bugün
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi23
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- sadece 4000 kişi kalmış olması6
- masklavinin siyaseti bırakırsa düzeleceği kanısı8
- özgür özel10
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- arkadaşlar kavga etmeyin8
- aşırı milliyetçilerin herkesi kürtçü ilan etmesi7
- allah yoksa insanı iyi olmaya zorlayan nedir9
- ne yapıyorsunuz arkadaşlar4
- s'i l v'e r m'i s t29
- gün tabağı diye rulolat veren sözlük kızı9
- mazotun litresi 90 lira13
- 100 bin liraya mezarlık gece bekçisi olmak9
- birader terör örgütü4
- niğde de restorana girip dayak yemek10
- parti tüzüğü okumak8
- miçotakis ten türkiye'ye iyi geçinme çağrısı4
- otuzlarında ilk milyon dolarını kazanamamış olmak5
- mülteciler akp yüzünden türkiye de zannetmek2
- yeni parti tüzüğü5
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması9
- üsküdar belediyesi9
- algı çetesi3
- sözlüğün işgal altında olması2
- kadın ve erkek yazarın kavga etmesi2
- masklavi'nin türkçe öğretmenine selam göndermek4
- mel mel bakan adama gülümsemek3
- dünya'nın başka yerinde hayat nasıl düşüncesi2
- psikopat duygusuz birader yazarlar2
- şizofrenik hikayeler5
- eylülde tatil yapmak7
- türkiye iran savaşı7
- kahve yemek4
- sarı torba11
- gammaz çetesi11
- yalancı su böreği10
- herkese terörist diyip sonradan 180 derece dönmek4
- ecevit ekonomisi4
- kürtlerin işlerinde hep bi dalavere olmasi2
- kemaliklerle ekonomi tartışmak4
- ahmet davutoğlu4
- mutlu bey birader koştursun ama düşmesin3
- edip akbayram2
- edip akbayram caddesi2
- eğitimde fırsat eşitliği3
- kargalar4
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz14
- türkiye iran'a bedel ödetmemize yardımcı oluyor3
- ne mutlu türküm diyene4
bir şampiyonlukta bir camianın götünün ne denli kalkabileceğini göstermiştir. o da öyle bir şampiyonluk ki son dakikaya kadar yusuf yusuf. ayriyeten los galacticos dedikleri takım sike bile sürülmeyecek bir takımdır. küçük takımların büyük golcüsü burak, 2. tabata vakası amrabat, 2 senedir top yüzü görmeyen hamit. geçen seneki kanatların da prese sağladığı katkıyı kaybedeceklerine değinmiyorum bile. fener bu sene sikecek atacak ligi bu açık artık, bakalım los galacticos o borçları neyle ödeyecek. uefa diyorum, finansal fair-play diyorum, botoks diyorum, kime diyorum?
"ilk"lerin ve "en"lerin takımı.
2001-2011 arası rezaleti yeni başarılarıyla unutturmasını dilediğimiz avrupa aslanı. taraftarına oynadığı aslan gibi oyunla yeniden saygı duyduğunu göstermesini bekliyoruz.
antrenoru uefa resmi sitesinde olan takimdir.
geçen sene birkez daha ezeli rakibinin taraftarlarına herzimetlerin en büyüğünü yaşatmıştır.
oğlum adam akıllı düşünün galatasaray daha erken şampiyon olsa bu kadar üzülmezdiniz, sinirden polis arabalarını devirip ateşe vermezdiniz.
bunun dışında yine o kadıköyde aldığımız şampiyonluğu içlerine sindiremeyen bazı taraftarlar burak ve amrabat a laf atmaktadırlar. geçen sene antalya dan alınan necati nin büyük katkılarıyla şampiyon olduğumuzu hatırlatırım.
oğlum adam akıllı düşünün galatasaray daha erken şampiyon olsa bu kadar üzülmezdiniz, sinirden polis arabalarını devirip ateşe vermezdiniz.
bunun dışında yine o kadıköyde aldığımız şampiyonluğu içlerine sindiremeyen bazı taraftarlar burak ve amrabat a laf atmaktadırlar. geçen sene antalya dan alınan necati nin büyük katkılarıyla şampiyon olduğumuzu hatırlatırım.
candır.
fenerbahçenin ezeli rakibi olmakla beraber, pek çok kupa kazanarak ülkemizin gururu olmuş bir takımdır.
Kadikoyden en cok boynu bükük ayrilan takımdır.
Melo'nun alternatifini bulmuştur. görsel
tüm taraftarlarının1 milyon forma kampanyası na katılmasını dileğim takımım.
Fenerbahçe'de bizim gibi 4. Ligden takımla hazırlık maçı yapsa 4 atar. Ama gidiyor iyi takımlarla yapıyor. işi bilmiyorlar canım.
felipe melo ile anlaşamamış kulüptür.
amrabat'a kaç para vermişlerdi? melo için sürekli inidirm istemişler de.
http://t.co/GkQOfyMT
amrabat'a kaç para vermişlerdi? melo için sürekli inidirm istemişler de.
http://t.co/GkQOfyMT
Türkiyemin tek büyük kulübü.
melo nun seneye forması giyemeyeceği biricik kulübümüz de niye almıyosun lan sen meloyu diye adama sormazlar mı ?
Taraftarı olmakla övündüğüm kulüptür.
Melosuz bir Galatasaray çok zorlanacaktır , Bunu seneye göreceğiz. Ne hamit ne culio oranın ilacı olabilir. Melo gibi bir silahı kaybetmek defans sigortasının iptal ettirmek demek. Kalene gelen akınların daha korkusuzca daha serbestce yapılması demek.
Melo gibi bir oyuncuyu bulamazsın bulsanda alamazsın. Ama ne yazık ki yönetimimiz böyle istekli bir oyuncuyla dalga geçer gibi müzakereler yürüttü. Boku çıktı.
13'ten 7'ye düşen Juve'ye 5 teklif etmekte ne demek? Kendiniz de misiniz? Yada çok mu akıllıyız biz. Amrabat , burak , hamit bu oyuncular Melosuz bende bir anlam ifade etmiyor. Ne yazık ki gerçekler bunlar. Seneye takımıma olan umudum azalmıştır. Çok yazık.
Melosuz bir Galatasaray çok zorlanacaktır , Bunu seneye göreceğiz. Ne hamit ne culio oranın ilacı olabilir. Melo gibi bir silahı kaybetmek defans sigortasının iptal ettirmek demek. Kalene gelen akınların daha korkusuzca daha serbestce yapılması demek.
Melo gibi bir oyuncuyu bulamazsın bulsanda alamazsın. Ama ne yazık ki yönetimimiz böyle istekli bir oyuncuyla dalga geçer gibi müzakereler yürüttü. Boku çıktı.
13'ten 7'ye düşen Juve'ye 5 teklif etmekte ne demek? Kendiniz de misiniz? Yada çok mu akıllıyız biz. Amrabat , burak , hamit bu oyuncular Melosuz bende bir anlam ifade etmiyor. Ne yazık ki gerçekler bunlar. Seneye takımıma olan umudum azalmıştır. Çok yazık.
başta melo'yla yıllık alacağı ücret konusunda anlaşıp daha sonra ' ne kadar koparsam kar' düşüncesiyle bir indirim teklifi daha yapan ve transferi elini yüzüne buluşturan klübümüz. napın edin şu melo'yu.
melo transferini çok uzatmış takımdır. olacaksa olsun olmayacaksa canları sağolsun. ama bu uzama işi en çok medyanın hoşuna gidiyor. yapacak haber bulamadıklarından böyle kargaşaları iyi kullanıyorlar.
arda'nın yüzü suyu hürmetine melo'yu kaçıracak takım.
bi düşmedi yakamızdan, bela gibi.
bi düşmedi yakamızdan, bela gibi.
kendisi ve taraftarından daha çok diğer taraftarların konuştuğu kulüp. herkes bir futbol yorumcusu herkes bir futbol bekçisi.
gerçi bir yorumcunun da dediği gibi: bu ülkede 70 milyon futbolun bekçisidir. herkesin düdüğü başka başka ötüyor.
gerçi bir yorumcunun da dediği gibi: bu ülkede 70 milyon futbolun bekçisidir. herkesin düdüğü başka başka ötüyor.
bu işten anlayanlar galatasaraylı olarak kendi açılarından şunu yorumlarsa sevineceğim. galatasaraylı değilim sadece linkteki haberin yanlı olma ihtimaline karşı galatasaraylıların gözünden durumun değerlendirilmesini istiyorum. baştan söyleyeyim art niyetim yok sadece merak.
http://liselimedya.tumblr...atasaray-icin-mi-kalkiyor
http://liselimedya.tumblr...atasaray-icin-mi-kalkiyor
bu sene eğer melo alınmazsa nasıl bir şekilde bir taktik anlayışı belirleneceğini merak ettiğim futbol takımım.
4-3-3 sistemine göre orta sahayı (hamit-selçuk-reira(culio,yekta)); forveti (amrabat, elmander, burak (umut)) şeklinde yapabilir.
4-4-2 formatında orta sahayı (selçuk-hamit-amrabat-emre çolak(engin) ) forveti (burak, elmander) şeklinde deneyebilir.
4-5-1 formatında ise orta sahayı (selçuk-hamit-amrabat-emre çolak- engin) forvette (burak (elmander) şeklinde cl formatı olabilir.
tabi bu mevcut kadro için melo yerine bir adam veya hamit i ortaya çekip sağ kanata bir adam alınabilir. gökhan töre veya lass diarra bu bölgelerin alternatifleri olarak düşünülüyor. olası bir sol bek transferi de olması muhtemel.
culio, reira, yekta, aydın yılmaz, ceyhun gibi oyuncular alternatif olarak denenebilir. fakat bu sene iskeletin üstüne kadro genişliği sağlamak isteyen galatasaray ın melo gibi kilit bir oyuncuyu almamasının tek sebebi geçen yıl yaşanan kavga olayı olabilir. çünkü başka hiçbir açıklaması yoktur. cl için kırmızı kart görüp sorumsuz davranıp bonservisin elinde patlaması korkusu olabilir. fakat sen reira ya o kadar para verip elde patlatıp sonra amrabat a 8.5 milyon euro verip ki kendisi de sorunlu bir futbolcudur. bu sene galatasaray da rüya takımı gazıyla çok rüyalar göreceği aşikardır.
galatasaray ın en büyük şansı bu sene cl direk katılması yoksa muhakkak ön eleme sıkıntısı yaşayacaktı.
4-3-3 sistemine göre orta sahayı (hamit-selçuk-reira(culio,yekta)); forveti (amrabat, elmander, burak (umut)) şeklinde yapabilir.
4-4-2 formatında orta sahayı (selçuk-hamit-amrabat-emre çolak(engin) ) forveti (burak, elmander) şeklinde deneyebilir.
4-5-1 formatında ise orta sahayı (selçuk-hamit-amrabat-emre çolak- engin) forvette (burak (elmander) şeklinde cl formatı olabilir.
tabi bu mevcut kadro için melo yerine bir adam veya hamit i ortaya çekip sağ kanata bir adam alınabilir. gökhan töre veya lass diarra bu bölgelerin alternatifleri olarak düşünülüyor. olası bir sol bek transferi de olması muhtemel.
culio, reira, yekta, aydın yılmaz, ceyhun gibi oyuncular alternatif olarak denenebilir. fakat bu sene iskeletin üstüne kadro genişliği sağlamak isteyen galatasaray ın melo gibi kilit bir oyuncuyu almamasının tek sebebi geçen yıl yaşanan kavga olayı olabilir. çünkü başka hiçbir açıklaması yoktur. cl için kırmızı kart görüp sorumsuz davranıp bonservisin elinde patlaması korkusu olabilir. fakat sen reira ya o kadar para verip elde patlatıp sonra amrabat a 8.5 milyon euro verip ki kendisi de sorunlu bir futbolcudur. bu sene galatasaray da rüya takımı gazıyla çok rüyalar göreceği aşikardır.
galatasaray ın en büyük şansı bu sene cl direk katılması yoksa muhakkak ön eleme sıkıntısı yaşayacaktı.
avrupa kupalarında en çok maç yapan türk takımı.
her anlamda fenerbahçe nin gölgesinde kalan spor kulübüdür taraftarının bu gerçeği kabul etmesi gerekir. ayrıca
hayatım boyunca bu kadar karaktersiz bir taraftara sahip takım görmedim.
hayatım boyunca bu kadar karaktersiz bir taraftara sahip takım görmedim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar