bugün
- ateistlerin yaşama amacı22
- sözlüğün en sevilen yazarı21
- dindarların çoğunun fakir olması8
- claudian clouds ve insan olmaya ceyrek kala aşkı6
- hiçbir ankette ismi olmayan yazarlar6
- ülkedeki garibana yardım etmeyen dinci3
- diamond bey birader birader beydir7
- yeter ulan artık19
- apoya küfür edince sinirlenen akpliler ve mhpliler9
- dincilerin afrika da su kuyusu açma saplantısı8
- teröriste sövmek artık yasak14
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı4
- ratko mladiç4
- tarsus taki gizemli kazı3
- kamyon arkası sözler6
- biraderler biraderdirler6
- fenerbahçe vs galatasaray19
- yüzüğün hikayesi2
- dinsizlerin çoğunun zengin olması2
- ali şeriati2
- tarihin en kötü lyonu14
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi19
- deneysel varlık ve teorik varlık4
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı48
- fenerlilerin bir galibiyetle çoşması3
- demek doğruymuş diyeceksiniz5
- mevlana celaleddin rumi2
- ofsaytımsı4
- mehdi sultan olacak6
- anket anketi7
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar16
- sözlük yazarları için 2026 yazı2
- great filter5
- seküler yahudi3
- fenerbahçe24
- ellerim bos gonlum hos12
- kadınların askerlik yapmamasının nedenleri8
- ucl'ye girer girmez köylülüğünü gösteren köylü11
- ben geldim dağılın2
- sarapci koala54
- youtube'u yöneten varlıkla etkileşime girdim7
- evrim2
- fenerbahçe'nin cincondan daha çok para alması8
- iblisin meleklerin hocası olması2
- nervio3
- nepal'deki sel felaketi2
- ben bu dünyadan değilim evladım3
- parlementer sistem5
- zorunlu eğitim11
- pontus rumları10
entry'ler (809)
Her boku bilmektir.
Herkesin her şey hakkında fikri var maşallah. O zaman işin uzmanları niye var amk? Futboldan siyasete, sağlıktan eğitime, ordudan sanata… Şu sosyal medya şeylerinden sonra hele, biri boktan bir tespit yapıyor, aynı zeka seviyesindeki gerzekler beğeniyor, ooo bu da kendini bi halt sanıyor.
Gereksiz kızdım.
Herkesin her şey hakkında fikri var maşallah. O zaman işin uzmanları niye var amk? Futboldan siyasete, sağlıktan eğitime, ordudan sanata… Şu sosyal medya şeylerinden sonra hele, biri boktan bir tespit yapıyor, aynı zeka seviyesindeki gerzekler beğeniyor, ooo bu da kendini bi halt sanıyor.
Gereksiz kızdım.
Hepimizin duası olmalıdır.
Ulan insanlar sizin zor baktığınız tek bebenizden kırk tanesine aynı anda bakıp, bir şeyler öğretiyorlar üstüne.
Ulan insanlar sizin zor baktığınız tek bebenizden kırk tanesine aynı anda bakıp, bir şeyler öğretiyorlar üstüne.
Göttür, net.
Beşiktaş maçında giydiği yanar dönerli gömlekle ne yapmak istemektedir? Mesajı nedir? Mor bi de tövbeeee…
yıl 2010, telefon rehberimde kayıtlı kişi sayısı: 196, wp kullanan sayısı: 12
yıl 2020, telefon rehberimde kayıtlı kişi sayısı:467, wp kullanan:355
tutmuş sohbet uygulamasıdır.
yıl 2020, telefon rehberimde kayıtlı kişi sayısı:467, wp kullanan:355
tutmuş sohbet uygulamasıdır.
çok güzel şeyler yaşayıp, çok mutlu hissediyor olup paylaşmış olabilir ya da bir sorunu, kavgayı kendi içinde çözemeyip bir başka bakış açısı görmek için fikir almış olabilir.
nankörlüktür.
hiç uyumaktan bıkılır mı? uyku bedensel ve ruhsal en rahat olduğumuz yerdir. uyuyabilmek de ayrıca büyük şanstır.
yatmaktan bıkılmış olabilir, uyumakla karıştırılmamalıdır.
hiç uyumaktan bıkılır mı? uyku bedensel ve ruhsal en rahat olduğumuz yerdir. uyuyabilmek de ayrıca büyük şanstır.
yatmaktan bıkılmış olabilir, uyumakla karıştırılmamalıdır.
asılsız bir iddiadır.
parol, parasetamol etken maddesini içeren bir ilaçtır. parasetamol de hem analjeziktir hem de antipiretik yani hem ağrı kesici hem de ateş düşürücü. dozu çocuklarda kiloya göre ayarlanır, yetişkinlerde günde max 4 gr'dır, yani 8 tablet. tek seferde alabileceğiniz max doz ise 1 gr'dır; 2 tablet. iki doz arasında min 4 saat olmalıdır.
çocuklarda da yaşlılarda da hatta yetişkinlerde de en güvenilir ilaçlardan biridir.
parasetamolü harcatmayız ulan!
parol, parasetamol etken maddesini içeren bir ilaçtır. parasetamol de hem analjeziktir hem de antipiretik yani hem ağrı kesici hem de ateş düşürücü. dozu çocuklarda kiloya göre ayarlanır, yetişkinlerde günde max 4 gr'dır, yani 8 tablet. tek seferde alabileceğiniz max doz ise 1 gr'dır; 2 tablet. iki doz arasında min 4 saat olmalıdır.
çocuklarda da yaşlılarda da hatta yetişkinlerde de en güvenilir ilaçlardan biridir.
parasetamolü harcatmayız ulan!
(img:#2023082)
“Hayt dokanma, gebertirin!”
Dün merdivenleri inerken elimi tuttun ya; hiç bitmesin istedim o merdivenler, o yol.
kısa süreli susuyorsam uzak durmak gerekir, kendi halime bırakmalı. uzun süreli susuyorsam geçmiş olsundur, sallamıyorumdur.
bi de şey var; sussan tripçi derler, konuşsan dırdırcı. derlerrr, derlerrr.
bi de şey var; sussan tripçi derler, konuşsan dırdırcı. derlerrr, derlerrr.
kesin hayatlarının bir kısmında zengin oluyorlardır. bilmiyorum belki de zenginlerin bir kısmı aşırı pintidir. aralarında kesin bir bağlantı var.
peki ya pintiyi okurken splinter ustayı çağrıştırması? içerisinde bulunduğum ninja halinden midir?
peki ya pintiyi okurken splinter ustayı çağrıştırması? içerisinde bulunduğum ninja halinden midir?
(img:#2021465)
çok değerli bir kayıp daha.
başımız sağ olsun.
başımız sağ olsun.
Konsantrasyon sorunlarım olduğundan bir süredir şikayet ettiğim eylemsizlik. Hiçbir şeye kendimi tam manada veremiyorum, kitaplar dahil.
Pandemi muhakkak etkili fakat iş her zamanki gibi kafada bitiyor.
Pandemi muhakkak etkili fakat iş her zamanki gibi kafada bitiyor.