bugün

/888
Yabancı sınırlaması yüzünden rahatça transfer yapamayan takım bir rahat bırakmadınız türk futbolu gelişsin be.
fransız ekolünü benimsemiş olmayı vatan hainliği olarak gören gerizekalıların bok attığı kulüp. türkiye'nin yüz akı. 6 da yese, 10 da yese şuanda türkiye'yi temsill eden en prestijli kulüptür. machester, arsenal'den kendi evinde 8 yedi. futbol budur işte. şam şeytanının da buyurduğu gibi, "havaya girersen sana çakar". furbolda ihanet arayanların idrak etmesi zor taabi. acısın kuyruklar.
türk futbolunu tarihin her döneminde peşinden sürüklemiş öncü camia.

herkes için önemi başka,

http://goo.gl/zxhko7
2013 yılı için sponsorlarından sağladığı gelir tutarı 94 milyon lira'dır.

bu rakam fenerbahçe'de 62, beşiktaş'ta 33, trabzonspor'da ise 20 milyon lira'dır.
kötü futbol denince akla gelen takımlardan birisi.
BiZANSTAN DAHA KÖTÜ BiR OLUŞUM.

kendi efsanevi hocalarını bile harcamak için ne tür oyunlar çevrildiğini az önce bir basın toplantısıyla türkiye öğrendi.
kendi efsanelerini "bacak bacak üstüne attı" diye kovanların eleştirdiği takım.

(bkz: sen sus bakalım)
metin oktay, gheorghe hagi, fatih terim gibi değerli isimlerin bünyesinde yer aldığı kulüptür. elbette bu değerli isimler de sevgi ve saygıyla hatırlanmaktadır.
ama gözünü galatasaray düşmanlığı bürümüş şımarık fenerbahçeliler, aslolanın her zaman galatasaray olduğunu ve olacağını bilmelidir. galatasaray sahipsiz değildir, isimler gelip geçici, galatasaray kalıcıdır.
yönetimin bi an önce istifa edip bu pisligi temizleyerek ağzı köpürmüs kuş yavrularına fırsat vermemesi gereken takımım.
Vefasız.
koca fatih terim'i 2 maç kazanılmasıyla unutmuş, elemanci'nin taşşağına yağ süren taraftara sahip olan takım.

böylesine nankör bir takım dünyada tektir ve bu galatasaraydır.

yine bugün elemancini fan kılap olan kitle yarin cl'den elinilip, lig'de şampiyonluktan kopulduğund 360 derece dönüş yaparak imparator fatih terim diyebilecek yüzsüzlüğe ve karaktersizliğe sahiptirler.

vallahi yazık.

not: bir fenerbahçeli olarak bu kadar karaktersiz, yüzsüz ve nankör bir rakibimiz olduğu için üzülüyorum.
Bu aksam konyaspor karsisinda kolay bir galibiyet alacak kulup.

Benim macim ayarlansin ben de alirim o galibiyeti. Bedava mac kazanmak kolay. ilk 6 hafta maç satin alamayinca gorduk halini. 1 galibiyet aldilar. Sonra sihirli para eli degdi ve maclar patir patir gelmeye basladi. Nerde real madrid'den evinde 6 yiyen 6alatasaray nerde simdi para ile mac alan galata"para"y.
Elalemin derdi.
fenerbahçe fanatiklerinin her gün taraftarını tahrik etmek için kendini parçaladığı kulüp. tesislerinde kaptanlarına saldırdıklarına unutup galatasaraylıları vefasızlıkla suçlayan unutkan ezeli rakip fanatikleri bulunmaktadır. kasımpaşa, gençlerbirliği maçlarını fenerbahçe' nin nasıl kazandığını unuturlar da gelir galatasaray' ın maçlarına kafayı takarlar.
önce kendinize bakın, sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz.

edit: fenerbahçeli fanatikler rahatsız...
fatih terim konusunda doğru hareket eden kulüptür.

fatih terim bir seçim yaptı ve bu milli takım oldu, eğer yola devam etselerdi Galatasaray toparlayamazdı iyice dibe giderdi ki fatih terim kendini tam anlamıyla kovdurmuştur, reklam adamıdır bunu da milli takımı reklam için alması gibi yapıp kovuldum diyerek mağdur ayağına yatarak reklama çevirmek için güzel planlamıştır, ünal aysal'a planlı yaptığı saygısızlıkların sonucudur.
ama bu yaptığı galatasaray'ı satmaktan başka bir şey değildir, daha neyin vefası diyor bu millet onu anlamıyorum, sen git milli takımı al reklam için, sözleşmeni gizle, başkanının telefonlarına çıkma, elindeki kulüple ilgilenme sonra kahraman ol, he amk he götü de verelim istersen ?
fatih terime ağır ayıp etmiş kulüptür.
konyaspor maçında yapılabilecek saçma hataların hemen hemen hepsini yapmasına rağmen kazanmasını bilmiş olan takımım. e tabi bu da birilerinin canını yakmış olmalı ki, hemen başlamışlar kötü futbol, şans, hakem diye zırlamaya. bu çeşit bir taraftarlığı hiç bir zaman anlamadım, ileride de anlayabileceğimi sanmıyorum. zannedersin ki bize bunu söyleyen adamların tuttukları takımlar üç beş senedir bayağı sistemli oynuyorlar, her maçı rahat rahat kazanıyorlar, hem avrupada hem de türkiyede döktürüyorlar. ama zaten sıkıntı da orada. eğer tüm bunları yapabilmiş olsalar, bu başlığa girip de galatasaraya neden bok atsınlar değil mi?

bugünkü maça gelirsek eğer, gerçekten kötü oynadık. zaten çok mükemmel oynayıp kazandık diyen birisine de rastlamadım henüz. ama asıl problem şu ki, üç senedir ha bire transfer yapan, deli gibi paralar harcanan bir takım var ortada. bu takım iki senedir şampiyon olmuş ve bu sene de şampiyonluğun adaylarından birisi. şampiyonlar ligindeki tek temsilcimiz. üç kulvarda da başarılar beklenen bir takım ve bu takımın sol beki yok! hem de yıllardır. yıllardır başka mevkilerden devşirme oyuncularla dolduruluyor o pozisyon ve o devşirme oyuncuların bile doğru dürüst yedeği yok. nasıl bir mantıktır bu anlayamadım bir türlü. ama gerçi doğru dürüst bir kalecimizin olmadığı günlerden bugünlere geldiğimiz için o kadar da sinirlenemiyoruz bu duruma.

ayrıca sol bek haricinde de savunmamız pek iyi değil. ebouenin formu çok düştü. semih sürekli üstüne koyacağı yerde sürekli geriliyor. chedjounun hakkını vereyim, bugün gerçekten iyiydi. savunmadan top çıkarırken de inisiyatif aldı ve başarılı hücum pasları yaptı. umarım bundan sonra da böyle devam eder de bizi dany psikopatından kurtarır. emre çolak iyi başladı, çok kötü bitirdi. eskiden maçtan maça değişiyordu performansı, şimdi artık dakikadan dakikaya değişiyor. ben emre ve onun gibi futbolcuları gördükçe artık türkiyede büyük takımlarda genç futbolculara fazla şans verilmemesine hak vermeye başladım. adam üç-dört senedir oynuyor, ama hala 17 yaşında gibi.

takımda en çok güvendiğim musleraya bile nazar değdi. yediği golde bana ufuk ceylanı hatırlattı ama sonradan yaptığı kurtarışlarla hatasını bir nebze de olsa telafi etti. şimdi önümüzde kopenhag maçı var ve bizim için çok önemli bu maç. normalde deplasmanda alınan bir puan başarısızlık sayılmaz ama eğer bu gruptan ikinci çıkmak istiyorsak, o zaman kazanmaktan başka çaremiz yok. böyle bir savunmayla gol yemememiz de bana imkansız gibi görünüyor. o yüzden yine drogba, sneijder gibi usta oyunculara kalacağız.

her neyse, yine de bugün kazanmak önemliydi ve bunu yaptık. kazanma alışkanlığı çok önemli futbolda. ama önümüzde iki tane çok zor maç var ve bu maçlar bizim için çok kritik olacak. umarım bu haftayı da en iyi şekilde kapatırız ve deve arasında da şu savunma işine bir çare buluruz.
şerefsizliğin yağmur gibi yağdığı bir ligde kuru kalmanın adıdır galatasaray.
oyuncusu musleraya ne yapıp edip 10 kasım 2013 fenerbahçe galatasaray maçında kaleyi emanet edecek kulüp.

(bkz: musleraya aslında bir bok olmadığı gerçeği)
--spoiler--
Kazımak adını; Sami Yen'de bayraklara, Milano'da banklara,
Monaco'da sokaklara, KOPENHAG'da akıllara!
--spoiler--
görsel
ilk yarının bitimine 7 hafta kaldı, umarım devre arası yapacağı yerli transferleri için şimdiden çalışmalarda belli bir aşama kaydetmişlerdir. şampiyonluk ünvanını elde tutmak için savunma hattı ve kaleye mutlaka yerli takviyeler yapılmalı. göz göre göre çürük yumurtalarla dünya starlarını bir arada sahaya sürüp şamatayı izlemek zorunda kalıyoruz. beşiktaş ve fenerbahçe'nin yaptığı tüm yerli transferlerini biz yapabilirdik. bu ihmal ligde şampiyonluğu kaybettirebilir. umarım devre arasında giderilir diyeceğim ama alacağımız yerli ve yeterli oyuncu da yok piyasada. belki ömer toprak, belki hakan çalhanoğlu, belki gökhan inler, belki arda turan. hepsi de hayvani bonservis gözden çıkarmadan alınması imkansız oyuncular. şampiyonlar liginde yine borumuzu ötürürüz orda kadro kalitesi iyi ve dengeli ama galatasaray'ın ayaklarını bağlamak adına inatla yürütülmeye devam eden yabancı sınırı içerde bizi mahvediyor. burda çok büyük bir ihmal var ama mücadeleye devam. umarım bu akşam kopenag'a ondan sonra da fener'e tıklarız. fener maçı çok zor bu sene ama alırsak ki alabiliriz, o zaman ligde işler iyice karışacaktır.
(bkz: galatasaray ın malatyaspor a verdiği teşvik primi)

iki yüzlü kulüp. ahlaki değerlerin utanç kaynağı. siz yapınca ''o zamanlar suç değil, asılsız idda'' biz yapınca ''ooovvv şikeeee''.
Maç 90 dakikaysa lig de 34 hafta!
Maçın başında gol yersen maç nasıl ki bitmiyorsa, ligin sonunda alışılageldik Mayıs hasat toplama zamanı yenecek meyvenin lezzetini tatmamışız sanki de..
Her türlü dış ve iç kumpaslara rağmen bu takımı ligde mağlup eden olmadı ilk 6 haftada..
Hoca da gider, yenisi de gelir..
Başkan da gider yenisi de gelir..
Sponsorlar da gider parasızlık da gelir..
Varlık da gider yokluk da gelir..
Başarılar da gider iyi gün taraftarı da çekilir köşesine..
Kalırız biz bize..
hayatın anlamı galatasaray
(bkz: galatasaray ın soyunma odasında yazan yazı)
© copyright 2005 - 2026