bugün
- tanrı varsa beni şu anda öldürsün36
- kemal kılıçdaroğlu8
- ışık20
- kadınların birbirine yürümesi8
- anın görüntüsü14
- kızlar penise mi paraya mı bakar sorunsalı20
- yazarların karısının fotoğrafları11
- çiçek30
- israil18
- bik bik sözlüğün en basit yazarıdır12
- yön duygusuna sahip olmamak16
- kızların açık giyinmesinin amacı29
- güneş18
- saraca'nın sözlüğe dönüşü13
- hesabı nasıl sileceğiz12
- ateizmin artmasına engel olamayan dinci8
- sevişmek mi zor sevmek mi8
- eğer ben varsam tanrı da vardır18
- namaz kılmakta zorlanmak9
- true ile barışmak için muzlu pudingini uzatmak18
- müslümanlar nasıl galip gelecek28
- atatürk olmasaydı adınız michael ve george olurdu19
- aydın'da intihar eden genç anne22
- akplilerin radar yalanı11
- bahar candan ile dilan polat'ın helva videosu11
- cuckold13
- iran21
- fatih altaylı21
- ağaç26
- türkiye18
- abd16
- amerika birleşik devletleri15
- donald trump18
- bokun içinde yüzerim ama chp den vazgeçmem8
- iran ile israil arasında ateşkes imzalanması18
- kimsenin inanmayacağı birşey söyle14
- 0 0 7 sözlüğün en büyük değeridir24
- islam11
- allah56
- barbar kral'ın pasif olması10
- barbar kral'ın gay olması9
- alkol bağımlılığı9
- akp ve chp birleşse24
- çocukken oynadığımız pc oyunları18
- araba11
- ev23
- küçük pipili zengin vs büyük pipili fakir erkek10
- 24 haziran 2025 adana saimbeyli depremi8
- hz muhammed10
- hazreti muhammed11

entry'ler (809)
Her boku bilmektir.
Herkesin her şey hakkında fikri var maşallah. O zaman işin uzmanları niye var amk? Futboldan siyasete, sağlıktan eğitime, ordudan sanata… Şu sosyal medya şeylerinden sonra hele, biri boktan bir tespit yapıyor, aynı zeka seviyesindeki gerzekler beğeniyor, ooo bu da kendini bi halt sanıyor.
Gereksiz kızdım.
Herkesin her şey hakkında fikri var maşallah. O zaman işin uzmanları niye var amk? Futboldan siyasete, sağlıktan eğitime, ordudan sanata… Şu sosyal medya şeylerinden sonra hele, biri boktan bir tespit yapıyor, aynı zeka seviyesindeki gerzekler beğeniyor, ooo bu da kendini bi halt sanıyor.
Gereksiz kızdım.
Hepimizin duası olmalıdır.
Ulan insanlar sizin zor baktığınız tek bebenizden kırk tanesine aynı anda bakıp, bir şeyler öğretiyorlar üstüne.
Ulan insanlar sizin zor baktığınız tek bebenizden kırk tanesine aynı anda bakıp, bir şeyler öğretiyorlar üstüne.
Göttür, net.
Beşiktaş maçında giydiği yanar dönerli gömlekle ne yapmak istemektedir? Mesajı nedir? Mor bi de tövbeeee…
yıl 2010, telefon rehberimde kayıtlı kişi sayısı: 196, wp kullanan sayısı: 12
yıl 2020, telefon rehberimde kayıtlı kişi sayısı:467, wp kullanan:355
tutmuş sohbet uygulamasıdır.
yıl 2020, telefon rehberimde kayıtlı kişi sayısı:467, wp kullanan:355
tutmuş sohbet uygulamasıdır.
çok güzel şeyler yaşayıp, çok mutlu hissediyor olup paylaşmış olabilir ya da bir sorunu, kavgayı kendi içinde çözemeyip bir başka bakış açısı görmek için fikir almış olabilir.
nankörlüktür.
hiç uyumaktan bıkılır mı? uyku bedensel ve ruhsal en rahat olduğumuz yerdir. uyuyabilmek de ayrıca büyük şanstır.
yatmaktan bıkılmış olabilir, uyumakla karıştırılmamalıdır.
hiç uyumaktan bıkılır mı? uyku bedensel ve ruhsal en rahat olduğumuz yerdir. uyuyabilmek de ayrıca büyük şanstır.
yatmaktan bıkılmış olabilir, uyumakla karıştırılmamalıdır.
asılsız bir iddiadır.
parol, parasetamol etken maddesini içeren bir ilaçtır. parasetamol de hem analjeziktir hem de antipiretik yani hem ağrı kesici hem de ateş düşürücü. dozu çocuklarda kiloya göre ayarlanır, yetişkinlerde günde max 4 gr'dır, yani 8 tablet. tek seferde alabileceğiniz max doz ise 1 gr'dır; 2 tablet. iki doz arasında min 4 saat olmalıdır.
çocuklarda da yaşlılarda da hatta yetişkinlerde de en güvenilir ilaçlardan biridir.
parasetamolü harcatmayız ulan!
parol, parasetamol etken maddesini içeren bir ilaçtır. parasetamol de hem analjeziktir hem de antipiretik yani hem ağrı kesici hem de ateş düşürücü. dozu çocuklarda kiloya göre ayarlanır, yetişkinlerde günde max 4 gr'dır, yani 8 tablet. tek seferde alabileceğiniz max doz ise 1 gr'dır; 2 tablet. iki doz arasında min 4 saat olmalıdır.
çocuklarda da yaşlılarda da hatta yetişkinlerde de en güvenilir ilaçlardan biridir.
parasetamolü harcatmayız ulan!
(img:#2023082)
“Hayt dokanma, gebertirin!”
Dün merdivenleri inerken elimi tuttun ya; hiç bitmesin istedim o merdivenler, o yol.
kısa süreli susuyorsam uzak durmak gerekir, kendi halime bırakmalı. uzun süreli susuyorsam geçmiş olsundur, sallamıyorumdur.
bi de şey var; sussan tripçi derler, konuşsan dırdırcı. derlerrr, derlerrr.
bi de şey var; sussan tripçi derler, konuşsan dırdırcı. derlerrr, derlerrr.
kesin hayatlarının bir kısmında zengin oluyorlardır. bilmiyorum belki de zenginlerin bir kısmı aşırı pintidir. aralarında kesin bir bağlantı var.
peki ya pintiyi okurken splinter ustayı çağrıştırması? içerisinde bulunduğum ninja halinden midir?
peki ya pintiyi okurken splinter ustayı çağrıştırması? içerisinde bulunduğum ninja halinden midir?
(img:#2021465)
çok değerli bir kayıp daha.
başımız sağ olsun.
başımız sağ olsun.
Konsantrasyon sorunlarım olduğundan bir süredir şikayet ettiğim eylemsizlik. Hiçbir şeye kendimi tam manada veremiyorum, kitaplar dahil.
Pandemi muhakkak etkili fakat iş her zamanki gibi kafada bitiyor.
Pandemi muhakkak etkili fakat iş her zamanki gibi kafada bitiyor.