bugün
- silver ile evlenecek erkek41
- yüzüklerin efendisi6
- ellerim bos gonlum hos29
- rica etsem beni linçler misiniz14
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın4
- el chadaille bitshiabu7
- uludağ sözlüğün müzikal yapısı2
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- sürü zekası8
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- teomancalmasur6
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- avukat sevgili8
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- nervio hamferdi10
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- parayla saadet olması18
- resmine 31 çektim de yattım3
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- sarapci koala61
- sözlüğün toplam zekası6
- ortama girince herkesin susması11
- katatespizartmasi16
- amedspor19
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- silik yemek5
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- tuzlu kahve dizisi7
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- motordan düşmek6
- cop315
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- bugün ne oldu3
- gocu31
- iran düşmanlığı13
- hoşlanılan kıza ilk mesaj olarak ne yazılır8
geçen sezonun ışığında mükemmel uyumu yakalamış, taraftarı olduğum takım. elmander kasıp kavuruyor. melo paslarıyla ön plana öıkan iyi bir oyuncu. galatasaray ise bu takım dengesini korumalı hatta birer kanat oyuncusu alıp takımı daha da güçlendirmelidir. kısa zamanda büyük işler başaran imparatora içelim bu gece. nerde geçen seneki gs nerde bu geceki gs. haydi hayırlısı.
taraftarlarını pek çabuk gaza getirmiş olan takımımdır. hızlı giden atın boku seyrek düşeri hatırlatmak isterim renktaşlarıma.
not: aynı şekilde devam etmesi benim de temennim tabi.
not: aynı şekilde devam etmesi benim de temennim tabi.
öncelikle:
(#11767046)
(#12205971)
ben son 4 haftada taraftara yaşatılan hazzı bir kenara bırakarak başka ayrıntılardan bahsetmek istiyorum.
-birincisi takım içerisindeki arkadaşlık. gollerden sonra önce yedek kulübesini gösterdi dün lig tv ve gözlerim doldu. fatih terim'e koşan iki kişi hasan şaş ve ümit davala. sanırım anladınız beni.
-yedek kulübesinden sonra oyunculara döndü tekrar kamera ve dikkat edin bütün oyuncular birbirlerine kenetlenmişti. lincoln'lü sezon gibi sadece baros, lincoln, arda sevinmiyordu gollerden sonra! futbolcu grubu içerisinde büyük bir samimiyet olduğu kesin.
-tomas ujfalusi gerçekten tam anlamıyla bir lider. dikkat ediniz kendi yarı sahamızda topu çevirdiğimiz zamanlarda, topu ayağına alır almaz dikine koşular yapıyor, bir defans oyuncusuna göre fevkalade iyi adam eksiltiyor.
-dünkü karşılaşmada eboue'nin en sağ çizgide beklemesi. bakın bu gerçekten büyük bir ayrıntı. eğer ileride eboue'nin neden o bölgeye koşu yaptığını anlayan oyuncularımız olursa çok ciddi gol pozisyonları yakalayabiliriz. dün marek cech defansın göbeğine yaklaştı ve 30 dakika sağ beksiz oynadılar. bunda elmander'i tek kişinin savunamaması ve baros'un boşta kalması sağladı. baros'un kademesini alan cech, eboue ve kazım'ın kanadını bomboş bıraktı. biz o esnada skor bize yettiğinden bunun pek farkına varamadık. kazım'ın zeka seviyesi bu açığı tespit edemediğinden, eboue dani alves koşuları yaptı o bölgeye. hatta kendisine top atılmayınca sinirlendiği bir pozisyonda var dikkatli izleyen arkadaşlar farketmiştirler.
-son olarak eboue'nin şu hareketi sevimli geldi paylaşayım dedim.
https://www.youtube.com/watch?v=oPzwfTHtmxM
(#11767046)
(#12205971)
ben son 4 haftada taraftara yaşatılan hazzı bir kenara bırakarak başka ayrıntılardan bahsetmek istiyorum.
-birincisi takım içerisindeki arkadaşlık. gollerden sonra önce yedek kulübesini gösterdi dün lig tv ve gözlerim doldu. fatih terim'e koşan iki kişi hasan şaş ve ümit davala. sanırım anladınız beni.
-yedek kulübesinden sonra oyunculara döndü tekrar kamera ve dikkat edin bütün oyuncular birbirlerine kenetlenmişti. lincoln'lü sezon gibi sadece baros, lincoln, arda sevinmiyordu gollerden sonra! futbolcu grubu içerisinde büyük bir samimiyet olduğu kesin.
-tomas ujfalusi gerçekten tam anlamıyla bir lider. dikkat ediniz kendi yarı sahamızda topu çevirdiğimiz zamanlarda, topu ayağına alır almaz dikine koşular yapıyor, bir defans oyuncusuna göre fevkalade iyi adam eksiltiyor.
-dünkü karşılaşmada eboue'nin en sağ çizgide beklemesi. bakın bu gerçekten büyük bir ayrıntı. eğer ileride eboue'nin neden o bölgeye koşu yaptığını anlayan oyuncularımız olursa çok ciddi gol pozisyonları yakalayabiliriz. dün marek cech defansın göbeğine yaklaştı ve 30 dakika sağ beksiz oynadılar. bunda elmander'i tek kişinin savunamaması ve baros'un boşta kalması sağladı. baros'un kademesini alan cech, eboue ve kazım'ın kanadını bomboş bıraktı. biz o esnada skor bize yettiğinden bunun pek farkına varamadık. kazım'ın zeka seviyesi bu açığı tespit edemediğinden, eboue dani alves koşuları yaptı o bölgeye. hatta kendisine top atılmayınca sinirlendiği bir pozisyonda var dikkatli izleyen arkadaşlar farketmiştirler.
-son olarak eboue'nin şu hareketi sevimli geldi paylaşayım dedim.
https://www.youtube.com/watch?v=oPzwfTHtmxM
fenerbahçe'li arkadaşların başarısını hazmedemedikleri. en son acıtarak sikildiklerinden sonra hala bulanık sıçarak bok atmaya çalıştıkları takımdır.
Unal aysal baskan in onderliginde; imparator un komutasinda, savasci, karakterli, hirsli, azimli, gururlu futbolculariyla ve turkiye nin en fazla, en asil, en coskulu, en iyi taraftariyla sampiyonluga kosan sari kirmizi forma renkli kulüptur.
Galatasaray asaleti temsil eder.
Galatasaray gururun, onurun renkleridir.
Galatadaray zafere inananlarin takimidir.
Galatasaray yasamdir.
Galatasaray sabrin, inancin takimidir.
Galatasaray her yerdir.
Galatasaray bolgesel degil, evrenseldir.
Galatasaray butun futbol takimlarinin bir fazlasidir.
Galatasaray asaleti temsil eder.
Galatasaray gururun, onurun renkleridir.
Galatadaray zafere inananlarin takimidir.
Galatasaray yasamdir.
Galatasaray sabrin, inancin takimidir.
Galatasaray her yerdir.
Galatasaray bolgesel degil, evrenseldir.
Galatasaray butun futbol takimlarinin bir fazlasidir.
3-1 lik fener galibiyetinden sonra 3-0 lık trabzon galibiyetiyle cila yapıp liderlik koltuğunda oturmaktadır. eskisi gibi canavar olmuştur. *
şu an çok iyi giden takımımdır. yine de ben baros' un yerine bir forvet, hakan balta' nın yerine bir sol bek, sağ ve solda oynayabilen iyi bir hücumcu ve yekta' nın sakatlığı düşünüldüğünde alternatif bir orta sahaya ihtiyaç var bence. sebeblerini açıklayayım;
baros sadece ceza sahasında etkili bir forvet. sırtı dönük oynayamadığı gibi eski gücünde olmadığından kaleye yüzük dönüp top alsa dahi gidemiyor topla. yerine daha diri daha yırtıcı bir oyuncu alımalı bence. evet baros' u seviyoruz ama baros da babasının hatırına oynamadı burada. bir sürü para kazandı. şimdi bekleneni veremiyorsa teşekkür edilip gönderilmeli.
yabancı kontejanını sol bek için kullanmak ne kadar doğru tartışılır ama ismail köybaşı' nı alamayacağına göre süratli, çevik ve çalışkan bir sol bek şart artık.
galatasaray' ın kanat oyuncuları (emre, kazım, riera) bir türlü yeteri kadar efektif olamadılar hücumda sezon başından beri. bir tek engin adam eksiltip çizgiye gitmeyi düşünüyor. zaman zaman riera da bunu deniyor ama o da hiç ceza sahasına girmiyor top ters kanattayken. dolayısıyla iki kanatta da oynayabilen skora katkı verebilecek, yaratıcı bir oyuncu lazım.
bu sene takım şampiyon olur ya da olamaz önemli değil. önemli olan iyi futbol oynaması ve takım olabilmesi. elbette galatasaray' ın şampiyon olamadığı sezonlar, kaybettiği kupalar olacak; ama istikrarı kaybetmemeli galatasaray. bu sene şampiyon olup seneye 4. olmaktansa iki sene üst üste ikinci olmak tercihimdir benim. artık istikrar istiyorum ben takımımdan, her sene üzerine koyarak giden bir takım istiyorum.
son olarak; mustafa sarp, barış yerine selçuk, melo' yu izledi ya bu gözler bu sene teşekkürler ünal başkan!
baros sadece ceza sahasında etkili bir forvet. sırtı dönük oynayamadığı gibi eski gücünde olmadığından kaleye yüzük dönüp top alsa dahi gidemiyor topla. yerine daha diri daha yırtıcı bir oyuncu alımalı bence. evet baros' u seviyoruz ama baros da babasının hatırına oynamadı burada. bir sürü para kazandı. şimdi bekleneni veremiyorsa teşekkür edilip gönderilmeli.
yabancı kontejanını sol bek için kullanmak ne kadar doğru tartışılır ama ismail köybaşı' nı alamayacağına göre süratli, çevik ve çalışkan bir sol bek şart artık.
galatasaray' ın kanat oyuncuları (emre, kazım, riera) bir türlü yeteri kadar efektif olamadılar hücumda sezon başından beri. bir tek engin adam eksiltip çizgiye gitmeyi düşünüyor. zaman zaman riera da bunu deniyor ama o da hiç ceza sahasına girmiyor top ters kanattayken. dolayısıyla iki kanatta da oynayabilen skora katkı verebilecek, yaratıcı bir oyuncu lazım.
bu sene takım şampiyon olur ya da olamaz önemli değil. önemli olan iyi futbol oynaması ve takım olabilmesi. elbette galatasaray' ın şampiyon olamadığı sezonlar, kaybettiği kupalar olacak; ama istikrarı kaybetmemeli galatasaray. bu sene şampiyon olup seneye 4. olmaktansa iki sene üst üste ikinci olmak tercihimdir benim. artık istikrar istiyorum ben takımımdan, her sene üzerine koyarak giden bir takım istiyorum.
son olarak; mustafa sarp, barış yerine selçuk, melo' yu izledi ya bu gözler bu sene teşekkürler ünal başkan!
futbol takımının yedek kadrosu hala son derece kötü olan kulüp.
teknik direktörü yine o eski cesur günlerine dönünce dirilen futbol takımının kulubü. terim uefa sonrası ben oldum oldu ve ismini düşünüp hep günü kurtaracak hamleler yaptı. ancak şunu bilmiyordu ferguson bile 4-5 yıllık dönemler sonucu 2-3 sezon başarısızlığı göze alıp takımı yenilerdi.
En gösterişli yıllarını 90ların sonu ve 2000lerin başında yaşamış efsane kulüptür.
Bu yıllara dair bir not: http://kafabirmilyonbeyinbedava.blogspot.com/
Bu yıllara dair bir not: http://kafabirmilyonbeyinbedava.blogspot.com/
bu takımdan tek beklentim istikrar!
büyük ihtimalle şampiyon olur bu sene ama önemli olan o değil, önemli olan kesinlikle belli bir seviyede istikrar sağlamasıdır.
büyük ihtimalle şampiyon olur bu sene ama önemli olan o değil, önemli olan kesinlikle belli bir seviyede istikrar sağlamasıdır.
ışıktır.
içinde futbol sevgisi olan kadın erkek herkesin gönlünde şahane bir yeri vardır galatasarayın. en azılı düşmanları bile uefa kupası alındığında "vay be" demiştir kesinlikle. tamam uefa kupası faslını hemen kapatalım, geçmişimizde parlak bir madalyondur kendileri ama sadece ondan ibaret değiliz.
türk futbol tarihinin en korkutucu rakibi avrupaydı bir dönemler, avrupa kulüpleri!! ismi bile ezilmemize yetiyordu o dönemlerde. milli takımımızın fareo adalarından yarım düzine gol yediği, taç bizim! taç bizim diye sevindiğimiz günler! ah!..
işte böyle karanlık bir çağda parladı o ışık, bir türk takımı önüne gelene kafa tutuyor, yeniyor, yeri geliyor eziyordu, mucize!
işte biz kafalarda böyle bir aydınlık sağladık, futbolcusuyla taraftarıyla. iyi oynarsak neden yenemeyelim diye bir düşünce oluştu kafalarda.
şimdi yine parlıyor o ışık futbol perileri nazarlardan belalardan kem gözlerden sakınsın yaralı aslanımızı.
muhteşem stadıyla, uyanmış yeniden heyecanlanmış, stada gidip takımını canlı izlemeyi düşünmeye başlamış, o da olmadı gidip bir dev ekranda eskisi gibi maç izleme zevkini tadacağını hisseden, daha olmadı link yok mu link diye forumlarda gezinmeye başlayan, evime lig tv mi alsam ulan! diye iş yerinde kendi kendine söylenen taraftarlarıyla, o ışık yeniden parlıyor, lütfen kuzey ışıkları gibi göz yanılması olmayıvere.
hem de şikedir, milli takım rezaletidir derken ülkede futbol adına olumlu atraksiyonlar olmazkene, böyle bir çıkışın tuttuğum takım tarafından yapılması ( erken konuşuyorum biliyorum ama napim çok heyecanlı) ayrı bir hoşluk.
içinde futbol sevgisi olan kadın erkek herkesin gönlünde şahane bir yeri vardır galatasarayın. en azılı düşmanları bile uefa kupası alındığında "vay be" demiştir kesinlikle. tamam uefa kupası faslını hemen kapatalım, geçmişimizde parlak bir madalyondur kendileri ama sadece ondan ibaret değiliz.
türk futbol tarihinin en korkutucu rakibi avrupaydı bir dönemler, avrupa kulüpleri!! ismi bile ezilmemize yetiyordu o dönemlerde. milli takımımızın fareo adalarından yarım düzine gol yediği, taç bizim! taç bizim diye sevindiğimiz günler! ah!..
işte böyle karanlık bir çağda parladı o ışık, bir türk takımı önüne gelene kafa tutuyor, yeniyor, yeri geliyor eziyordu, mucize!
işte biz kafalarda böyle bir aydınlık sağladık, futbolcusuyla taraftarıyla. iyi oynarsak neden yenemeyelim diye bir düşünce oluştu kafalarda.
şimdi yine parlıyor o ışık futbol perileri nazarlardan belalardan kem gözlerden sakınsın yaralı aslanımızı.
muhteşem stadıyla, uyanmış yeniden heyecanlanmış, stada gidip takımını canlı izlemeyi düşünmeye başlamış, o da olmadı gidip bir dev ekranda eskisi gibi maç izleme zevkini tadacağını hisseden, daha olmadı link yok mu link diye forumlarda gezinmeye başlayan, evime lig tv mi alsam ulan! diye iş yerinde kendi kendine söylenen taraftarlarıyla, o ışık yeniden parlıyor, lütfen kuzey ışıkları gibi göz yanılması olmayıvere.
hem de şikedir, milli takım rezaletidir derken ülkede futbol adına olumlu atraksiyonlar olmazkene, böyle bir çıkışın tuttuğum takım tarafından yapılması ( erken konuşuyorum biliyorum ama napim çok heyecanlı) ayrı bir hoşluk.
transfer doneminde yabanci transferi icin tek atimlik kursunu olan takimim.
soyle ki takimda 5 tane yabancinin yeri garanti.muslera ulfa eboue melo ve elmander ilk 11in bir parcasi artik. e maksimum da 6 yabanci oynatiliyor.eger bi yabanci transfer yapilacaksa iki alternatif var.ya kanata ya da forvete bir oyuncu alinacak.piyasada gezen isimler kanata bir yabancinin alinacagi izlenimini veriyor. o yuzden forvete takviye yapacaksa- ki bence kesin yapilmali- gsnin aradigi ozeliklerde pek yerli turk santrafor yok. gsye gerekli olan santrafor rakip defansi bozacak dagitacak ve ayrica gol becerisi yuksek olacak.aslinda gsnin suan ihtiyaci olan santrafor barosun 3 sene onceki hali.ancak baros bu formundan cok uzakta gorunuyor.terim necati dedi ama necati bu yastan sonra galatasarayi kaldiramaz.umut bulutun adini duymustum bir yerde.o da kosar kendini parcalar ama gol vurusunu beceremeyen mac basi 5 net gol kaciran biri bize uymaz.zaten yillardir yola yola basimizda sac kalmadi bir de umutla ugrasmayalim simdi*. gecen senenin yildizi cenk tosun vardi tam bize uygun ama onunda bu sene adi duyulmuyor.her neyse forvet transferi sikinti galatasarayda.
aklima gelen ikinci alterantif ise barosun yollanip acilacak kontenjanla yerine bir yabanci forvet alinmasi.ki bu daha mantikli gorunuyor cunku barosun pek mutlu oldugunu dusunmuyorum takimda.formu da eski yillardan cok uzak.ayrica yasi da ilerledi.bunu yaparsa o zaman yine ingiltere patentli bir golcu galatasarayi ikinci yari costurur.kanatlara emre ve mertani iyice monteledik miydi bizden krali olmaz.
soyle ki takimda 5 tane yabancinin yeri garanti.muslera ulfa eboue melo ve elmander ilk 11in bir parcasi artik. e maksimum da 6 yabanci oynatiliyor.eger bi yabanci transfer yapilacaksa iki alternatif var.ya kanata ya da forvete bir oyuncu alinacak.piyasada gezen isimler kanata bir yabancinin alinacagi izlenimini veriyor. o yuzden forvete takviye yapacaksa- ki bence kesin yapilmali- gsnin aradigi ozeliklerde pek yerli turk santrafor yok. gsye gerekli olan santrafor rakip defansi bozacak dagitacak ve ayrica gol becerisi yuksek olacak.aslinda gsnin suan ihtiyaci olan santrafor barosun 3 sene onceki hali.ancak baros bu formundan cok uzakta gorunuyor.terim necati dedi ama necati bu yastan sonra galatasarayi kaldiramaz.umut bulutun adini duymustum bir yerde.o da kosar kendini parcalar ama gol vurusunu beceremeyen mac basi 5 net gol kaciran biri bize uymaz.zaten yillardir yola yola basimizda sac kalmadi bir de umutla ugrasmayalim simdi*. gecen senenin yildizi cenk tosun vardi tam bize uygun ama onunda bu sene adi duyulmuyor.her neyse forvet transferi sikinti galatasarayda.
aklima gelen ikinci alterantif ise barosun yollanip acilacak kontenjanla yerine bir yabanci forvet alinmasi.ki bu daha mantikli gorunuyor cunku barosun pek mutlu oldugunu dusunmuyorum takimda.formu da eski yillardan cok uzak.ayrica yasi da ilerledi.bunu yaparsa o zaman yine ingiltere patentli bir golcu galatasarayi ikinci yari costurur.kanatlara emre ve mertani iyice monteledik miydi bizden krali olmaz.
ara transferde türk oyuncularla kadrosunu genişletmesi gereken klüptür.
--spoiler--
dertlerim bitmek bilmiyor
bu takım oynamayınca
taraftar kupa istiyor, şampiyonluğu görmek istiyor
kalbim aşkınla dolu, ölmek istercesine
gözlerim eski günleri
arıyor delicesine
şanlı galatasaray bu taraftarın seninle yaşar
en kötü gününde bile milyonlarca kalp seninle atar.
--spoiler--
aşkın tarifidir aslında çogu zaman Galatasaray.
dertlerim bitmek bilmiyor
bu takım oynamayınca
taraftar kupa istiyor, şampiyonluğu görmek istiyor
kalbim aşkınla dolu, ölmek istercesine
gözlerim eski günleri
arıyor delicesine
şanlı galatasaray bu taraftarın seninle yaşar
en kötü gününde bile milyonlarca kalp seninle atar.
--spoiler--
aşkın tarifidir aslında çogu zaman Galatasaray.
Her yerden bir tekme yemiş Ezik fenevbahçe taraftarının, güncel başarılarını kıskanarak ''vay efendim futbolcu ayartıyorlar'' ''vay efendim haysiyetsiz bunlar'' diyerek bok atmaya çalıştığı kulübüm. Türkiyede değil, Dünya'da markalaşmış TÜrk futbol kulübü.
transfer politikasını sol kanat yerine, sağ kanata bir takviye yapılması gerekir.
malum...
(kazım kazım)
malum...
(kazım kazım)
son 5 haftadaki gibi çok pozisyon vermeyen, doğru pres yapan bu futbolu devam ettirdiği sürece bu ligde rahat rahat şampiyon olabilecek takım.
gerçek aşktır ultraslan olarak bilinir.
açık ara türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımı. seneye şampiyonlar ligin'de iyi işler yapacağımıza adım gibi eminim. çünkü kulübede fatih terim diye bir adam var.
son 7 deplasmanda gol yemeyen ve 5 maçtır galip gelen takım. takımm savunmasını iyi yapıyor. kötü oynarken bile pozisyon verdirtmeyen bir takım savunmasını...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar