bugün
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek7
- ekonomi16
- yeni partinin çerçeve yasa kararı13
- türkiye11
- corona adasında bira tadımı yapacak uzman ilanı4
- ulu parti5
- ekşi sözlük referans17
- baliye balayına gitme ezikliği4
- ingiliz ajanları5
- koko14
- 2000 doğumlu kızlar5
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu2
- zorunlu eğitim10
- terörsüz türkiye den rahat olan kesim2
- mekke anlaşması20
- yeni parti7
- bok kokan bali'ye balayına giden münasip çiftler2
- burak kut4
- dindar nesil2
- evlenmeme nedenleri3
- recep tayyip erdoğan6
- baliye giden türkiye ezikleri2
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- çocuğuna kendi ismini veren ebeveyn4
- yazarların para ödediği yapay zekalar7
- kürt sorunu4
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- dönen tekme atabilen sözlük yazarları7
- merfulu11
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- the last house2
- kod yazarken müzik dinlemek6
- en gey özelliğiniz10
- din ve ahlak5
- iyilikler kötülükleri giderir2
- 10 ağustos 20263
- salaksın3
- torpil peşinde koşan tip5
- fenerbahçe7
- ferrari ye tüp taktırmak isteyen insan2
- trabzonspor8
- yanlışlıkla gey olmak9
- halk başkanlık sistemini istiyor9
- günlük tutan erkek19
- ey insan2
- online 40 yazar ne yapıyor5
- zall'ın çok meşgul biri olması6
- tuvalete sıçımhane diyen kezo5
- wc'ye telefonsuz girmek7
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz16
aziz yıldırım'ın laflarına karşı artık ölü taklidi yapacağını açıklamış olan kulüp.
fenerbahçe'ye ve aziz yıldırım'a siklemiyoruz beyler çekmiş klüptür.
Bugün aziz yıldırım ile ilgili bir açıklama yapmış olan spor kulübüdür. özellikle "Bu vesile ile ülkemizin ve sporumuzun bütün ilke ve değerlerini hiçe saymış ve kontrolünü tamamen yitirmiş bu zatı bundan sonra hiç bir şekilde Galatasaray Spor Kulübü olarak muhatap almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz." kısmı çok hoşuma gitmiştir ayrıca.
aziz yıldırım isimli şikeci kulüp başkanına gereken haddi bildirmiş türkiye'nin en büyük kulübüdür.
azizciğim; senin alkışlanacağın yer koyun gibi büyüttüğün genel kurulundur.
galatasaray'ın adını ağzına alırken 3 kez düşüneceksin.
azizciğim; senin alkışlanacağın yer koyun gibi büyüttüğün genel kurulundur.
galatasaray'ın adını ağzına alırken 3 kez düşüneceksin.
Açıklamasıyla gülme krizine sokmuştur.
--spoiler--
yüz yıllık dostumuz fenerbahçe camiası dahil bütün kulüplerimizle sporda kardeşlik ve barış ortamını sahalarımıza yeniden geri döndürmeye ve fanatizmin izlerini silmeye çalıştığımız bu dönemde
--spoiler--
asjdlhaskjd gs ve spora dostluk kardeşlik getirmek? Ne içtilerse aynından...
--spoiler--
yüz yıllık dostumuz fenerbahçe camiası dahil bütün kulüplerimizle sporda kardeşlik ve barış ortamını sahalarımıza yeniden geri döndürmeye ve fanatizmin izlerini silmeye çalıştığımız bu dönemde
--spoiler--
asjdlhaskjd gs ve spora dostluk kardeşlik getirmek? Ne içtilerse aynından...
aziz yıldırım'ın tehdit, saldırı ve şantajlarına böyle cevap vermiştir:
--spoiler--
Galatasaray Spor Kulübü'nden Duyuru
Aziz Yıldırımın 28 Temmuz 2012 tarihli Fenerbahçe Divan Kurulu toplantısında yapmış olduğu mesnetsiz iddia ve ithamlarla dolu açıklamalarını ibretle izledik.
Yüz yıllık dostumuz Fenerbahçe camiası dahil bütün kulüplerimizle sporda kardeşlik ve barış ortamını sahalarımıza yeniden geri döndürmeye ve fanatizmin izlerini silmeye çalıştığımız bu dönemde böylesi bir saldırıyı kabul edilemez buluyor ve şiddetle kınıyoruz.
Havuzdan çekilme gibi sözüm ona tehditlerle Anadolu kulüplerine şantaj yapan, kendi kulübüne ve camiasına yıllarca silinemeyecek bir lekeyi sürme cüretini göstermiş ve güvenilirliğini bütünüyle kaybetmiş bir yöneticinin bu talihsiz ve son derece tehlikeli çabalarının Türk sporunu daha fazla zarara uğratmasına izin vermeyeceğiz.
Bu vesile ile ülkemizin ve sporumuzun bütün ilke ve değerlerini hiçe saymış ve kontrolünü tamamen yitirmiş bu zatı bundan sonra hiç bir şekilde Galatasaray Spor Kulübü olarak muhatap almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.
Galatasaray Spor Kulübü
--spoiler--
açıkçası aziz yıldırım'dan bu süreçte bu kadar saldırgan tavır beklemiyordum. bu üslubu, demek ki kendisine gelen haberler(!) pek iyi değil diye düşündürdü.
bugün galatasaray'dan da beklemediğim sertlikte bir cevap geldi. şimdi anlıyorum ki; aziz bitmiş.
--spoiler--
Galatasaray Spor Kulübü'nden Duyuru
Aziz Yıldırımın 28 Temmuz 2012 tarihli Fenerbahçe Divan Kurulu toplantısında yapmış olduğu mesnetsiz iddia ve ithamlarla dolu açıklamalarını ibretle izledik.
Yüz yıllık dostumuz Fenerbahçe camiası dahil bütün kulüplerimizle sporda kardeşlik ve barış ortamını sahalarımıza yeniden geri döndürmeye ve fanatizmin izlerini silmeye çalıştığımız bu dönemde böylesi bir saldırıyı kabul edilemez buluyor ve şiddetle kınıyoruz.
Havuzdan çekilme gibi sözüm ona tehditlerle Anadolu kulüplerine şantaj yapan, kendi kulübüne ve camiasına yıllarca silinemeyecek bir lekeyi sürme cüretini göstermiş ve güvenilirliğini bütünüyle kaybetmiş bir yöneticinin bu talihsiz ve son derece tehlikeli çabalarının Türk sporunu daha fazla zarara uğratmasına izin vermeyeceğiz.
Bu vesile ile ülkemizin ve sporumuzun bütün ilke ve değerlerini hiçe saymış ve kontrolünü tamamen yitirmiş bu zatı bundan sonra hiç bir şekilde Galatasaray Spor Kulübü olarak muhatap almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.
Galatasaray Spor Kulübü
--spoiler--
açıkçası aziz yıldırım'dan bu süreçte bu kadar saldırgan tavır beklemiyordum. bu üslubu, demek ki kendisine gelen haberler(!) pek iyi değil diye düşündürdü.
bugün galatasaray'dan da beklemediğim sertlikte bir cevap geldi. şimdi anlıyorum ki; aziz bitmiş.
ne kadar ayar veren adam varsa toplanmış canı gönülden bağlı olduğum kulüp.. fatih terim'i ünal aysal'ı oyuncusu adnan öztürk'ü paso ayar veriyor..
ayarların takımı..
ayarların takımı..
yabancı, özellikle ingiliz spikerlerin ağzından duyulan en güzel şey.
bu kelimenin telaffuzuna bayılıyorum bir ingiliz'in ağzından...
avrupalı olmak böyle bir şey olsa gerek.
bu kelimenin telaffuzuna bayılıyorum bir ingiliz'in ağzından...
avrupalı olmak böyle bir şey olsa gerek.
an itibariyle yapılan açıklamasıyla 2 sikmiş beyler dedirten türkiyenin en büyük spor kulübü.
Türk sporunun yuz akı..
tertemiz kulüptür..
mahkeme tarafından ve tff nin tescillediği şikesi, girişimi olmamıştır...
tertemiz kulüptür..
mahkeme tarafından ve tff nin tescillediği şikesi, girişimi olmamıştır...
Son paragraf herseyi ifade ediyor aslinda. Kisaca azizim senin devrin bitti artik. Hadi sen ciftligine dogru. Guvercinler seni bekler.
ön sevişme sevmeyen güzide kulübümüzdür. Direk çocuğu koymuştur.
(bkz: 29 temmuz 2012 galatasaray kulübü açıklaması)
(bkz: 29 temmuz 2012 galatasaray kulübü açıklaması)
biraz önce yaptığı açıklama ile havuzda sikmiştir.
her aziz yıldırım açıklamasından sonra, resmi sitesinden 5-10 cümle sıçıp sonuna muhatap almıyoruz yazan kulüp.
(bkz: sevsinler sizi)
(bkz: sevsinler sizi)
Şikecilere tarihi ayar vermiş biricik klübümdür. Aziz Yıldırımın nasıl bir blöfcü olduğunu bize gösteren kulüptür ayrıca.
sinirlenince daha da seksi olan kulüp. bende bir hareketlenme oldu.
tff yayın geliri temlik altında olan fenerbahçe'yi ve şikeci başkanı aziz yıldırım'ı muhatap almayacağını söyleyen kulüp.
özetle; havuzdan çıkmak size koyar, bize koymaz. şuan digitürk aboneleri arasında en çok galatasaray taraftarı var. bu işler öyle boş yere tehdit etmelerle olmuyor.
ha havuzdan çıkmak mı? göt ister.
ama ben fenerbahçe'nin havuzdan çıkmasını çok istiyorum, öyle böyle değil. dilerim, inşallah çıkar.
özetle; havuzdan çıkmak size koyar, bize koymaz. şuan digitürk aboneleri arasında en çok galatasaray taraftarı var. bu işler öyle boş yere tehdit etmelerle olmuyor.
ha havuzdan çıkmak mı? göt ister.
ama ben fenerbahçe'nin havuzdan çıkmasını çok istiyorum, öyle böyle değil. dilerim, inşallah çıkar.
Aziz Yıldırım'ın havuz blöfüne resti çekmiş klüp. Sırada fenerin yeni kıvırma yöntemleri var.
resmi sitelerinde 3 dil seçeneği vardır.
türkçe ingilizce ve bilin bakalım ne? fransızca!kürtçe'ninde eklenmesi lazım.
kürt fransız karışmı bir takımdır.
türkçe ingilizce ve bilin bakalım ne? fransızca!kürtçe'ninde eklenmesi lazım.
kürt fransız karışmı bir takımdır.
türkiye nin elit takımıdır.
hiçbir kanıtı olmaksızın fransız ve kürt olmakla şövenistçe suçlayan burada yazamayacağım sıfattaki karaktersizlerin dilinde pelesenk olmuş kulüptür .
sözde rakibi , özünde pis bir şikeci olan takımın başkanının malum yerlerini kanatan , camialarını yerin dibine sokan 29 temmuz 2012 açıklaması ile rakip takımın şuursuz taraftarlarını da başlığına hızla toplamıştır.
sözde rakibi , özünde pis bir şikeci olan takımın başkanının malum yerlerini kanatan , camialarını yerin dibine sokan 29 temmuz 2012 açıklaması ile rakip takımın şuursuz taraftarlarını da başlığına hızla toplamıştır.
Küçükken ablamla abimin ufak kavgalarında beni takım değiştirmeye zorlamalarına rağmen benim abimin tarafına geçip tuttuğum o unutulamaz takımdır. Sevdiğim takım olması bir yana o bana hep abimi hatırlatır.
3-5 tane yavşağın klavyesiyle adına bir şey olmayacak, istanbul'un ve türkiye'nin en eski cemiyetlerinden biri.
herkes fani, galatasaray baki.
herkes fani, galatasaray baki.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar