bugün
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi6
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözler köşkü6
- müslüman cinler2
- sözlükte evlenecek adam kalmaması3
- atatürk'e alerjisi olan tipler5
- şikeci amedspor5
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- sözlüğün bitmiş olması3
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sıpsıkıcı olmanız3
- askerde sözlüğe girmek4
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı5
- sırrı süreyya önder28
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- silver ile evlenecek erkek52
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- anın görüntüsü16
- ataköy'deki anyma konserinin iptal edilmesi2
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- tutmayan başlık açma rehberi7
- burcu akrep olan birini akrep sokması2
- tarantino star wars'ı çekseydi nasıl olurdu2
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- sarapci koala58
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- oha doğum günüm yarın2
- suat usta2
- askerlik anıları6
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlükteki linç kültürü12
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- zorunlu eğitim17
- sözlükteki linç tayfa6
- elinin içine hapşıran insan5
--spoiler--
Galatasaray Sportif AŞ'den Açıklama
Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Sn.Ünal Aysal ve diğer şirket yetkilileri aleyhine, bir kısım şikayetçi tarafından, 2011-2012 yıllarına ilişkin olarak, bilgi bazlı manipülasyon ve piyasa dolandırcılığı suçlarının işlenmiş olduğu iddiası ile istanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur.
Yapılan bu suç duyurusu üzerine Savcılık, iddiaların tamamının incelenmesi için konuyu Sermaye Piyasası Kurulu(SPK) Başkanlığına intikal ettirmiştir. Şikayete konu iddiaların tümü SPK tarafından detaylı bir şekilde incelenmiş ve araştırılmış, Kurul sonuçta 08.05.2013 tarih ve 527 sayılı kararı ile suçun unsurlarının oluşmadığını, suça konu herhangi bir durumun olmadığını tespit ederek bu yönde karar vermiş ve verilen kararı istanbul Cumhuriyet Başsavcılığına iletmiştir.
istanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da, 13.06.2013 tarihinde vermiş olduğu kararla; soruşturmaya konu iddialarla ilgili olarak kovuşturmaya geçilmesine gerek olmadığına karar(takipsizlik kararı)vermiştir. Bu karar ile Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ünal Aysal ile diğer şirket yetkililerimiz hakkında ki iddiaların tamamen mesnetsiz olduğu, haksız suç isnadından öteye gitmediği ortaya çıkmış, gerek SPK, gerekse de Savcılık tarafından yapılan aylar süren inceleme neticesinde, sermaye piyasasın da ki iş ve işlerimizin yasal olduğu hükme bağlanmıştır.
Galatasaray Sportif AŞ
--spoiler--
Galatasaray Sportif AŞ'den Açıklama
Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Sn.Ünal Aysal ve diğer şirket yetkilileri aleyhine, bir kısım şikayetçi tarafından, 2011-2012 yıllarına ilişkin olarak, bilgi bazlı manipülasyon ve piyasa dolandırcılığı suçlarının işlenmiş olduğu iddiası ile istanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur.
Yapılan bu suç duyurusu üzerine Savcılık, iddiaların tamamının incelenmesi için konuyu Sermaye Piyasası Kurulu(SPK) Başkanlığına intikal ettirmiştir. Şikayete konu iddiaların tümü SPK tarafından detaylı bir şekilde incelenmiş ve araştırılmış, Kurul sonuçta 08.05.2013 tarih ve 527 sayılı kararı ile suçun unsurlarının oluşmadığını, suça konu herhangi bir durumun olmadığını tespit ederek bu yönde karar vermiş ve verilen kararı istanbul Cumhuriyet Başsavcılığına iletmiştir.
istanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da, 13.06.2013 tarihinde vermiş olduğu kararla; soruşturmaya konu iddialarla ilgili olarak kovuşturmaya geçilmesine gerek olmadığına karar(takipsizlik kararı)vermiştir. Bu karar ile Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ünal Aysal ile diğer şirket yetkililerimiz hakkında ki iddiaların tamamen mesnetsiz olduğu, haksız suç isnadından öteye gitmediği ortaya çıkmış, gerek SPK, gerekse de Savcılık tarafından yapılan aylar süren inceleme neticesinde, sermaye piyasasın da ki iş ve işlerimizin yasal olduğu hükme bağlanmıştır.
Galatasaray Sportif AŞ
--spoiler--
hem gezi parkı direnişinden ua olarak çekilmeleri .
hem de (bkz: 20 milyon galatasaraylı akp ye oy verdi)
sonrasında
https://www.youtube.com/watch?v=e2AWWCFf7uk
hem de (bkz: 20 milyon galatasaraylı akp ye oy verdi)
sonrasında
https://www.youtube.com/watch?v=e2AWWCFf7uk
gezi parkı eylemine başkanlar düzeyinde destek vermiş tek camia
hadi 3 temmuzda cemaat, komplo diye götünü yırtan başkanınız konuşsaydı ya az bi yiyor idiyse?
ultraslana gelince, polisin ilk müdahale ettiği günün akşamı onlar da desteklerini vermişlerdir. sonradan çekilmeleri uygun olmamışsa da hiç umursamamışlar gibi göstermek şeref yoksunluğudur
götten uydurma bilgilerle çamur falan atmaya kalkmasın kimse
tamam mı yavrum..
hadi 3 temmuzda cemaat, komplo diye götünü yırtan başkanınız konuşsaydı ya az bi yiyor idiyse?
ultraslana gelince, polisin ilk müdahale ettiği günün akşamı onlar da desteklerini vermişlerdir. sonradan çekilmeleri uygun olmamışsa da hiç umursamamışlar gibi göstermek şeref yoksunluğudur
götten uydurma bilgilerle çamur falan atmaya kalkmasın kimse
tamam mı yavrum..
futboldan sonra basketbolda da şampiyon olmuş takımım. yürüyedur.
basketbolda 23 yıl aradan sonra şampiyon olan takımdır.
futbol ve basketbol takimlari bu sezon eze eze sampiyon olmustur. bir takimin taraftari daha baska ne ister ki. ne mutlu galatasarayliyim diyene.
2013-2014 kombineleri genel satışa çıkarmış olan kulüp.
gs bonus ve yeniletmek isteyen taraftarlara öncelik verilmişti ve geçtiğimiz günlerde işlerini hallettiler.
an itibariyle genel satış başlamıştır ve kalan yerler aşağıdaki gibidir :
https://pbs.twimg.com/med...BM9ZdEVCIAACnpX.png:large
not: gri boyalı bölümlerde kombine satışı bitti.
not2 : geçen yılki gibi 42 bin kadar kombine çıkartılacağını düşünüyorum. o yüzden alan aldı alamayan "bilet bulur girerim" deme şansı maalesef çok çok az...
gs bonus ve yeniletmek isteyen taraftarlara öncelik verilmişti ve geçtiğimiz günlerde işlerini hallettiler.
an itibariyle genel satış başlamıştır ve kalan yerler aşağıdaki gibidir :
https://pbs.twimg.com/med...BM9ZdEVCIAACnpX.png:large
not: gri boyalı bölümlerde kombine satışı bitti.
not2 : geçen yılki gibi 42 bin kadar kombine çıkartılacağını düşünüyorum. o yüzden alan aldı alamayan "bilet bulur girerim" deme şansı maalesef çok çok az...
türkiye'de tutulamayan, avrupa'da ancak zaptedilen takım.
dunyanin en iyi takimi.
fransiz kökenlidir.
federasyon eliyle gereken takviyeleri yapamasın diye eli kolu bağlanan camia
sırf galatasaray yıldız oyuncu alamasın diye kural getirdiler lan
korkmayın anam acıtmayız..
sırf galatasaray yıldız oyuncu alamasın diye kural getirdiler lan
korkmayın anam acıtmayız..
dunya takımları arasında en buyuk cekisme ajax feyenord arasında ikincisi ise fenerbahce galatasaray arasında (taraftar kavgalarından bahsediom bu ispatlanmıs bir istatistiktir )genelde fener taraftarı butur durumlarda onde gitmekte olup samiyen bilmem kime mezar olcak naaraları bos kalmaktadır (kimse mezara falan girmedi)aynı sekilde besiktaslılarıda kutlarım mezar olacak dedikleri zaman elbet bi bokluk cıkıo boshwer galatasaray avrupa sampionu olsanda gonullerin kralları baska bundan gocunma ama yinede helal olsun yakısır turk takımına final.
2013-2014 sezonu için 45 bin kombine çıkaran kulüp.
gri boyalı bölgelerde kombine kalmamıştır : görsel
gri boyalı bölgelerde kombine kalmamıştır : görsel
mikel ve gervinho da gelirse coşacak, afrika kupası olan sezonlardaysa sıçacaktır. bi sürü afrikalı olcak, şu anda bile sıkıntı. napcaz la?
didier drogba
aurelien chedjou
dany nounkeu
nordin amrabat
emmanuel eboue
didier drogba
aurelien chedjou
dany nounkeu
nordin amrabat
emmanuel eboue
an itibariyle çıkardığı kombinelerin tamamını bitiren kulüp.
nerdeyse 1 aydır başlığına entry girmiyorum, nedense bir rahatsızlık duydum şu an. güzel bir sözle noktalayım bari*
''yıl 1905 aylardan ekim böyle geldim böyle giderim. Şükürler olsun ki GALATASARAYLI doğdum GALATASARAYLI öleceğim.Bir gün gelecek devir teslim edilecek bu bayrak sonsuza dek sevilecek. işte o zaman oğluma bırakacağım en büyük miras; ne bir yalı, ne bir ihtiras.Ne yaparsan yap ne yazarsan yaz, GALATASARAY armanı kalbine as diyeceğim gündür o gün. Yıl 1905 aylardan ekim dünyaya bin kere gelsem yine seni seveceğim! Geçmişte, bugün de, ayrılsak da, ölsem de, kıyamette de!''
''yıl 1905 aylardan ekim böyle geldim böyle giderim. Şükürler olsun ki GALATASARAYLI doğdum GALATASARAYLI öleceğim.Bir gün gelecek devir teslim edilecek bu bayrak sonsuza dek sevilecek. işte o zaman oğluma bırakacağım en büyük miras; ne bir yalı, ne bir ihtiras.Ne yaparsan yap ne yazarsan yaz, GALATASARAY armanı kalbine as diyeceğim gündür o gün. Yıl 1905 aylardan ekim dünyaya bin kere gelsem yine seni seveceğim! Geçmişte, bugün de, ayrılsak da, ölsem de, kıyamette de!''
En yakın afrika kupası 2015'te olduğu için önümüzdeki sezon sorun yaşamayacak takım.
http://24.media.tumblr.co...hfvYQMy1s0oh9io1_1280.jpg
çok büyüktür. hepsi gs store'den alıp formayı oynuyorlar o derece. lan dany götürmüş işte 13 numara neyin kafası bu? evet.
çok büyüktür. hepsi gs store'den alıp formayı oynuyorlar o derece. lan dany götürmüş işte 13 numara neyin kafası bu? evet.
Her ne kadar fenerli olsamda, asla inkar etmem büyük kulüp. Taraftarı fazla, kupaları fazla. saygıdeğer bir kulüp. illa ki hataları var bu kulübün. fakat büyük bir kulüp.
Fenerbahçe'nin en büyük rakibi.
ne fenerbahçe büyüktür kendisinden, ne de kendisi büyüktür fenerbahçeden...
Fenerbahçe'nin en büyük rakibi.
ne fenerbahçe büyüktür kendisinden, ne de kendisi büyüktür fenerbahçeden...
iletişim fakültesi puanının 65 - 70 düşmesini istediğim üniversite. Biliyorum çok şey istiyorum ama (bkz: umut fakirin ekmeği)
bir beşiktaşlı olarak türkiyenin avrupaya açılan penceresi olarak gördüğüm kulüp. uefa kupasının altında bayrağımız varsa bunu galatasaraya borçluyuz.
son iki senedir tsl üstü olan takımdır. bu sene de henüz başlamamasına rağmen şikecilerin alacağı en iyi ihtimalle eksi puanlarla şampiyonluğunu garantilemiştir.
Avrupa kupalarındaki en başarılı takımdır.
türkiye nin en başarılı takımıdır.
türkiye'de müzesinde en çok kupa barındıran takımdır.
ilklerin ve başarıların takımıdır.
türkiye nin en başarılı takımıdır.
türkiye'de müzesinde en çok kupa barındıran takımdır.
ilklerin ve başarıların takımıdır.
anlı şanlı başarılı tek türk takımı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar