bugün
- sözlük yazarlarının nude fotoğrafları39
- sahurdayız uludağ sözlük40
- sözlüğün ölmüş olması11
- habakkuk13
- en düşük emekli maaşı 7500 oldu25
- manyak olmaya karar verdim16
- lidyanetyyaaa15
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız36
- madem ermenisin herkese vermelisin8
- güne bir karikatür bırak10
- kemal kılıçdaroğlu21
- bir sigara mı yaksak8
- nihat hatipoğlu'na sorulan zor soru22
- gavs neden dua edip doları düşürmüyor10
- leon filmi pedofili içerikli mi8
- 15 temmuz 2016 darbe girişimi18
- tatlısesin kafasına keleş mermisi yiyip ölmemesi17
- kanal tedavimin röntgen görüntüsü12
- 24 mart 2023 yrp cumhur ittifakına katılması17
- sinan oğan15
- karım başka erkekler ile yatabilir13
- özerklik türkiye'yi güçlendirecek8
- hastası olunan sözler14
- allah çelişkili kitap gönderir mi13
- en beğendiğiniz sözlük yazarı18
- çamaşırlarımı kendim ütüleyeceksem niye evleneyim9
- kocası buruşuk gömlek giyen kadın12
- yavuz ağıralioğlu42
- gelecekte beklenen icadlar19
- millet bahçelerinde kek ve limonata işi ne oldu10
- ülkemde kürt istemiyorum16
- erdoğan'ın diploması yok48
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası12
- südyen mi sütyen mi13
- ümit özdağ12
- başörtülüyü işe almayan kişiye 10 yıl hapis12
- şaka maka true'nun erik gibi kız olması8
- röportaj veren yaşlı adamı tartaklayan akp li10
- bale dünyanın en saçma sporudur14
- yalnizca deli yalnizca sair10
- şaka maka zall'ın yakışıklı olması25
- dinlediği müzik kişinin kalitesini belirler mi16
- bodrum vs marmaris20
- 100 yıllık cumhuriyeti değiştireceğiz10
- ben allahın elçisiyim14
- mısır'ın tr ile normalleşme için şartları23
- fenerliler bir baksın17
- doğu perinçek12
- ince 100 bin imzayı tamamladı diyen kktroller12
- muharrem ince53

entry'ler (16118)
ifşa olmuş.
şunu bırakmaya geldim. siz sağ ben selamet, kaçtım.
dipnot: kendi başınızı yiyin mk.
görsel
şunu bırakmaya geldim. siz sağ ben selamet, kaçtım.
dipnot: kendi başınızı yiyin mk.
görsel
görsel
rahmetli sikkofieldın anısına. kafayı yedi bu gece mk zaarı. adamın götünden kan alırlar.
rahmetli sikkofieldın anısına. kafayı yedi bu gece mk zaarı. adamın götünden kan alırlar.
versus yanlış doğrusu k*rt vs l*z olmalı. ölümüne kapışır bu iki ırk. keşke ülke kurulurken bunları sınırların dışında tutsaydı paşam.
ahahah chp akp iyip ve mhpnin bayramlaşmayacağı parti. bu arada oyları bölüyorcu yavşaklara hatırlatayım, chp hdp ile bayramlaşacak. neyse ümit hocanın yaptığı gerçek muhalefeti örnek alsalar bari.
iyi bayramlar götler.
camiden foto atamasam da, isevi kardeşlerimizin ibadethanesinin fotosunu atıyorum.
görsel
bu arada kilisenin tepesindeki o haç var ya o haç; heh o da pkkcılara, kürtçülere, ciasal islamcılara, selefi yavşaklara ve onları koruyan ve kollayanlara girsin.
camiden foto atamasam da, isevi kardeşlerimizin ibadethanesinin fotosunu atıyorum.
görsel
bu arada kilisenin tepesindeki o haç var ya o haç; heh o da pkkcılara, kürtçülere, ciasal islamcılara, selefi yavşaklara ve onları koruyan ve kollayanlara girsin.
(#45708205) bu nasıl meme lan, çorum sanayinde mi yaptırdın? olmamış, daha büyüğünü getir.
alın lan sikkolar, sakalım 1 yılda ağardı amınakoyimadf. saçlarımdaki örgü de z*ll'a girsin.
(img:#2240215)
(img:#2240215)
kocaman oldular lan 15 günde
görsel
ön taraftaki erkek sanırım. tipini yediğim bana posta koyuyor. elimi gagalıyor yavşak. lan ısırırım seni, şımarma.
görsel
bu da 1 hafta önceki halleri. ellerimde büyüdü şerefsizler, insan 15 gün geriye gidip bakınca duygulanıyor. ahaha. tiplere bak tiplere
görsel
ilgili entry: (#45658508)
görsel
ön taraftaki erkek sanırım. tipini yediğim bana posta koyuyor. elimi gagalıyor yavşak. lan ısırırım seni, şımarma.
görsel
bu da 1 hafta önceki halleri. ellerimde büyüdü şerefsizler, insan 15 gün geriye gidip bakınca duygulanıyor. ahaha. tiplere bak tiplere
görsel
ilgili entry: (#45658508)
bu seçimde barajı aşacak. şu anki yükselişiyle baraj sorunu yaşamayacağı aşikar. yalan yok, 5 ay önce % 1-2 gibi oy alır diyordum, bugün ise barajı rahat aşacağını söyleyebilirim. bir sonraki seçimde ise iktidar adayı. iktidar olur demiyorum ama güçlü bir aday. sağ merkezde hala güçlü bir parti yok, dünyada sağ yükselirken, türkiye kayıtsız kalamaz, kaşmayacak da. hele hele de suriyeli, afgan, paki, pkk ve filistinli sorunu olan türkiye'de sağdaki milliyetçi bir parti ihtiyacı hiç olmadığı kadar rağbet görür. iyi parti merkez sağdan çıkıp, liberal sola doğru kayınca bu ihtiyaç daha da gerekli oldu. hatta muharrem ince bu durumun farkına varmış olacak ki soldan sağa doğru kayan bir parti kurdu. ince'nin şansı ne olur bilmem ama zafer partisi'nin önü açık. iyi parti de akp'deki muhafazakar ve liberal kitleyi kapsın. milliyetçi oyları istemedikleri kesin.
nö. sen söyleyince değil, canım isteyince gelirim. ^^
(bkz: öbürsüleştirme)
hemen uyuzluğumu yaparım.
hemen uyuzluğumu yaparım.
kan tutan kasap pezvengi upladı diye geldim, sözlüğün tüm ağır topları başlıkta sikli taşaklı muhabbet eder olmuş. ne biçim bi yer oldu olm burası. abi, amca, bacı dediklerimizden korkumuza arkamızı dönemez olduk. ruzan sen bari uyma dicem, libary gözüme çarpıyor, libary aga sana yakışıyor mu dicem, bik bike noluyor aq. kinami sana zaten bişi demiyorum. hıh.
alın lan sikkolar, çan kulesi. belki imana gelirsiniz.
görsel
görsel
anlık. kıymet bilin ibneler, size çan kulesi atıyoruz. minare görsek onu da atarız ama elimizde yok. ne yapalım?
görsel
amk bu fotolar nie yan çıkıyor? sikecem he.
büdü; ahah entryyi girerken yandı, yüklendikten sonro düz çıkmış. hahahassiktir.
görsel
amk bu fotolar nie yan çıkıyor? sikecem he.
büdü; ahah entryyi girerken yandı, yüklendikten sonro düz çıkmış. hahahassiktir.
ahaha fotolar yan çıkmış. hahahassiktir. neyse önemli değil, haç dediğimiz şey de plus. 90 derece, 180 derece dönmesi görüntüyü değiştirmiyor.
elhamdülillah müslüman olalım.
sözlükteki fakirler, ben elendim ama siz 7. kattan seslenirsiniz.
frank, iyesta falan cennette 7. kattalar; ben elon musk'la, bill gates'le beraber cehennemdeyim. sebep, çünkü onların gönlü zengin
vay amına.
frank, iyesta falan cennette 7. kattalar; ben elon musk'la, bill gates'le beraber cehennemdeyim. sebep, çünkü onların gönlü zengin
vay amına.
abi bırak şu işleri. ben de geçen gün böyle bir nick açayım, sadece bilimsel entry gireceğim dedim, modlar kabul etmedi. mecburen am göt memeye devam. zaten buraya am göt memeden fazlası gereksiz. ismailin sözlüğü burası, ismail anca buna layık.