bugün
- dinlerin yalan olması8
- sarapci koala74
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı14
- türk ten kürt'ü ayırırsan türk kalmaz6
- ben geldim yapraklar3
- muslettin amca3
- ilkay gündoğan5
- acı kıyaslamak5
- dudağın içinde çıkan beyaz yaralar5
- pazar akşamları2
- soğan yiyen kız6
- zengin olsanız ne yaparsınız3
- motor yağı6
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası5
- tüm gün sözlükte ırkçılık yapan yazarlar3
- pekmez bey birader dönsün kampanyası2
- 30 ağustos zafer bayramı17
- incil vahiy9
- üç nokta yerine dört nokta kullanan insan4
- türklerin türkiye de asimile olması8
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı9
- dinsizlik modası2
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı29
- üç harflilerin size gösterdiği vizyonlar6
- chp değişecek mi3
- tai lung44
- ismet gurbuz 2024 mübarek bir zattır3
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- seri eksiciyi tenhada yakalamak2
- erecto bay birader bey yazar2
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- nervio hamferdi11
- kötüyü beteriyle aklama çabası2
- seri eksici ezik3
- trt türkü2
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- rafael leao34
- bira ve nirvana2
- 0 0 713
- galatasaray11
- anın görüntüsü20
- israil'in ateşkese rağmen lübnan'ı vurması2
- almanya6
- diamond bey birader elmas beydir4
- seda sayan'ın olduğu eğitim platformu reklamı2
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- eksilemeyi hobi haline getirmek4
- winsley boteli3
- kadir mısıroğlunu vatandaşlıktan atan fenerbahçeli3
- ismet gurbuz 20243
http://skorer.milliyet.co...detay/1728259/default.htm
böyle kişilerle uğraşan kulüp.
böyle kişilerle uğraşan kulüp.
Fenerbahce batsin diye aziz yildirim'i yillarca tibet'teki bir egitim kampinda yetistirip, sonra kulube sokarak fener'in bugunlere gelmesini saglamis ahlaksiz kulup.
Bu kuresel saldiri cemmatcilerce tam 50 yildir devam ediyor ama fenerbahceliler farkinda bile degil.
Uyan fenerbahceli uyan, 30 kupona alinmadi bu vatan!!1 hshhsgdjsjahshagdg. (dayanamadi)
Bu kuresel saldiri cemmatcilerce tam 50 yildir devam ediyor ama fenerbahceliler farkinda bile degil.
Uyan fenerbahceli uyan, 30 kupona alinmadi bu vatan!!1 hshhsgdjsjahshagdg. (dayanamadi)
fb ve bjknin avrupadan men edilmesine sevinmemesi gereken camiadır. ama bursasporun gruplara kalamaması durumunda kasasına yine ciddi miktarda bir para girecek olan takımdır.
Eğitim ve spor birçok konuda ismi zikredilen köklü kurum.
Bir spor kulübünden çok daha fazlasıdır.
melo işini bağlamış takımdır. bugün yarın haberi gelir.
gökhan inler, wellington falan hepsi hikaye.
gökhan inler, wellington falan hepsi hikaye.
öldü mü diye düşündüğüm takımım. zira uzun zamandır transfer yapmıyoruz.
entryleri görünce transfer yaptığını düşündüğüm takımdır. yahu tamam ezeli rakipler bok içindeler de bu kadar da salmayın. bir ön libero, bir sol bek ve eğer umut u alamazsak bir de türk genç iyi bir forvet bulup bitirin şu transfer işini erkenden. siz de rahatlayın biz de.
rakipleri siki tutunca rahatlayan takım.
13/14 sezonu füme forması olmamıştır. şu taraftar tasarımları neden değerlendirilmez ben de onu anlamıyorum. füme fomra için mesela >> görsel
tuttuğum takımdır.
bir tutana bakarım tutuyor mu diye, birde tutmayana bakarım niye tutmuyor diye.
transferde şimdilik kuşların gerisinde kalmış görünen takım. ünal aysal ın tekrar başa gelmesiyle Jefferson farfan gibi flaş isimler yavaştan dökülmeye başlayabilir ama daha da fazla beklememek lazım. Gökhan inler gibi ne olacağı belirsiz bir adama 17 bayılmaktansa yatırımı daha tanınan adamlara yapmak çok daha etkili olacaktır.
bekliyoruz reyiz...
bekliyoruz reyiz...
zaten bir takım 2 sene üst üste şampiyon oluyorsa fazla bir transfere ihtiyacı yoktur. Bizim de ihtiyacımız olan yerler sol bek ve defansif orta saha onlarda gelirse takımın transfere ihtiyacı kalmaz.
farfan transfer girişimine anlam verilmekte zorlanılan kulüp. sol bek ihtiyacı varken sağ açık, ofansif orta saha ve forvet oynayan bir futbolcu için çalışması ilginçtir. ha, farfan gelirse kimse itiraz etmez, orası ayrı.
Son iki senedir sağlam yönetilen güzel Takımımdır... Ünal Aysal'ın gelmesiyle çağ atlamıştır. Mali disiplin , rakiplerine verdiği gözdağı, Fatih Terimin yuvaya dönüşüyle birlikte iyiden iyiye ayağa kalkmıştır. Akil Galatasaraylıların beklediği dönemdir ayrıca.. 55 bin kişilik stadın devreye girmesiyle ve bu kaynağın doğru eller tarafından kullanılmasıyla '' içimizden biri'' Fatih Terimin dönmesiyle bugün yaşananlar süpriz sayılmamalı...
farfan'ı alması halinde hamit'i önliberoda verimli olarak kullanabileceğini düşündüğüm futbol takımına sahip kulübüm. hamit hızını yitirdiği ama mücadele gücünü koruduğu fiziksel durumu itibariyle ve buna ek olarak top tekniği ile iyi bir ön libero olabilir. sol bek konusunda ise o kontratla riera tutulmak zorunda olunduğu sürece transfer zor (ve anlamsız). riera'dan çok çok daha iyi biri gelecekse ancak.
Ne olacaktı yani? Başarıyı yakalamış bir takımı bozup iki üç gereksiz transfer yapıp takımı mı bozacaktı? yalnız farfanı alıp hamiti çıkarsak amrabatı da hamit yerine ortaya monte etsek daha ofansif daha hızlı bir takım olur. olur mu olur.
transferi geri kalması tabi ki de normaldir. çünkü iki sene şampiyon olup ve şampiyonlar liginde çeyrek final oynayarak kasaları iyice doldurdular. kaliteli yabancı oyuncuları kadroya katmak kolaylaştı. bu nedenle yabancı sınırlamasının kalkması için uğraşıyorlar. hazır iki ezeli rakibi de ceza yemişken bu sınırlama kalkarsa kendileri farkı epeyce açacak.
şu an galatasaray lobisinin uğraşları için bekliyorlar. eğer istedikleri olursa on numara transfer yaparlar.
peki bu uygulama fenerbahçe şampiyonlar liginde çeyrek final oynarken neden kalkmadı?
uzun lafın kısası şu sıralar fırsatçılık yapmakta olan kulüp.
şu an galatasaray lobisinin uğraşları için bekliyorlar. eğer istedikleri olursa on numara transfer yaparlar.
peki bu uygulama fenerbahçe şampiyonlar liginde çeyrek final oynarken neden kalkmadı?
uzun lafın kısası şu sıralar fırsatçılık yapmakta olan kulüp.
bu sene de rakip tanımaksızın önüne geleni ezip geçecek olan büyük takım..
3 yıl önceki kadro ve vizyonu ile şuanki kadro ve vizyon arasında uçurum olan takım.
29 temmuz 2010 galatasaray ofk belgrad maçı kadrosuna denk geldim ve şu şekildeydi : "Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan Balta, Barış özbek, Mustafa Sarp, Ayhan akman, Serdar Ozkan, Arda Turan, Mehmet Batdal"
şimdiki kadro ise malum...
her şey kulübün yöneticilerinden kaynaklanıyor. bir kulübün yöneticisi ne kadar iyi ise vizyon da aynı şekilde genişliyor.
para diyeceksiniz belki ama sonuçta ünal aysal kalkıp da cebinden 250-300 milyon euro para koymadı. ne yaptı? kulübün kaynaklarını kullandı... sonuçta galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş gibi kulüpler kendi kaynaklarını kullanarak parasal konularda bir yere gelebilirler, bu çok mümkün.
ve hatırlıyorum, aysal ilk geldiğinde sponsorluklarla ilgili bir soruya "bizim en büyük sponsorumuz taraftarımız" demişti ki ne kadar haklı çıktığını yönetime geldiği günden beri görüyoruz.
velhasıl; daha güzel şeyler olacak, daha iyi noktalara geleceğiz...
29 temmuz 2010 galatasaray ofk belgrad maçı kadrosuna denk geldim ve şu şekildeydi : "Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan Balta, Barış özbek, Mustafa Sarp, Ayhan akman, Serdar Ozkan, Arda Turan, Mehmet Batdal"
şimdiki kadro ise malum...
her şey kulübün yöneticilerinden kaynaklanıyor. bir kulübün yöneticisi ne kadar iyi ise vizyon da aynı şekilde genişliyor.
para diyeceksiniz belki ama sonuçta ünal aysal kalkıp da cebinden 250-300 milyon euro para koymadı. ne yaptı? kulübün kaynaklarını kullandı... sonuçta galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş gibi kulüpler kendi kaynaklarını kullanarak parasal konularda bir yere gelebilirler, bu çok mümkün.
ve hatırlıyorum, aysal ilk geldiğinde sponsorluklarla ilgili bir soruya "bizim en büyük sponsorumuz taraftarımız" demişti ki ne kadar haklı çıktığını yönetime geldiği günden beri görüyoruz.
velhasıl; daha güzel şeyler olacak, daha iyi noktalara geleceğiz...
(bkz: Mutluluk)
gerçekçi olalım, bizi avrupa'da en iyi temsil eden takımımızdır. ayrıca, 2-3 sene boyunca lige ağırlığını koyacağı kesinleşmiştir. sonrası muamma.
not: fenerbahçeliyim.
not: fenerbahçeliyim.
yine sol bek almayacak olan takım. transfer yapın allahsızlar.
tatlı su solcularının bok attığı takımdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar