bugün

entry'ler (18486)

sevişmek istediğiniz yazarlar

O kadar çok sevişmek isteyen kız yazar var ki bir türlü konsantrasyonumu toplayıp seçim yapamıyorum.

x in memeleri

Kim lan bu X?
hayvan falan değildir inşallah.

renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması

Rus/slav kadınlarla evlenip çocuk yapanlar çoğaldı.

khk ile devletten şutlanan cemaatciler

Zaten mevcut yönetim kural tanımazlığıalgı yönetmeyi, manüplasyon yapmayı, hile hurda işleri bu fetöcülerden öğrendi. Çok uzun seneler Bunların kendileri de fetöcüydü. hatta aralarında hala daha fetöcü barındırıyorlar.

kadın poposundan kasa diye bahseden erkek

Kamyoncu olma ihtimali vardır.

amerika israil arası kızışma

Kızışıp Kızışıp birbirlerini sikerler inşallah.

intihar eden adama ne denir

Taşaklarına beton yetmez. Denir.

alttaki yazara aşık ol

E ben şimdi ona aşık olsam o bana olmayacak ki gidip bir alttaki yazara aşık olacak. Platonik mi takılcaz liseli bebeler gibi.
Ha bi de üste biri gelirse o bana aşık olacak. Böyle aşkın ızdırabını... kafama yatmadı bu sistem.

deniz göktaş

Hakaret bulamazlarsa "neden senin çeki halatın yok bakim?" Der yine icabına bakarlar.

mtv nakit ödeniyor mu

Havada kaparlar.

çocukların ağlama sesi

Gecenin bir köründe duyulduğu zaman ürküten sestir. Acaba biri çocuğa bir fenalık mı ediyor diye düşünmekten kendini alamazsın.

flörtün strapon hediye etmesi

Kendi istediyse yapıştır gitsin ya. Beline kuvvet.

ece naz'ın ölümünde 3 arkadaşının tutuklanması

Yazık olmuş, gencecik kız. Ailesi yıkılmıştır şimdi.
Ergen irileri evde buldukları silahla şakalaşırken kazayla oldu büyük ihtimalle.

seks yapmayı zevkli sanmak

Gir-çık kısmı uzadığında bazen bayabiliyor, doğru, ama önsevişmesi orgazm bölümü falan keyiflidir ya.

ilk otuzbir

Genellikle 12-15 yaş dolaylarında yapılan keşiftir.
Kızlar için bu keṣif biraz daha ileri yaşlarda oluyormuş diye biliyorum ama kesin bilgim yok.

amcığın tadını unutmak

Bu durumda olan insanlar için naneli şeker benzeri aromalı şekerlemeler yapsalar fena olmaz belki.

marslı erkekler

arkadaşlar bakın sadece tuzak kuran bir örümcek bulmuşlar. Bir örümcek buldular diye Hemen bu kadar heveslenmeyin ya.
(bkz: mars taki karbon molekülleri ve balista örümceği)

kankanın dekoltesine bakmamak

Tam aksine bakmalı ve iltifat edilmelidir. Kankası bile beğenmiyorsa artık kız üzülür lan. Ayılık etmeyin.

sevgiliyi 1 yıllığına kiralamak

Vay anasınııı.. modern dünya çok iyi laan.
Bu hizmeti sahibinden.com'dan alabiliyor muyuz?

çinli erkek

Kızları hadi neyse de bir kız olarak erkeklerine tav olmak için cidden midesiz olmak lazım.
© copyright 2005 - 2026