bugün

entry'ler (19726)

kız troller

Ulannn.. Bik bik'in tepe yönetimden biri olduğundan hep şüphelenirdim, demek zall'mış.

kız kankanızı banyoda yıkar mısınız

Böyle bir ihtiyaç veya talep olması durumunda yıkarız ya neden olmasın yani. Ama ileride ben zor durumda kalırsam o da bana yapacak.

gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka

Dertlenmiştir. içilir hafif rahatlanır ve kim daha uzun geğirecek yarışlarıyla kız kanka güldürülür, moral aşılanır.

ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması

Aliyev türkiye'ye neden kötü birşey desin ki?
Ama geçen hafta türkiye'deki bazı orospu çocuğu hain şer odakları can azerbeycan'ı neredeyse düşman ilan edeceklerdi kıytırık bir mevzu yüzünden.

kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey

Plajda sırta güneş kremi sürmek.

zencilerin birbirine nigger demesi

Nigga ve nigger aynı şeylerdir. Telafuz söyleme biçimi haricinde anlamsal olarak bir fark yoktur. Aksine ve düzüne bir fark oluşturmaz.
Ayrıca bunlar amerikan dertleri.

Biz de mis gibi "zenci" kelimesi var ırkçı değil aşağılayıcı değil. Sadece bir tanım.

kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey

Birlikte Uzun yollara gitmek.

afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız

--spoiler--
Neden olarak haritadaki konumu bile yeter.
--spoiler--

Gana'yla yan yana duruyorlar. Ama diğer yanındaki liberia çok problemli bir ülke.

gece sokakta baş belaya girer mi

Bi çık hele ya. Belaya girerse haber ver, foto yolla. Biz de oradayız gibi yaşat bize belayı.

eurovision song contest asia

Lan madem asya ülkeleri için yapılıyor niye ismi eurovision hala? Asiavision denilemiyor mu buna amk?

afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız

(bkz: Gana) (bkz: ghana) Afrikadaki kabile devletlerini düşünecek olursak bu ülke oldukça bereketli. kamusal düzen ve güvenlik sıkıntısı minimal düzeyde olan bir ülkedir.
Yanlış bilmiyorsam Güvenlik manasında kıtanın en güçlü ülkesi olarak bilinen güney afrika cumhuriyetinden falan çok çok daha iyi durumdadır.

tayt vs mini etek

Mini etek her türlü alır bu versusu.

görsel

birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak

Tek kişi yetersiz kalabilir. Birkaç kişiyle aynı anda birliktelik yaşarsanız o ilişkileri idare etmeye çalışırken kesin unutursunuz?

hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler

Resim yapın.

bol sucuklu tereyağlı çift yumurta

Sucuk kendinden yağlıysa tereyağına gerek kalmaz.

mini etek topuklu ayakkabı fileli çorap üçlüsü

Ne derlerse desinler çok güzel kombindir.
görsel

yazarlara sözlükten gelen son mesaj

Sözlük kullanım ücretinizin son ödeme süresi dolmak üzere. ivedi olarak ödeme yapmanızı önemle hatırlatırız.
Zall.
Bir de iban numarası yollamış.
Para yollamalı mı?
bu mesajı alan Başka kimse var mı?

ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız

Yalan beyandır.
Üç çeyrek yiyen biri olamaz. Kimse çeyrekle başlayıp üstüne bir çeyrek bir çeyrek daha yemez. Hayatın olağan akıṣına aykırı.
Bir yarımla başlar, kesmezse bir çeyrek daha ekler.
Çeyrekle başlayan biri en fazla bir çeyrek daha ekler.
Böyle bir kızla değil erkekle bile karşılaşmak imkansızdır.
Ama benim yarim istesin 4 çeyrek de 5 çeyrek de ona helal olsun. Şu fani dünyada Çeyrek dediğin nedir yani.

cahit berkay

Birçok kaliteli yapıta imza atmış, Çok yetenekli bir sanatçı.
Benim kişisel favorim bu.

https://m.youtube.com/wat...ldmxlcmluIGHFn2vEsQ%3D%3D

https://m.youtube.com/watch?v=AAUYzkqVq5Q

işkembe çorbası seven kız

Nikah basılır.
© copyright 2005 - 2026