bugün
- yazarların gitmek istedikleri gezegen11
- milli eğitim bakanının halka gerizekalı demesi24
- lgs de 36 türkiye birincisi aynı imam hatipten16
- 15temmuzda ölenlerin telef oldugu gerçegi15
- yiğit bulut11
- tek tokatta bayıltırım dediğiniz sözlük yazarları9
- sürekli çişin gelmesi16
- kendinden kaç yaş küçük biriyle evlenirsin25
- pardonadinizasizmi12
- hadisle ayet çelişirse hadisle amel edin19
- ara verelim diyen sevgili18
- kendi kendine karakter ve npc ler tasarlayan ai13
- hadis inkarcılığı rehabilitasyon merkezi9
- anın görüntüsü14
- yazarların bitirme tezi konuları11
- hannover 969
- pandela 310
- sevmek vs sevilmek8
- aslan burcu erkeği19
- ağrıdan uyuyamamak21
- sözlük kızlarına yavşarken dikkat edilecekler13
- 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü12
- as maca senin attığın capsleri inci sözlükte11
- sözlüğün gerizekalılarla dolup taşması13
- sevişirken bana orospu de diyen kadın19
- abdulkadir geylani'nin allahı düşmekten kurtarması17
- kuranda namaz kılmanın olmayışı37
- arapzon8
- yavrum diye hitap eden erkek15
- ülkücü olmak8
- çilek8
- bik bik'in iyice goculaşması8
- araba16
- nuhun gemisi batıyordu erdoğan kurtardı9
- almanya11
- saat13
- recep tayyip erdoğan16
- akp mhp dem ittifakı15
- 15 temmuz 2016 da ne yapıyordunuz12
- hiç kitap okumadığı halde kitap oku diyen arkadaş8
- libido yükselten şeyler16
- usame bin ladin'in kaptan adama ile sohbeti8
- keşke zamanı geri alabilseydik9
- evleneceğin karıyı iyi sikemezsen aldatır13
- kartal10
- devşirme diye zırlayan tonguç'un devşirme olması18
- chpye verek de oyumuz pkkya mı gide diyen dayılar9
- bik bik'in evinin başka bir bölümüne konuk olmak17
- sözlüğün başkanını seçiyoruz18
- bu çiçekler nasıl8

entry'ler (4346)
Denedim yıllardır deniyorum ama bir ilerlersem üç geri gidiyorum.
hayatta ki en büyük hirsim para kazanmak, fakir doğduğum için mi yoksa yaşadığım tecrübeler mi beni bu hale getirdi bilmiyorum ama geriye dönüp baktığımda koca bir başarısızlık.
Ve aslında durum biraz şöyle ilerliyor;
benim durumumda ki insanları tatmin edecek miktarlara ulaşsam bile hep daha fazlası için uğraşıyorum, ee çekirge de genelde 3 ten fazla ziplayamiyor. bir başka problemse, benim bu durumu kabullenmeyip hep daha ileri gitmem, bunun sonucunda onlar bilmese bile bana güvenen insanlarin güvenlerini boşa çıkarmam, boşa çikarmayi düzeltmeye çalışmak için daha fazla içine girmem.
sonuç olarak ortalama bir hayata alışmam gerekiyor,20 yıllik borçla alınacak evler, arabalar. o borçla alınan şeyler için ömür boyu, haftada en az 50 saat kendini siktirecek olmak, bunların sonucu olarak daha kötü bir ruh hali, mutsuz bir yaşam.
yani bir kere geldiğimiz bu dünya da böyle saçma sapan şeyler için bir omur harcama fikrine inanmam gerekiyor. yine tüm bunların sonucu olarak daha az tercih edilen oluyorsun. yada senin, seni tercih etmesini istediğin kişilerin kapsama alanindan çıkıyorsun. iğrenç bir döngü, iğrenç bir hayat, iğrenç bir çağ.
hayatta ki en büyük hirsim para kazanmak, fakir doğduğum için mi yoksa yaşadığım tecrübeler mi beni bu hale getirdi bilmiyorum ama geriye dönüp baktığımda koca bir başarısızlık.
Ve aslında durum biraz şöyle ilerliyor;
benim durumumda ki insanları tatmin edecek miktarlara ulaşsam bile hep daha fazlası için uğraşıyorum, ee çekirge de genelde 3 ten fazla ziplayamiyor. bir başka problemse, benim bu durumu kabullenmeyip hep daha ileri gitmem, bunun sonucunda onlar bilmese bile bana güvenen insanlarin güvenlerini boşa çıkarmam, boşa çikarmayi düzeltmeye çalışmak için daha fazla içine girmem.
sonuç olarak ortalama bir hayata alışmam gerekiyor,20 yıllik borçla alınacak evler, arabalar. o borçla alınan şeyler için ömür boyu, haftada en az 50 saat kendini siktirecek olmak, bunların sonucu olarak daha kötü bir ruh hali, mutsuz bir yaşam.
yani bir kere geldiğimiz bu dünya da böyle saçma sapan şeyler için bir omur harcama fikrine inanmam gerekiyor. yine tüm bunların sonucu olarak daha az tercih edilen oluyorsun. yada senin, seni tercih etmesini istediğin kişilerin kapsama alanindan çıkıyorsun. iğrenç bir döngü, iğrenç bir hayat, iğrenç bir çağ.
Bakın bu paradoks. Devlet para basıyor, bize veriyor. Biz bağış kampanyasına yatırıyoruz. Bağış kampanyasından bize geliyor. Sonuç hem devlette hem bizde para var. Ülke olarak mutluyuz.
Kesinlikle yüzdelik kısım olarak geri zekalilarin büyük çoğunluk olduğu grup. Herhangi bir konuda muhalif olmadıklarını gormedim. Mesela en son Oytun muhabbeti;. O kadar hypeladilar sonra adamı taslicaklar gördükleri yerde. Hangi taraftan gelirse gelsin herhangi bir öneri de kesinlikle karşılar, hayır özenle mi seciyorlar anlamıyorum.
olaya "böyle buyurdu Zerdüşt" ile başlamaya çalıştım, 7262663 kere başa dönünce lise felsefe kitaplarıyla devam ettim. Seviye onemli.
guy ritchie'in king arthur'u gerçekten çok başarılı. yani filmi guy ritchie'in çektiğini anlıyorsunuz. bu kadar bilinen bir konuyu kendi tarzını ortaya koyarak çekmek buyuk başarı.
ha biraz daha soft severim diyorsanız, wes anderson'in the Royal tenenbaum's u onerilebilir.
ha biraz daha soft severim diyorsanız, wes anderson'in the Royal tenenbaum's u onerilebilir.
eyyamcının kral olan hakemsi. lan dakika 88, penaltı vermişsin. pozisyon tartışmalı, tam o sırada gidip pozisyonu izlemeyeceksen niye kullanılıyor bu amına kodumun var sistemi?
fenerbahçe maçında fırat koşa koşa gitti pozisyona bakmaya hop penaltı, ki pozisyonda penaltı şüphesi bunun onda biri falan.
ama kendisi eyyamcı bir yavşak olduğundan pozisyona bakma gereği bile görmedi. ha yönetim çıkıp yine ''bnce br dha gssry mçna çkmamsını tvsye edym.'' falan derse allah onların da belasını versin. kötü oyun falan kabulüm ancak böyle göze sokar gibi çevrilen tiyatroya hayır.
fenerbahçe maçında fırat koşa koşa gitti pozisyona bakmaya hop penaltı, ki pozisyonda penaltı şüphesi bunun onda biri falan.
ama kendisi eyyamcı bir yavşak olduğundan pozisyona bakma gereği bile görmedi. ha yönetim çıkıp yine ''bnce br dha gssry mçna çkmamsını tvsye edym.'' falan derse allah onların da belasını versin. kötü oyun falan kabulüm ancak böyle göze sokar gibi çevrilen tiyatroya hayır.
siken, sevilir çünkü.
youtube'da deli gibi masaj videoları izliyorum. annem geçen gelip, niye 1 erkeğin 1 erkeğe masaj yaptığı videoları izlediğimi sordu. sustum, felaketim oldu, ağlamadım.
göz görmeyince, gönül katlanırmış. boşver o yüzden.
Allah yoksa bu iki yüce dağı kim yarattı?
Erzincan'a düştüğüm kura. Ölüm grubundayız, ondan sonrası Suriye sanırım.
Şaka bir yana ev arkadaşım istanbullu evine 10 dk uzaklıkta ki yerde yapacak. En yakın arkadaşım Bursalı o da istanbul'da yapıyor lan 20 arkadaşımdan en uzak olan Kütahya bi bana Erzincan düştü. Neyse cag Kebabı ve döneri güzelmiş. Erzincanlı kızlar ve askerde sevgili beklemek isteyen yazalar mesaj atabilir.
Şaka bir yana ev arkadaşım istanbullu evine 10 dk uzaklıkta ki yerde yapacak. En yakın arkadaşım Bursalı o da istanbul'da yapıyor lan 20 arkadaşımdan en uzak olan Kütahya bi bana Erzincan düştü. Neyse cag Kebabı ve döneri güzelmiş. Erzincanlı kızlar ve askerde sevgili beklemek isteyen yazalar mesaj atabilir.
ilişki testi ciddili komik. kendisini erman yaşar'ın ''yok, yok'' programında tanıdım sonra bi açıp bakayım dedim. 7-8 bölüm üstüste izledim. Özellikle tahsildaroğlu reklamı yaptığı sahneler efsane güzel.
bunun dışında sanırım konuklardan kaynaklı bazen çok sıkıcı geçiyor program ve programı yeni çektiği yer eski yerine göre çok kötü. sanki o sıcaklık kaybolmuş. bu kadar, evet.
bunun dışında sanırım konuklardan kaynaklı bazen çok sıkıcı geçiyor program ve programı yeni çektiği yer eski yerine göre çok kötü. sanki o sıcaklık kaybolmuş. bu kadar, evet.
umut-fakir-ekmek üçlemesinin tanımıdır.
bize balkanlardan gelir genelde.
3 kere söyleyince olmuyor arkadaşlar, denemeyin yani boşuna.
gelecek futbolunda önemli bir yeri olacak futboldur.
arada inanıyorum böyle şeylere. ortam westworld gibi, kim robot kim gerçek anlamıyorsun.