bugün
- bana kimse eksi oy atamaz9
- canımın waffle çekmesi5
- nervio bugün ne giydi acabası12
- tanrı yok13
- 2026 yılında hala sigara içen kişi7
- şaka maka ups boobbs'un da yaşlanmış olması12
- ateistlerin nursuz olması23
- sözlüğün tanrıçası olmak12
- arkadaşlar bu çanta nasıl5
- sabah nasıl uyanıyorsunuz12
- geceye bir şarkı bırak23
- darth vader vs voldemort2
- sözlüğün en götü güzel kızı8
- ota boka devşirme diyen hırto27
- seçimde kime oy vereceğiz8
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması13
- çırılçıplak sözlüğe entry girmek6
- sözlüğün fingirdekleri10
- atatürk ün ateist olması8
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği13
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu18
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz8
- geneleve aileyle kız istemeye gitmek3
- hoşlanılan kızın onlyfans hesabı olması4
- türk halkının kerem kınık'a özür borçlu olması13
- aylık 368 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- true nickli namussuz yazar15
- sözlüğün yılanı8
- uysaljakoben20
- etin üzerine tereyağı dökmek7
- the merich5
- sevilen hatuna kasıklarımın şarkısı demek3
- iyi geceler sayın yuzırlar2
- velvet'in silver'a benzemesi15
- sevgilinin sümüğünü yer misin5
- sürekli yeme isteği7
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar14
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- amerikan filmlerindeki heyecanlı genç grubu6
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- üniversiteye başlayacak kızlara tavsiyeler2
- düğünde çeyrek altın takan kişi2
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- bir sarma yapmışım9
- yurtdışında hintli misin diye sorulması11
- sözlüğün 500 cc memelisi6
- mason greenwood57
- keith flint2
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak31
- beni gözaltına alsalar ağlar misiniz4
geçin palavraları. cehapeli olmayıp darbelere destek vermediği için bazı kesim tarafından sevilmiyor. alışık değiller darbe destekçisi olmayan paşalara.
gayserili bir çerkez olan eski genel kurmay başkanı, şimdinin savunma bakanıdır. askerlik geçmişi şaibelidir. 15 temmuz gecesinde, fetöcü yaveri tarafından rehin alınmıştır. onlarca şehidimiz varken kendisi sümeyye'nin düğününde eğlenmiştir. fesli deliyle samimi bir ilişkileri vardı. tsk'nın yüz karasıdır. kendisinde bir türk askerinin yüreği yoktur ve asla türklerin komutanı olarak anılmayacaktır. kendisi en fazla çerkez ethem'le denktir.
başına silah dayamışmışlar da.. boğuşmuş da.. başımıza geç demişler de.. kabul etmemiş...
bir gerizekalı sürüsü düşünün..
darbe yapmaya çalışıyorlar.. ama çok gerizekalılar..
diyorlar ki "biz çok gerizekalıyız, bize karşı olan birini zorla başımıza getirelim, darbeyi o yönetsin"..
o birisi de genelkurmay başkanı değilmiş de genelkurmayın çaycısıymış gibi tam da o gün koruma timi olmadan dolaşsınmış..
ahahahahaahahahaaaaaaasssskkktir...
bir gerizekalı sürüsü düşünün..
darbe yapmaya çalışıyorlar.. ama çok gerizekalılar..
diyorlar ki "biz çok gerizekalıyız, bize karşı olan birini zorla başımıza getirelim, darbeyi o yönetsin"..
o birisi de genelkurmay başkanı değilmiş de genelkurmayın çaycısıymış gibi tam da o gün koruma timi olmadan dolaşsınmış..
ahahahahaahahahaaaaaaasssskkktir...
Ordunun en üst kademesinde olmasına rağmen teslim olan komutan.
Kanının son damlasına kadar savaşmak yerine boynuna kemer falan geçirtmiş.
Bu da asker şehit (bkz: ömer halisdemir) de asker.
Kanının son damlasına kadar savaşmak yerine boynuna kemer falan geçirtmiş.
Bu da asker şehit (bkz: ömer halisdemir) de asker.
tsk darbe yapıyor, cumhurbaşkanı darbeyi eniştesinden öğreniyor, bunun olan bitenden haberi yok. muhtemelen kendisi de darbeyi tvden öğrenmiştir.
ya tarihin en tırt genel kurmay başkanıydı ve hiçbir şeyden haberi yoktu, ya da darbenin odak merkezindeydi ve cb dahil herkesi uyutmaya çalıştı.
ne olduğuna siz karar verin.
ya tarihin en tırt genel kurmay başkanıydı ve hiçbir şeyden haberi yoktu, ya da darbenin odak merkezindeydi ve cb dahil herkesi uyutmaya çalıştı.
ne olduğuna siz karar verin.
Şaibeli genel kurmay başkanı şaibeli milli savunma bakanı.
tayyip sonrası memleketin başına geçmenin hesaplarını yapan milli kabustur kendisi.
eger bu adam ulkenin basina secilirse tayyibi mumla aratır bize.
eger bu adam ulkenin basina secilirse tayyibi mumla aratır bize.
15 temmuz'da türk silahlı kuvvetleri tarihinin en büyük rezilliğini yaşamasına rağmen istifa etmek bir tarafa ödüllendirilmiş şahıstır...
fetö'nün darbesinde genelkurmay başkanı olan kişidir.
türkiye'nin f35 projesinden dışlanmak başta olmak üzere, s300 vb sorunlarda da milli savunma bakanı olan kişidir.
parasını ödediğimiz uçağı alamıyoruz, parasını ödediğimiz füze sistemini kuramıyoruz.
kariyer açısından, sorumluluk açısından eleştirme yapılmıyor; yanlış anlaşılmasın.
darbe oldu, genel kurmay başkanı ne yapsın değil mi?
çıkıp "benim emrim altında olan subaylar bunu yaptı. sorumluluk gereği istifa ediyorum" demesini beklemiyoruz.
ya da milli savunma bakanı olarak "ne parasını verdiğimiz uçağı alabiliyoruz, ne parasını verip aldığımız füzeleri kurabiliyoruz. benim sorumluluk anlayışım gereği bu durumda istifa etmem gerekir" demesini de beklemiyoruz.
bunda suçlu dış işleri cumhurbaşkanı hükümet...
ha kendisi de bu hükümet üyesi bakan ama neyse, türkiye'de normal böyle şeyler.
sorumlu insanların başarısızlığında ülkemizde avrupa gibi istifa, japonya gibi harakiri beklenmez.
kültür farklılığı.
türkiye'nin f35 projesinden dışlanmak başta olmak üzere, s300 vb sorunlarda da milli savunma bakanı olan kişidir.
parasını ödediğimiz uçağı alamıyoruz, parasını ödediğimiz füze sistemini kuramıyoruz.
kariyer açısından, sorumluluk açısından eleştirme yapılmıyor; yanlış anlaşılmasın.
darbe oldu, genel kurmay başkanı ne yapsın değil mi?
çıkıp "benim emrim altında olan subaylar bunu yaptı. sorumluluk gereği istifa ediyorum" demesini beklemiyoruz.
ya da milli savunma bakanı olarak "ne parasını verdiğimiz uçağı alabiliyoruz, ne parasını verip aldığımız füzeleri kurabiliyoruz. benim sorumluluk anlayışım gereği bu durumda istifa etmem gerekir" demesini de beklemiyoruz.
bunda suçlu dış işleri cumhurbaşkanı hükümet...
ha kendisi de bu hükümet üyesi bakan ama neyse, türkiye'de normal böyle şeyler.
sorumlu insanların başarısızlığında ülkemizde avrupa gibi istifa, japonya gibi harakiri beklenmez.
kültür farklılığı.
koronavirüse *yakalanmış milli savunma bakanı.
iphone 13 pro max kullanıyor sanırım .
Yanılmıyorsam genel kurmay başkanıyken şehit vermiştik ve bu arkadaş düğüne katılmıştı. Kendisini hiç sevmem.
Ben de çok aşşırı milliyetçi ve vatansever olduğumdan pkk ypg terör örgütü değil ki özgürlük savaşçısı diyenleri seviyorum. Demirtaş da serbest kalmalı kardeşim.
Off yine çok vatansever oldum ya.
Off yine çok vatansever oldum ya.
Akp yancısı.
Yunanistan'a sağlam bir ayar çekmiş, cesaret madalyası sahibi orgeneralimizdir.
"Kulağınıza bir şeyler söyleyebilirler. Maceraya girmeyin.
Tarihten ders alın. Aynı şeyleri tekrarlatmayın.
Akıllı olun."
"Kulağınıza bir şeyler söyleyebilirler. Maceraya girmeyin.
Tarihten ders alın. Aynı şeyleri tekrarlatmayın.
Akıllı olun."
Çok hafif kalmış..
genelkurmay başkanı olma ihtimali yokken, gülen cemaatinin operasyonları sonucunda tutuklanan, emekli edilen ve yaşamı sonlanan generaller olunca bir anda genelkurmay başkanı olmuştur.
şimdi de tayyip'in emir eri gibi bir şey sanırım.
öğrenciliği döneminde insanları fişlemesi ve ispiyonculuğu ile nam salmıştır.
(bkz: su uyur hulusi akar)
şimdi de tayyip'in emir eri gibi bir şey sanırım.
öğrenciliği döneminde insanları fişlemesi ve ispiyonculuğu ile nam salmıştır.
(bkz: su uyur hulusi akar)
tarih adını mümtaz bir komutan ve devlet adamı olarak yazacak.
ordunun başı konumundayken esir edilmesine rağmen sonrasında hiçbir şey olmamış gibi genelkurmay başkanlığında bırakılması ve hatta sonrasında milli savunma bakanı yapılması falan şaşırtıcı gelişmelerdir. ya da belki de değildir, perde arkasında neler var ya da yok bilemiyoruz tabii.
iktidar kadrosunda duruşu olan ender insanlardan.
umarım günün birinde yanıltmaz.
umarım günün birinde yanıltmaz.
Boş küme.
Her zaman dört ayak üstüne düşmeyi beceren kifayetsiz. Yani ülkemizde en geçerli akçe olan bu özelliği hariç kifayetsiz. Yine de şahsımın eline su dökemez.
Sattığı silah arkadaşları (fetöcü alçaklar değil tabi) hakkında ne demişti hatırlatalım: su bakar Hulusi akar.
Sattığı silah arkadaşları (fetöcü alçaklar değil tabi) hakkında ne demişti hatırlatalım: su bakar Hulusi akar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar