bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gammaz olmuşum13
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- eski dizileri izlemek2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- gecenin şarkısı4
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- ona bir cümle bırak4
- ses yakışıklılığı2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- bizim delilere bakayım4
- pazarda su satmak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- gençler iş beğenmiyor3
- elit olmak için gerekenler13
- gazlamak2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- sevgiliyle kavga etmek2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- düşkün2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- gocu26
entry'ler (327)
--spoiler--
True'nun girdiği entry sağolsun kimin feyki olduğu beyan olmuş oldu.
--spoiler--
sen bu zekayla neden aramızdan anlayamadım tatlım. eylül 2025 senin kayıt tarihin, ağustos 2022 ise benim.
senden 3 sene önce gelmiş nick ile ilgili o sana göre yeterli görünen zekanla tespit kasıyorsun.
yapma.
True'nun girdiği entry sağolsun kimin feyki olduğu beyan olmuş oldu.
--spoiler--
sen bu zekayla neden aramızdan anlayamadım tatlım. eylül 2025 senin kayıt tarihin, ağustos 2022 ise benim.
senden 3 sene önce gelmiş nick ile ilgili o sana göre yeterli görünen zekanla tespit kasıyorsun.
yapma.
gerçekten çapsız olduğunuz kadar kafasız ve paranoyaksınız siz.
bu diamond denen çapsız nasıl kudurmuş yazıya bak hele.
ruh hastası diye hakaret etmiş,
dansöz gibi kıvırıyor demiş,
adamsan kelimesi ile başlayan boyundan büyük laflar etmiş,
ağlıyor falan demiş,
git moderatörlere ağla bilmemne falan diye de sıvamış gitmiş.
lan oğlum sen hala beni kendinle karıştırıyorsun bak uyandırayım seni. eski nickimi hatırlamıyorum diyorum hala biz yemeyiz adamsan falan diyor,
o zaman sana ben bizzat telefon numaramı vereyim, oradan görüntülü konuşalım, göstereyim sana adam mıyım madam mıyım olmaz mı?
senin benimle nasıl bir problemin oldu da böyle gevşek gevşek yazmayı kendine hak buldun ki?
bak ben sana olayı hatırlatayım, ben bir tespitte bulundum, mokv oradan bir laf çaktı bana, ben de cevaben ayarımı verdim kenara çekildim.
sonra siz ikiniz bir oldunuz hırs yapıp önce beni çaylak yaptırdınız,
sonra da hızınızı alamayıp ard arda nick altıma yazıp dalga geçtiniz.
ben de bunun karşılığında kimseyle konuşmadım, yalnızca gerekli yerlere gerekli maillerimi attım,
sonuç olarak konunun seninle bir alakası yokken sen atladın ve haddini hududunu öğrenmiş oldun bu sayede.
ama bir farkla, artık eskisi gibi kıçıkırık bir yetkiyle racon kesmeye kalkıp hadsizlik yapamayacaksın.
bu diamond denen çapsız nasıl kudurmuş yazıya bak hele.
ruh hastası diye hakaret etmiş,
dansöz gibi kıvırıyor demiş,
adamsan kelimesi ile başlayan boyundan büyük laflar etmiş,
ağlıyor falan demiş,
git moderatörlere ağla bilmemne falan diye de sıvamış gitmiş.
lan oğlum sen hala beni kendinle karıştırıyorsun bak uyandırayım seni. eski nickimi hatırlamıyorum diyorum hala biz yemeyiz adamsan falan diyor,
o zaman sana ben bizzat telefon numaramı vereyim, oradan görüntülü konuşalım, göstereyim sana adam mıyım madam mıyım olmaz mı?
senin benimle nasıl bir problemin oldu da böyle gevşek gevşek yazmayı kendine hak buldun ki?
bak ben sana olayı hatırlatayım, ben bir tespitte bulundum, mokv oradan bir laf çaktı bana, ben de cevaben ayarımı verdim kenara çekildim.
sonra siz ikiniz bir oldunuz hırs yapıp önce beni çaylak yaptırdınız,
sonra da hızınızı alamayıp ard arda nick altıma yazıp dalga geçtiniz.
ben de bunun karşılığında kimseyle konuşmadım, yalnızca gerekli yerlere gerekli maillerimi attım,
sonuç olarak konunun seninle bir alakası yokken sen atladın ve haddini hududunu öğrenmiş oldun bu sayede.
ama bir farkla, artık eskisi gibi kıçıkırık bir yetkiyle racon kesmeye kalkıp hadsizlik yapamayacaksın.
--spoiler--
inceleme sonunda Gammazlıkları alınan arkadaşların gammazlıklarının iadesine karar verilmiştir.
--spoiler--
atın yalanı seveyim inananı, herifler buranın demirbaşıydı, onlar yazmıyor diye başkaları da yazmamaya başladı, olay benim cebime yansımasın diye geri veriyoruz diyemediğinden mi bunu yazdın zall efendi?
madem inceleme yapacaktınız anket neyin kafasıydı o zaman?
bunlar da herkesi kendileri gibi kıt kanaat zekaya sahip insanlar zannediyorlar ve yalan yanlış bilgilerle manipüle edebileceğini zannediyorlar he,
yemezler zall efendi, yemedi diyebilirsin mesela...
ben tekrar ediyorum aynı sözleri, bu sait faik ile mokv benim sebepsiz yere çaylak olmama vesile oldular.
tek silinmiş entry yokken çaylak yapılmamın mantığı nedir o halde? bu konuyu da incele de ona da cevap ver o halde, kıvırana kadar insanlara yalan söyleyene kadar mesela.
ondan önce de geseli troll çetesi yine silik tek entry olmamasına rağmen çaylak olmama vesile olmuştu.
siz adam olmazsınız bak benden söylemesi, ne yönetim ne de bu çeteciler.
alın takılın burada doya doya.
inceleme sonunda Gammazlıkları alınan arkadaşların gammazlıklarının iadesine karar verilmiştir.
--spoiler--
atın yalanı seveyim inananı, herifler buranın demirbaşıydı, onlar yazmıyor diye başkaları da yazmamaya başladı, olay benim cebime yansımasın diye geri veriyoruz diyemediğinden mi bunu yazdın zall efendi?
madem inceleme yapacaktınız anket neyin kafasıydı o zaman?
bunlar da herkesi kendileri gibi kıt kanaat zekaya sahip insanlar zannediyorlar ve yalan yanlış bilgilerle manipüle edebileceğini zannediyorlar he,
yemezler zall efendi, yemedi diyebilirsin mesela...
ben tekrar ediyorum aynı sözleri, bu sait faik ile mokv benim sebepsiz yere çaylak olmama vesile oldular.
tek silinmiş entry yokken çaylak yapılmamın mantığı nedir o halde? bu konuyu da incele de ona da cevap ver o halde, kıvırana kadar insanlara yalan söyleyene kadar mesela.
ondan önce de geseli troll çetesi yine silik tek entry olmamasına rağmen çaylak olmama vesile olmuştu.
siz adam olmazsınız bak benden söylemesi, ne yönetim ne de bu çeteciler.
alın takılın burada doya doya.
zaten mesajlaşmayanları bağlamayan olay.
herkes fingirfingirmiş maşallah, onu anlamış olduk.
herkes fingirfingirmiş maşallah, onu anlamış olduk.
nabıyonuz la?
tırnaklarınızı yiye yiye gammazlık beklemeye devam mı?
ahahhahahah yazık ya vallahi. bikbik i bilmem ancak diğer ismi geçenlerin hak ettikleri muameleyi görmelerine muhtemelen vesile olan yazarlardan biriyim.
size ogün sanlısoy'dan sana dedim şarkısını armağan ediyorum, özellikle "üstte iken böbürlenme alta gelince koyar" kısmını.
--spoiler--
Ezik Ezik Baktım Aman,Sakın Yanlış Anlama
Saygımdandır Boynumu Büktüm, Aman Üstün Takılma
Yüzüme Güleni Ben Hep Arkadaşım Belledim
Şaka Maka Değil Ulan Ellediysem Elledim
Dışarıdan Bakmak Kolay, Kolaysa Gel içine
Gerçekleri Kabullenmek Gelmez Tabi işine
Seveni De Olur Bi insanın Sevmeyeni De
Referandum Değil Ki Bu Gideceğiz Seçime
Hep Sustum Ama Bu Sefer Sesim Çıkacak
Yuh Sana Sakın Bi Daha Sakın Beni Tanıma
Hatırlatırım Ama Ben O Gün Gelince Sana
Hayat Denen Bu Olayın inişi Ve Çıkışı Var
Üstte iken Böbürlenme Alta Gelince Koyar
Bak Sana Dedim Bunu Da Mı Duymadın
--spoiler--
tırnaklarınızı yiye yiye gammazlık beklemeye devam mı?
ahahhahahah yazık ya vallahi. bikbik i bilmem ancak diğer ismi geçenlerin hak ettikleri muameleyi görmelerine muhtemelen vesile olan yazarlardan biriyim.
size ogün sanlısoy'dan sana dedim şarkısını armağan ediyorum, özellikle "üstte iken böbürlenme alta gelince koyar" kısmını.
--spoiler--
Ezik Ezik Baktım Aman,Sakın Yanlış Anlama
Saygımdandır Boynumu Büktüm, Aman Üstün Takılma
Yüzüme Güleni Ben Hep Arkadaşım Belledim
Şaka Maka Değil Ulan Ellediysem Elledim
Dışarıdan Bakmak Kolay, Kolaysa Gel içine
Gerçekleri Kabullenmek Gelmez Tabi işine
Seveni De Olur Bi insanın Sevmeyeni De
Referandum Değil Ki Bu Gideceğiz Seçime
Hep Sustum Ama Bu Sefer Sesim Çıkacak
Yuh Sana Sakın Bi Daha Sakın Beni Tanıma
Hatırlatırım Ama Ben O Gün Gelince Sana
Hayat Denen Bu Olayın inişi Ve Çıkışı Var
Üstte iken Böbürlenme Alta Gelince Koyar
Bak Sana Dedim Bunu Da Mı Duymadın
--spoiler--
abla sen zall'ın kadın olsam şöyle böyle olurdum dediği kişi misin doğru söyle?
eksininki gibi full reklam olmasın da...
kendini "sözlüğün sahibi" ilan edenlerin ardını tuta tuta gitmesinden olsa gerek.
birader çetesi çökertilmiştir.
birader çetesi çökertilmiştir.
erkek erkeğe nabıyonuz lan yine?
neyse güzel şeyler oluyormuş fesat olan benimdir.
neyse güzel şeyler oluyormuş fesat olan benimdir.
çeteleşmeyin de ne yaparsanız yapın.
3-5 zibidi bir araya gelip çete gibi millete salça olup kendilerini nimetten sayıyor sonra.
adaletten şaşmayın, elbet size de lazım olur. bakın sonra zibidiler gibi ağlar durursunuz.
3-5 zibidi bir araya gelip çete gibi millete salça olup kendilerini nimetten sayıyor sonra.
adaletten şaşmayın, elbet size de lazım olur. bakın sonra zibidiler gibi ağlar durursunuz.
çapsızlara dert olur.
--spoiler--
Seni ciddiye alan kim acaba gelmiş boş boş konuşuyon.
Aa görmemişim yaw çaylak olmuş euehehe
--spoiler--
--spoiler--
ne oldu ya, çaylak mı olmuş? e ama bokunu çıkardınız iyice...
--spoiler--
--spoiler--
Böyle bir kullanıcı bulunamadı.
--spoiler--
(bkz: ne oldu yaram)
--spoiler--
--spoiler--
ne oldu ya, çaylak mı olmuş? e ama bokunu çıkardınız iyice...
--spoiler--
--spoiler--
--spoiler--
(bkz: ne oldu yaram)
hakkı yenen insan çaylak olur, hakkını arayabileceği yazı yazamaz, kendisine haksızlık edilse de cevap veremez, bir nevi ölü durumundayken ölünün arkasından konuşmayı çok seven bu koyden olsam ne olacak isimli protestocu ağzıyla yapalım yorumumuzu;
--spoiler--
Yetkililerimizin bir bildiği vardır.
--spoiler--
--spoiler--
Yetkililerimizin bir bildiği vardır.
--spoiler--
bundan sonra görevi kötüye kullanabilecekleri ve kendilerini sözlüğün sahibi gibi gösteremeyeceklerindendir.
bir de anket açmış zall efendi, altında da isterse şöyle olsun böyle olsun yazmayacağım falan yazılmış,
lan siz zaten yazmasanız da çete faaliyetlerinizi başka alanlara kaydırmasını da bilirsiniz, nerde hile hurda düzenbazlık alçaklık var sizin çetede hepsi.
anket açana kadar zall efendi, son iki çaylaklığıma bak bakalım mesela, tek entry silinmemiş ancak çaylak olmuşum, sence neden olabilir?
ben sana söyleyeyim; bunların kuyruk acısından.
gocu da gelmiş arkamdan mesela demiş aman çaylak yapmayın şunu, sonra geliyor anamıza bacımıza sövüyor diye,
hani nerede sövülmüş ananıza bacınıza? tek entry silinmeden çaylak olmuşum, sonra allahınızdan bulun demişim sizi kendi işsizliğinizle bırakmışım,
geldim baktım sizin millete yaptığınızın aksine haksızlık yapılmamış, o sikko gammaz ünvanıyla kendinizi sözlüğün sahibi sanmamanız gerektiği hatırlatılmış,
ortalık ise salya sümük.
beter olun.
bir de anket açmış zall efendi, altında da isterse şöyle olsun böyle olsun yazmayacağım falan yazılmış,
lan siz zaten yazmasanız da çete faaliyetlerinizi başka alanlara kaydırmasını da bilirsiniz, nerde hile hurda düzenbazlık alçaklık var sizin çetede hepsi.
anket açana kadar zall efendi, son iki çaylaklığıma bak bakalım mesela, tek entry silinmemiş ancak çaylak olmuşum, sence neden olabilir?
ben sana söyleyeyim; bunların kuyruk acısından.
gocu da gelmiş arkamdan mesela demiş aman çaylak yapmayın şunu, sonra geliyor anamıza bacımıza sövüyor diye,
hani nerede sövülmüş ananıza bacınıza? tek entry silinmeden çaylak olmuşum, sonra allahınızdan bulun demişim sizi kendi işsizliğinizle bırakmışım,
geldim baktım sizin millete yaptığınızın aksine haksızlık yapılmamış, o sikko gammaz ünvanıyla kendinizi sözlüğün sahibi sanmamanız gerektiği hatırlatılmış,
ortalık ise salya sümük.
beter olun.
ne oldu şimdi mağdur mu olmuşlar?
çok değil, daha geçen hafta işsiz gibi sözlükte takıldığınız için "gammaz" diye bir yetki vermişler size diye kendinizi sözlüğün sahibi sanıyordunuz,
çete gibi birlik olup insanları çaylak ediyordunuz,
yüzüne cevap veremediğiniz için arkalarından kara sinek gibi ellerinizi ovuşturarak gülüyordunuz,
şimdi adalet mi ister oldunuz? allah allah, şunları da yazarken adalet neden aklınıza gelmiyordu o halde?
--spoiler--
06.05.2026 21:21
fait saik asabiyanik
--spoiler--
kendisiyle alakalı tek kelam etmememe rağmen kuyduk acısı nereden geliyordu ki acaba?
--spoiler--
--spoiler--
ispat etmem ama ben istesen de istemesen de.
--spoiler--
şimdi ben ispat ettim zaten, hadi naş...
06.05.2026 21:18
manyak olmaya karar verdim
--spoiler--
şimdi ne oldu?
--spoiler--
--spoiler--
ağlamadan oynayın çocum e mi?
çok değil, daha geçen hafta işsiz gibi sözlükte takıldığınız için "gammaz" diye bir yetki vermişler size diye kendinizi sözlüğün sahibi sanıyordunuz,
çete gibi birlik olup insanları çaylak ediyordunuz,
yüzüne cevap veremediğiniz için arkalarından kara sinek gibi ellerinizi ovuşturarak gülüyordunuz,
şimdi adalet mi ister oldunuz? allah allah, şunları da yazarken adalet neden aklınıza gelmiyordu o halde?
--spoiler--
06.05.2026 21:21
fait saik asabiyanik
--spoiler--
kendisiyle alakalı tek kelam etmememe rağmen kuyduk acısı nereden geliyordu ki acaba?
--spoiler--
--spoiler--
ispat etmem ama ben istesen de istemesen de.
--spoiler--
şimdi ben ispat ettim zaten, hadi naş...
06.05.2026 21:18
manyak olmaya karar verdim
--spoiler--
şimdi ne oldu?
--spoiler--
--spoiler--
ağlamadan oynayın çocum e mi?
--spoiler--
örneklere bak ya, çocuk gibi. evet; mekanın sahibi artık benim, ispat edebilirim istersen...
--spoiler--
ispata gerek yok, bu çöplüğe ne yaparsan yap aynı kalır, aha zall'a sor.
bu arada yaşım oldukça yüksek, örneği de aslında kendimi düşünerek verdim, ispat etmem ama ben istesen de istemesen de.
örneklere bak ya, çocuk gibi. evet; mekanın sahibi artık benim, ispat edebilirim istersen...
--spoiler--
ispata gerek yok, bu çöplüğe ne yaparsan yap aynı kalır, aha zall'a sor.
bu arada yaşım oldukça yüksek, örneği de aslında kendimi düşünerek verdim, ispat etmem ama ben istesen de istemesen de.
silik atmış, sözlükte benim kadar eski olmayan bir yazar.
sevgili gocu, bilirsin ki sözlükte normalde üstteki entrylere cevap niteliği taşıyan yazı yazmak sözlük formatına aykırı, sen bir de "@" kullanarak mention atıyorsun,
üstteki yazara cevap desen var,
polemik amacı desen var,
forum/chat tarzı entry desen var,
var oğlu var yani.
ama esas bizim buradan alacağımız sonuç ne?
sözlükte takılmak için illa yazıyor olmak gerekmez. kıpppsss
sevgili gocu, bilirsin ki sözlükte normalde üstteki entrylere cevap niteliği taşıyan yazı yazmak sözlük formatına aykırı, sen bir de "@" kullanarak mention atıyorsun,
üstteki yazara cevap desen var,
polemik amacı desen var,
forum/chat tarzı entry desen var,
var oğlu var yani.
ama esas bizim buradan alacağımız sonuç ne?
sözlükte takılmak için illa yazıyor olmak gerekmez. kıpppsss
gammazlar puşt gibin, ibnem gibin bişey oluyorlar yalnız.
sözlükte zaten 50 kişi takılıyor, birbirinizi gammazlaya gammazlaya yok edeceksiniz.
bi cacık yok gammazlıkta, beleş işçi işte.
sözlükte zaten 50 kişi takılıyor, birbirinizi gammazlaya gammazlaya yok edeceksiniz.
bi cacık yok gammazlıkta, beleş işçi işte.
eski bir yazar.
her gün burada uzun süre geçirip "boş boş takılan" biri olacağıma, işimde gücümde takılıp sosyal medyaya gelince "boş boş konuşan" biri olmayı yeğlerim kardeş.
mesela bir fabrikan var diyelim, çalışanların her gün fabrikaya gidip mesai yapıyorlar, sen patron olarak sürekli fabrikaya gitmiyorsun, bazen canın istediğinde ister uğrar ister uğramazsın. bu durum da işçileri mekanın sahibi yapmaz,
bilmem anlatabiliyor muyum?
hadi onu geçtim ilgili yazar gayet eski yazar olmasına rağmen 10 senenin üzerinde sözlüğe ara vermiş, 3-4 aydır burada takılıyor diye 10 sene uğramamış olmasını göz ardı edemeyiz,
canlarım benim.
her gün burada uzun süre geçirip "boş boş takılan" biri olacağıma, işimde gücümde takılıp sosyal medyaya gelince "boş boş konuşan" biri olmayı yeğlerim kardeş.
mesela bir fabrikan var diyelim, çalışanların her gün fabrikaya gidip mesai yapıyorlar, sen patron olarak sürekli fabrikaya gitmiyorsun, bazen canın istediğinde ister uğrar ister uğramazsın. bu durum da işçileri mekanın sahibi yapmaz,
bilmem anlatabiliyor muyum?
hadi onu geçtim ilgili yazar gayet eski yazar olmasına rağmen 10 senenin üzerinde sözlüğe ara vermiş, 3-4 aydır burada takılıyor diye 10 sene uğramamış olmasını göz ardı edemeyiz,
canlarım benim.