bugün
- motor yağı6
- soğan yiyen kız5
- üç nokta yerine dört nokta kullanan insan4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası4
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı10
- türklerin türkiye de asimile olması8
- 30 ağustos zafer bayramı17
- incil vahiy9
- ismet gurbuz 2024 mübarek bir zattır3
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı9
- seri eksici ezik3
- üç harflilerin size gösterdiği vizyonlar6
- chp değişecek mi2
- seda sayan'ın olduğu eğitim platformu reklamı2
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı29
- nervio hamferdi11
- ismet gurbuz 20243
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- sarapci koala69
- fenerbahçe organize troll örgütü2
- tai lung44
- anın görüntüsü20
- recep tayyip erdoğan26
- galatasaray11
- winsley boteli3
- mark 2 172
- almanya6
- diamond bey birader elmas beydir4
- kadir mısıroğlunu vatandaşlıktan atan fenerbahçeli3
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- evagreen2
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- rafael leao34
- 0 0 713
- eksilemeyi hobi haline getirmek4
- zihin okuma mümkün mü4
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- mustafa kemal atatürk7
- nerede yanlış yaptım2
- cem yılmaz7
- kışlık domates yapmak2
- annenin hayatındaki kadını onaylamaması5
- sözlüğün en bohem yazarı5
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- 29 ağustos 2026 konyaspor kocaelispor maçı4
- aleksey batrakov11
- menzil cemaati ne üretiyor9
- tom holland5
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
entry'ler (2682)
kedi bendim burada yerimi eller almış. ehe.
t: bir yazar.
t: bir yazar.
gezicileri bilmem de ben evdeydim.
t: gezicilere yöneltilmiş bir soru.
t: gezicilere yöneltilmiş bir soru.
kanal tedavi oldum bugün ve 2-3 saat oldu. ağrım var normal midir bilen arkadaşlar? ilk kez oluyorum bilgim yok.
gözlerimden özür diliyorum.
t: gereksiz fotoğraflardır.
t: gereksiz fotoğraflardır.
bazen ruh halime gore yapiyorum bazen de yapmiyorum. yapmayi seviyorum cunku makyajin beni degistirdigini dusunmuyorum agir yaptigimdan dolayi.
birak o cocugu o cocuk seni batakligina cekecek. hissettigin sevgi gececek. o sana sevgi hissetmiyor. sevgi siddetls gosterilmez vazgec ondan ve derslerine odaklan. salak hocalarini kafaya takip okula gitmemezlik yapmaya calisma. o salak arkadaslarini da birak. lutfen.
ergenligimde sarkilarini dinledigim bir sanatcidir kendisi. server urazin paylasimini gorup haberim oldu ve inanamadim. allah rahmet eylesin guzel insan.
sözlükte uzun bir yazıyı neredeyse uzun zamandır ilk kez sıkılmadan okudum. devamını merak ettim ama riske de atmak istemem sayın yazarı.
gerçekten güzel yazı.
gerçekten güzel yazı.
herkesin kendi kararı tabii ki ama ben çalışırdım fakat kendimi yormazdım. çalışma sebebim ise kendimi geliştirmek için olurdu sonuçta o kadar param olduğunda boş boş oturacak mıyım? çok saçma. kaldı ki para dediğin su gibi akar gider anlamazsın.
eski sevgilim karşımda hıçkıra hıçkıra ağladığında onun da ağlayabildiğini ve bir kalbi olduğunu tam orada anladım. o yüzden evet, ağlarlar.
çok istiyorum ama korkuyorum. oysa minik burnuma da çok yakışır. ama hâlâ korkuyorum.
abicim siz ne anlatıyonuz ya dedirtir.
o allahla aranızdaki problem, bizi aşar maymuncuk.
merhaba arkadaşlar burada ara sıra komik bulduğum twitter postlarını paylaşacağım. dağılabilirsiniz bu kadar.
görsel
görsel
her şeyi alırım sonra da satarım.
tam şuan bitirdiğim kitap. bir ödevim için başladım bu kitaba ve ilk başladığımda sıkılırım sanmıştım ama gerçekten okudukça okuyası geliyormuş insanın. finlandiya ve tarihi hakkında genel olarak. herkes 1 kere bile olsa okumalı bence. aynı zamanda da atatürk'ün askeri okul müfredatına alınmasını istediği bir kitapmış kendileri.
okumaya değer. öneriyorum.
okumaya değer. öneriyorum.
eski sevgilimle aramda 6 yaş vardı ve yaklaşık 3,5 senelik bir birlikteliğimiz olmuştu. her insan bir değildir elbette fakat bizim anlaşamadığımız noktalar oluyordu o da yaş farkındandı. ben henüz hayatı toz pembe yaşarken o ise hayatın acı gerçekleriyle yüzleşmiş biriydi. ister istemez anlaşmazlıklar yaşanıyordu. ama eğer arada bir anlaşmazlık vesaire yoksa güzel bence.
eğitimsiz olmaları.
fakat bu eğitim sadece okulla olan türden değil. insanın kendisini eğitmesi lazım. aileye de %100 suçlu denilmez sonuçta belli bir yaştan sonra bazı şeylerin farkına varıyor insan. allah sana o aklı verdiyse kullanmayı bileceksin. kendi yediğin boku başkalarını suçlayarak kendini aklayamazsın. ama toplulumuzun büyük bir kesimi maalesef eğitimsiz. buna yeri gelir ben de dahil olurum bir başkası da. hatta yeri gelir ''okumuş insan'' diye adlandırılan insanlar da. dediğim gibi okumakla alakalı değil. ama ne olursa olsun insan her şeyden önce kendini eğitebilmeli.
fakat bu eğitim sadece okulla olan türden değil. insanın kendisini eğitmesi lazım. aileye de %100 suçlu denilmez sonuçta belli bir yaştan sonra bazı şeylerin farkına varıyor insan. allah sana o aklı verdiyse kullanmayı bileceksin. kendi yediğin boku başkalarını suçlayarak kendini aklayamazsın. ama toplulumuzun büyük bir kesimi maalesef eğitimsiz. buna yeri gelir ben de dahil olurum bir başkası da. hatta yeri gelir ''okumuş insan'' diye adlandırılan insanlar da. dediğim gibi okumakla alakalı değil. ama ne olursa olsun insan her şeyden önce kendini eğitebilmeli.
bir ödevimde yardımcı olacak bir insan evladı arıyorum. yardımcı olurum diyenler dm pls.
t: lanet bir ders.
t: lanet bir ders.