bugün

/887
çok net söylüyorum koca kafa galatasaraya transfer olursa koca kafa, ft ve cengiz gidene kadar cimbomu tutmayı bırakırım.
Lemina ve muslera dışında oynayan başka oyunucusu yok resmen. Devre arası acilen, belhanda, nagatamo, mariano, nzonzi, seri, babel gönderilmeli, fernando, onyekuru ve gomis geri gelmeli, sol beke ve 10 numara pozisyonuna acilen iyi transferler yapmalıdır.
Galatasaray kim, falcao'da mı oynuyor?
görsel
Bugün yine muhtemelen 6 yiyecek olan Avrupa'nın en rezil takım demeye dilimin varmadığı oluşum. Şu an 4 tane aldılar içlerine.
babel'in beşiktaş'a yaptığı piçliğin ahı tutuyor. altı altı yiyorlar.
Türkiyemizi avrupada rezil rüsva eylemiş takımdır. Averaj takımı oldular iyice. Malcao.
AVRUPA'YA FRANSIZ
6 maçta 1 gol -13 averaj.

görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
galatasaray gerçeği bu arkadaşlar. karanlık lobisi ile başakşehirden 5 yediği sezonda dahi inanılmaz tuhaf ve garip şampiyonluklar yaşadılar. ligin en çok penaltı kazanan ekibi oldular. bir taç için iki ay ağladılar ve ligin ikinci devresi her maçı 12 kişi oynadılar. rakibin şah damarına uçan tekme attılar kırmızı görmediler. kritik maçlarda rakipleri 9 kişi kaldı; kazandılar. yetmedi 7 kişi kalan rakibine de oley çektiler. . şampiyonluk maçında misafir takım antrenörünün annesine küfrettiler, medya tek satır dahi yazmadı. onu çekme bunu çek deyip edep yerini gösteren terbiyesizi baş tacı yaptılar. tarihin en sinsi terör örgütü sayesinde rakipleri zayıflatılıp devre dışı bırakılınca meydanı boş buldular... Avrupa sağ olsun ne mal olduklarını bize gösterdi.

şimdi getirin ordan bi akhisar kayseri de; galatasaray şov yapsın!
görsel
görsel

Hayalerle yaşayanı gerçeklerle sikerler.
görsel himmet desteği ve gücünü; galatasaray gerçeğini özetleyen, türk spor tarihinin en iyi çizimi bu olabilir.
bu sene hem ayranımız döküldü hem de tatsız olaylar yaşandı.devre arası melo sabri drogba sneijder ne varsa toplayın takıma getirin biraz ruh biraz hırs aşılasınlar ibnelere.
Bazı s*k beyinli yavsaklarin

Adono logosono coldo diyerek iftira attığı canım takımım..

Siz mal oğlu mal senin takımın türk takımıda Türkiye'ye ne katkıda bulunmuş

işiniz gücünüz şike
Dalavere dümen penaltı.

Dalyaraklar sizi..m
görsel

Avrupa’daki durumu organize işler filmindeki bu sahneyi anımsatmıştır, içeri girmeden önce bi havalar, bi cakalar içeri girince eşekten düşmüşe döndüler. Rakip takım taraftarları olarak çok eğlendik teşekkürler g.saray.
hocayı yiyebileceklerini zanneden bir oyuncu grubu var elde. çıban başladı da belli. götü kalkık tayfa.

ortak noktaları terim'in bu kulüp için ne gibi bir anlam ifade ettiğini bilmiyor oluşları.

ama öğrenecekler.
20 milyon Euro alacağı bulunan eski başkan Dursun Özbek, 6 Aralık 2019 tarihinde kulübün taşınır ve taşınmaz tüm varlıklarına haciz koydurdu.

http://www.hurriyet.com.t...1397230&utm_term=post
.hint dizisi bile izlemesi daha zevkli maçlarından. Galatasaray ruhu denilen bir şey vardır, şuanki takımda ruhunu ortaya koyarak oynayan yok resmen. 10 zombi dolanıyor etrafta ancak.
F.t. bi kaç sene daha kalır inşallah.. kim desteklerse desteklesin bu kulüp batmaktan kurtulamayacak!
Koyu galatasaraylıyım ama bu sene sevemedim, soğudum ruh yok takımda.
küme düşmenin en büyük adayı olan ankaragücü karşısında zar zor 1-0 önde olan sözde büyük takımcık. hafta içinde tıuzlaspor'dan bir beşlik bekliyoruz.
Bu sene kahrediyor. Ne yapalım?

Kötü sezon da sevdaya dahil.
Rezil rüsva takımcık.
F.t. Neşteri vurdu lem amk, falcao lem amk, artık seri galibiyetlere başlıyoruz lem amk, mayıslar bizimdir lem amk.
Bu senenin eğlencesi.
Kendimi bildim bileli maçlarını izlerim. Dün akşamki maç kadar büyük bir rezillik hatırlamıyorum. Teknik heyet de dahil tüm kadronun değişmesi lazım. Zira deniz bitti.

Not:jardel
iyi kötü yanındayız ama lemina çıktı oyun gitti terimin buna bir çare bulması lazım değişiklik haklarını kötü kullandı bence, ikinci yarı güzel transfer yaparsa kanatlara iş yapacaktır takım.
© copyright 2005 - 2026