bugün
- üsküdar belediyesi10
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması8
- eylülde tatil yapmak7
- türkiye iran savaşı7
- ahmet davutoğlu4
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi4
- allah yoksa insanı iyi olmaya zorlayan nedir3
- kargalar4
- herkese terörist diyip sonradan 180 derece dönmek2
- yalancı su böreği10
- mazotun litresi 90 lira8
- 20322
- yeni türkiye yi bir görselle özetle4
- kıçın yarısı açıkta bikinilerin berbatlığı3
- jd vance3
- münafıklık nedir nasıl anlarız2
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz14
- arabeski türkiyede küçük hüsamettin bitirdi3
- yaprak dökümü ayşe3
- kadın ve erkek yazar arasında nesil farkı önmli mi4
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı3
- pkklıların kürdü türk'e karşı kışkırtmaları3
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- akp türkiyesinden insan manzaraları2
- geç boşalan erkek4
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- sevmediğiniz yazarı eksiler misiniz4
- kısa ve vurucu yazmak7
- s'i l v'e r m'i s t22
- ekonomi kötüyse neden ekonomimiz büyüyor11
- sobalarında kuru da meşe yanıyor efem2
- sarapci koala64
- ata demirer dinin mizahı olmaz3
- papağan pense2
- motorine 8 24 tl zam gelmesi13
- anın görüntüsü18
- habire1221
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı9
- aleksey batrakov13
- imf den borç almayı zenginlik sanan malum zihniyet7
- mantı13
- bir ateşe attın beni4
- kedilerin ruh hastası olması5
- pkklıların guneydoğu anadolu'ya kürdistan demesi2
- pkklıların türk bayrağını indirmeye çalışması2
- prednol2
- götten bacaklı erkek4
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci9
- ellerim bos gonlum hos29
marka, öyle ki Türkiye'nin Avrupadaki en başarılı takımı. Dünyada da en çok bilinen türk takımı.
her sene şampiyon olmak zorunda olmayan futbol kulübü. böyle bir kulüp mü var lan dünyada?
2013-2014 sezonunda şampiyon olacaktır.
Hadi bana küstün, ahmete mehmete küstün, ulan Galatasaraya nasıl küseceksin?
galatasaraylılığımı yer yüzündeki hiçbir canlı varlığa sorgulatmayacak kadar galatasaray'ı ve galatasaraylılığı üstün tutan, bu olguyu yaşayan, yaşamaktan da onur duyan, camiasını gayet iyi bilen, tanıyan biri olarak söylüyorum ki;
türkiye'de kendi kulübünü yıkmak için, içinde en çok hain bulunduran kulüptür.
türkiye'de kendi kulübünü yıkmak için, içinde en çok hain bulunduran kulüptür.
resmen ikiye bölünmüş olan camia. nedenleri odur budur geçiniz ama şu iki senelik güzelim ortamdan sonra bizler yani taraftarlar dahil camiayı bu hale getirenler kimlerse hepsinin ayrı ayrı gözlerinden öpüyorum.
arkadaş sözlükler bile saf tutar mı tutuyorlar işte galatasaray sözlük oldu sana terimsporlu, gala sözlük oldu sana aysalsporlu. moderasyon ekiplerinden bağımsız ediyorum bu kelamı. yazarların ortalaması açısından.
galatasaray'da görev almış eski yönetici ekibine bakıyorsun onlar da böyle. başkana bakıyorsun kanlısı sanki terim adının geçmesini bile yasaklıyor gstv'de. isminin ya da vasfının önemi yok bu camiaya mensup herkes belli bir safta yerini tutmuş. buna ben de dahilim, hepimiz dahiliz. herkesin kendine göre haklı olduğu, haksız olduğu meseleler var ama kim haklı olursa olsun bu hadisenin en basit tabiri rezilliktir beyler.
camia böylesine parçalanmışken hangimiz hangi yüzle futbol takımından başarı bekleyeceğiz şuan? nasıl kızacağız mancini'ye bu takımı oynatamıyor diye? ketenpereye getirilip bir anda yönetim dışında kalmış adnan öztürk'e mi kızacağız konuştu diye yani? herkes susuyordu da bir o mu konuştu? sayın aysal hadiseleri sıfır hata ile yürüttü de onun hakkında konuşanlar mı camiayı karıştırmaktalar yani?
bu meselenin bu noktaya gelmesinde herkesin eşit payı vardır. galatasaray bu sene başarılı olur olmaz umrumda değil açıkçası. sadece şu karmaşa dinsin. herkes bir sakinleşsin. 2 sene üst üste şampiyon olmuş takım bir seneyi boş geçirirse batmaz. camiaya asıl zarar verecek yara bu karmaşadır. sakinleşelim abiler ablalar. sakin.
arkadaş sözlükler bile saf tutar mı tutuyorlar işte galatasaray sözlük oldu sana terimsporlu, gala sözlük oldu sana aysalsporlu. moderasyon ekiplerinden bağımsız ediyorum bu kelamı. yazarların ortalaması açısından.
galatasaray'da görev almış eski yönetici ekibine bakıyorsun onlar da böyle. başkana bakıyorsun kanlısı sanki terim adının geçmesini bile yasaklıyor gstv'de. isminin ya da vasfının önemi yok bu camiaya mensup herkes belli bir safta yerini tutmuş. buna ben de dahilim, hepimiz dahiliz. herkesin kendine göre haklı olduğu, haksız olduğu meseleler var ama kim haklı olursa olsun bu hadisenin en basit tabiri rezilliktir beyler.
camia böylesine parçalanmışken hangimiz hangi yüzle futbol takımından başarı bekleyeceğiz şuan? nasıl kızacağız mancini'ye bu takımı oynatamıyor diye? ketenpereye getirilip bir anda yönetim dışında kalmış adnan öztürk'e mi kızacağız konuştu diye yani? herkes susuyordu da bir o mu konuştu? sayın aysal hadiseleri sıfır hata ile yürüttü de onun hakkında konuşanlar mı camiayı karıştırmaktalar yani?
bu meselenin bu noktaya gelmesinde herkesin eşit payı vardır. galatasaray bu sene başarılı olur olmaz umrumda değil açıkçası. sadece şu karmaşa dinsin. herkes bir sakinleşsin. 2 sene üst üste şampiyon olmuş takım bir seneyi boş geçirirse batmaz. camiaya asıl zarar verecek yara bu karmaşadır. sakinleşelim abiler ablalar. sakin.
Biricik askim.
fatih terim'in kellesine karşılık bir kelle verilmediği müddetçe kimsenin rahatlamayacağı veya susmayacağı takım.
o kelle'yi ünal aysal verdiğinde, ki yeri geldiğinde küreklerle, yabalarla kovalatacaktır kellenin sahibini, taraftar bir anda şimdi oldu diyip futbola dönecektir.
teknik taktik kısma geldiğimizdeyse roberto mancini istese de bir fatih terim olamaz.
hocadan hiçbir vasfı eksik olmadığı gibi bazı oyun anlayışları daha bile kuvvetli olabilir.
ama fatih terim dediğin adam tesiste yatıp kalkacak kadar galatasaray'la kafayı kırmış bir insan evladıdır ve buna yalan diyen adam da galatasaraylı falan olamaz.
mancini bu takımı bir gün avrupa şampiyonu bile yapabilir.
gelgelelim fatih terim olmak çok başka bir şey bu kulüp için.
yine de bu saatten sonra asıl güvenilecek adam roberto mancini'dir çünkü aslında sadece onun düşündüğü başarılı olmaktır. bu ne kadar kendisi için olsa DA DOLAYLI YOLDAN GALATASARAY'ın menfaatinedir.
ötekilerin amaçları başka başka... ama tugay'ından tut, adnan nas'ına kadar hiçbirinin derdi galatasaray falan değil.
tesisle stat komple yansa hiçbiri bir kova su alıp dökmez, ama hava soğuksa yakından izleyip bir yandan ellerini ısıtmayı bilirler.
biz de böyle bir camiayız, camiaymışız, maalesef.
dipnot: kelleler mecazidir.
o kelle'yi ünal aysal verdiğinde, ki yeri geldiğinde küreklerle, yabalarla kovalatacaktır kellenin sahibini, taraftar bir anda şimdi oldu diyip futbola dönecektir.
teknik taktik kısma geldiğimizdeyse roberto mancini istese de bir fatih terim olamaz.
hocadan hiçbir vasfı eksik olmadığı gibi bazı oyun anlayışları daha bile kuvvetli olabilir.
ama fatih terim dediğin adam tesiste yatıp kalkacak kadar galatasaray'la kafayı kırmış bir insan evladıdır ve buna yalan diyen adam da galatasaraylı falan olamaz.
mancini bu takımı bir gün avrupa şampiyonu bile yapabilir.
gelgelelim fatih terim olmak çok başka bir şey bu kulüp için.
yine de bu saatten sonra asıl güvenilecek adam roberto mancini'dir çünkü aslında sadece onun düşündüğü başarılı olmaktır. bu ne kadar kendisi için olsa DA DOLAYLI YOLDAN GALATASARAY'ın menfaatinedir.
ötekilerin amaçları başka başka... ama tugay'ından tut, adnan nas'ına kadar hiçbirinin derdi galatasaray falan değil.
tesisle stat komple yansa hiçbiri bir kova su alıp dökmez, ama hava soğuksa yakından izleyip bir yandan ellerini ısıtmayı bilirler.
biz de böyle bir camiayız, camiaymışız, maalesef.
dipnot: kelleler mecazidir.
ünal aysalın gelişiyle baslayan altın çağ 2,5 yıl gibi kısa sürmüştür. Fatih Terim' ın gidişiyle birlikte çöküş doneminin baslangici olarak kabul edilmesi muhtemeldir. 7. haftanın sonunda ligde zirveden 6 puan uzak kalmak kötü günlerin habercisidir. an itibariyle galatasaray taraftari mancinin ismine guvenmektedir. mantıklı düşünmek gerekirse grubu 3. sırada bitirmek, ilk yarıyı az bir puan farkıyla önde ya da geride bitirmek, türkiye kupasındaysa yola devam etmeyi devre arası elde etmiş olmak basaridir. burak yılmaz' dan kurtulmaliyız herşeyden önce. son olarak kuşlar unutmasın ki ab statüsü onaylanirsa takım hocasız bile alır bu ligi, kutlarız üst üste 3. yü.
maalesef, olaylar karışısında fenerbahçe gibi güçlü kalamıyor guardı düşüyor hemen.
en son basket maçını izledim.
baktım en iyi gençler fenerde. halbuki şu an galatasaray basketbol takımı zirve yaptı. ama çoğu genç oyuncu fenerbahçe yi tercih ediyor.
düşündüm ben olsam da feneri seçerdim herhalde.
en son basket maçını izledim.
baktım en iyi gençler fenerde. halbuki şu an galatasaray basketbol takımı zirve yaptı. ama çoğu genç oyuncu fenerbahçe yi tercih ediyor.
düşündüm ben olsam da feneri seçerdim herhalde.
türk futbol tarihinin avrupadaki gururu olan camia.
avrupa istatistiğiyle ilgili kapsamlı ve doyurucu bir kaç bilgi,
http://goo.gl/1yIQ8s
avrupa istatistiğiyle ilgili kapsamlı ve doyurucu bir kaç bilgi,
http://goo.gl/1yIQ8s
aşktır, sevgilidir, vefadır. sadece takım tutmak değil bir yaşam tarzıdır. iyiki varsın aşkım, galatasarayım.
her daim türk sporunun kurtarıcısı olmuş camia.
türkiye futbol liginin profesyonelliğe adım attığı 1959 yılından 1971 yılına kadar geçen sürede oynadığımız lig maçları ile ilgili doyurucu bir kaç istatistik,
http://goo.gl/iLfo4a
türkiye futbol liginin profesyonelliğe adım attığı 1959 yılından 1971 yılına kadar geçen sürede oynadığımız lig maçları ile ilgili doyurucu bir kaç istatistik,
http://goo.gl/iLfo4a
bu takıma gelen her futbolcu önce futbol yeteneğini sonra şerefini kaybediyor. nasıl bela bir kulüptür bu arkadaş.
(bkz: johan elmander/#21598424)
(bkz: johan elmander/#21598424)
Bırakın madrid'i arsenal'i Juventus'u pkkspor ile bile maç yapsa bazı kanı bozukların desteklemeyeceği türk takımı.. bazı hede hödöler bu takımı tutacağına nefesini tutup gebersin daha iyi..!
Kulübün haleti ruhiyesi nasılsa artık takım olarak çok etkilenmiş olmalılar ki umut, burak, selçuk, semih milli takımda sıçışlarda... Yazık olmuş bu oyunculara bence. Özellikle selçuk'un hali içler acısı...
Not: gidemeyişin suçunu gs'lilere atmıyorum. O suç zaten a.avcı'da.
Not: gidemeyişin suçunu gs'lilere atmıyorum. O suç zaten a.avcı'da.
Rakip takım taraftarları bir gerçeği dile getirince, bunu inatla kabullenemeyen taraftarlara sahiptir. Ay oldu, yıl oldu burak'ı semih'i abartmayın dedik; eminim en sonunda dün hollanda maçında farketmişlerdir.
Bugün çıkan bir haberle görmek istemedikleri bir tabloyu daha görmeleri gerekir. Kulübü ele geçirenler, en sonunda istediklerini yapmak üzereler. Şimdi kimse "bize komplo yapıldı yeaaa" demesin. Bunu 2 yıldır siz istediniz, buna siz seyirci kaldınız...
http://m.turkfutbol.com/s...p#haberdetay.asp?id=23498
Bugün çıkan bir haberle görmek istemedikleri bir tabloyu daha görmeleri gerekir. Kulübü ele geçirenler, en sonunda istediklerini yapmak üzereler. Şimdi kimse "bize komplo yapıldı yeaaa" demesin. Bunu 2 yıldır siz istediniz, buna siz seyirci kaldınız...
http://m.turkfutbol.com/s...p#haberdetay.asp?id=23498
her milli maç arasında deli gibi özlediğim kulübüm. sikecem millisini de maçını da.. galatasarayımı özledim lan ben!
türkiye'nin fenerbahçe ile birlikte en büyük kulübü. yurt içinde ve yurt dışında başarılara imza atmış nadide bir kulüp. ülkemize uefa kupası kazandırmasının yanında dünya üçüncüsü olan milli takımımızın da iskeletini oluşturmuştur.
ancak;
bazı yazar dostlarımız, futbolu fanatizmden öte görmemiş kişiler, ezeli rakipleri ve ebedi dostları fenerbahçe'ye sürekli olarak sataşmaktadır.
e bu da ben ve benim gibi fenerbahçeli yazarları rahatsız etmektedir.
tamam biz fenerbahçe olarak avrupa'da o kadar iyi değildik. sigma'lardan cannes'lardan fark yedik.
ama bakın,
size söylüyorum;
o tek derdi fenerbahçe ile uğraşmak olan yazarlar;
31 08 1921 lausanne-sport 7-2 galatasaray (lausanne)
02 09 1921 servette fc genève 10-0 galatasaray (genève)
04 09 1921 phönix karlsruhe 1-0 galatasaray (karlsruhe)
07 09 1921 1.fc saarbrücken 5-3 galatasaray (saarbrücken)
11 09 1921 germania frankfurt 2-1 galatasaray (frankfurt)
21 09 1921 arminia hannover 5-3 galatasaray (hannover)
25 09 1921 hamburger sv 6-0 galatasaray (hamburg)
02 10 1921 1.fc nürnberg 6-0 galatasaray (nürnberg)
04 10 1921 gusmuts 7-0 galatasaray (dresden)
06 10 1921 sparta praha 12-0 galatasaray (praha)
11 10 1921 bratislava 4-1 galatasaray (bratislava)
şu son bölüm için kaynakça: "1453-1991 türk spor tarihi ansiklopedisi"
not: gerçek galatasaraylı dostlarımı tenzih ederim.
ancak;
bazı yazar dostlarımız, futbolu fanatizmden öte görmemiş kişiler, ezeli rakipleri ve ebedi dostları fenerbahçe'ye sürekli olarak sataşmaktadır.
e bu da ben ve benim gibi fenerbahçeli yazarları rahatsız etmektedir.
tamam biz fenerbahçe olarak avrupa'da o kadar iyi değildik. sigma'lardan cannes'lardan fark yedik.
ama bakın,
size söylüyorum;
o tek derdi fenerbahçe ile uğraşmak olan yazarlar;
31 08 1921 lausanne-sport 7-2 galatasaray (lausanne)
02 09 1921 servette fc genève 10-0 galatasaray (genève)
04 09 1921 phönix karlsruhe 1-0 galatasaray (karlsruhe)
07 09 1921 1.fc saarbrücken 5-3 galatasaray (saarbrücken)
11 09 1921 germania frankfurt 2-1 galatasaray (frankfurt)
21 09 1921 arminia hannover 5-3 galatasaray (hannover)
25 09 1921 hamburger sv 6-0 galatasaray (hamburg)
02 10 1921 1.fc nürnberg 6-0 galatasaray (nürnberg)
04 10 1921 gusmuts 7-0 galatasaray (dresden)
06 10 1921 sparta praha 12-0 galatasaray (praha)
11 10 1921 bratislava 4-1 galatasaray (bratislava)
şu son bölüm için kaynakça: "1453-1991 türk spor tarihi ansiklopedisi"
not: gerçek galatasaraylı dostlarımı tenzih ederim.
karabükspor'u yenerek nefes almış canım takımım.
istanbul'un işgali dönemlerinde öğrencilerinin çoğu savaşta olduğundan dolayı ya takım kuramayıp bir çok turnuvaya katılamamış ya da eksik kadro ile takım kurmuştur.
yani sen öyle kalkıp g.saray'ın 1918 - 1922 yılları arasındaki maçlarını çıkartıp ortaya koyuyorsan bunları bileceksin.
ha, bunları bilmiyorsan o zaman "yahu amına koyim bu takımın farklı kaybettiği maçlar neden 3 ay içinde oynanmış" diye düşüneceksin, düşünemiyorsan da geçmiş olsun.
yani sen öyle kalkıp g.saray'ın 1918 - 1922 yılları arasındaki maçlarını çıkartıp ortaya koyuyorsan bunları bileceksin.
ha, bunları bilmiyorsan o zaman "yahu amına koyim bu takımın farklı kaybettiği maçlar neden 3 ay içinde oynanmış" diye düşüneceksin, düşünemiyorsan da geçmiş olsun.
enteresan bir şekilde 6+0+4 yabancı kuralını halen idrak edememiş olan takım, takımım. günlerdir transfer haberlerine bakıyorum. ha bire yabancı futbolcular yazılıyor, çiziliyor. bu haberlerin çoğunun da doğruluk payı olduğuna inanıyorum şahsen. sonra bakıyorum bizim taraftara. en fazla yakındıkları futbolcular, burak, semih, ceyhun, balta, hamit ve hatta selçuk. yani bu isimlerin hepsi birden devre arasında gönderilse kimsenin sesi çıkmayacakmış gibi gelmeye başladı bana. iyi, tamam. bu oyuncuları sepetleyelim de yerine kimi alıcaz be hacı, diye sorduğum vakit de yabancı oyuncuları sıralamaya başlıyorlar. kolarov gelsin, demba ba gelsin, o gelsin, bu gelsin. iyi de güzel kardeşim, yabancı sınırı ne olacak lan? 18lik kadroya bunlardan sadece 6 tanesini alabileceksin? o zaman tekrar soruyorum; burak, selçuk, semih gibi adamların yerini kimle dolduracaksın?
sonra yönetime bakıyorum. onların durumu daha da garip. manciniyi getirdin, iyi hoş. o kadar da para veriyorsun, adamın kariyeri zaten yıllık 3 milyon avro yapıyor. ona da laf yok. iyi de aga, bu adam 12 tane koç gibi yerli oyuncuyla çalışmalı ki bir şeyler yapabilsin bu ligde. yabancı teknik adamı böyle bir zamanda, transfer sezonu kapanmış, ilk maçlar da oynanmışken getirmek çok büyük risk. şu anda mancininin takımını görmek için önümüzde en az 4-5 ay olduğunu düşünüyorum ben. çünkü bu adam devre arası transferlerini yapmalı. ardından kafasındaki sisteme göre bir dizilim kurmalı. tabi bu sırada bir kaç deneme yanılma yapması kaçınılmaz. yani kısacası ikinci dönemin ortasını görürüz bu şekilde. böyle bir riske girmeye gerek var mıydı, gerçekten merak ediyorum. transfer döneminde enteresan harcamalar yapıldı. fakat hiç bir eksik de kapatılamadı. büyük paralar karşılığı chedjouyu aldık. adam şu ana kadar yaramıza derman olmanın çok uzağında. bir de brumayı aldık yine büyük servet dökerek, ama çocuk bu daha. yani evet, yetenek akıyor her tarafından ama bu paraya yıldız adayı almazsın. yıldız alırsın. senin iki tane on numara kanat oyuncun mu var ki yıldız adayı alıyorsun. yine de başarısız transfer denilmez bruma için. yanlış anlaşılmasın. ama baktığınız zaman çok mantıklı bir transfer de değil. çünkü senin uzun bir süredir kanat ihtiyacın var. bu ihtiyacı yerli oyuncular karşılayamamış. sen gidiyorsun, belki potansiyelinin yarısında olan genç bir yıldız adayı getiriyorsun. şimdiye kadar oyuncu satışından ettiğin en büyük kar karşılığında hem de.
bu takımın 4. yıldızı önümüzdeki iki senede takabilmesi için yerli takviyesinin yapılması, ya da mevcut yabancı kuralını değiştirmek için çalışmalara başlaması şart. aksi halde ligi orta sıralarda bitirdiğimiz günlere dönmemiz hiç de zor değil.
sonra yönetime bakıyorum. onların durumu daha da garip. manciniyi getirdin, iyi hoş. o kadar da para veriyorsun, adamın kariyeri zaten yıllık 3 milyon avro yapıyor. ona da laf yok. iyi de aga, bu adam 12 tane koç gibi yerli oyuncuyla çalışmalı ki bir şeyler yapabilsin bu ligde. yabancı teknik adamı böyle bir zamanda, transfer sezonu kapanmış, ilk maçlar da oynanmışken getirmek çok büyük risk. şu anda mancininin takımını görmek için önümüzde en az 4-5 ay olduğunu düşünüyorum ben. çünkü bu adam devre arası transferlerini yapmalı. ardından kafasındaki sisteme göre bir dizilim kurmalı. tabi bu sırada bir kaç deneme yanılma yapması kaçınılmaz. yani kısacası ikinci dönemin ortasını görürüz bu şekilde. böyle bir riske girmeye gerek var mıydı, gerçekten merak ediyorum. transfer döneminde enteresan harcamalar yapıldı. fakat hiç bir eksik de kapatılamadı. büyük paralar karşılığı chedjouyu aldık. adam şu ana kadar yaramıza derman olmanın çok uzağında. bir de brumayı aldık yine büyük servet dökerek, ama çocuk bu daha. yani evet, yetenek akıyor her tarafından ama bu paraya yıldız adayı almazsın. yıldız alırsın. senin iki tane on numara kanat oyuncun mu var ki yıldız adayı alıyorsun. yine de başarısız transfer denilmez bruma için. yanlış anlaşılmasın. ama baktığınız zaman çok mantıklı bir transfer de değil. çünkü senin uzun bir süredir kanat ihtiyacın var. bu ihtiyacı yerli oyuncular karşılayamamış. sen gidiyorsun, belki potansiyelinin yarısında olan genç bir yıldız adayı getiriyorsun. şimdiye kadar oyuncu satışından ettiğin en büyük kar karşılığında hem de.
bu takımın 4. yıldızı önümüzdeki iki senede takabilmesi için yerli takviyesinin yapılması, ya da mevcut yabancı kuralını değiştirmek için çalışmalara başlaması şart. aksi halde ligi orta sıralarda bitirdiğimiz günlere dönmemiz hiç de zor değil.
gelen geçenden 6 yemesi, henüz uludağ sözlük bile ortalıkta yokken şansına aldığı uefa kupasıyla boş beleş övünmesi, deplasman derbilerine formalite icabı çıkarcasına her seferinde yenilmesi dışında sempatik sayılabilecek başarısız takım.
tartışmasız avrupada en başarılı türk takımı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar