bugün
- friedrich hegel la bi cay icek14
- yazarların favori giyim markası9
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- velvet57
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı3
- mohamed salah ghaly4
- hayattaki en değerli şeyler6
- insan olmaya ceyrek kala15
- mini etek giyen öğretmen2
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim2
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar5
- iş vs seks2
- bilinçaltı algılama6
- evde soğuk kahve yapımı7
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- 2026 ekonomik krizi16
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar7
- migros'a sorulacak tek soru23
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- erotik şiir4
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- alparslan kuytul14
- yalnızlıkla sevişmek5
- aleksey batrakov28
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- victor osimhen20
- sana ihtiyacımız olmaz diyen akraba3
- arkadaşlarla bir anda nepal'e gitmek4
- hurdacıya gidiyorum7
- sınıfın en güzel kızı4
- akıl3
- osuruktan şiirler60
- kavgada söylenen tehdit cümleleri3
- ioçk silik yesin kampanyası6
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- bir erkeğe en çok yakışan şey2
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- enayimiknatisii6
- yoga2
- tombul efes3
- tostumu yaptım11
- sokrates in bilgi doğuştan gelir demesi3
- g i l d e d l i l y16
- arkadaşlar sözlük hesabımı siliyorum3
- mutlu ama uzak olsun birader3
- ioçk'un arto'ya benzemesi5
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
2000 yılında kazanılan uefa kupası ve devamında real madrid'e süper kupa maçında süper mario jardel'in golleriyle koyarak süper kupayı kazanan, hemen devamında ağustos ayında açıklanan sıralamada dünyada 1. sıraya yükselen anlı şanlı takımım *
uefa tarafından açıklanan tüm zamanların en iyi futbol takımı listesinde ise galatasaray'ımız 23.sırada *
şimdi yukarıda yazdığım cümlelerin güzelliğine bakar mısınız ? *
imparator fatih terim'in dediği gibi; '' biz, adı geçenlerin çoğuyla rakip bile değiliz, aynı şeyleri hiç yaşamadık, aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik, benzer başarılarımız da yok; üstüne üstlük rütbemiz de farklı. ''
uefa tarafından açıklanan tüm zamanların en iyi futbol takımı listesinde ise galatasaray'ımız 23.sırada *
şimdi yukarıda yazdığım cümlelerin güzelliğine bakar mısınız ? *
imparator fatih terim'in dediği gibi; '' biz, adı geçenlerin çoğuyla rakip bile değiliz, aynı şeyleri hiç yaşamadık, aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik, benzer başarılarımız da yok; üstüne üstlük rütbemiz de farklı. ''
Onyekuru transferi ile bu yıl da şampiyonluk kupasını kazanmayı garantilemiştir.
Transfer dönemi başlamadan transferi bitirmiştir.
Orta sahaya taylanı yetiştirdi
Linnese lisans çıkarttı
Sol bek ve onyekuruyu aldı, hatta yedeğe de ikimci ligden birini almış diye duydum.
5 transfer gayet yeterli.
Artı emre akbaba dönüyormuş bu da 6. Transfer sayılır.
Orta sahaya taylanı yetiştirdi
Linnese lisans çıkarttı
Sol bek ve onyekuruyu aldı, hatta yedeğe de ikimci ligden birini almış diye duydum.
5 transfer gayet yeterli.
Artı emre akbaba dönüyormuş bu da 6. Transfer sayılır.
Orta sahanın ortasına acil bir transfer ihtiyacı olan takım. Özellikle n'zonzi'nin yerine.
Nagatomo
Mariano
Babel
Nzonzi
Seri gibi ayak bağlarindan kurtulup
Linnes
Seidika
Sarraci
Onyekuru gibi hırslı mücadeleci
Emre akbaba
Taylan gibi yerlilerle bence şampiyonlukta Sivasspordan daha şanslı takımım..
Mariano
Babel
Nzonzi
Seri gibi ayak bağlarindan kurtulup
Linnes
Seidika
Sarraci
Onyekuru gibi hırslı mücadeleci
Emre akbaba
Taylan gibi yerlilerle bence şampiyonlukta Sivasspordan daha şanslı takımım..
Ligin 2. Yarısına damga vurup ipi göğüsleyecek olan türkiye’nin En başarılı futbol kulübüdür.
O takıma messi suarez grizmann gelse yine şampiyon olamaz. Gs nin sorunu hiçbir oyun planı olmaması.
Denizli
Konya
Kayseri
Konya
Malatya maçlarında 5 te 5 yapması gereken takımım..
Sivas Trabzon fener bjk bu 3 hafta birbirini ziksin biz işimize bakalım.
5 ye 5 yaptığımizda bu takımdan cacık olmaz diyenlerin sözlerini g.tlerine sokacağız..
5 te 5..
Puan farkı en az 3 e falan inecek görün..
Konya
Kayseri
Konya
Malatya maçlarında 5 te 5 yapması gereken takımım..
Sivas Trabzon fener bjk bu 3 hafta birbirini ziksin biz işimize bakalım.
5 ye 5 yaptığımizda bu takımdan cacık olmaz diyenlerin sözlerini g.tlerine sokacağız..
5 te 5..
Puan farkı en az 3 e falan inecek görün..
Terim'in ömer ve feghouli ısrarını anlayamıyorum. mis gibi form tutmaya başlayan taylan var kulübede, ilginç.
dünkü denizlispor maçıyla ilgili kısa bir değerlendirme yapalım..
maça iyi başladık, genel olarak iyiydik, dünyaca ünlü golcümüz radamel falcao çok iyi mücadele etti, 2 net pozisyon yakalayıp birini sol ayağıyla çok güzel şekilde gol yaptı.. emre akbaba ile çok iyi anlaşıyor, taylan ile de aynı şekilde.. kalan maçlarda 10-15 gol rahatlıkla atacaktır..
emre akbaba'nın sakatlık sonrası gollerle dönmesi gerçekten güzel, feghouli bir an önce toparlanmalı, ömer bayram her ne kadar mücadele etse de bu takımın 11 oyuncusu olamaz..
taylan direkt ilk 11 çıkmalı maçlara, onyekuru dönünce de ilk 11'imiz yavaştan netleşir..
takımımızın dün en iyi oyuncusu kesinlikle mario lemina'ydı, adamın topu alıp gidişinden topa basmasından futbolcu olduğu, futbolu bildiği net olarak anlaşılıyor.. üst düzey, müthiş bir fiziği var, 1-2 yıl daha kiralayabilmeliyiz..
muslera maç 2-1'e gelince çok kritik müthiş bir top çıkardı, donk nerde görev verilirse jokerimiz gibi en iyi şekilde elinden geleni yapıyor..
jesse sekidika takımımız için çok önemli bir hamle, yeri geldiğinde 11 de başlar, 60'tan sonra da girer oyuna, kulübemiz için çok iyi oldu..
fatih terim de saçma sapan arda bilmem ne demeci vereceğine, 60'tan sonra oyundan düşen ömer bayram'a 80-85 dk nasıl dayandı ona kafa yormalı bence, boş konuşma hocam.. taraftar istemiyo işte, tuttutmuşsun bi arda, arda gelse yarın kimi kesecek bu takımda, taylan'ı mı emre akbaba'yı mı onyekuru'yu mu ? babel'i kiraladın ajax'a, o babel arda'dan kötü müydü ? kaldı 16 maç, kaçına hazır edip çıkartacaksın bu şerefsizi..
lütfen hocam, seviyoruz sayıyoruz seni, boş işlerle uğraşma, milli takım kampında sabahlara kadar kumar oynayan, prim pazarlığı yapan adamın bizde, galatasaray'da işi yok.. saçma sapan demeçler verip, taraftarı da karşına alma..
denizlispor maçında 3 puanı aldık, şu 3-4 hafta tinerciler, şikeciler, belediye, trabzon birbirleriyle oynarken bizim puan farkını sivas'la 3'e 4'e indirmemiz lazım.. bu hafta konya'da takıldın, sivas içerde kazanır muhtemelen, fark 12 olur, millet birbiriyle oynarken bakmışsın sivas 14-15 puan öne geçmiş, primciyi kumarcıyı boş ver de bunlara kafa yor hocam..
bu haftada konya deplasmanı çok önemli 3-4 maçta 10-12 puan almalıyız.. oyuncu değişiklerinde çok geç kalıyorsun hocam, 60'da değiştireceğin adamı 80'de çıkarıyorsun.. hadi sen farkedemiyorsun da - ki olabilir - hasan hoca'nın, ümit hoca'nın müdahele etmesi lazım..
maça iyi başladık, genel olarak iyiydik, dünyaca ünlü golcümüz radamel falcao çok iyi mücadele etti, 2 net pozisyon yakalayıp birini sol ayağıyla çok güzel şekilde gol yaptı.. emre akbaba ile çok iyi anlaşıyor, taylan ile de aynı şekilde.. kalan maçlarda 10-15 gol rahatlıkla atacaktır..
emre akbaba'nın sakatlık sonrası gollerle dönmesi gerçekten güzel, feghouli bir an önce toparlanmalı, ömer bayram her ne kadar mücadele etse de bu takımın 11 oyuncusu olamaz..
taylan direkt ilk 11 çıkmalı maçlara, onyekuru dönünce de ilk 11'imiz yavaştan netleşir..
takımımızın dün en iyi oyuncusu kesinlikle mario lemina'ydı, adamın topu alıp gidişinden topa basmasından futbolcu olduğu, futbolu bildiği net olarak anlaşılıyor.. üst düzey, müthiş bir fiziği var, 1-2 yıl daha kiralayabilmeliyiz..
muslera maç 2-1'e gelince çok kritik müthiş bir top çıkardı, donk nerde görev verilirse jokerimiz gibi en iyi şekilde elinden geleni yapıyor..
jesse sekidika takımımız için çok önemli bir hamle, yeri geldiğinde 11 de başlar, 60'tan sonra da girer oyuna, kulübemiz için çok iyi oldu..
fatih terim de saçma sapan arda bilmem ne demeci vereceğine, 60'tan sonra oyundan düşen ömer bayram'a 80-85 dk nasıl dayandı ona kafa yormalı bence, boş konuşma hocam.. taraftar istemiyo işte, tuttutmuşsun bi arda, arda gelse yarın kimi kesecek bu takımda, taylan'ı mı emre akbaba'yı mı onyekuru'yu mu ? babel'i kiraladın ajax'a, o babel arda'dan kötü müydü ? kaldı 16 maç, kaçına hazır edip çıkartacaksın bu şerefsizi..
lütfen hocam, seviyoruz sayıyoruz seni, boş işlerle uğraşma, milli takım kampında sabahlara kadar kumar oynayan, prim pazarlığı yapan adamın bizde, galatasaray'da işi yok.. saçma sapan demeçler verip, taraftarı da karşına alma..
denizlispor maçında 3 puanı aldık, şu 3-4 hafta tinerciler, şikeciler, belediye, trabzon birbirleriyle oynarken bizim puan farkını sivas'la 3'e 4'e indirmemiz lazım.. bu hafta konya'da takıldın, sivas içerde kazanır muhtemelen, fark 12 olur, millet birbiriyle oynarken bakmışsın sivas 14-15 puan öne geçmiş, primciyi kumarcıyı boş ver de bunlara kafa yor hocam..
bu haftada konya deplasmanı çok önemli 3-4 maçta 10-12 puan almalıyız.. oyuncu değişiklerinde çok geç kalıyorsun hocam, 60'da değiştireceğin adamı 80'de çıkarıyorsun.. hadi sen farkedemiyorsun da - ki olabilir - hasan hoca'nın, ümit hoca'nın müdahele etmesi lazım..
Her söylemde Fenerbahçe'nin karşısında duran fenerbahçe bu ülkeye ağaç dikse yıkacak olan zihniyettir.
Mustafa başkanin nasıl bilezik gibi geçirmis ama
"Feto denen terör örgütü deşifre olmadan önce kim daha çok şampiyon olmuş
Deşifre olduktan sonra kim daha olmuş
Onuda siz araştırın sayın basın mensupları"...
"Feto denen terör örgütü deşifre olmadan önce kim daha çok şampiyon olmuş
Deşifre olduktan sonra kim daha olmuş
Onuda siz araştırın sayın basın mensupları"...
takımımız ile ilgili kısa bir konyaspor maçı değerlendirmesi yapalım..
takımımız iyi mücadele etti, iyi bir oyunla dünyaca ünlü golcümüz radamel falcao, emre akbaba ve adem büyük'ün golleriyle 3-0 gibi çok net bir skor alarak maçı kazandık..
emre akbaba'ya ayrı bir parantez açmak lazım.. çok ağır iki sakatlığın üstüne gerçekten çok iyi bir şekilde sahalara döndü, kupa maçında rizespor'u, ligde denizlispor ve konya maçlarını boş geçmedi.. daha iyi olacaktır..
dünyaca ünlü golcümüz radamel falcao ise çok güzel bir gol attı. iyi başladı, güzel devam ediyor, ligin sonuna doğru 15-20 gol sayısını bulacaktır.
lemina takımımızın en iyi oyuncularından, napıp edip yine kiralamalıyız..
taylan antalyalı ilk 11 çıkmalı maçlara.. donk'umuz joker, her zaman hazır.. onyekuru'nun da takıma katılmasıyla çok daha iyi olup, çok iyi yerlere geleceğiz..
imparator fatih terim'in sözüyle bu değerlendirmemizi bitirelim;
8 de kapanır, 18 de..
takımımız iyi mücadele etti, iyi bir oyunla dünyaca ünlü golcümüz radamel falcao, emre akbaba ve adem büyük'ün golleriyle 3-0 gibi çok net bir skor alarak maçı kazandık..
emre akbaba'ya ayrı bir parantez açmak lazım.. çok ağır iki sakatlığın üstüne gerçekten çok iyi bir şekilde sahalara döndü, kupa maçında rizespor'u, ligde denizlispor ve konya maçlarını boş geçmedi.. daha iyi olacaktır..
dünyaca ünlü golcümüz radamel falcao ise çok güzel bir gol attı. iyi başladı, güzel devam ediyor, ligin sonuna doğru 15-20 gol sayısını bulacaktır.
lemina takımımızın en iyi oyuncularından, napıp edip yine kiralamalıyız..
taylan antalyalı ilk 11 çıkmalı maçlara.. donk'umuz joker, her zaman hazır.. onyekuru'nun da takıma katılmasıyla çok daha iyi olup, çok iyi yerlere geleceğiz..
imparator fatih terim'in sözüyle bu değerlendirmemizi bitirelim;
8 de kapanır, 18 de..
Eğer akbaba ve falcao sakatlanmasaydi
Ne Sivas lider olurdu nede Ali k oç bu kadar öterdi..
Ne Sivas lider olurdu nede Ali k oç bu kadar öterdi..
tüm diğer takım taraftarlarınca da 'kocası fenerbahçe' diye bilinen himmetlerle beslenen avrupada yıllardır rezil kepaze olan takım.
Fenerbahçe deplasmanı, başakşehir deplasmanı, sivas deplasmanı, Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarını daha oynamadı. Oynadıktan sonra fenerbahçe ile arasında epey bir fark olacak merak etmeyin.
kuruluş felsefesi türk olmayan takımları yenmek olan türk devi.
Tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşarken tarihinin en iyi dönemini yaşayan kuş bir takımın sadece 1 puan gerisinde olan takım.
beşiktaş'la trabzon maçlarını içerde oynayacak. bu başakşehiri de orda rahat rahat yener. yok yenemezse de şampiyon olmaz, nedir yani... en çok şampiyon olmamış olur.
mahalli ligin şampiyonluklarını saydırmaya çalışmaktan çok daha iyidir. öteki türlü insanlar çok taşşşak geçiyorlar, kırıcı oluyor belli ki.
mahalli ligin şampiyonluklarını saydırmaya çalışmaktan çok daha iyidir. öteki türlü insanlar çok taşşşak geçiyorlar, kırıcı oluyor belli ki.
Futbol takımının ileri ucu onyekuru ve feghouli'nin artan performansı ile garip bir hal almaya başladı. Gol sorununu çözüyoruz gibi..
Bu sorunu çözdüğümüz gibi türkiye liginde içinden geçemeyeceğimiz takım yok.
Bu sorunu çözdüğümüz gibi türkiye liginde içinden geçemeyeceğimiz takım yok.
bu sezonun şampiyonu olacak takımdır.
Adanmış hayatların umudu...
Ve ardından imparatorun dudaklarından çıkan sözler geliyor aklıma;
8de kapanır 18de yeterki biz kazanalım.
Ben kendimi bildim bileli futbolun içindeyim, bu zamana kadar ne dediysem o olmuş yine ne dersem o olur.
Yine söylüyorum, kazanacaksınız... kazanmak için uğraşacaksınız. ama netice ne olursa olsun, siz benim gönlümde hep kazandınız, hep şampiyonsunuz ve öyle kalacaksınız. allah yardımcınız olsun.
Bazen yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir..
Bugün Galatasaray'ın pes ettiğini düşünenler yarın her zamanki gibi yine düşündükleriyle yetinecekler..
Benim kitabımda vazgeçmek de yenilmek de yoktur... Ben kaybedenlere asla kızmam. Ama vazgeçenleri ve yenilgiyi baştan kabul edenleri siler atarım. Kaybetse de sonuna kadar mücadele edenler benim her zaman yanımda olacak ve onlar sonunda mutlaka kazanacak..
Kaybetmekten korkma! Bir şeyi kazanmak için, bazı şeyleri kaybetmelisin ve unutma kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin!.
Yel kayadan ancak toz alır.
Ve ardından imparatorun dudaklarından çıkan sözler geliyor aklıma;
8de kapanır 18de yeterki biz kazanalım.
Ben kendimi bildim bileli futbolun içindeyim, bu zamana kadar ne dediysem o olmuş yine ne dersem o olur.
Yine söylüyorum, kazanacaksınız... kazanmak için uğraşacaksınız. ama netice ne olursa olsun, siz benim gönlümde hep kazandınız, hep şampiyonsunuz ve öyle kalacaksınız. allah yardımcınız olsun.
Bazen yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir..
Bugün Galatasaray'ın pes ettiğini düşünenler yarın her zamanki gibi yine düşündükleriyle yetinecekler..
Benim kitabımda vazgeçmek de yenilmek de yoktur... Ben kaybedenlere asla kızmam. Ama vazgeçenleri ve yenilgiyi baştan kabul edenleri siler atarım. Kaybetse de sonuna kadar mücadele edenler benim her zaman yanımda olacak ve onlar sonunda mutlaka kazanacak..
Kaybetmekten korkma! Bir şeyi kazanmak için, bazı şeyleri kaybetmelisin ve unutma kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin!.
Yel kayadan ancak toz alır.
Gündemdeki Haberler