/888
görsel
Fener Trabzon sevişmesinden
sıyrılıp çocuğu koyacak takımım.
En ölü sezonumuzda biz buyuz..

illa şampiyon yapacak sahasında kupa kaldırdığımın çocukları .
Mustafa Cengiz: "Bakıyoruz sürekli canlı yayınlarda, basın toplantılarında ağlıyorsunuz."

GÜDÜMLÜ FÜZE SESi GELDi SÖCPWALKEŞiALKDWDLŞAWLWELŞAWKELŞAŞLDWA
Daha Başak Alanya FB Sivas deplasmanı var.
ben fanatik olmayan bir Galatasaray taraftarıyım. fanatik olmayan taraftar nasıl oluyor? diye soracak olursanız, takımımın haksız şekilde galip gelmesini istemem, iyi ve adaletli oyunla yenmesini isterim.
Yine yeniden dişini gösteren takımım biraz daha güçlenmesi gerekiyor ilkyarı çok hata yaptık artık hataya yer yok.
Yarın Ziraat kupası maçı olan takımım..

ilerdeki
Sivas
Başak
Fener
Alanya
Trabzon
Maçlarıni düşünürsek pek kaale almamamiz gereken maç..
kısa bir kayserispor ve kasımpaşa maçı değerlendirmesi yapalım..

her iki maçımız da rahat geçti, fazla zorlanmadan rahat şekilde goller atarak kazandık..

gerektiğinde stoper, orta saha ve forvet oynayabilen ryan donk'a ayrı bir parantez açmak lazım, çok güzel bir gol attı kayserispor maçında..

iki yıldır gerçekten en iyi şekilde katkı veriyor takımımıza..

adem büyük, kapasite vs. belli, gerçekten iyi mücadele ediyor, goller atıyor.

mario lemina, takımımızın belki de en önemli 3-4 oyuncusundan biri, kirayalabilirsek 1-2 yıl daha kiralamalıyız, belki de satın alabiliriz belli olmaz *

onyekuru yavaş yavaş hazır hale geliyor ilk 11 için, dünyaca ünlü golcümüz radamel falcao ise bugün oynanacak olan alanyaspor maçında kulübe de olacak 11 de çıkabilir sanırım..

haftasonu yeni malatyaspor maçıyla birlikte falcao'muz kaldığı yerden gollerine devam edip gol sayısını 18-20'ye çıkaracaktır ilerleyen haftalarda..

haftasonu önemli, önce bugün alanyaspor'u elemeliyiz, haftasonu yeni malatyaspor'u rahatlıkla geçeriz diye düşünüyorum, takımın iki önemli ismi jahovic ve guilerme takımdan ayrıldı, en az 2-3 hatta 4 gollü bir galibiyet bekliyorum.. haftasonu şikeci 7enev ankaragücü deplasmanına gidecek, o soğuk hava da 7enev için en iyi skor beraberlik olur.. net bir şekilde ankaragücü galibiyeti bekliyorum, iddaa oynayanlar değerlendirebilir 1 den 1, ms 1 ankaragücü'nde adamım oscar scarione veya dever orgill gol veya goller atacaktır.

özellikle belirtiyorum, oscar scarione çok iyi bir oyuncu..

biz içerde kazanıp puan farkını açmalıyız, trabzon-sivas, başakşehir- beşiktaş maçları da bu hafta, trabzon sanırım kazanır, bjk'nin de kaybetmeyeceğini düşünüyorum..

neyse,bizim için iyi bir hafta olabilir.

ama bugün erken gol bulup, alanyaspor'u elemeliyiz. 1 gol yersek 3 de yetmez, o yüzden maçın her anını iyi oynayıp 2-0'ı bulup gerekirse uzatmalarda, olmadı 3-0'ı yakalayıp net bir skorla elememiz lazım..

galatasaray'ımız winner karakterini ortaya koyup, gereken neyse onu yapacaktır..

hep diyorum, bir kez daha yazacağım;

mekanın sahibi imparator fatih terim,

babanız galatasaray..

şimdi ikileyebilirsiniz..
En kötü günlerinde sana bir tebessüm hediye eden bir hayat felsefesi.
hayatımda hiçbir şeyden mutlu olmasam, darallardan daral beğensem, bir kez daha şampiyonluğunu görmek, maçına gitmek fikri beni baştan yaratıyor.

benim gibi milyonlar var ve düşmanlarının elinden gelse bir kaşık suda boğacağı bu camia, milyonların sevgisiyle sürekli ayakta kalıyor.

tarihinin ihtişamı bana hep türk tarihini hatırlatmıştır.

galatasaray çağ kapatır, çağ açar; tarihe yön verir.

bir kupa alır, bir duruş sergiler; topluma yön verir.

bu sevgiyle tek büyük fanatizmine rahatlıkla girebilecek olsam da her yönden büyüklük açısından tek rakibi de fenerbahçe'dir.

darılmaca gücenmece yok.

galatasaray'la fenerbahçe'nin başa baş gittiği sezonlara bakın, hepsi nefes keser.

ötekiler hep biraz yavan kalır.
fener mağlubiyetlerinden adeta intihar edecek konuma gelen ezik vasatın altı çakma kulüptür. yazık..

görsel
Çocukluk aşkımsın
Sen ilk sevdalimsin
Kimseyi kimseyi sevmedik senin gibi
Bu Sevda uğruna kaybettik herşeyi
Hayatın anlamı galatasaray...
bugün günlerden galatasaray. son iki yılın şampiyonu kupa manyağı takımım. uefa ve süper kupa sahibi olunca da ister istemez psikolojik olarak ligi domine de ediyor. daha ne olsun.
kısa bir yeni malatyaspor maçı değerlendirmesi yapalım..

bizim açımızdan çok önemli bir maçtı, 1-0 da olsa kazanmak çok önemliydi.. adem'le, donk'la, falcao'yla, onyekuru ile çok önemli pozisyonlar yakaladık, 2-3-4-5'i de atabilirdik..

olmadı, sağlık olsun.. yeni malatyaspor'da adis jahovic ve guilherme ayrılınca biraz daha rahat kazanırız diye düşündüm, yanıldım diyebilirim.. yeni malatyaspor taş gibi takım hala, fizikleri çok iyi.. o yüzden bugün kazanmamız çok önemliydi..

mario lemina'ya bir kez daha ayrı parantez açmak lazım, takımımızın en iyi oyuncusu diyebiliriz rahatlıkla.. 1-2 yıl daha kiralayalım.. adamın topa basmasından, topu sürmesinden futbolcu olduğunu rahatlıkla anlayabiliyorsunuz..

bir de şunu belirtelim, fatih hocam, değişiklerde çok geç kalıyorsun.. bi 10-15 dakika daha öne çek lütfen..

şu an itibariyle tek rakibimiz trabzonspor'dur. bu hafta biz karıköyde 7enevle oynarken, onlar da tinercilerle karşılaşacak, sonrasında antep deplasmanı sonrası alanya ve göztepe deplasmanları var, trabzonspor o deplasmanlardan çıkamaz..

bizim de önemli maçlarımız var, en az kayıpla atlatmamız gerekenler var..

konuşmak için şu an erken, bi 5-6 hafta sonra daha rahat konuşabiliriz bu konuyu.. ama winner özelliğimizden dolayı 1 adım önde olduğumuzu düşünüyorum, imparator fatih terim'in önderliğinde mayıs ayında yine şampiyonluğun en büyük favorisi biziz..

mekanın sahibi imparator fatih terim,

babanız galatasaray..
yine senaryolar başlamış. her sene aynı muhabbet.
ligin ilk yarısına galatasaray kötü başlar.
hakem hatalarına isyan eder dört büyükler anadolu takımlarıyla birlikte bildiri yayınlayıp hakemlerde hata yapar diyerek taşak geçer.
ligin ikinci yarısı galatasaray bu dört büyüklere uyan anadolu kulüplerini tek tek domaltmaya başlar.
bu defa dört büyükler hakem diye ağlar. yukardan baski gelince bazı anadolu ekipleri de hakem der.
galatasaray bu kadar götveren takım arasından mayıs'ta şampiyon olur ve kapanış.
Fener maçında

Muslera
Mariano
Marcao
Donk
Sarracci
Seri
Lemina
Ömer
Emre akbaba
Fegouli
Falcao ile başlaması gereken takımım...
Orta sıralardaki rakibini sahasında domaltarak yenen takım.

Yenilse de pek bi farketmezdi.
bir camianın 20 yıldır övünç var olma sebebini 1-3 lik net skorla söke söke almış türkiye'nin en büyüğü.
öl de ölelim ulan!
bayrak, vatan, millet haricinde beni ruhumla sürükleyebilen tek şeysin sen.
var ol!

gün itibariyle ezeli rakibi ile çekişmesinde, rakibine hiçbir teselli bırakmamış olan ulular ulusu, yüceler yücesi, güzeller güzeli, asaletin kelime anlamı olan kulüp.
Babanızdır.
görsel
kuruluş amacı ali sami yen tarafından ""Maksadımız ingilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek" şeklinde özetlenen spor kulübü.

ayrıca yeri gelmişken de bu akşamki başarısından ötürü tebrik ediyorum takımımı.

galatasaray.org'dan alıntı:
"1901 yılında istanbul'da yaşayan iki ingiliz, James Lafontaine ve Horace Armitage, Rum ve ingiliz oyunculardan oluşan Kadıköy Futbol Kulübü'nü kurmuşlar ama 1903'te takımdaki ingilizler bir anlaşmazlık sonucu ayrılarak Moda Kulübü'nü oluşturmuşlardır. 1904 yılında ise bu kulüpler, imogen, Elpis, Strugglers takımlarıyla anlaşarak, istanbul Futbol Birliği'ni hayata geçirmişler ve bugünkü Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yerinde bulunan "Union Club-ittihat Spor" sahasında düzenli karşılaşmalar yapmaya başlamışlardır.

Görüldüğü gibi bu takımlar yabancı ya da azınlık takımlarıdır. Türk olmayan ekiplerin gerçekleştirdikleri bu ilk futbol karşılaşmaları, GSL öğrencilerini hem ilgilendirir hem de çok üzer. Artık onların amacı, kendi futbol kulüplerini kurmak, ölesiye sevdikleri bu oyunun kurallarını "hatmetmek" ve yabancılarla boy ölçüşmektir."
iyi ki anelka'yı görüp feneri sevmemişim de sabri'yi görüp galatasarayı sevmişim. çok şükür...
Kimin kocası buuuu.
© copyright 2005 - 2026