bugün

entry'ler (13030)

anın görüntüsü

görsel

3 mayıs türkçüler günü

Kutlu olsun!

akp lileri toma ile ezmek

Bence gerek yok. FAkp devri bitince zaten büyü bozulacak ve hepsi anlayacak ne büyük bir yanılgı içinde olduklarını. Yeniden bir millet olacağız, inşallah.

sözlük yazarlarıyla buluşunca yapılabilecekler

Karting güzel bir action olabilir.

anın görüntüsü

görsel

akp ve chp nin birbirinden farkı olmaması

Chp nin başında kk varken 100% öyleydi, hatta chp fakp'nin güdümünde onun uydusu gibi birşeydi.

k2 18b adlı gezegende su bulunması

Uzak olması iyi olmuş. K2 18b olarak adlandırılan bir gezegende yaşamak istemezdim. O ne biçim isim öyle be? Elon musk'ın barkod isimli çocuğu gibi. Çok itici.

kekova şahitleri

Kekova değil o bee. Yalova! Yalova şahitleri!

akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması

görsel

sevişmeden uyumayalım

Karşı cinsten geliyorsa Son derece makul bir talep.

hangi yazar gözünüzde nasıl canlanıyor

Sarı renkli şeker.
görsel

tandır ekmeğine döner vs gobit ekmeğine döner

Hobit ekmeğine olmasında baa ikisi de uyar.

şam 83 bağdat 84 mekke 85 medine 86

82 tahran. yeni delhi de 87 olsun bari, kadro tamamlansın.

afrika da halen ilkçağların yaşandığı gerçeği

insanlık afrika'da doğmuş, orta asya'da serpilmiş, avrupa'da olgunlaşmış derler. Buna bağlı olarak insanlığın doğduğu yerde ilk çağ gelenekleri ve yaşam biçimi hala benimsenmekte, ve yaşatılmaya çalışılmakta. Yine aynı şekilde orta asya'ya ve hatta uzakdoğu'ya baktığımızda ortaçağ gelenekleri ve yaşam biçimi hala korunmaktadır. Çok gelişmiş japonya'da, kore'de ve bugün inovasyonun merkezi denilebilecek çin'de her ne kadar teknolojik alanda büyük ilerlemeler olmuş olsada yaşam biçimi ve insanların çoğunluğunun hayata bakışında takip ettikleri gelenekler, kafa yapısı feodal ortaçağ kafasıdır. Değişmemişdir. Moğolistan da dahil olmak üzere Türk dünyası hala göçebe kültürün gelenekleri yaşam biçimi çok belirgin bir şekilde devam etmektedir. Binlerce yıldır kabul edilmiş değerler, yaşam biçimleri kemikleşmiştir. Yüzelerce, binlerce yıl geçsede kolay kolay değişmez.

otobüs fiyat artışı

Kıçı kırık 9-10 yaşında travegolar bile 10milyon oldu.

ülkemde mini etekli kadın istemiyorum

ibne beyanıdır.
görsel

2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü

2 yaşında bebeği olan bir kadının it kopuk adamlarla ilişki kurmaması gerekmez mi. Ulan hadi bir dangalaklık ettin kurdun, insan birlikte olduğu herifin ne mal olduğunu az buçuk anlar amk. bari evine sokma iti. Hiç olmazsa Çocuğundan uzak tut. Allahtan tecavüz falan eklenmemiş bir de üzerine.
Bu anne ya gerizekalı, ya da uyusturucu müptelası, uyuşturucu temin edebilmek için adama mecbur katlanıyor olabilir.

anın görüntüsü

Uyanında balığa çıkalım.
görsel
Balık seven kızlar dm.

opel vectra a vs renault 21

Ben de söze concorde'un kendi dönemindeki vectra'ya göre çok daha iyi olduğunu söyleyerek başladım zaten dostum. ilk nesil vectra o zamanlar dayımda varmış hala anlatır durur o arabayı aklına geldikçe. Çok severmiş.
concorde'u ben komşudan hatırlıyorum. içine hiç binmedim ama dıştan son derece elegan bir arabaydı.

dekolte memelere saldıran bebek

Canı meme istemiştir. Ara sıra herkesin canı meme ister.
görsel