bugün
- diploma iptaline ilişkin tebligat17
- en son ne içtiniz29
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması25
- selam arkadaşlar napıyorsunuz11
- lozan antlaşması15
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz52
- v a m p i r o v16
- yok mu lan başka kupa9
- küresel19
- müge anlı'da uludağ sözlük'ün anılması39
- 14 mayıs 2025 trabzonspor galatasaray maçı14
- aktrolleri engellemek17
- otukenormanindakitayga lar8
- 14 mayıs 2025 büyük silivri mitingi33
- 1997 doğumlu yazarlar11
- dem parti8
- 13 mayıs boğaziçi olayları19
- polyester t shirtlerin moda olması8
- anın görüntüsü12
- ateistlerin cevap veremediği tek soru14
- abdullah öcalan'a küfür etmenin suç olması10
- ak parti'nin dem'i satışa getireceği gerçeği12
- 13 mayıs 2025 boğaziçi üniversitesi protestoları9
- true gelmiş16
- pkk12
- 14 mayıs 2025 ankara lozan parkı mitingi14
- villa da yaşamak12
- nervionun basamak atlayamaması13
- ülkü ocaklarında demli çay içilmesi15
- rte'nin mezar taşına yazılabilecekler14
- abb'de bardak ve çöp poşeti vurgunu iki kelle aldı13
- sizce ben şişman bir camış mıyım8
- 295 milyon euro nerede19
- recep tayyip erdoğan12
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- pkk'nın kendini feshetmesi akla uygun değil12
- arkadaşlar sizce bu hırka nasıl17
- arkadaşlar yeni şapkam nasıl8
- sözlük kızlarının yüzde 95'inin çirkin olması21
- 12 mayıs hemşireler günü11
- sözlükte yazmak size bir şey kazandırmaz20
- federal republic of anatolia8
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi28
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor8
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası8
- erkeğin orospusu22
- televizyonun bozmasının nedenleri11
- kadir mısıroğlunun mezar taşına oturan kemalist8
- birinin size çirkin demesi19
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği12

entry'ler (16189)
Pillars elin ülkesinde kalıp onaylarken.
Siz züppeler evinizde uyurken bu adam sıcak güneşin altında kalıp, demir, waterproofıng onayı yapıyor. Son olarak o direkleri isoya hediye ediyorum, nerde kullanacağını bilir.
Büdü: bu mk fotosu yine çıkmadı. Yapacağın siteyi s2m iso
Siz züppeler evinizde uyurken bu adam sıcak güneşin altında kalıp, demir, waterproofıng onayı yapıyor. Son olarak o direkleri isoya hediye ediyorum, nerde kullanacağını bilir.
Büdü: bu mk fotosu yine çıkmadı. Yapacağın siteyi s2m iso
Yön vermek değil de, hazır yönde gitmeyi iyi bilirim. Kuresel gel gız saha büyük, 2 tur atalım hazır burdayken.
Edi büdü: entariye eklediğim foto yüklenmemiş. Kuracağın siteyi s2m iso.
Edi büdü: entariye eklediğim foto yüklenmemiş. Kuracağın siteyi s2m iso.
Snyder reizin başında olduğu dc evreni, marveli siker atar. Marvel denilen göt oğlanları 12 yaşında veletler için film çekmeye devam etsin, snyder man of steel serisiyle başlayan filmlerle hikaye bütünlüğünde kalitesini göstermiştir. Tek sorunu filmleri aşırı karanlık temada geçmesi. Görsel olarak karanlık mekanlar seçilmesi beğeniyi düşürdü. Konu olarak karanlık bir evrende olması ise hikayenin tamamlanması için şart. Zira filmlerde hikayeler hep dünyanın kaderi gibi, uç noktalarda. Marvelın göt oğlanları gibi komedi mi ekleseydi.
Marvelda bi rosso brothersın yönettiği filmleri beğenmiştim. Winter soldier, civil war vs. Diğer tüm filmler yarak kürek. Dünya hatta evren yok olma eşiğinde, baş roldeki götveren komiklik peşinde. Sie aq.
Marvelda bi rosso brothersın yönettiği filmleri beğenmiştim. Winter soldier, civil war vs. Diğer tüm filmler yarak kürek. Dünya hatta evren yok olma eşiğinde, baş roldeki götveren komiklik peşinde. Sie aq.
Enerjinin korunumu kanunu. Işığın enerjisini soğurursan ışıl yerine madde olur. Bu kadar.
Konudan bağımsız olarak bu hintliler bana çok sempatik mi desem, insancıl mı desem öyle bir şeyler. Şimdi işimiz gereği sürekli hintlilerle iç içeyim. Adamlar ya sir ya da boss diyerek peşinde. Bir tanesi de ukalalık yapsın. He herifler bizim onayımız olmadan tek işlem yapamıyor, bu da saygıyı getiren sebeplerden ayrı ama sonuçta sevecenler.
"... yuvarlak memelerin dik kalçan... "
Link atar mısın muhterem?
Link atar mısın muhterem?
görsel
Şu bina girsin. Ayrıca fotoyu dün kendim çektim.
Şu bina girsin. Ayrıca fotoyu dün kendim çektim.
Akp seçim bürolarından paralar alırken iyiydi, şimdi pek şikayetçi ülkenin gidişatından. Yukarıda biri daha belirtmiş, ben tekrarlayım; dönme dolap.
O kadar baktım, aleyna tilkinin şu skim sokuk paylaşımının başlığını bulamadım. Daş yağacak daş. aleyna t böyle bi skimtirik şey paylaşacak ve jimmy yayınlamayacak. Öldü mü lan diye bakayım dedim, adamı çaylak yapmışlar mk. Jimmy şimdi sinirden kendini sker bunu paylaşan olmayınca.
Neyse insaniyet namına şunu buraya bırakayım. Az çok demeyelim, çaylak jimmyler için 1 adet önlü arkalı aleyna t resmi bırakalım. Veren el, alan elden üstündür. pamuk eller cebe.
görsel
Neyse insaniyet namına şunu buraya bırakayım. Az çok demeyelim, çaylak jimmyler için 1 adet önlü arkalı aleyna t resmi bırakalım. Veren el, alan elden üstündür. pamuk eller cebe.
görsel
Önce insan olun.
görsel
görsel
Vay anasını roket falan. iyi kaç beygir gücünde onu da söyle de piyasası neymiş millet öğrensin. Bik bik'in yerinde olsam şu dakka kiralık katil tutmuştum şunu ortadan kaldırtmak için. Sevgili bik bik'ciğim sabır taşı.
Osmanlının yıkılış sürecinde devletin devamı yerine kendi saltanatının garantiye alınması yolunu seçen padişah.
Osmanlı için anadolu zaten üvey evlattı. Tüm yatırımlar Balkanlara yapılırken, anadolu'ya yapıldığı iddia edilen nadir yatırımlar da kavmi necip, peygamber torunu denilem ar*plara yapılıyordu. Hicaz'a yapılan tren yolu en güzel örneği. Gerçi ar*pların, ingilizlerle birlik olup o trenlere ve şerefli mehmetçik'e ne yaptığını da iyi biliriz.
Osmanlı'nın her tarafı denizken, savaştan korkması ve haliç'te koca donanmayı çürütmesi de ayrı trajedidir. Aynı donanmanın yokluğunda ege'deki adaları birbir kaybetmişizdir. Rodos, girit, kıbrıs. Ha pardon kıbrıs'ı ingilizlere kendi elleriyle vermişti devletlimiz.
Balkanlardaki gayrimüslimler en iyi yatırımı alırken, istanbul izmir gibi yerlerdeki rum, yahudi, ermeni gibi azınlıklar da yine para bankeri oluyordu ve anadolu'daki türk halkı kara sabanla tarım yapıp geçimini sağlamaya çalışıyordu. Aynı anadolu insanı savaş halinde cepheye koşan tek halktı. Osmanlı'nın türk insanına biçtiği rol buydu.
Birileri şatafat içinde yaşarken, devlet borcunu ödeyemeyecek duruma geldi diyerek uluslararası para bankerlerini ülkeye getirip, düyun-u umumi yoluyla gariban anadolu köylüsünün mal ve mülkünü talan ettiren de rahmetli cennet mekan abdülhamid handır.
Tam olarak siyasal islamcılara yaraşır bir devlet adamı, ne eksik ne fazla. Osmanlı'daki ilk genelev ve ilk bira fabrikalarına hiç girmiyorum bile.
Osmanlı için anadolu zaten üvey evlattı. Tüm yatırımlar Balkanlara yapılırken, anadolu'ya yapıldığı iddia edilen nadir yatırımlar da kavmi necip, peygamber torunu denilem ar*plara yapılıyordu. Hicaz'a yapılan tren yolu en güzel örneği. Gerçi ar*pların, ingilizlerle birlik olup o trenlere ve şerefli mehmetçik'e ne yaptığını da iyi biliriz.
Osmanlı'nın her tarafı denizken, savaştan korkması ve haliç'te koca donanmayı çürütmesi de ayrı trajedidir. Aynı donanmanın yokluğunda ege'deki adaları birbir kaybetmişizdir. Rodos, girit, kıbrıs. Ha pardon kıbrıs'ı ingilizlere kendi elleriyle vermişti devletlimiz.
Balkanlardaki gayrimüslimler en iyi yatırımı alırken, istanbul izmir gibi yerlerdeki rum, yahudi, ermeni gibi azınlıklar da yine para bankeri oluyordu ve anadolu'daki türk halkı kara sabanla tarım yapıp geçimini sağlamaya çalışıyordu. Aynı anadolu insanı savaş halinde cepheye koşan tek halktı. Osmanlı'nın türk insanına biçtiği rol buydu.
Birileri şatafat içinde yaşarken, devlet borcunu ödeyemeyecek duruma geldi diyerek uluslararası para bankerlerini ülkeye getirip, düyun-u umumi yoluyla gariban anadolu köylüsünün mal ve mülkünü talan ettiren de rahmetli cennet mekan abdülhamid handır.
Tam olarak siyasal islamcılara yaraşır bir devlet adamı, ne eksik ne fazla. Osmanlı'daki ilk genelev ve ilk bira fabrikalarına hiç girmiyorum bile.
Nefes alan tüm hatunları yazmış. Yürümenin de sınırı var.
Sen azametini saklı tut yiğidim, gören kızlar oltaya düşüyor.
Sen azametini saklı tut yiğidim, gören kızlar oltaya düşüyor.
Öşex ve yönge.
Afedersiniz tırnak içinde sansürleyerek söylüyorum "ar*p"lara sakso çekmekten evladır.
Abinin reel;
görsel
görsel
Amlarına koyayım ben onların çok ayıp ediyorlar.
E=mc²
Evet vardır.
Evet vardır.
Uçmağa varışının 24. yılı olan büyük Türk Bilgesi, devlet adamı ve komutanıdır. Ömrü hayatını Türk kimliği, Türk milletine adamış, Başbuğ Atatürk'ün izinden gitmeyi kendine vazife edinmiş Büyük Türk.
Ruhun şad olsun Komutanım.
Ruhun şad olsun Komutanım.
Young boysdan da küsküyü yemezsin.