bugün
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü19
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz14
- mühendis erkekler15
- kezo siniri10
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu10
- eski bir anı hatırlamak13
- cin görünce yapılması gerekenler12
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri21
- anın görüntüsü9
- bi çay koyayım bari8
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması21
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- 40 yaş civarında hiç evlenmemiş erkek10
- reis dünya lideridir10
- ekrem imamoğlu51
- erdoğan sonrası hükümet12
- muhalifler neye muhalifler17
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız16
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı9
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15
- akp için 3 kelime yakıştır10
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kasko fiyatları8
- filistini destekleyen yahudi delege11
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- espressolab8
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek10
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8

entry'ler (241)
falcılara para kaptıran tip.
edit: varsayım değişti.
edit: varsayım değişti.
bugün sadece antep'e döşememiş olan karaoğlan.
ben de şöyle bir detay vereyim sizlere himmetle duayla şampiyon yapmamız lazım lafı edildikten sonra 14 şampiyonluk alan bir takım var ortada. ondan önceki 90 yılda sadece 8 şampiyonluk alan takım sonrasında 25-30 yılda 14 şampiyonluk alıyor.
bu şekilde şikeyle şaibeyle biriktirdiği maddi gücü kullanarak eski düzen uefada başarı elde ediyor.
bu şekilde şikeyle şaibeyle biriktirdiği maddi gücü kullanarak eski düzen uefada başarı elde ediyor.
beşiktaş kazandıkça fetöcüler ile şikeciler eski defterleri açıp şerefsizce aldıkları şampiyonlukları hatırlayıp özlem duyuyorlar.
kaşar burçin'den yemiştim lisede herkesin içinde. sebepsiz yere vurmuş ve beni tüm okulun diline düşürmüştü. umarım şimdi hakettiğini buluyosundur
fetöcülerden kat be kat şerefli bir takımdır. fetöcülerin himmetleri kesildikçe ağlamaya başlayan takıma da 2 tane döşemiş takımdır ayrıca.
adalet sağlandığında şerefsizler ağlamaya başlamış.
kerizlerin para yağdıracağı kampanya.
daha bugün yaptığım eylem.
yoldaşlarım komik diyenlere kulak asmayın düşüyor.
yoldaşlarım komik diyenlere kulak asmayın düşüyor.
edenin bulacağına inanırım.
üniversite sınavlarını kazanamayıp polisliği seçmiş ve sırf üniformayı giydiği için havalı olduğunu zanneden sünepe. -balistik karizma-
birden çok insanı sevebiliriz ama etik ve hukuk 1 tane ile yetinmemizi söylüyor.
bunun çok basit bir sebebi ve çözümü var.
sebep: ruh ikizinizi beklemektir.
çözüm: ruh ikizini aramaktır.
sonuca ulaşmak için harekete geçmek gerekir beklemeyi seçtiğinizde zaten baştan durumu kabullenmiş oluyorsunuz.
sebep: ruh ikizinizi beklemektir.
çözüm: ruh ikizini aramaktır.
sonuca ulaşmak için harekete geçmek gerekir beklemeyi seçtiğinizde zaten baştan durumu kabullenmiş oluyorsunuz.
eskiden ben de tüm intiharları saçma bulurdum. herkes sanki benim gibi normal bir hayat sürüyormuş gibi zannederdim galiba bilmiyorum ama zamanla empati yeteneğim gelişti sanırım ve dünyada o kadar çok acı çeken insanın olduğunu farkettim ki kendi çapımda dehşete düştüm.
intihar bir tercih değil galiba. bunu yapanların başka çıkış noktası olmadığını düşünecek kadar kötü bir durumda olsa gerekler ki tüm dünyadan vazgeçebiliyorlar.
elbette yapılan dogru bir eylem değil ama eleştirirken karşı tarafın duygu ve düşüncelerini de hesaba katarak eleştirmek gerekir.
intihar bir tercih değil galiba. bunu yapanların başka çıkış noktası olmadığını düşünecek kadar kötü bir durumda olsa gerekler ki tüm dünyadan vazgeçebiliyorlar.
elbette yapılan dogru bir eylem değil ama eleştirirken karşı tarafın duygu ve düşüncelerini de hesaba katarak eleştirmek gerekir.
neyse odur. yalan dolan yoktur sadedir. sakalla kusurlarını örtmeye çalışmaz çünkü kusursuzdur.
kusurları olan habeş maymunları uzun sakal bırakarak kusurlarını gizler. yalana meyilli, aldatmaya yakın olur.
kusurları olan habeş maymunları uzun sakal bırakarak kusurlarını gizler. yalana meyilli, aldatmaya yakın olur.
güzel troll.
okumaya üşendim yazmaya hiç mi üşenmedin kardeşim.
okumaya üşendim yazmaya hiç mi üşenmedin kardeşim.
Kucaktan kucağa zıplayıp sonra da telegram kur konuşalım diye ısrar ederler. Yanaşmayınca da gözümden düştün gibi salakça şeyler söyleyip saldırırlar.
bu bir data transferi değildir. o yüzden hiçbir yere gitmez. sadece okunamayacak şekilde 'bit'ler boşa çıkar ve okuyamazsın ama üzerine yeni dosya yazılabilir hale gelir.
çeşitli programlarla üzerine yazılmış veri olsa da biçimlendirme dahi olsa da bunları geriye getiren programlar mevcut. tabi ücretsiz olanları değeri kadar hizmet eder. ücretini öderseniz çok farklı fotoğraflara kadar erişebilme imkanınız var.
çeşitli programlarla üzerine yazılmış veri olsa da biçimlendirme dahi olsa da bunları geriye getiren programlar mevcut. tabi ücretsiz olanları değeri kadar hizmet eder. ücretini öderseniz çok farklı fotoğraflara kadar erişebilme imkanınız var.
seks.
ölmeden önce son bir kez hayatın tadına varıp ondan sonra yapılacakları yapardım.
ölmeden önce son bir kez hayatın tadına varıp ondan sonra yapılacakları yapardım.