bugün
- sözlüğü 5 ailenin yönetmesi12
- çakarlı araçlara yol vermiyoruz kampanyası5
- eskortluk yapan sözlük yazarı32
- aöf aşçılık4
- usualsuspects'in ayağı9
- anın görüntüsü19
- karın seni çok üzüyor diyen sekreter8
- uzaylı gelinler evlenirken duvar takıyor mu6
- kadınların yedekte erkek tutması9
- türk esnafı10
- fatma betül sayan kaya6
- ishale iyi gelen şeyler2
- kayyım yönetimindeki esenyurtta rüşvet iddiası16
- kolye142
- türküm doğruyum çalışkanım11
- iltica27
- aykolik efendi6
- fon vurgunu29
- 19 ekim 2026 trabzonspor beşiktaş maçı6
- ben bir yahudiyim4
- keşke nickim şu yazarınki olsaydı denen nickler4
- 19 ekim 20262
- ofis pornosu13
- uykusuz kedi ablanın çok tatlı bir insan olması20
- bir gün çok konuşkan olup devirsi gün suskun olmak11
- eski sevgilinin muhtarlar gününü kutlamak2
- sabahın 3 ünde gecelikle sarma getiren komşu kızı3
- ilişkiye ara vermek10
- cam açık ve çıplak uyumak6
- escort kadınla kondomsuz ilişkiye girmek8
- andımız3
- saraca096
- hoşlanılan kişinin sizden hoşlanmaması9
- humboldt caddesi esperanza apartmanı2
- uzaylılar selam verir mi4
- ısparta da kanyonda mahsur kalan ihh gönüllüleri5
- marka giyinmek9
- üç rus kız ve bir türk erkek bu saatte neyapabilir9
- sabah elinde bavulla kapıya dayanan bugs bunny2
- asansörde konuşmama kuralı9
- opera tarayıcı4
- güne bir şiir dizesi bırak2
- türkiyede kürt olarak barınabilmek için gerekenler71
- 5 bin kişinin katıldığı konserde ölüm3
- saraca09'a yapılan haksızlık3
- sabahın 4 ünde ayakta olan 420 yazar2
- çoktan hareket etmiş trene el sallamak2
- öyle koşup varmak ki sen sonra gelmek2
- düşün ki o bunu okuyor3
- uzaylılar kovalasın seni3
entry'ler (307)
kodummu oturtuyor. hele sendelemeyegör.
yalnızlıktan ölüyorum.
sırf harika dublajları yüzünden boktan filmleri izliyorum.
sen minicik giyerdin benim içim giderdi. ahh ulan figen ahh.
kendimi onurlandırdım.
senin gibilerinin dedelerini asıp şehirlerini bombalayıp(dersim,rize) tarih kitaplarına hainleri, katilleri vatan kurtarıcıları diye yazıp dikte etmezsen tabi ki anlayamaz küçük beynin kurtuluş savaşı kavramını.
uluslararası kirli odaklarının yerli tetilçileri tarafından ele geçirilememiş iri(25 milyar dolar kadar değeri ile) milli kurumumuz olduğunu görünce yaşadığım buruk sevinç(malum operasyon dolayısıyla). milli vasıflara haiz olmadığım gibi yanlış algı olmasını istemem. kendi ülkemde hakkım olan pastadan haysiyetsizce feragat edip daha azına razı olan işgal edilmiş bir kafa hiç değilim. bu pasta bizim. milletçe daha azına razı olmadığımızı bunlara seveee seve anlatana kadar da sanırım bu operasyon devam edecektir.
aslında seversin ama nedense takiyye yaparsın ya . hah işte öyle bir şeeeey.
kimse böyle bir itirafı yapmaz. tamamen zihin okuma. böyle şeylere gerek yok.
zaten ulusçu kafanın putları yıkıldığı için tantana yapmıyor musunuz amk.
gezicilerin kimi odaklara yaranmak, hoş görünmek ve yaltaklanmak adına tutup getirdiği eline kamera verdiği yabancı sürtüktür. dışarıya savaş imajı vermek için kiraladıkları tetikçi. sözde gazeteci!
gül gül öldürdü yav. hakkını teslim etmek lazım çok kaliteli soytarı. rezillik mezillik ama. tv ye de çok mıymıntı ciddi ADAMLAR çıkıp iç karartıyor. bazen böyle şebekler iyi oluyo.
kemal gülen in geçen attığı twit üzerine bir an duraksadım. vay be dersanelerinde ne kadar da candan, ne kadar fedakar bir para politikası izleniyormuş. bilmeyende zanneder ki bu dersaneler hiç para almıyor. adamlar dünyadan geçmiş derviş havası estiriyor. o zaman senet taksiti bir gün gecikince neden icra dairesine koşuyorsunuz ulan. dürüst ol.
putçuluğun dimdik ayakta durduğunun gerçeğidir. unutmadan; put işe yaramaz ama putçuluk karın doyurur tabi sektöre çevirebilirsen !!!
daşşaklı gazetedir. en baba cezayı yediğinde de tırsmadı hala tırsmıyor. basın dediğin önce bu gazetenin cesaretini örnek alsın.
iyi şeyler yapıyorlar. temposunu arttırması lazım biraz.
şimdi ruhları intikam için bekliyor. sanırım birileri de kaçınılmaz sonun yaklaştığını görüyor.
yıl olmuş 2013. sen hala yalanlar üstüne kurulu cumhuriyet tarihini körpecik dimağlara aşıla. sonra da vay efendim biz şöyle iktidarız böyle iktidarız de. yok efendim sen sandığın kadar da iktidar değilsin hala. muktedir değilsin hala. milletin onur şeref ve haysiyet belleği önce çocukların zihnine kazınır. bu da eğitim kurumlarının idraki ve kudretiyle olur. sen ülkenin büyük kısmının, adında ittifak etmediği, ülküsünü ve inançlarını paylaşmadığı birini varlık sebebi olarak okutmaya devam edersen hala yol alamamışsın demektir. dur, dinlen ve soluklan... ve hemen gereğini yap bitsin artık bu dayatmalar.
cesurca bulduğum ilan. gayet de ifade hürriyetini kullanmıştır.
geçmişte vatan evladının anasını ağlatmış olabilir. lakin bu hep böyle devam edecek anlamına gelmiyor.