bugün
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı24
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- salih mirzabeyoğlu5
- tüm varoluş sancılarının sonunun islam'a çıkması2
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- cem yılmaz'ın kalp krizi geçirmesi3
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- alevilerin atatürk sevgisinin abartılması4
- ben geldim naneler8
- rafael leao31
- birader bay beyler3
- sözlük yazarlarının nahları9
- insanların kötü olması3
- menzil cemaati ne üretiyor7
- futbol9
- antipanik12
- aleksey batrakov9
- hayatı dar eden aile4
- sarapci koala72
- para harcamayı sever misiniz6
- melih gökçek6
- kendin hakkında bir gerçek bırak3
- bir şey soracağım5
- kıza aşık oldum ne yapacağım3
- advntst2
- ahlakçılık3
- gece gece incir yemek3
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- arkadaşlar hesabı silicem14
- anna faris2
- galatasaray8
- bundesliga2
- almanya3
- victor osimhen3
- fenerbahçe23
- tai lung36
- s'i l v'e r m'i s t4
- uyumayın konuşalım3
- kişiyi değiştiren şeyler2
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- osuruk kokusu3
- günün sözü24
- 30 ağustos zafer bayramı2
- gerçek cin musallatı belirtileri3
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- velvet23
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- arkadaşlar sıkıldım3
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- ak partililerin anayasayı değiştirmeye çalışması5
entry'ler (2682)
kedi bendim burada yerimi eller almış. ehe.
t: bir yazar.
t: bir yazar.
gezicileri bilmem de ben evdeydim.
t: gezicilere yöneltilmiş bir soru.
t: gezicilere yöneltilmiş bir soru.
kanal tedavi oldum bugün ve 2-3 saat oldu. ağrım var normal midir bilen arkadaşlar? ilk kez oluyorum bilgim yok.
gözlerimden özür diliyorum.
t: gereksiz fotoğraflardır.
t: gereksiz fotoğraflardır.
bazen ruh halime gore yapiyorum bazen de yapmiyorum. yapmayi seviyorum cunku makyajin beni degistirdigini dusunmuyorum agir yaptigimdan dolayi.
birak o cocugu o cocuk seni batakligina cekecek. hissettigin sevgi gececek. o sana sevgi hissetmiyor. sevgi siddetls gosterilmez vazgec ondan ve derslerine odaklan. salak hocalarini kafaya takip okula gitmemezlik yapmaya calisma. o salak arkadaslarini da birak. lutfen.
ergenligimde sarkilarini dinledigim bir sanatcidir kendisi. server urazin paylasimini gorup haberim oldu ve inanamadim. allah rahmet eylesin guzel insan.
sözlükte uzun bir yazıyı neredeyse uzun zamandır ilk kez sıkılmadan okudum. devamını merak ettim ama riske de atmak istemem sayın yazarı.
gerçekten güzel yazı.
gerçekten güzel yazı.
herkesin kendi kararı tabii ki ama ben çalışırdım fakat kendimi yormazdım. çalışma sebebim ise kendimi geliştirmek için olurdu sonuçta o kadar param olduğunda boş boş oturacak mıyım? çok saçma. kaldı ki para dediğin su gibi akar gider anlamazsın.
eski sevgilim karşımda hıçkıra hıçkıra ağladığında onun da ağlayabildiğini ve bir kalbi olduğunu tam orada anladım. o yüzden evet, ağlarlar.
çok istiyorum ama korkuyorum. oysa minik burnuma da çok yakışır. ama hâlâ korkuyorum.
abicim siz ne anlatıyonuz ya dedirtir.
o allahla aranızdaki problem, bizi aşar maymuncuk.
merhaba arkadaşlar burada ara sıra komik bulduğum twitter postlarını paylaşacağım. dağılabilirsiniz bu kadar.
görsel
görsel
her şeyi alırım sonra da satarım.
tam şuan bitirdiğim kitap. bir ödevim için başladım bu kitaba ve ilk başladığımda sıkılırım sanmıştım ama gerçekten okudukça okuyası geliyormuş insanın. finlandiya ve tarihi hakkında genel olarak. herkes 1 kere bile olsa okumalı bence. aynı zamanda da atatürk'ün askeri okul müfredatına alınmasını istediği bir kitapmış kendileri.
okumaya değer. öneriyorum.
okumaya değer. öneriyorum.
eski sevgilimle aramda 6 yaş vardı ve yaklaşık 3,5 senelik bir birlikteliğimiz olmuştu. her insan bir değildir elbette fakat bizim anlaşamadığımız noktalar oluyordu o da yaş farkındandı. ben henüz hayatı toz pembe yaşarken o ise hayatın acı gerçekleriyle yüzleşmiş biriydi. ister istemez anlaşmazlıklar yaşanıyordu. ama eğer arada bir anlaşmazlık vesaire yoksa güzel bence.
eğitimsiz olmaları.
fakat bu eğitim sadece okulla olan türden değil. insanın kendisini eğitmesi lazım. aileye de %100 suçlu denilmez sonuçta belli bir yaştan sonra bazı şeylerin farkına varıyor insan. allah sana o aklı verdiyse kullanmayı bileceksin. kendi yediğin boku başkalarını suçlayarak kendini aklayamazsın. ama toplulumuzun büyük bir kesimi maalesef eğitimsiz. buna yeri gelir ben de dahil olurum bir başkası da. hatta yeri gelir ''okumuş insan'' diye adlandırılan insanlar da. dediğim gibi okumakla alakalı değil. ama ne olursa olsun insan her şeyden önce kendini eğitebilmeli.
fakat bu eğitim sadece okulla olan türden değil. insanın kendisini eğitmesi lazım. aileye de %100 suçlu denilmez sonuçta belli bir yaştan sonra bazı şeylerin farkına varıyor insan. allah sana o aklı verdiyse kullanmayı bileceksin. kendi yediğin boku başkalarını suçlayarak kendini aklayamazsın. ama toplulumuzun büyük bir kesimi maalesef eğitimsiz. buna yeri gelir ben de dahil olurum bir başkası da. hatta yeri gelir ''okumuş insan'' diye adlandırılan insanlar da. dediğim gibi okumakla alakalı değil. ama ne olursa olsun insan her şeyden önce kendini eğitebilmeli.
bir ödevimde yardımcı olacak bir insan evladı arıyorum. yardımcı olurum diyenler dm pls.
t: lanet bir ders.
t: lanet bir ders.