bugün

/887
son 30 yılda ( ki daha öncesinde aldığı kupa sayısı ortada ) fettullahla, siyasi güç ile, oluşturduğu lobi ile şike ve şaibelerle dolu tarihinde en az 2 çalıntı yıldıza sahip, dualarla himmetlerle ayağa kaldırılmış oluşum.
futbolla ilgili belirli zamanlar hariç yazmayacaktım ama dayanamadım. tanım, "organize kötülüğün" dört koldan saldırdığı türkiye'nin en büyük camiası. dünya çalkalanırken böyle bir ortamda kendisine rakip bile görmediği beşiktaş'ın saldırmasının tek bir anlamı var. üst üste 3.şampiyonluğuna gitmesi. ve ayrıca kadıköy'de alınan galibiyet bazı şeyleri çok değiştirdi. ellerinde hiçbir argüman kalmadı çünkü. ve ayrıyetten, rakip kuşlarda uğur boralların, ihsan kalkavanların hesabının sorulmadığı yerde, ülkeye devlet üstün hizmet madalyası getirmiş camiadır.
sivasspor maçımızla ilgili kısa bir değerlendirme yapalım..

genel itibariyle bakarsak bu yılın belki de en iyi maçlarından birini oynadık diyebiliriz..

özellikle ilk yarı muazzam bir galatasaray vardı, müthiş oynadık.. feghouli girdiği pozisyonları atsaydı 3-1 veya 4-1 önde girebilirdik.. olmadı, sağlık olsun.. ikinci yarı ise biraz daha normal geçti.. sonuçta 2-2 berabere kaldık.. sivas deplasmanında alınan 1 puan iyidir..

oyun en iyi oyunlarımızdan biriydi, kazansaydık çok daha anlamlı olacaktı..

kısaca bunları söyledikten sonra şunu ifade edelim; şampiyonluk bizim elimizde, maçlarımızı kazandığımız takdirde şampiyon olacağız..

mekanın sahibi imparator fatih terim *

babanız galatasaray *
fenerbahçe ve beşiktaş'ı kardeş yapmış kulüp.

şampiyonluklar geldikçe maddi açıdan git gide toparlayacak olması kanat tayfayı kudurtmuş durumda.

1959 öncesi şampiyonlukları da alsanız, götten uydurma iddialarla masa başında kupalar da kazansanız galatasaray sizi geçmeye ve ezmeye devam edecek yavrum. bu sizin kaderiniz. kaderden kaçamazsınız.
Daha önce çok geldiniz mabadınızı tutarak götüm götüm gittiniz semt faişeleri.
dünyanın en şaibeli takımıdır.
Şu ileri iki kanatta oynayan futbol zekası fakiri iki lakayıt adam yüzünden hem şampiyonluk kaçacak hek de falcao sikicem oynıcağınız topu diyerek isyan bayrağı açacak.

Ulan bu kadar beyinsizce top mu oynanır. Bütün atakların hunharca anası mı skilir.

Özellikle feghouli olmak üzere o ve onyekuru Galatasarayın gizli kangrenleri. Bu adamlar yüzünden gol atamıyoruz. Şu iki adam yerine takım oyunu oynayan kaliteli 2 futbolcumuz olsa şimdiye ligin içinden geçmiştik.

Oynat işte sekidikayı Fatih hoca. Bari genç adam atağı öldürsün ama tecrübe kazansın. Şu feghouli, belhanda satılsa, onyekuruyu da almasak yerine gene hızlı ama topa vurmasını, pas vermesini bilen ve futbol zekası olan kanatlar alsak herşey değişecek.

Şu anda takımda feghouliyi sevmediğim kadar kimseyi sevmiyor değilim.
Berabere kaldılar ya şimdi ne ağlarlar yarın onu merak ediyorum. Hatta bir çalışanımız hastalandı ligi iptal edin bile diyebilir emin olun.
Biliyorsunuz coronavirüs bu takımı durdurmak için icad edildi.
feghouli önce sivas sonra da tinertaş maçlarında kaçırdıklarını atsaydı bugün her şeye rağmen liderdik.
ligler devam edecekse maçlara çıkmaması gereken kulüp.

yönetim mi toplanıyor genel kurul mu bilmem artık ama satılık ve kokuşmuş spor camiasında bu kararı alabilecek taşak sadece galatasaray'da var.

bırakın boklarında boğulsunlar.
türk futboluna corona virüsünü ilk enjekte eden çakma futbol kulübü olarak tarihe geçmiştir. yazık..
görsel
Şu orospu çocuğu virüs bir bitsede maçlara dönsek..

Burak Yılmazin kendini yere atıp penaltı almasını bile özledim
Hatta fenere verilen bedava penaltılari bile özledim.
her yerde en az bir tane galatasarylı arkadaş oluyor anlamıyorum bunk-lar nasıl böyle her yerde türüyolar.
Bulunduğu ülkeye hiçbir faydası olmayan bir Fransız kulübüdür.
görsel
görsel
türkiye'nin kuşkusuz en iyi futbol takımıdır. evet.
https://twitter.com/vatsk...tatus/1246517368462983168
fenerbahçe taraftarının deli gibi korktuğu dört yıldızlı futbol takımı. evet.
inşallah şu virüs illeti bitecek
Hayat yeniden normale dönecek

Biz yine orada yanında olacağız

Yine tribünleri tıklım tıklım dolduracagiz

Yine gol attığimizda i will survive çalacak hoparlörden

Muslera
Marioano
Ömer Bayram
Radamel falcao
Belhanda
Fegouli
Hatta Selçugu bile özledik amk..