bugün
- laik teyzelerin fenotipi34
- eğitim sistemi sorgulaması2
- sözlüğü bırakıyorum ajitasyonu12
- recep tayyip erdoğan12
- z kuşağı kitap okuyor mu10
- yeni parti10
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım18
- dem partili yazar7
- mhp akp iyi anahtar bbp ittifakı5
- akp oyları yüzde 10'un üzerinde10
- 3 numara saç kirli sakal6
- beşiktaş11
- yavuz ağıralioğlu7
- geceye bir şiir bırak5
- kadınların o güzel ciğerleri3
- islam barış dinidir13
- mansur yavaş11
- osuruktan şiirler67
- ekrem imamoğlu8
- 23 ağustos 2026 alanyaspor beşiktaş maçı6
- milliyetçi hareket partisi4
- bir insanı hayatının merkezine koymak7
- honore de balzac4
- 2028 cumhurbaşkanlığı seçimleri6
- kalp ritmini hızlandıran şeyler5
- mhp dem kardeştir ayrım yapan kalleştir4
- davranışlardaki küçük ayrıntıları kafaya takmak5
- selahattin demirtaş4
- yazarların favori oyun karakteri15
- yeni başlayanlar için soruşturma4
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı19
- dolar isterse 100 olsun41
- cumhuriyet halk partisi6
- tayyip erdoğan'a oy vermeye karar vermek8
- kitap okumaya geç başlamak4
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması9
- futbol15
- seçime 40 gün kala ayakkabı ile seccadeye basmak3
- haydi güzelim şeker ezelim4
- günün yazar kavgası bahisleri3
- amın arasına giren mayo3
- gece geç saatte ışığı yanan evler2
- anahtar partisi büyük birlik partisi ittifakı7
- 2 dünya savaşı'na katılmış yazarlar4
- sözlüğün en güzel kız yazarı8
- huzursuz insan4
- 1948 arap israil savaşı12
- ellerim bos gonlum hos12
- vincenzo italiano5
- türkiyede genç siyasetçi olmaması6
entry'ler (2682)
kedi bendim burada yerimi eller almış. ehe.
t: bir yazar.
t: bir yazar.
gezicileri bilmem de ben evdeydim.
t: gezicilere yöneltilmiş bir soru.
t: gezicilere yöneltilmiş bir soru.
kanal tedavi oldum bugün ve 2-3 saat oldu. ağrım var normal midir bilen arkadaşlar? ilk kez oluyorum bilgim yok.
gözlerimden özür diliyorum.
t: gereksiz fotoğraflardır.
t: gereksiz fotoğraflardır.
bazen ruh halime gore yapiyorum bazen de yapmiyorum. yapmayi seviyorum cunku makyajin beni degistirdigini dusunmuyorum agir yaptigimdan dolayi.
birak o cocugu o cocuk seni batakligina cekecek. hissettigin sevgi gececek. o sana sevgi hissetmiyor. sevgi siddetls gosterilmez vazgec ondan ve derslerine odaklan. salak hocalarini kafaya takip okula gitmemezlik yapmaya calisma. o salak arkadaslarini da birak. lutfen.
ergenligimde sarkilarini dinledigim bir sanatcidir kendisi. server urazin paylasimini gorup haberim oldu ve inanamadim. allah rahmet eylesin guzel insan.
sözlükte uzun bir yazıyı neredeyse uzun zamandır ilk kez sıkılmadan okudum. devamını merak ettim ama riske de atmak istemem sayın yazarı.
gerçekten güzel yazı.
gerçekten güzel yazı.
herkesin kendi kararı tabii ki ama ben çalışırdım fakat kendimi yormazdım. çalışma sebebim ise kendimi geliştirmek için olurdu sonuçta o kadar param olduğunda boş boş oturacak mıyım? çok saçma. kaldı ki para dediğin su gibi akar gider anlamazsın.
eski sevgilim karşımda hıçkıra hıçkıra ağladığında onun da ağlayabildiğini ve bir kalbi olduğunu tam orada anladım. o yüzden evet, ağlarlar.
çok istiyorum ama korkuyorum. oysa minik burnuma da çok yakışır. ama hâlâ korkuyorum.
abicim siz ne anlatıyonuz ya dedirtir.
o allahla aranızdaki problem, bizi aşar maymuncuk.
merhaba arkadaşlar burada ara sıra komik bulduğum twitter postlarını paylaşacağım. dağılabilirsiniz bu kadar.
görsel
görsel
her şeyi alırım sonra da satarım.
tam şuan bitirdiğim kitap. bir ödevim için başladım bu kitaba ve ilk başladığımda sıkılırım sanmıştım ama gerçekten okudukça okuyası geliyormuş insanın. finlandiya ve tarihi hakkında genel olarak. herkes 1 kere bile olsa okumalı bence. aynı zamanda da atatürk'ün askeri okul müfredatına alınmasını istediği bir kitapmış kendileri.
okumaya değer. öneriyorum.
okumaya değer. öneriyorum.
eski sevgilimle aramda 6 yaş vardı ve yaklaşık 3,5 senelik bir birlikteliğimiz olmuştu. her insan bir değildir elbette fakat bizim anlaşamadığımız noktalar oluyordu o da yaş farkındandı. ben henüz hayatı toz pembe yaşarken o ise hayatın acı gerçekleriyle yüzleşmiş biriydi. ister istemez anlaşmazlıklar yaşanıyordu. ama eğer arada bir anlaşmazlık vesaire yoksa güzel bence.
eğitimsiz olmaları.
fakat bu eğitim sadece okulla olan türden değil. insanın kendisini eğitmesi lazım. aileye de %100 suçlu denilmez sonuçta belli bir yaştan sonra bazı şeylerin farkına varıyor insan. allah sana o aklı verdiyse kullanmayı bileceksin. kendi yediğin boku başkalarını suçlayarak kendini aklayamazsın. ama toplulumuzun büyük bir kesimi maalesef eğitimsiz. buna yeri gelir ben de dahil olurum bir başkası da. hatta yeri gelir ''okumuş insan'' diye adlandırılan insanlar da. dediğim gibi okumakla alakalı değil. ama ne olursa olsun insan her şeyden önce kendini eğitebilmeli.
fakat bu eğitim sadece okulla olan türden değil. insanın kendisini eğitmesi lazım. aileye de %100 suçlu denilmez sonuçta belli bir yaştan sonra bazı şeylerin farkına varıyor insan. allah sana o aklı verdiyse kullanmayı bileceksin. kendi yediğin boku başkalarını suçlayarak kendini aklayamazsın. ama toplulumuzun büyük bir kesimi maalesef eğitimsiz. buna yeri gelir ben de dahil olurum bir başkası da. hatta yeri gelir ''okumuş insan'' diye adlandırılan insanlar da. dediğim gibi okumakla alakalı değil. ama ne olursa olsun insan her şeyden önce kendini eğitebilmeli.
bir ödevimde yardımcı olacak bir insan evladı arıyorum. yardımcı olurum diyenler dm pls.
t: lanet bir ders.
t: lanet bir ders.