
- rus kadınla evlenir misiniz6
- kiraz cicegi kolonyasi20
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek15
- dünya ya gelmeme gibi şansınız olsaydı5
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı15
- yasa dışı bahis operasyonunda 17 tutuklama2
- okan buruk9
- silvermist'in mutfağına konuk olmak12
- dm yazarlığı9
- okan buruk'un hakeme ana avrat küfür etmesi8
- bir yazara küfredilen entryyi artılayan yazarlar8
- bakarız diyen erkek17
- ne kadar paranız var10
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması8
- galatahahahahahaha7
- recep tayyip erdoğan14
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- galatasaray'ın ülke puanının anasını bellemesi7
- 0 0 710
- gece gece bamya yenir mi5
- galatasaray'a lizbon da skandal kararlar5
- cübbeli ahmet hoca9
- bütün entryleri futboldan ibaret yazar4
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması4
- gta 78
- kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver6
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir10
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan2
- dereden altın bulmak5
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- uğurcan çakır4
- hala açılacak başlık bulunması4
- sözlüğün sarması13
- sonra konuşuruz diyen sevgili13
- deplasmanda atılan golün bir ağırlığının olmaması4
- sırlar denizi5
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- 6 saattir mesaj atmayan sevgili8
- tacettin libosoglu3
- dünyada en güzel kadınların yaşadığı ülke9
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak8
- arkadaşlar ben gudubet miyim3
- çin tayvan gerilimi türkiye'yi etkilemez4
- anın görüntüsü27
- sözlükten hatun indirmek5
- otobüste açamadığı camı kıran erkek13
- çine neden bir şey olmuyor4
- fransız devrimi3
entry'ler (2682)
kedi bendim burada yerimi eller almış. ehe.
t: bir yazar.
t: bir yazar.
gezicileri bilmem de ben evdeydim.
t: gezicilere yöneltilmiş bir soru.
t: gezicilere yöneltilmiş bir soru.
kanal tedavi oldum bugün ve 2-3 saat oldu. ağrım var normal midir bilen arkadaşlar? ilk kez oluyorum bilgim yok.
gözlerimden özür diliyorum.
t: gereksiz fotoğraflardır.
t: gereksiz fotoğraflardır.
bazen ruh halime gore yapiyorum bazen de yapmiyorum. yapmayi seviyorum cunku makyajin beni degistirdigini dusunmuyorum agir yaptigimdan dolayi.
birak o cocugu o cocuk seni batakligina cekecek. hissettigin sevgi gececek. o sana sevgi hissetmiyor. sevgi siddetls gosterilmez vazgec ondan ve derslerine odaklan. salak hocalarini kafaya takip okula gitmemezlik yapmaya calisma. o salak arkadaslarini da birak. lutfen.
ergenligimde sarkilarini dinledigim bir sanatcidir kendisi. server urazin paylasimini gorup haberim oldu ve inanamadim. allah rahmet eylesin guzel insan.
sözlükte uzun bir yazıyı neredeyse uzun zamandır ilk kez sıkılmadan okudum. devamını merak ettim ama riske de atmak istemem sayın yazarı.
gerçekten güzel yazı.
gerçekten güzel yazı.
herkesin kendi kararı tabii ki ama ben çalışırdım fakat kendimi yormazdım. çalışma sebebim ise kendimi geliştirmek için olurdu sonuçta o kadar param olduğunda boş boş oturacak mıyım? çok saçma. kaldı ki para dediğin su gibi akar gider anlamazsın.
eski sevgilim karşımda hıçkıra hıçkıra ağladığında onun da ağlayabildiğini ve bir kalbi olduğunu tam orada anladım. o yüzden evet, ağlarlar.
çok istiyorum ama korkuyorum. oysa minik burnuma da çok yakışır. ama hâlâ korkuyorum.
abicim siz ne anlatıyonuz ya dedirtir.
o allahla aranızdaki problem, bizi aşar maymuncuk.
merhaba arkadaşlar burada ara sıra komik bulduğum twitter postlarını paylaşacağım. dağılabilirsiniz bu kadar.
görsel
görsel
her şeyi alırım sonra da satarım.
tam şuan bitirdiğim kitap. bir ödevim için başladım bu kitaba ve ilk başladığımda sıkılırım sanmıştım ama gerçekten okudukça okuyası geliyormuş insanın. finlandiya ve tarihi hakkında genel olarak. herkes 1 kere bile olsa okumalı bence. aynı zamanda da atatürk'ün askeri okul müfredatına alınmasını istediği bir kitapmış kendileri.
okumaya değer. öneriyorum.
okumaya değer. öneriyorum.
eski sevgilimle aramda 6 yaş vardı ve yaklaşık 3,5 senelik bir birlikteliğimiz olmuştu. her insan bir değildir elbette fakat bizim anlaşamadığımız noktalar oluyordu o da yaş farkındandı. ben henüz hayatı toz pembe yaşarken o ise hayatın acı gerçekleriyle yüzleşmiş biriydi. ister istemez anlaşmazlıklar yaşanıyordu. ama eğer arada bir anlaşmazlık vesaire yoksa güzel bence.
eğitimsiz olmaları.
fakat bu eğitim sadece okulla olan türden değil. insanın kendisini eğitmesi lazım. aileye de %100 suçlu denilmez sonuçta belli bir yaştan sonra bazı şeylerin farkına varıyor insan. allah sana o aklı verdiyse kullanmayı bileceksin. kendi yediğin boku başkalarını suçlayarak kendini aklayamazsın. ama toplulumuzun büyük bir kesimi maalesef eğitimsiz. buna yeri gelir ben de dahil olurum bir başkası da. hatta yeri gelir ''okumuş insan'' diye adlandırılan insanlar da. dediğim gibi okumakla alakalı değil. ama ne olursa olsun insan her şeyden önce kendini eğitebilmeli.
fakat bu eğitim sadece okulla olan türden değil. insanın kendisini eğitmesi lazım. aileye de %100 suçlu denilmez sonuçta belli bir yaştan sonra bazı şeylerin farkına varıyor insan. allah sana o aklı verdiyse kullanmayı bileceksin. kendi yediğin boku başkalarını suçlayarak kendini aklayamazsın. ama toplulumuzun büyük bir kesimi maalesef eğitimsiz. buna yeri gelir ben de dahil olurum bir başkası da. hatta yeri gelir ''okumuş insan'' diye adlandırılan insanlar da. dediğim gibi okumakla alakalı değil. ama ne olursa olsun insan her şeyden önce kendini eğitebilmeli.
bir ödevimde yardımcı olacak bir insan evladı arıyorum. yardımcı olurum diyenler dm pls.
t: lanet bir ders.
t: lanet bir ders.