bugün

/888
noktalama işareti kullanmaktan aciz, anaokulu terk ergenlerin kabusu olan kulüp.

fb'den sonra ikinci büyük olabilirmiş! tabi fb'nin ne büyüklüğü olduğunu islam çupi bile tarif edememişti, öyle götten sallama bir büyüklük ki.

biz tarif edelim de civcivler sevinsin: avrupa kupalarında defalarca çeyrek final ve yarı final oynamış, avrupa'nın 3 büyük kupasından 2'sini müzesinde barındıran, bu başarısını 2-3 seneye sığdırmayıp 1960'lardan bugüne devam ettirmiş, türkiye ligi'nde en fazla şampiyon olan 2 kulüpten biri ve türkiye kupası'nı en yakın rakibinden 2-3 kat fazla kazanmış, türkiye'de ve avrupa'da açık ara en fazla taraftara sahip olan ve en tanınan türk markası olarak galatasaray; 100 küsür yıllık tarihinde sadece 1 defa "çeyrek final" oynayıp, kalanında önce "sıfır puan", sonra da "sıfır galibiyet" gibi muazzam başarılara(!) imza atmış bir sözde büyüğün ardından anca ikinci sırada olabilir!!!

yersen...
yabancı bi sol bek aldığı söylenen kulübüm..
görsel

tamda istediğim gibi parçalı forması yakalı olmuştur her ne olursa olsun alınacakatır efendim .
yeni sezon formaları hepsi ayrı ayrı alınmayı hak eden, türkiyenin en büyük kulübüdür.
yeni formalar güzel. beyaz ve yakalı olanı çok şık.
bir zamanlar şampiyonlar ligi'ne en fazla katılan takımlardan biriyken, şimdi sadece ve sadece en çok katılan türk takımıdır. geçen yıllar yazık etmiştir. *
trabzon asbaşkanı tarafından "galatasaray'ın güvenilmez olduğunu zaten biliyorduk, her daim" diye tanımlanan kulüp.
noldu canım hani kardeştiniz?
kendi başkanı tarafından da "seksi" olarak tanımlanmıştı zaten.
türk spor tarihinin yüz akı... adı başarı ile birlikte anılmış, türkiye'nin en köklü takım sporları geleneğidir...

adının olduğu yerde gurur, umut, asalet vardır...

çok yaşa cimbomum! çok yaşa!

edit: iyi de neyi eksiledin gerizekalı?
resmi sitesi tarafından Burak yılmaz için işlemlerin tamamen sonlandırıldığını ve yarın ki idmana çıkacağı ile ilgili bir bildiri yayınlayan kulup.
hayırlı olsun
kime ne yapıyorsa iyi yapan camiadır, onlarla kanka takılan herkesin hakkı budur.
formalarını sabrı'ye tasarlatan kulüptür. okey'i alnına yapıştırıp ıstakayı deviren kahvehane müdavimi misali alnınıza yapıştıraydınız bari bayrağı, o ne lan?
teknik direktör fatih terim'in sohbet konuşmalarını basına sızdırmış takımdır.
An itibariyle resmi sitesi çökmüştür.
bu sene ülkemizi avrupa da başarıyla temsil etme hedefiyle yola çıkmış takımdır. (bkz: yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır)
2012-2013 sezonunun en tırt transferlerinin altına imza atan takım.
taraftarı çok erken konuşan kulüp o yüzden bu sene hayal kırıklığı yaşamaları muhtemel 2000 yılındaki tüm avrupa nın oynadığı futbol hemen hemen birbirine yakındı güç farkı pek yoktu şuan böyle bir durum yok örnek vermek gerekirse ilk maç real madrid veya manchester cityi evinde senden daha dev bir takımı 3-0 gibi farklı bir skorla yenmesine yenebilirsin fakat deplasmanda 6-7 gol yeyip elenebilirsin de veya gruptan çıkamazsın senin takımından 10 kat kadro değeri olan takımlarla müsabakalar yapacaksın anlayacağın doğru düzgün oynarsın topunu gruptan çıkabilirsen kenetlenip kendi çapında iyi bir başarı elde edebilirsin böyle tüm avrupa gs yi bekliyormuş gibi kibirlenen taraftarına selam ederim
göt olmaya yıllardır doyamamış takım taraftarının dereyi görmeden paçayı sıvama ayağı yaptığı takım.

yavrum benim sen timsah yürüyüşünü yap, hamit altıntop'u bekle...
futbolcularını yöneticilerin cebinden değil, kendi kasasından ödeyen takımdır.
söylendiği gibi arda'yı da alırlarsa lige 2 takım çıkarsınlar dediğim takım. oynanan sistemde hücum dörtlüsü* için henüz kadroda bulunan adaylara bak: burak, elmander, necati, baros, umut, sercan, culio, amrabat, yekta, engin, riera, hamit, yiğit, emre, pino, kazım ve gelirse arda.
bir dönem ergün penbe nin 67 sırt numarasıyla formasını terlettiği spor kulübü.
bu sene 6, önümüzdeki sene 5 yabancı sahada olabilecek. bu bağlamda bakıldığında zaten önümüzdeki sene ujfalusi yaşı gereği olmayacak, baros, riera ve culio da olmaz diye düşünüyorum ben. bu 4 isimden en az ikisi ile bu sene yollar ayrılmalı bence ki bu iki isim de baros ve her ne kadar çok yetenekli olduğunu düşünsem de bir türlü takıma katkı veremeyen riera' dır. bu iki oyuncunun ayrılması ciddi bir maaş külfetinden de kurtarır galatasaray' ı. culio ise her zaman göreve hazır ve ekonomik bir alternatif olarak takımda kalmalıdır en azından bu sene.

muslera, eboue, melo, amrabat, elmander sene sahada olacak 5' lidir bence şu kadrodaki. kaldı ki her ne kadar kendisini çok sevsem de seneye elmander' in de sahada olmayacağını ve sahada onun yerine umut' un olup yabancı bir golcü ile kontejanın tamamlanacağını düşünüyorum. ama olur da bu sene burak' tan 20 küsür bir gol katkısı alırsa galatasaray, hcum hattını burak-umut ikilisinden kurup 5. yabancıyı stoperde kullanabilir.

asıl sorun muslera' dır aslında. kendisi muhteşem bir kaleci ve gördüğümüz kadarıyla muhteşem bir insan ama 5 yabancı sınırının olduğu bir yerde bir yabancıyı kaleciden yana kullanmak bence lüks. aslında ufuk mesela kendini biraz daha geliştirse ve kaleye geçse, muslera da şöyle 20-25 milyon euroya takımdan ayrılsa bence çok yararlı olur önümüzdeki seneler için bu.
Leandro Damiao'nun alımasnı durumunda beni nirvanaya en kestirmeden ulaştıracaktır.
gördüğüm en itici takımlardan nedenini bilmiyorum ama real madrid ve berlusconi başkanlığındaki ac milan bile kişiye daha sempatik gelir.
meyve veren ağaç taşlanır misali kendisi türk futboluna hizmet ettikçe, katkı sağladıkça yerenler artmaktadır.
transferlerimizi çekemeyen medya yok efenim galatasarayın ekonomisi çöktü yok transferlere 110 trilyon verilcek falan vercekse vercek sanane gardaş demek istitiyorum buradan.
© copyright 2005 - 2026