bugün
- 13 mayıs boğaziçi olayları12
- true gelmiş14
- ak parti'nin dem'i satışa getireceği gerçeği11
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması24
- diploma iptaline ilişkin tebligat12
- villa da yaşamak12
- pkk8
- recep tayyip erdoğan9
- nervionun basamak atlayamaması13
- ülkü ocaklarında demli çay içilmesi15
- rte'nin mezar taşına yazılabilecekler14
- abb'de bardak ve çöp poşeti vurgunu iki kelle aldı13
- sizce ben şişman bir camış mıyım8
- müge anlı'da uludağ sözlük'ün anılması35
- 295 milyon euro nerede19
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim18
- pkk'nın kendini feshetmesi akla uygun değil12
- küresel13
- arkadaşlar sizce bu hırka nasıl17
- arkadaşlar yeni şapkam nasıl8
- sözlük kızlarının yüzde 95'inin çirkin olması21
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz47
- 12 mayıs hemşireler günü11
- sözlükte yazmak size bir şey kazandırmaz20
- federal republic of anatolia8
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi30
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor8
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası8
- erkeğin orospusu22
- televizyonun bozmasının nedenleri11
- kadir mısıroğlunun mezar taşına oturan kemalist8
- birinin size çirkin demesi19
- sari renkli seker19
- anın görüntüsü17
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği12
- fiat egea10
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır20
- kent lokantası9
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi9
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular8
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması15
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9
- polis vatandaşı dövebilir mi19
- en unutamadığın an14
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
- devlet bahçelinin öcalana teşekkür etmesi16

entry'ler (26)
şekeri tamamen bırakıp , paketlenmiş hiç bir ürün almayin. yani normalde olmasi gereken gibi yasayin. göreceksiniz nasıl kilo verdiğinizi.
değil mi ?
açılışından , dip notasına kadar cok değişmeyen düz ve bir kadın üzerinde koklamayi tercih ettiğim guzel bir parfüm. şu sıralar ayağa düşse bile favorim.
su hikayeyi bildigi icindir.
Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.
ilk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler. Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar. Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.
Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti. Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu. Eşi basit bir yanıt verdi; çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak.
Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.
ilk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler. Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar. Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.
Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti. Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu. Eşi basit bir yanıt verdi; çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak.
milliyetcilik bir hastalik degil, saglik belirtisidir. kendini bilmektir, kanini , soyunu bilmektir.
turk orf ve adetlerine tamamen ters olan giyim seklidir, anadolu da tarlada calisan kadinlar , kara carsaf giyemezler, giyerlerse tarlada calismak , bebeklerini sirtlarinda tasimak imkansiz olurdu. bizde bas ortusu vardir ama kesinlikle turban degildir. ve o bas ortusunun baglanma sekline gore , kimin hangi milletten oldugu ( burda irkcilik ve/veya baska birsey degil ) anlasilirdi.
hic mi yok ?
herhangi bir belirtisi yoktur.belirti vermeden ilerler.
ne osmanliymis arkadas, butun millet osmanli torunu. sanirsin ki hepsi hanedan uyesi. turkluk osmanli demek degildir. soyunu bileceksin once. hem gemiler karadan yurutulmemistir , gemiler sabit kalip denizin yerini degistirmisler.
en guzel cali meyvesi, ellerine agzina bulastira bulastira yenilesi meyve.
lapa isteyenlere kesinlikle yardimci olacagim olcudur. bir pilav bir turlu tutmaz mi arkadas.
ne ise yarar merak edilen kurum.
serefsizligin dim dik olan alasidir . sizin yapacaginiz sakaya . size oksijen veren agacin stomasini. devrinizi devraninizi , sütünüzü sümüğünüzü .
kalite standardi yildiza gore belirlenmez, neye gore belirlediklerini bence kendileri de bilmezler. pipo icicileri arasinda ki bu bahsettiklerim iyi pipo icicileri pek iyi anilmazlar. cunku para verip aldiginiz bir piponun bir garantisi yoktur , cok cok iyi de cikabilir , sizi cok da uzebilir.ama velakin bir dunhill , castello , don carlos veya caminetto pipo alirsaniz belirli bir standardi da satin almis olursunuz. savinelli mevzusuna pek girmek istemedim cunku ust kalite de bir savi yerine ayni paraya cok daha iyi pipolar alinabilir.
benim de icerisine dahil oldugum ehl-i keyif kisilerdirler. Yurt disindan tütün getirtmeye calisirlar, çeşit çeşit markalardan pipo kolleksiyonu yapmaya calisirlar boylelikle bir miktar da sermayeyi pipo ya yuklerler .
Sinekleri yakalayip, kanatlarini kopardikdan sonra arkalarina diken batirip yaristirmak.
Ama cok zevkliydi *
Ama cok zevkliydi *
hep yukarida durmasi gereken basliklardan bir tanesi. Gecmis olsun
Kucuk bir cocukken ismi kokusu igrencten geliyor diye dusunurdum, sanirim bu yuzden hic sevemedigim bir yiyecek.
45- 50 liralik bir pipo kesinlikle hic isinize yaramaz. Pipo Briar denilen turkceye gul koku diye girmis olan bitkiden elde edilen koklerden yapilir.Kendine has damar yapisi ve gozenekleri vardir. Turkiye'den elde edilen koklerden kesinlikle pipo olmaz aslinda, cezayir ve italya'dan elde edilen koklerden olmasi cok daha iyidir. Ve en ucuz pipo 100 liradan baslar.
Ben gibi cogu sarma sigara icenlerin , ilk ve baslangic tutunu diyebiliriz. tutune alistikca yeni yeni harmanlar aramaya baslanip ilk goz agri olarak kalan ve sonra unutulan tutundur. ulasmak isteyenlere yardimci olabilirim . http://tutunstore.com/ind...t/category&path=68_82