bugün
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur21
- sigara içelim mi6
- geceye bir şarkı bırak4
- bir şey söyle7
- koklayarak öpmek17
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- sözlükteki anlık online sayısı3
- uyuyamama nedeni5
- çalıyor ama çalışıyor4
- fatma betül sayan kaya14
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir3
- akp kazandı11
- dünya52
- yalnız erkek sayısının patlaması10
- koklayarak insan tanımak7
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- akp seçmeni2
- sözlükteki herkesin tarafını tutmak istemek5
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- siyahi peygamber olmaması8
- cumartesi gecesi erken uyuyan insan2
- fredrik midtjsö2
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- ilk buluşmaya 100 tl ile gelen erkek4
- morkstar yazdı bunu12
- gocu32
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- latin amerika ispanyolcası2
- sozlukspot2
- anın görüntüsü28
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- canım ıspartam2
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- özlemek2
- şuan dinlediğin şarkı8
- dayanç3
- sözlüğün embesillerle dolu olması8
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- usualsuspect'i tedavi ettirmek4
- ankara şarkılarında çirkinleri zorbalama merakı2
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- sözlüğün en güzel kadını26
- johnny sinsin türk olması2
- süper para kazanma yöntemi buldum garanti5
- morkstar11
entry'ler (2682)
kedi bendim burada yerimi eller almış. ehe.
t: bir yazar.
t: bir yazar.
gezicileri bilmem de ben evdeydim.
t: gezicilere yöneltilmiş bir soru.
t: gezicilere yöneltilmiş bir soru.
kanal tedavi oldum bugün ve 2-3 saat oldu. ağrım var normal midir bilen arkadaşlar? ilk kez oluyorum bilgim yok.
gözlerimden özür diliyorum.
t: gereksiz fotoğraflardır.
t: gereksiz fotoğraflardır.
bazen ruh halime gore yapiyorum bazen de yapmiyorum. yapmayi seviyorum cunku makyajin beni degistirdigini dusunmuyorum agir yaptigimdan dolayi.
birak o cocugu o cocuk seni batakligina cekecek. hissettigin sevgi gececek. o sana sevgi hissetmiyor. sevgi siddetls gosterilmez vazgec ondan ve derslerine odaklan. salak hocalarini kafaya takip okula gitmemezlik yapmaya calisma. o salak arkadaslarini da birak. lutfen.
ergenligimde sarkilarini dinledigim bir sanatcidir kendisi. server urazin paylasimini gorup haberim oldu ve inanamadim. allah rahmet eylesin guzel insan.
sözlükte uzun bir yazıyı neredeyse uzun zamandır ilk kez sıkılmadan okudum. devamını merak ettim ama riske de atmak istemem sayın yazarı.
gerçekten güzel yazı.
gerçekten güzel yazı.
herkesin kendi kararı tabii ki ama ben çalışırdım fakat kendimi yormazdım. çalışma sebebim ise kendimi geliştirmek için olurdu sonuçta o kadar param olduğunda boş boş oturacak mıyım? çok saçma. kaldı ki para dediğin su gibi akar gider anlamazsın.
eski sevgilim karşımda hıçkıra hıçkıra ağladığında onun da ağlayabildiğini ve bir kalbi olduğunu tam orada anladım. o yüzden evet, ağlarlar.
çok istiyorum ama korkuyorum. oysa minik burnuma da çok yakışır. ama hâlâ korkuyorum.
abicim siz ne anlatıyonuz ya dedirtir.
o allahla aranızdaki problem, bizi aşar maymuncuk.
merhaba arkadaşlar burada ara sıra komik bulduğum twitter postlarını paylaşacağım. dağılabilirsiniz bu kadar.
görsel
görsel
her şeyi alırım sonra da satarım.
tam şuan bitirdiğim kitap. bir ödevim için başladım bu kitaba ve ilk başladığımda sıkılırım sanmıştım ama gerçekten okudukça okuyası geliyormuş insanın. finlandiya ve tarihi hakkında genel olarak. herkes 1 kere bile olsa okumalı bence. aynı zamanda da atatürk'ün askeri okul müfredatına alınmasını istediği bir kitapmış kendileri.
okumaya değer. öneriyorum.
okumaya değer. öneriyorum.
eski sevgilimle aramda 6 yaş vardı ve yaklaşık 3,5 senelik bir birlikteliğimiz olmuştu. her insan bir değildir elbette fakat bizim anlaşamadığımız noktalar oluyordu o da yaş farkındandı. ben henüz hayatı toz pembe yaşarken o ise hayatın acı gerçekleriyle yüzleşmiş biriydi. ister istemez anlaşmazlıklar yaşanıyordu. ama eğer arada bir anlaşmazlık vesaire yoksa güzel bence.
eğitimsiz olmaları.
fakat bu eğitim sadece okulla olan türden değil. insanın kendisini eğitmesi lazım. aileye de %100 suçlu denilmez sonuçta belli bir yaştan sonra bazı şeylerin farkına varıyor insan. allah sana o aklı verdiyse kullanmayı bileceksin. kendi yediğin boku başkalarını suçlayarak kendini aklayamazsın. ama toplulumuzun büyük bir kesimi maalesef eğitimsiz. buna yeri gelir ben de dahil olurum bir başkası da. hatta yeri gelir ''okumuş insan'' diye adlandırılan insanlar da. dediğim gibi okumakla alakalı değil. ama ne olursa olsun insan her şeyden önce kendini eğitebilmeli.
fakat bu eğitim sadece okulla olan türden değil. insanın kendisini eğitmesi lazım. aileye de %100 suçlu denilmez sonuçta belli bir yaştan sonra bazı şeylerin farkına varıyor insan. allah sana o aklı verdiyse kullanmayı bileceksin. kendi yediğin boku başkalarını suçlayarak kendini aklayamazsın. ama toplulumuzun büyük bir kesimi maalesef eğitimsiz. buna yeri gelir ben de dahil olurum bir başkası da. hatta yeri gelir ''okumuş insan'' diye adlandırılan insanlar da. dediğim gibi okumakla alakalı değil. ama ne olursa olsun insan her şeyden önce kendini eğitebilmeli.
bir ödevimde yardımcı olacak bir insan evladı arıyorum. yardımcı olurum diyenler dm pls.
t: lanet bir ders.
t: lanet bir ders.