bugün
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- odanın içine baykuş girmesi9
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- sözlük kezoları7
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- meyveli soda içen erkek7
- yeni parti39
- yorgun mermi9
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- erkeklerin biraz şey olması7
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- parmak patates vs elma dilim patates7
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- gece mutfakta pasta yapan yorgun mermi görmek5
- arkadaşlar ben uyumaya gidiyorum5
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- gece yatağın altından uzanan el5
- cinleri olan sözlük kızı5
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- hiç ufak tefek mükremin olmaması4
- soğan salatası6
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- mutlu olunca her şeyin komik gelmesi5
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak3
- iştahın kapanması7
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- hogwarts cadılık büyücülük okuluna davet mektubu4
- türkler barbar ve köpektir7
- cin mısır kabilesi5
- havanın buz gibi olması4
- en güzel sevişme13
- gece yatağın altından sözlük yazarı çıkması4
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- gece mezarda erkekle sevişen travesti görmek4
- güne bir şarkı bırak14
- ölümlü bir erkekle evlenmek6
- nervio35
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak5
- bir sözlük kızı için 400 km yol gitmek4
- mercimek çorbası4
- nervio'nun aşkıma yanıt vermemesi5
- bu koyden olsam ne olacak18
- gece duyulan kahkaha sesleri fobisi3
- enayimiknatisii10
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
entry'ler (374)
telefonumun bozulması uzerıne almayı dusundugum telefon tek sıkıntı su kı karsılayacak nakıt param yok buradan bır kısmını pesın kalanını taksıtle satabılecek bırı var ıse ıletısıme gecsın tanısalım belkı anlasırız bursada yasıyorum.
son çare olarak buraya yazıyorum bugun camı one gelecek sekılde masaya koydum su varmış elime aldığımda ekran yukardan aşağı renk renk çızgıler vardı sonra ekranın tamamnı kapladı tahmınen tuş kılıdı falan acabıllıyorum denedım flaş falan da açıldı pirinçte şuan ekranı bozulduktan sonra işe yarar mı bılmıyorum şımdı bunun tamiri yapılırken ıcınde kı fotogtaflar konuşmalar vs gidecek mi ? yardımcı olursanız sevınırım
iphone 5c sine indirmiş olan varsa ne hale geldiğini nasıl olduğunu hele bi mesaj atsınlar.
üzen uygulama bugün telefon değiştirdim ama artık bildirim geldiğinde yazan kişinin adı benim rehberime kaydettiğim gibi değilde kendi yazdığı whatsapp adı olarak geliyor kız mesaj atıyor bildirimin başında fil var anasını satayım ben bunu kendi rehberime göre nası ayarlıycam hele bi yardım edermisiniz.
ps3 için sözlük yazarlarından birinden güzel bir fiyata satın almak istediğim oyun.
bence açmayın https://www.youtube.com/watch?v=P5nuI6ter6w
açık ara ibrahim tatlıses tir
aksini iddaa edenler videoyu bence baştan sonra izlesinler zamanı olmayanlarda 2.00 dakikadan sonrasını
https://www.youtube.com/watch?v=hPe7-Ta211o
aksini iddaa edenler videoyu bence baştan sonra izlesinler zamanı olmayanlarda 2.00 dakikadan sonrasını
acil yardım beklediğim oyun konsolu yeni bi cihaz alıcamda içine oyun yüklemekle ilgili mesaj atın bi zahmet.
şöyle bir performans bıraktığı için teşekkür edilmelidir
bi maçın sonunda kupa varsa ve rakip fenerbahçeyse kazananı bellidir tartışmaya gerek yok.
çevre yapmak istiyosan git tema ya üye ol ne arıyon lan sözlükte ? şeklinde cevap verdiğim olay
pek fazla lüks ihtiyacı olmadığı için ofise koyulmak üzere bu işlemciye sahip 1.5 gb ramli 1 gb ekran kartı olan bitanesinden almayı düşünüyorum ne diyosunuz iş görürmü yüklersem en fazla league of legends yüklerim onun dışında ofis için kullanılacak bi yardımcı olursanız sevinirim.
Sapsarisin masvavi gozlu mardinli bi cocuk biliyorum ve bu onermeyi sikip atıyorum.
bu aralar korkutmaya başlayan durum yıkadığımda toplam 10-15 tel civarı oluyor saçımı elime götürdüğüm zamanda bazı günler hiç gelmiyor bazı günler her attığımda geliyor ama 2 telden fazla geldığını görmedim önlem almak gerekiyorsa önceden alalaım her gün yumurta yiyip süt içmeye başlaıdım bu sorunla karşılaşmış kişilerin yardımına açığım.
ekşiye ayıp edilen versus ekşi komıklikte de bilgide de kültür de de siker atar
eğer boş boş gülmek istiyorsanız inciye
kaliteli bişeylere gülmek istiyorsanız ekşi ye girin.
eğer boş boş gülmek istiyorsanız inciye
kaliteli bişeylere gülmek istiyorsanız ekşi ye girin.
hani biriyle aynı anda başlıyorsun ilk borudan geçerken o düşüyor sen yoluna cool cool devam ediyorsun ya sırf onun için oynuyorum.
eksikliğini hissettiğim madde fırça gibi saçlarım ip ince olmuş sürekli bi yorgunluk
eksikliğini gidermek için her gün 1 yumurta ve 2 bardak süt içmeye karar verdim az sonra başlıyorum faydasını görürmüyüm yardımcı olur musunuz bi zahmet.
eksikliğini gidermek için her gün 1 yumurta ve 2 bardak süt içmeye karar verdim az sonra başlıyorum faydasını görürmüyüm yardımcı olur musunuz bi zahmet.
Yürü bre ehli deve endamını göreyim
Sensiz geçen gecelerin ecdadını sikeyim.
Sensiz geçen gecelerin ecdadını sikeyim.
düz mantık bakıldığı zaman akp nin aslında ne kadar iyi olduğunu gösteren önermedir.
adamlar eskiden %15 verilen vergiyi %3 e düşürdü seçmenleri tam bir düz mantık olduğundan bilmiyorki aslında aynı vergi ödeniyor vergiyi %3 yapıyorlar doğru ama bu sefer aldığın mala direk vergiyi koyuyorlar 10 tl ye aldığın şeyi 15 tl ye alıyorsun %3 vergi ödüyorsun üstelik vergi zaten aldığın şeyin içinde bu kadar dar bakmayın allah aşkına yol yapıyor 1 senede bitiyor o başbakanım helal olsun diyorsun 1 sene sonra aceleye getirildiğinden yol bozuk çıkıyor tekrar yapılıyor bir ton işkence bir ton eziyet yeni hastahane ler yeni şirketler kuruyor o başkanım muhteşemsin diyorsun 3 sene sonra özelleştiriyor ama gel gör ki seçmenleri bunların hiç birini görmüyor cidden görmüyor olma ihtimalleri beni çıldırtıyor.
adamlar eskiden %15 verilen vergiyi %3 e düşürdü seçmenleri tam bir düz mantık olduğundan bilmiyorki aslında aynı vergi ödeniyor vergiyi %3 yapıyorlar doğru ama bu sefer aldığın mala direk vergiyi koyuyorlar 10 tl ye aldığın şeyi 15 tl ye alıyorsun %3 vergi ödüyorsun üstelik vergi zaten aldığın şeyin içinde bu kadar dar bakmayın allah aşkına yol yapıyor 1 senede bitiyor o başbakanım helal olsun diyorsun 1 sene sonra aceleye getirildiğinden yol bozuk çıkıyor tekrar yapılıyor bir ton işkence bir ton eziyet yeni hastahane ler yeni şirketler kuruyor o başkanım muhteşemsin diyorsun 3 sene sonra özelleştiriyor ama gel gör ki seçmenleri bunların hiç birini görmüyor cidden görmüyor olma ihtimalleri beni çıldırtıyor.