bugün

entry'ler (16118)

jaws filmindeki sikko balik

ifşa olmuş.
şunu bırakmaya geldim. siz sağ ben selamet, kaçtım.
dipnot: kendi başınızı yiyin mk.
görsel

7 partili üçüncü ittifakın ağustosta açıklanması

görsel
rahmetli sikkofieldın anısına. kafayı yedi bu gece mk zaarı. adamın götünden kan alırlar.

kürt vs karadenizli

versus yanlış doğrusu k*rt vs l*z olmalı. ölümüne kapışır bu iki ırk. keşke ülke kurulurken bunları sınırların dışında tutsaydı paşam.

zafer partisi

ahahah chp akp iyip ve mhpnin bayramlaşmayacağı parti. bu arada oyları bölüyorcu yavşaklara hatırlatayım, chp hdp ile bayramlaşacak. neyse ümit hocanın yaptığı gerçek muhalefeti örnek alsalar bari.

pillars of creation

iyi bayramlar götler.
camiden foto atamasam da, isevi kardeşlerimizin ibadethanesinin fotosunu atıyorum.

görsel

bu arada kilisenin tepesindeki o haç var ya o haç; heh o da pkkcılara, kürtçülere, ciasal islamcılara, selefi yavşaklara ve onları koruyan ve kollayanlara girsin.

sözlük hanımlarının bikinili fotoğrafları

(#45708205) bu nasıl meme lan, çorum sanayinde mi yaptırdın? olmamış, daha büyüğünü getir.

sözlüğün en şık erkeği

alın lan sikkolar, sakalım 1 yılda ağardı amınakoyimadf. saçlarımdaki örgü de z*ll'a girsin.
(img:#2240215)

anın görüntüsü

kocaman oldular lan 15 günde
görsel

ön taraftaki erkek sanırım. tipini yediğim bana posta koyuyor. elimi gagalıyor yavşak. lan ısırırım seni, şımarma.
görsel

bu da 1 hafta önceki halleri. ellerimde büyüdü şerefsizler, insan 15 gün geriye gidip bakınca duygulanıyor. ahaha. tiplere bak tiplere
görsel

ilgili entry: (#45658508)

ümit özdağ

bu seçimde barajı aşacak. şu anki yükselişiyle baraj sorunu yaşamayacağı aşikar. yalan yok, 5 ay önce % 1-2 gibi oy alır diyordum, bugün ise barajı rahat aşacağını söyleyebilirim. bir sonraki seçimde ise iktidar adayı. iktidar olur demiyorum ama güçlü bir aday. sağ merkezde hala güçlü bir parti yok, dünyada sağ yükselirken, türkiye kayıtsız kalamaz, kaşmayacak da. hele hele de suriyeli, afgan, paki, pkk ve filistinli sorunu olan türkiye'de sağdaki milliyetçi bir parti ihtiyacı hiç olmadığı kadar rağbet görür. iyi parti merkez sağdan çıkıp, liberal sola doğru kayınca bu ihtiyaç daha da gerekli oldu. hatta muharrem ince bu durumun farkına varmış olacak ki soldan sağa doğru kayan bir parti kurdu. ince'nin şansı ne olur bilmem ama zafer partisi'nin önü açık. iyi parti de akp'deki muhafazakar ve liberal kitleyi kapsın. milliyetçi oyları istemedikleri kesin.

pozitif öbürküsüleştirme

nö. sen söyleyince değil, canım isteyince gelirim. ^^

pozitif öbürküsüleştirme

(bkz: öbürsüleştirme)
hemen uyuzluğumu yaparım.

sözlük kızlarının penisleri

kan tutan kasap pezvengi upladı diye geldim, sözlüğün tüm ağır topları başlıkta sikli taşaklı muhabbet eder olmuş. ne biçim bi yer oldu olm burası. abi, amca, bacı dediklerimizden korkumuza arkamızı dönemez olduk. ruzan sen bari uyma dicem, libary gözüme çarpıyor, libary aga sana yakışıyor mu dicem, bik bike noluyor aq. kinami sana zaten bişi demiyorum. hıh.

anın görüntüsü

fifteen days earlier:
görsel
görsel

today:
görsel
görsel
görsel

güvercinlerim büyüyor. ivit.

anın görüntüsü

alın lan sikkolar, çan kulesi. belki imana gelirsiniz.
görsel

çan kulesi

anlık. kıymet bilin ibneler, size çan kulesi atıyoruz. minare görsek onu da atarız ama elimizde yok. ne yapalım?
görsel
amk bu fotolar nie yan çıkıyor? sikecem he.

büdü; ahah entryyi girerken yandı, yüklendikten sonro düz çıkmış. hahahassiktir.

haç

ahaha fotolar yan çıkmış. hahahassiktir. neyse önemli değil, haç dediğimiz şey de plus. 90 derece, 180 derece dönmesi görüntüyü değiştirmiyor.

haç

kutsal haç. arkadaşlar isa sizi korusun. hallellujah.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel

erkekler kendini güldüren kızlarla ne olmak ister

elhamdülillah müslüman olalım.

fakirler cennette şehtlerin yanında 7 katta olacak

sözlükteki fakirler, ben elendim ama siz 7. kattan seslenirsiniz.
frank, iyesta falan cennette 7. kattalar; ben elon musk'la, bill gates'le beraber cehennemdeyim. sebep, çünkü onların gönlü zengin
vay amına.

maddenin kütlehacim hali

abi bırak şu işleri. ben de geçen gün böyle bir nick açayım, sadece bilimsel entry gireceğim dedim, modlar kabul etmedi. mecburen am göt memeye devam. zaten buraya am göt memeden fazlası gereksiz. ismailin sözlüğü burası, ismail anca buna layık.