bugün
- bik bik kız kaçırdı5
- reels izleme bağımlılığı6
- abdullah öcalan9
- alparslan kuytul13
- gazisini zulüm eden savaşta asker bulamaz5
- fenerbahçe biraz sert biraz katı9
- güzel kızların sözlüğün yolunu kaybetmesi2
- ağlamamak için kendini tutmak4
- müsavat dervişoğlu8
- roberto carlos2
- yasakçı zihniyet15
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- ekşi sözlük21
- fethullah gülen2
- etimek tatlısı2
- ibda c vs fetö2
- troll bile olamamak2
- ismail kartal16
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- beni çok sevdiğin için teşekkür ederim sözlük2
- karanlıkta johnny depp e benzeyen yazarlar3
- aleksey batrakov19
- ahmet mümtaz taylan8
- togg2
- saddamdan kovulanların türkiyede özerklik istemesi4
- marco asensio5
- kürtleri sempatik göstermek için söylenen yalanlar4
- hewal ebo4
- iran'ın avrupa daki abd hedeflerini vurması2
- kemal kılıçdaroğlu5
- bugün ne yapsam9
- leyla ile mecnun4
- tai lung4
- enayimiknatisi ile kavga etmek13
- fenerbahçe'nin başarısızlığının nedenleri4
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- zeynep sude oktay2
- kokoreç3
- sözlüğün bamyası4
- kimse kalmadı5
- 0 0 7'nin kafasını tutup ağaca sürtmek5
- furkan vakfı'na yönelik operasyon3
- zorunlu eğitim12
- felsefe9
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması6
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- geceye bir şarkı bırak12
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması7
- ebu hanzala2
- bahçeliden gündem yaratacak seçim sistemi çıkışı7
kendi baskanlari yoneticileri hapishanedeyken onlara sikaci denince ama masumiyet karinesi diye agalayanlarin savciya verilen bi ifade sonrasi sikeci diye sucladigi takim. ulan 2 dakika delikanli olun be.anladik cok yiprandiniz balatalari siyirdiniz bu surecte ama 2 gun once ne dediginizi unutmayin ona gore davranin amina koyim.yine hortlamilar gsnin adini iddanamede goremeyince yine kudurmuslar salyalar sacarak geziniyorlar ortalikta.
4 gün sonra fenerbahçe ye yenilecek takım.
o kadar büyük bir kulüptür ki iddianame içine kaçan ezeli rakipler ilk ona sığınır.
2005' teki bir milyon dolarlık açık yüzünden başka bir iddianamede adı geçtiği söylenen kulübüm. doğru da olabilir bilmiyorum ama eğer geçmişe de bakılacaksa tüm lig tarihi incelensin o zaman. böyle saçma şey olur mu yahu? sırf kanun yürürlüğe girdikten sonra bu suçu işleyenlere ceza vermemek için galatasaray da işin içine çekilmeye çalışılıyor gibi geliyor bana.
bir asırlık ezeli rakip. ne biz onlarsız ne de onlar biz olmadan yapamaz. hangi branş olursa olsun farketmez.
artık uzun zamandır kaybetmiş olduğu kazanma alışkanlığını tekrardan kazanmış olan takımdır. kötü oynadığı maçları da kazanabilmektedir. bu şampiyonluk yolunda iyiye işaret.
(bkz: 3 aralık 2011 gençlerbirliği galatasaray maçı)
(bkz: 3 aralık 2011 gençlerbirliği galatasaray maçı)
çakma anarşistlerin ve son dakkada şampiyonluk kaybedip timsah yürüyüşü yapan lavukların da başlık altını entariyle doldurduğu spor klübü,kültür yuvası.kendilerini kollayan kodamanlar olmasaydı şimdi kaçıncı ligde top oynayacaklarını bilemeyen trollerin bok attığı spor kulübü.olm hepinizi bi odaya kapatıp;"şerefli ikincilikler,zalad,ankaragücü,aziz başgan en büyük,komplolar bizi yıldıramaz,6 kasım 2002" gibi zırvalarla karşılıklı olarak nasıl kafa s.kiyosunuz görmek isterdim.başka işiniz yok mu la sizin.gidin nohut kadar beyninizle dünyayı kurtarmaya çalışın.beyniniz yetmez.vizyonunuz hiç yetmez.
fanatik in haberine göre reyes e yılda 6 milyon euro teklif etmişiz prensipte anlaşılmış falan yuh artık eğer doğruysa yazık, bu adam kim c.ronaldo mu messi mi üstelik atletico 12 milyon euro bonservis istiyormuş.
(bkz: mutluluk gözyaşı)
böyle devam etmesini beklediğim geleceğin şampiyonu takım.
12 milyon euroya kaptanını sattığı takımdan arda' nın yedeğini 12 milyon euroya istediğine ilşkin haberler var, yalan olmasını umuyorum. reyes' e en fazla 6-7 milyon euro değer biçilebilir. 10 milyon euro istenen diğer bir oyuncu alper potuk içinse girişimlerin devam etmesi beni galatasaray' dan soğutabilir bak o derece.
edit: 1881 1923 1925 1987 uyardı. ünal başkan arda' nın bonservisinin 3' te birini veririz demiş reyes' e. hesabını bilen adammış vesselam, takdir ettim.
edit: 1881 1923 1925 1987 uyardı. ünal başkan arda' nın bonservisinin 3' te birini veririz demiş reyes' e. hesabını bilen adammış vesselam, takdir ettim.
sezon başından beri söylüyorum ve her maç haklı olduğumu da görüyorum. galatasaray' ın sorunu tek forvet oynamak değil. baros, elmander birlikte sahadayken de pozisyon bulmakta sorun yaşadı galatasaray. dahası 2 forvetle oynamak ortasaha direncini de düşürüyor bence ciddi anlamda. galatasaray' ın pozisyon sorunu kanatlarının çalışmaması. ne riera, ne kazım, ne de sol bek hakan hücuma gereken katkıyı veremiyorlar. baros baros diyen arkadaşlar da sanırım son maçta yine görmüşlerdir ki milan baros, topu rakip ceza sahsına soktuğunuzda tehlikeli bir oyuncu. onun dışında elmander baros' tan çok daha yararlı oynuyor. top tutuyor, sırtı dönük top alıyor, top saklıyor, gerektiğinde topla da gidebiliyor ve henüz çok göstermese de elmander' in ciddi bir şut tehdidi var. bu lige 3 4 sene önce gelecekti ki o zaman görecektiniz siz elmander' i. şu haliyle bile ligin standartlarının üzerinde yeteneklere sahip bence o ayrı.
beşiktaş maçlarında kaderi etkileyecek kadar şanslı olan takım.
son şampiyonlar ligi maçını 5 yıl önce bu saatlerde liverpool'a karşı oynamış olan takımım. o sezon şampiyonlar ligi'nde 4 puanla sonuncu olmuş, grupta varlık gösterememişti ancak insan champions league theme müziğini özlemiyor değil.
ilgili maçın golleri ve önemli pozisyonları: http://dai.ly/a1fskd
ilgili maçın golleri ve önemli pozisyonları: http://dai.ly/a1fskd
1 puan verilse 7 aralıktaki maçı es geçecek takım.
bir fenerbahçeli olarak, olması gerektiği gibi ve belki daha fazlaca nefret ettiğim, hatta tiksindiğim takım.
şikeye bulaşmayan türkiye'nin en büyük kulübü.
Hakkinda fenerbahce taraftari tarafindan oldukca eglenceli tezahüratlari olan bir takim/takimcik yada öyle bisey. Sari kirmiziydi dimi ? tamam ben not aliyorum.
oyuncu malsa galatasaray' ın yöntemi yanlıştır. oyuncu insansa galatasaray transferde önce insanla, ardından da o insanı mal gibi gören adamlarla masaya oturrmuştur. arda da önce atletico ile anlaşmış, ardından da atletico galatasray ile bonservis pazarlığı yapmıştır. bence olması gereken önce oyuncu ile anlaşmaktır. yalnız oyuncu ile anlaşılıp, kulübü ile anlaşılamadığında o oyuncu da profesyonel davranıp formasını giydiği kulüpten aldığı paranın hakkını sonuna kadar vermelidir.
7 aralıkta yapılacak olan şu an bize en yakın derbide, yine yenileceğini tahmin ettiğim sarı kırmızı renkli formaya sahip spor klübü.
ne kadar kötü olsa da taraftarının peşini bırakmayacağı klüp.
biz uefa kupasını görüp sonradan dönenlerden değiliz, bank asya'da bile peşindeyiz.
biz uefa kupasını görüp sonradan dönenlerden değiliz, bank asya'da bile peşindeyiz.
tarih itibariyle sinir stres ne varsa alıp götüren, i.melih gökçek'in iç ısıtan gülümsemesi tadında bu soğuk havada içimizi ısıtan takım, ilk aşkım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar